Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου εμπειρία BDSM....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Veidor25, στις 21 Αυγούστου 2007.

  1. Veidor25

    Veidor25 New Member

    Η πρώτη μου εμπειρία BDSM πείρε μέρος πριν απο αρκετές μέρες ,μέσα σε αυτόν το μήνα.Τα παιδία με τα οποία βρέθηκα ήταν απο εδώ μέσα και ομολογώ ότι ήτανε φανταστικοί!Φοβεροί στην παρέα και στο κρεβατι με μετετρεψαν σε σεξουαλικο αντικείμενο....όχι όμως ολοκληρωτικά.Απ ότι καταλαβαίνω έχω ακόμη περιθώρια μεγάλης βελτίωσης.Το Ζευγάρι ασχολήθηκε ιδιαίτερα μαζί μου....και επιτέλους δοκίμασα strapon!!!Η Αλήθεια είναι οτι πόνεσα αρκετα μετα από τις πολλές επαναλήψεις.Κάνοντας όμως ένα ολιγόλεπτο διαλειμα επανείλθα και συνεχησα σαν καλο παιδι.Στο τέλος η Κυρία του Κυρίου μου, που με πηδούσε αρχισε να με παιζει ενώ έμπαινε δυνατά μέσα μου.Δεν άργησα να τελειώσω....ήταν ίσως η πρώτη φορά που Ήρθα ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!

    Το επόμενο που θα φροντίσω να προσθέσω είναι να κάνω CUMSWAP με την Κυρία μου!Να τελείωσει ο Κύριος στο Στόμα της Κυρίας και αυτή να μου τα Δώσει Στόμα με Στόμα....Να παίξουμε λίγο με τα Χύσια του Κυρίου και μετά ένας από τους Δυο να τα καταπιεί...Όποιος πάρει την διαταγή να το κάνει.....
     
    Last edited: 21 Αυγούστου 2007
  2. Kits

    Kits Contributor


    Καλυτερα να ρίξετε κορονα - γραμματα 

    Ομορφη η εμπειρια σου και μακαρι οσοι αναζητουν να ζησουν κατι αναλογο να τους δοθεί η ευκαιρια...
     
  3. Maley

    Maley Contributor

    παντα τετοια παιδια..
     
  4. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    εμενα η πρωτη εμπειρια ηρθε στα 10 ... οταν σηκωσα την φουστα μιας τενιστριας για να δω τον θαυμαστο κοσμο που εκρυβε απο κατω ... βεβαια εκεινη μου εσπασε την ρακετα στην πλατη ... σημερα που μπορω να της το ανταποδωσω .. αρνειται πεισματικα το περιστατικο ... μετα στα 14 ολα τα αγορια επερναν ματι οποια κοπελα εμπαινε στα ντουζ ... εγω φυλαγα εξω απο τις τουαλετες .... και φαντασιωνομουν να κατουρανε διχως να βγαλουν το βρακι τους ..... και εγω να τις "καταβρεχω" απο πανω .... μετα αρχισα να πηγαινω και σινεμα ... ειδα τον δρακουλα με τον Κλαους Κινσκυ ... ολη η παρεα τρομοκρατημενη ... εγω να βλεπω την κοπελα με το καταλευκο δερμα να του παραδινεται και να κρυβω την στυση μου ...... τελικα μερικα πραγματα αρχιζουν πολυ νωρις .......
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Καποτε που μαζι με εναν Αφεντη υποτασαμε μαζι εναν σκλαβο, οταν ο Αφεντης εχυσε, εδωσα στον σκλαβο να φαει τα χυσια του πανω σε μια φρυγανια ριγμενη στο πατωμα!
    Το επομενο βημα ηταν πιο extreme αλλα σιωπω!!!!
    Δεν διαβασα πουθενα για ξυλιες και χαστουκια και με χαλαει λιγο, αλλα παντως και ετσι υπεροχο ειναι!!!
    Αντε βρε και εις ανωτερα!!!!!!
     
  6. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Η πρώτη μου εμπειρία BDSM....

    Ανατριχιαζω!!! Ολα αυτα ειναι χιλιαδες χιλιομετρα πιο μακρια απο τα όριά μου!

    Ειναι δικαίωμά σας να τη βρισκετε ετσι, αλλα δε σας θαυμαζω καθολου!
     
  7. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Η πρώτη μου εμπειρία BDSM....

    Ειναι η γνωμη σου και ειναι σεβαστη!! 
     
  8. Veidor25

    Veidor25 New Member


    Ίσως φταίω κι εγώ που δεν έδωσα περισσότερο Χώρο στα παιδιά για να αναπτύξουνε αυτά που Θέλανε να μου κάνουνε.Αλλωστε ήτανε και η πρωτη μου φορά.....ειναι λογικό να έχω να μάθω πολλά ακόμα....έτσι δεν είναι Mirrela?
     
  9. capeaway

    capeaway Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Η πρώτη μου εμπειρία BDSM....

    Ευχαριστω για την κατανοηση. Περα απο το M/s κομματι της επειριας, θα ηθελα να τονισω και τα θεματα υγειας που μπορουν να προκυψουν απο ενα τετοιο παιχνιδι. Δεν ειναι λιγες, ή ασυμαντες, οι σεξουαλικα μεταδιδομενες ασθενειες που ελλοχευουν.
     
  10. Zondag

    Zondag Regular Member

    Eπειδή κάτι ειπώθηκε περί ορίων και επειδή και σε μένα προσωπικά αυτή η εμπειρία δεν λέει τίποτα...

    Δεν υπάρχει τίποτα το γενικό σε αυτή την λέξη...Τα "όρια" του καθενός όπως και το σημείο μέχρι το οποίο μπορουν να επεκταθούν είναι κάτι πολύ προσωπικό και συγκεκριμένο. Με λίγα λόγια δεν μπορείς να θεωρείς ως ένα εν δυνάμει επεκτάσιμο όριο κάτι που είναι ξένο προς τη φύση σου...

    Πχ αν είσαι ετεροφυλόφιλος δεν θεωρείς μια ομοφυλοφιλική εμπειρία κάποιο μακρινό προς εσένα "όριο". Το θεωρείς απλά κάτι ξένο προς τη φύση σου...Αν εισαι vanilla δεν θεωρείς την bdsm εμπειρία ως ένα "όριο" που κάποια στιγμή θα προσεγγισεις. Είναι επίσης κάτι ξένο για το "προσωπικό σου σύμπαν"...

    Αυτά τα λέω γιατί ένας τέτοιος τρόπος σκέψης, ότι δηλαδή όλα είναι για όλους αλλά απλά κάποιοι είναι πιο "προχωρημένοι" απο κάποιους άλλους, μπορεί να οδηγήσει κάποιους σε βεβιασμένες κινήσεις και εμπλοκές σε καταστάσεις που δεν τους ταιριάζούν με αποτελέσματα που μόνο θετικά δεν είναι για την αυτοεκτίμηση και την εικόνα που έχουν για τους εαυτούς τους.

    Δεν είναι όλα για όλους θα ξαναπω λοιπόν...
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σε μία πρώτη επαφή θέλεις το άρωμα. Τη διερεύνηση, την παρατήρηση και την αξιολόγηση μέσω των αισθήσεων. Είσαι νέος στο χώρο , άπειρος και παρθένος. Το βρήκα όμορφο και δελεαστικό. Θέλαμε να σε «μυρίσουμε» και μπορώ να πω ότι η μυρωδιά σου έχει κάτι το οικείο και υποσχόμενο. Αν θες να γνωρίσεις την οσμή κάποιου, πριν προχωρήσεις, φροντίζεις να μην το βιάσεις. Να μην το σκεπάσεις. Να αισθανθείς τις δυνατότητές του και να αντιληφθείς τις εικόνες του. Πήραμε μία καλή γεύση. Για το μέλλον θα δούμε…

    Τώρα μερικές διορθώσεις.
    Στην διάρκεια της εμπειρίας σου αυτής, στην οποία παρευρέθηκα, δεν πρόσεξα κανένα Κύριο και καμιά Κυρία. Οι έννοιες αυτές ως θέσεις είναι πολύ πιο αυστηρές και ακόμα πιο απόλυτα προσδιορισμένες όταν συμπεριλαμβάνουν την αντωνυμία «μου». Οφείλω να ομολογήσω πως έχεις δυνατότητες να εξελιχθείς ως σεξουαλικό αντικείμενο και για’ αυτό μίλησα για οικειότητα και γι’ αυτό κι εμείς μπορούμε να κινηθούμε προς την κατεύθυνση της υλοποίησης αυτής της αρχικής σου παραπλάνησης.

    Όλα αυτά φυσικά για την περίπτωση που εσύ δεχθείς και συναινέσεις στην πρότασή μας που ακόμα δεν σου έχει γίνει. Μία πρόταση που ως στόχο θα είχε την μεταβολή σου από ένα βιαστικό αλλά υποσχόμενο πλάσμα σε ένα πραγματικό σεξουαλικό αντικείμενο.

    Ήταν μία γλυκιά και χαριτωμένη νύχτα και σε ευχαριστούμε για αυτό. Μην βιαστείς να διακρίνεις υπεροψία. Ο τρόπο που θα αντιληφθείς την απάντηση μπορεί να λειτουργήσει ως κίνητρο ή όχι για την περαιτέρω «συναλλαγή» μας.
    Με εκτίμηση... 
     
  12. Veidor25

    Veidor25 New Member

    Να απολογηθώ για τα φραστικά λάθη στα οποία υπέπεσα...Ζητώ την κατανόηση σας καθότι Άπειρος.

    Περιμένω την Πρόταση σας με αγωνία....