Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nikos_35_, στις 27 Νοεμβρίου 2005.

  1. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Μια καλή ιστορία για όσους και όσες επιθυμούν πραγματικές σχέσεις BDSM 24/7, χωρίς να είναι έτοιμες και έτοιμες και κατασταλαγμένες απόψεις!
     
  2. echo

    echo ***

    Αγαπητε bodyfull επι της προκειμενης περιπτωσης νομιζω οτι μονο ο ανδρας ενδιαφεροταν για μια σχεση 24/7 η εστω σχεση αφεντρας σκλαβου και η συμπεριφορα της κυριας ηταν τετοια ωστε να τον πεισει για το αντιθετο.Δεν νομιζω οτι μια σχεση 24/7 υπαγορευει την πληρη απαξιωση και περιφρονηση του υπο δεδομενου οτι ενδιαφερεσαι για το "περιουσιακο" σου στοιχειο ετσι ωστε να σε υπηρετει καλυτερα.

    Προβλημα ομως να προσπαθεις να αποβανιλλικοποιησεις καποιον/α βανιλλα σοκολατα.τι λες?
     
  3. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Στην συγκεκριμένη ιστορία ναι. Η κυρία έπαιξε πολύ επιδέξια έναν ρόλο προκειμένου να αποθαρρύνει τον υποψήφιο. Ήθελε έναν Άνδρα απλά. Και ο άνδρας μέσα στην απειρία αλλά κυρίως στην βιασύνη του δεν τήρησε βασικούς κανόνες ορισμού ρόλων και συμπεριφορών, όως επίσης και τους κανόνες ασφαλείας (το αντίστοιχο του "safe word").
    Σε ουσιαστικές και πραγματικές σχέσεις 24/7 δεν υπάρχει πλήρης - απόλυτη - ολοκληρωτική υποταγλη και περιφρόνηση. Καταστρέφεις το υποκείμενο, και σε κάθε περίπτωση ο καλός / η καλή Αφέντης / Αφέντρα μεριμνά για την σωματική και ψυχική υγεία του υποκιεμένου, αλλά και την εξέλιξή του ταυτόχρονα.

    Η μετατροπή μίας προσωπικότητας vanilla είναι ένα άλλο κεφάλαιο και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο δημιουργίας ένος νέου discussion thread.
    Σε κάθε περίπτωση όμως σε τέτοια κατάσταση απαιτείται ικανότητα εκπαιδευτή, δημιουργίας κλίματος ασφάλειας και τρυφερότητας.
     
  4. bodyfull69

    bodyfull69 Regular Member

    Είναι εξαιρετικά δύσκολο να "μυήσουμε" κάποια/ον σε μία ιδαιτερότητα που εμάς μας εξιτάρει, τον/την άλλον όμως μπορεί να του προκαλει αποστροφή ή άρνηση. Εγώ αποφεύγω να εκτίθεμαι κατ' αυτόν τον τρόπο και πληρώνω αναγκαστικά το "vanila" τίμημα στις σχέσεις μου.
     
  5. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Δυστυχώς για σένα αντέδρασε όπως ακριβώς θα αντιδρούσε η κάθε κοπελίτσα, ο άνθρωπος γεννιέται δεν γίνεται, κάτι παρόμοιο είχε συμβεί σε έναν δικό μου σκλάβο με την μόνη διαφορά αυτή ήθελε να παντρευτούν και όταν αυτός της είπε όχι, αυτή του πέταξε κατάμουτρα ότι είναι ανώμαλος και ότι θα τον κάνει ρεζίλι.Μήπως να κοιτάξεις να βρεις αυτό που επιθυμείς σε άτομα του χώρου????
     
  6. wifes-sub-maid

    wifes-sub-maid Regular Member

    Σε καμια περιπτωση δεν θα ειθελα να βιωσω μια τετια εμπειρια.μια Αφεντρα διχνει τρυφεροτητα,αγαπη, διδασκει/καθοδηγει και τιμωρει τον υποταχτικο της οταν χρειαζεται και με τον τροπο τον οποιον αυτη επιλεγει.ι κυρια αυτη ειναι μια κατασταση ψευτικη που απλα ηθελε να σου δωσει ενα καλο μαθημα.ελπιζω να το πηρες.
     
  7. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Προσωπικά βρίσκω την ιστορία τραγική... ωραια μεν αλλα πικρή ιστορία... σίγουρα σε είχε κάπως αλλιως μεσ' το μυαλό της, σίγουρα έπαιζε το δικό σου παιχνίδι και οχι το δικό της
     
  8. Xμμμ...και πιο κατασταλαγμένες απόψεις να είχες Νίκο πάλι δεν θα κατάφερνες τίποτα.
    Εδώ το συγκεκριμένο ατομάκι (η εν λόγο κοπελιά) είχε βάλει σκοπό να σε βγάλει "άρρωστο" εξαρχής.
    Η τελευταία της δε ανακοινωση είναι σαν να λεει: NIKO EΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΙΚΑ "ΑΡΡΩΣΤΟΣ" ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ 24/7 Μ/S ΣΧΕΣΗ (και που οκ από ότι κατάλαβα συνεβαλλε το γεγονός οτι δεν είχες και μεγάλη προυπηρεσία σαν 24/7 slave ωστέ να καταλάβεις που το πήγαινε) ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΣΩΣΤΗ & ΥΓΙΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΥΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΩΝ KINKY GAMES KAI TOY BDSM ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ. ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ (που θα λεγε και ο ΤΣΑΚΩΝΑΣ) δια χειρός της VANILLA "γιατρού" - Ξέχασα και το όνομα της κοπέλας αυτής, αλλά δεν έχει σημασία. Απορώ δε με τους υπόλοιπους του forum (όχι με όλους) που σε "στηρίζουνε" "γιουχάροντας" και απο πάνω για τα πρώτα σου άτυχα (ή τυχερά πάρτο αλλιώς) βήματα στο χώρο. Αλλά έτσι είμαστε εμείς οι έλληνες. Αντί να συμβουλεύουμε αποδοκιμάζουμε και όταν είμαστε έξω από τον χορό ακόμα καλύτερα. Ελπίζω να έχεις βρεί μόνος σου την ψυχική σου ηρεμία..μακριά από τα "θεραπευτικά" mind fuck παιχνίδια μιας πραγματικά ανυσόροπης και κακόβουλης (ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ) δεσποινίδος.
     
  9. savra

    savra Guest

    Μην γίνεσαι αυστηρός Sweet Distress με τους ανθρώπους, chill. Απλά θα προσθέσω πως κάποια Mind Games μπορούν πράγματι να σε εξοντώσουν ψυχολογικά, αλλά υπάρχουν και καλοπροαίρετα Mind Games που σε ανεβάζουν και σε μαθαίνουν να σέβεσαι την ζωή και αυτά που έχεις. Πάνω απ' όλα να μην ντρέπεται κανείς για αυτό που είναι. Κι όπως μου είχε πει ένα μέλος του forum πριν 2-3 μήνες σε chat που κάναμε οι δυο μας, "ποιος τους δίνει σημασία τους vanillia". Όχι πως δεν σεβόμαστε τους συνανθρώπους μας, έτσι?  
     
  10. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Τώρα savra θα γίνω άλλη μία φορά κακιά.
    Εσύ ντρέπεσαι γι αυτό που είσαι? Αν όχι γιατί δεν έχεις βάλει την πόλη που μένεις? Μήπως φοβάσαι ότι θα σε ανακαλύψουν? Ποιόν φοβάσαι? Μήπως πρέπει πρώτα να δεχτείς ο ίδιος τον εαυτό σου και μετά οι άλλοι? Σκέψου......
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Για άλλη μια φορά Princess , δεν καταλαβαίνω που αυτή σου η επίθεση συνδέεται με το θέμα ...
     
  12. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Ηλία διάβασε καλά την απάντηση αυτή της sayras και νομίζω θα με δικαιώσεις

    Originally Posted by savra
    Πάνω απ' όλα να μην ντρέπεται κανείς για αυτό που είναι.

    Είδες? Πιστεύω τώρα να κατάλαβες γιατί το είπα. Μην δηλώνοντας τον τόπο διαμονής του, πίστευα ότι ντρέπεται γι αυτό που είναι. Ας λήξει εδώ το θέμα και να μην γίνονται άδικες κριτικές