Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος nikos_35_, στις 27 Νοεμβρίου 2005.

  1. Syrah

    Syrah Contributor

    Αγαπητέ nikos_35,

    Σου γράφω και Εγώ κάποιες σκέψεις μου σχετικά με αυτά που παρέθεσες. Όταν ένας άνθρωπος αγαπάει το sex, και είναι ερωτευμένος με το σύντροφό του, μπορεί να τον ακολουθήσει ως μεγάλο βαθμό στις φαντασιώσεις του. Στην περίπτωσή σου, η σύντροφός σου δεν είχε κάποια έμφυτη τάση αλλά φάνηκε ότι μπορούσε να παίξει μαζί σου, και να σου δώσει πολλά από αυτά που θέλεις στο sex. Δεν είναι δυνατό όμως να καταργήσει εντελώς ένα μέρος του εαυτού της για να γίνει ακριβώς αυτό που ονειρεύτηκες εσύ. Άλλωστε μόνο εκείνη συνέκλινε με τις επιθυμίες σου, εσύ έκανες κάτι αντίστοιχο ή απλώς της ζήτησες να συνεχίσει να το κάνει για πάντα?  

    Δεν ξέρω αν έχεις υπάρξει ποτέ σε s/m σχέση. Όταν αναφέρομαι σε s/m "σχέση", εννοώ μία μακροχρόνια, μονογαμική σχέση (όπως συμβαίνει και vanilla), μέσα στην οποία τα κάνεις όλα: αγαπάς, τσακώνεσαι, διαφωνείς, ουρλιάζεις, πας διακοπές, βγαίνεις με φίλους, συγγενείς κλπ. αλλά εκτός από αυτά, υπάρχει και το s/m στοιχείο. Εγώ μόνο τέτοιες σχέσεις δημιουργώ, και από την εμπειρία μου σου γράφω πως όσο σκληροπυρηνικό και αν είναι το ζευγάρι, είναι πάρα - πάρα πολύ δύσκολο να λειτουργεί 24/7 ως Κυρία και σκλάβος.

    Επιγραμματικά σου αναφέρω ότι αντιμετώπισα με τους σκλάβους μου δυσκολίες και σε πραγκτικά ζητήματα (π.χ. όταν διαφωνείς πρέπει να έχεις το δικαίωμα να υπερασπίζεις τη γνώμη σου επί ίσοις όροις με το συνομιλητή σου, όχι ως σκλάβος) αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο (π.χ. μερικές φορές χρειάζομαι και Εγώ μία πατρική αγκαλιά, δεν είμαι Θεά, όπως συχνά βλέπω να γράφεται, είμαι απλώς μία γυναίκα).

    Για περισσότερη ανάλυση, σχετικά με προβλήματα που Εγώ προσωπικά αντιμετώπισα στις σχέσεις που είχα μέχρι τώρα, προσπαθώντας να εντάξω το s/m ομαλά σε αυτές, μπορώ να σου γράψω και pm αν επιθυμείς, για να μην κουράζω και τους υπόλοιπους αναγνώστες.

    Παρά τις δικές μου εμπειρίες όμως, ελπίζω, αν κατόπιν ώριμης σκέψης θέλεις πραγματικά να είσαι 24/7 σκλάβος, σύντομα να βρεις τη γυναίκα που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Αλλά όπως έγραψε και η Princess of Pain νομίζω (δεν είμαι σιγουρη) καλύτερα να απευθύνεσαι σε γυναίκες που έχουν κάποια επαφή με το αντικείμενο, γιατί αυτό που ζητάς, είναι δύσκολο να επιτευχθεί ομαλά. Καλή τύχη  

    Φιλικά,

    Dame
     
  2. Firebrand

    Firebrand New Member

    Γενικότερα, όλες οι σχέσεις, τόσο οι BDSM όσο και οι Vanilla, στηρίζονται σε μια βασική αρχή: πρέπει και τα δύο άτομα να θέλουν το ίδιο πράγμα. Τουλάχιστον όσον αφορά στο δικό μου point of view, το οποίο κατανοώ πως μπορεί να διαφέρει απο αυτό της κοινότητας, ο Κυρίαρχος περιμένει απο τον σκλάβο να είναι υπάκουος, και ο σκλάβος περιμένει πως ο Κυρίαρχος θα νοιαστεί για αυτόν και όχι μόνο θα τον τιμωρεί αλλά θα τον επιβραβεύει ενίοτε.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Για μένα είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο αυτό μέχρι στιγμής από το φόρουμ και σ ευχαριστώ ιδιαιτέρως Firebrand  

    Ορίστε, τί καλύτερο, μπαίνει ένα νέο μέλος που βλέπει το BDSM όπως κι εγώ, καλωσόρισες και πάλι  
     
  4. XnX

    XnX Love Through Discipline

    Απάντηση: Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

    Πραγματικα διαβάζοντας την συγκεκριμενη ιστορια, μου κεντρισε το ενδιαφερον και μου προξενησε θαυμασμο η ηρωίδα. Οφείλεις ομως να παραδεχτεις πως ησουν αρκετα τυχερος ωστε να βρεις μια κοπελα με τοσο ζωντανη φαντασια. Κατ εμε το λαθος εγινε κυριως απο μερους σου κι αφορα το γεγονος οτι δεν ειχες ξεκαθαρισει καποια πραγματα (ειτε στον εαυτο σου,ειτε στην κοπελα) σχετικα με τι οντως ηθελες...
     
  5. frendy

    frendy Regular Member

    Απάντηση: Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

    Telika den mas eipes an oi koinoi gnwatoi sas emathan gia esena i oxi?
     
  6. mr.goodcat

    mr.goodcat Regular Member

    Είπαμε...
    Θέλει προσοχή σε Ποιον/Ποια
    θα παραδωθούμε και πόσο...

    Καλό κουράγιο
     
  7. nikomosc_007

    nikomosc_007 New Member

    Απάντηση: Η πρώτη μου προσπάθεια να δημιουργήσω μια αφέντρα και η άσχημη κατάληξη

    Ηθικο διδαγμα:ποτε δεν προσπαθεις να φτιαξεις μια αφεντρα!!Απλα ψαχνεις με τροπους που εσυ εχεις εφευρει-κατανοησει-βιωσει να βρεις μια συνηδητοποιημενη που ξερει τι θελεις τι υπομενεις τι αντεχεις και μαζι περνατε καλα!Ολα αυτα βεβαια λιγο δυσκολα εως και ακατωρθωτα οσον αφορα το γεωγραφικο μηκος και πλατος που ετυχε να γεννηθουμε και φυσικα το ταπεραμεντο των περρισοτερων ελληνιδων.Αλλα για να μην σε απογοητευω με την καταληλη υπομονη και τα καταληλα cone κατι θα γινει,ο δρομος ειναι μακρυς αλλα στο διαβα του εχει πολυ ωραιες οασεις χαρας και ευχαριστησης,αρκει να πιστευεις σε αυτο που γουσταρεις και να γνωριζεις οτι you are not alone!!
     
  8. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    EINAI POLY FYSIKO O OLH ISTORIA NA EXEI TETOIA KATALHKSH!
    LIGOI H KAI PERISSOTEROI GNWRIZOYN PWS H TELEIA AFENTRA OPWS KAI O TELEIOS AFENTHS YPARXOYN KAT' ARXHN WS SKLABOI.
    ETSI MONO MATHAINEIS NA SKEFTESAI KAI NA PRATTEIS!
    GNWRIZONTAS KALA THN PSYXOLOGIA TOY ALLOY.
    PHRES MIA KOPELLA POY KAMMIA SXESH DEN EIXE ME TO THEMA KAI AFOY PROSPATHISES NA THN KOPSEIS KAI NA THN RAPSEIS STA METRA SOY APETYXES KAI DHMIOYRGHSES ENA TERAS!


    Posts που είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες ή που δημοσιεύουν τηλέφωνα και email adresses διαγράφονται.
     
    Last edited by a moderator: 21 Μαϊου 2007