Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη μου σκλάβα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Firestarter, στις 29 Ιανουαρίου 2024.

1. Εμένα φίλε μου , όλο αυτό που γράφεις μου φαίνεται τέρμα ψεύτικο..
    Καταρχήν παίρνεις μια κοπέλα που δεν έχει ιδέα από όλα αυτά, την πλακώνεις στα χαστούκια και μάλιστα με δύναμη της βάζεις κ μια σφήνα στο πάτο της χωρίς να την έχεις προετοιμαστεί τη γαμας ενώ την έχεις πλακώσει στο βρωμοξυλο αυτή κλαίει κ πονάει κ εσύ φαντάζεσαι ότι χύνει κιόλας και είναι κ 23 ετών.
    Πες μου τώρα εσύ εάν όλο αυτό δεν είναι τύπος βιασμού?
    Εάν είναι αλήθεια όλο αυτό δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι της προκαλέσεις τρόμο?
    Μια κοπέλα μόνη σε ένα δωμάτιο με ένα τύπο που την αρχίζει στα χαστούκια με το καλημέρα σας, κοπέλα που είναι αβγαλτη όπως λέμε..
    Τι να σου πω τώρα εάν είναι αλήθεια κ νομίζεις ότι έτσι είναι το bdsm, κόψε τις ταινίες τύπου 50 αποχρώσεις της μαλακίας κ ψάξουν καλύτερα πρώτα με εσένα κ μετά το πώς βάζεις μια κοπέλα σωστά σε αυτό το lifestyle.
    Επειδή υπάρχουν τύποι σαν εσένα εκεί έξω γι'αυτό υπάρχουν κ κατεστραμμένες ψυχολογικά γκόμενες που ευτυχώς για αυτές υπάρχουμε κ εμείς που είμαστε real και μπορούμε έως ένα σημείο να αντιστρέψουμε τα ψυχολογικά τραύματα που τους αφήνετε εσείς οι άσχετοι..

Εάν όλο αυτό είναι αλήθεια πάντα...

2. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Μου αρκεί για αρχική συναίνεση, αν όντως έτσι συνέβη. Υποθέτω πως ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αν η κοπέλα σου ζητούσε να σταματήσεις ή αν σου ζήτησε, θα σταματούσες ή σταμάτησες.

Τώρα για τις λέξεις αφέντης, σκλάβα, σκλάβος κ.τ.λ.

Δεν είναι απαγορευτικό να χρησιμοποιούνται οι λέξεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλίμονο.

Από εκεί και πέρα οι επιφυλάξεις των ατόμων που σε αντιμετώπισαν κάπως αρνητικά, πηγάζουν από διάφορα σημεία και τέρατα που έχουν συμβεί με πρόσχημα πως κάποιος κάνει bdsm.

Σε δικαστήριο για βιασμό και κακοποίηση, ακούστηκε το επιχείρημα πως ο θύτης έκανε bdsm και πως το θύμα είχε δώσει προφορική συναίνεση. Δεν το σχολιάζω, για να το ολοκληρώσετε ο καθένας με τη δική του οπτική μέσα στο μυαλό του.

3. Firestarter

Firestarter Member

Αγαπητέ Ηλία "διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θά υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμα σου να το λες" φράση που λανθασμένα έχει συνδεθεί με τον Βολταίρο, αλλά που στην περίπτωση μας είναι to the point.....
    Προφανώς και νομίζω ότι μιλάμε με πολιτισμένους ανθρώπους και όχι ορκ ή παράφρονες που είδα φώς και μπήκαν.....
    Ανεξάρτητα από αυτό δέχομαι την κάθε τοποθέτηση, διαφωνία ή μη , με επιχειρήματα και σεβασμό προς τους συνδαιτυμόνες μου (sic)....
    Τώρα όταν ξαφνικά εμφανίζονται τυπακια με απαράδεκτο attitude, εκφράσεις και χαρακτηρισμούς, οφείλω αν μη τι άλλο, να προστατεύσω την αξιοπρέπεια μου και νά απονείμω τά τού Καισαρος τω Καίσαρι....
    Όπως και να έχει σέ ευχαριστώ που αποδεικνύεις ότι υπάρχουν εδώ και σκεπτόμενα προς τίς σωστές κατευθύνσεις άτομα και όχι μόνο μικροί εκκολαπτόμενοι τραμπούκοι....
    Ευχαριστώ καί πάλι και καλή συνέχεια.

4. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Απόλυτη τιμή. Η απόσταση ενός αριθμού από το μηδέν.

Είτε θετικός, είτε αρνητικός πάντα η απόσταση είναι η ίδια. Και το μηδέν εδώ έχει τη θέση του σημείου αναφοράς.

Η διαφοροποίηση μας στο πρόσημο, (το +2 απέχει το ίδιο με το -2) και πως το αισθανόμαστε εξαρτάται από το ψυχικό μας σώμα. Είναι χρήσιμο διαγνωστικό, εγώ έτσι το χρησιμοποιώ, ώστε να μου αποκαλύπτει ψυχολογικές μου ευαισθησίες. Αλλά δεν είναι τόσο χρήσιμο σ’ έναν διάλογο.

Δεν απορρίπτω τις περιπτώσεις όπου ο εγωισμός παλεύει για να αναδειχθεί νικητής. Αλλά εμένα ως αναγνώστη δεν μου προσφέρει κάτι αυτό. Για αυτό συνήθως πια, μετά από τόσα χρόνια, απλά προσπερνώ τις κοκορομαχίες…

5. Firestarter

Firestarter Member

Σάς ευχαριστώ τα μαλα για το άσμα, και την οξυδέρκεια σάς αγαπητέ....
    Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι ακόμα που ενστερνίζονται τό ρητό: παταξον μεν, ακουσον δε....