Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η πρώτη προσέγγιση..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 14 Σεπτεμβρίου 2008.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Κάνετε νέα γνωριμία μέσω διαδικτύου ή σε πραγματικό χώρο..

    Πως Σ/σας πείθει κατά την πρώτη -ας πούμε- ώρα συνομιλίας (ή τουλάχιστον σας φαίνεται αρκετά Α/αληθινός-η) Ε/εκείνος-η ότι :
    α.είναι αυτό που δηλώνει και
    β.μπορεί να υποστηρίξει -τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό - το status Τ/του-ης..

    για να μπορέσει να υπάρξει μια όποια συνέχεια στη γνωριμία Σ/σας..

    (και πιο λαϊκά:πως μπορεί κάποιος/α να σας ψαρώσει στο ντούκου )

    Εννοώ..

    -σας πείθει με την εμφάνιση,με το βλέμμα,με το "στήσιμο" κτλ όσον αφορά τα εξωτερικά ερεθίσματα ;
    -σας πείθει με το να αυτοπεριγράφεται και να εξιστορεί εμπειρίες,με το να φέρει μία δυναμική ή ταπεινή συμπεριφορά απλά σε οτιδήποτε και να λέει,με το να Σ/σας μιλάει σε ενικό ή πληθυντικό αριθμό κτλ κτλ όσον αφορά το διαπροσωπικό κομμάτι;

    Υπάρχει κάποιος γενικότερος συνδυασμός;

    Σκέλος 2ο -κυρίως ίσως για τις γυναίκες..Με ποιον τρόπο θα σας έπειθε να τον ακολουθήσετε το ίδιο βράδυ σε πιο κάποιο προσωπικό χώρο ή θα σας ερέθιζε για να τον κάνετε να σας ακολουθήσει αντίστοιχα σε κάποιον πιο προσωπικό χώρο;

    Υ.σ. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε κατηγορία για τον νήμα ,κάντε το..Ίσως να έκανα λάθος στην επιλογή της κατηγορίας
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Γιατί να πρέπει κανείς να ζητήσει "διαπιστευτήρια" ως προς την εγκυρότητα του status κάποιου; Και, επιπλέον, υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας ως προς την εμφάνιση, τη συμπεριφορά ή τον τρόπο ομιλίας κάποιου που δηλώνει ένα συγκεκριμένο status; Τουλάχιστον εμένα, αυτοί που προσπαθούν να προσαρμόσουν την προσωπικότητά τους στα "πρέπει" που "επιβάλλει" η σεξουαλική τους ταυτότητα απλά με απωθούν...
     
    Last edited: 14 Σεπτεμβρίου 2008
  3. sw

    sw

    Πιστευω πως οι ανθρωπινες σχεσεις (και μαλιστα οι ερωτικες) δεν εχουν μια απλη προυποθεση με συντελεστες το στατους, καποιο τεχνασμα, το βαθμο της πειθους, τον ενικο η τον πληθυντικο της ευπροσιγοριας, τις πομπωδεις η οχι δηλωσεις του/της η τις αυτοπεριγραφες...

    Το πιο σημαντικο πιστευω ειναι να σταθει κανεις "τυχερος" και να συναντησει στην αναζητηση του , ατομο
    με το οποιο θα μπορει να συντονιστει: μιλοντας την "ιδια γλωσσα " με "τον ιδιο τροπο". Να μπορει δηλ να εχει ταυτιση στην επικοινωνια. Να ερμηνευει τις αντιστοιχες εννοιες με τα αντιστοιχα συναισθηματα, να μπορει να τολμαει να εκτεθει (να βγαλει τα εσωψυχα του) εμπιστευομενος και τιμοντας τον/(την)συνομιλητη του, να ακουσει με προσοχη (εννοω να μην αφηνει τιποτε να δραπετευει απο το μυαλο του!!! ουτε σε βαθος χρονου , που εκει θα φανει τελικα το ειλικρινες ενδιαφερον του), να μπορει να ανακαλυπτει συνεχως "κρυμενα" χαρισματα του (συνομιλητη του) και να τα αποδιδει στον κατοχο τους με ενθουσιασμο και χαρα για τον εντοπισμο τους!

    Δεν υπαρχει καλυτερος συμβουλος απο την διαισθηση, συνεπικουρουμενης φυσικα απο το χρονο που
    θα επενδυθει και τον ζηλο με τον οποιο θα διατηρηθει η διαρκεια της αλεπαλληλης επικοινωνιας.
    Το χτισιμο της εμπιστοσυνης μεταξυ των δυο συμφωνα με τα πιο πανω θα ειναι μια φυσικη εξελξη .
    Αν και τα ερωτικα/σεξουαλικα ενδιαφεροντα (τα οποια αδυνατει να περιγραψει καθε στατους) δειξουν πως υπαρχει ταιριαγμα (απο αναποφευκτα παιχνιδισματα αναμεσα στο χιουμορ και τη λαγνεια που τα ακολουθει) σε συνδιασμο με την αισθητικη αποδοχη της εμφανισης του ενος απο τον αλλο, θα εχουμε (πολυ γενικευμενα και συνοπτικα) την ιδανικη συνταγη μιας επιτυχους προσεγκισης με πολλες πιθανοτητες να περασει στο επομενο σταδιο, αυτο της ζωντανης γνωριμιας.
    Μια τετοια ερωτικη σχεση (γιατι μονο σαν ερωτικη σχεση ισοτιμη της οποιας αλλης εντως η εκτως του φορουμ μας μπορω να τη δω) δεν διαφερει σε τιποτε απο μια βανιλλα σχεση, αν θελουμε να υπαρξει ικανοποιηση ολοκληρωτικη!


    Γι ργος
     
  4. Απάντηση: Η πρώτη προσέγγιση..

    Durcent, από ό,τι μου φαίνεται, ο Incomplete δεν υποστηρίζει ούτε την αναγκαιότητα να ζητήσει κάποιος 'διαπιστευτήρια εγκυρότητας', ούτε την αναγκαιότητα να ακολουθεί γενικούς κανόνες. Απλά μας προτρέπει να δώσουμε μια απάντηση με βαση τα προσωπικά μας κριτήρια.
    Όσο για την προσωπικότητα, θα έλεγα οτι αυτή δεν προσαρμόζεται τόσο εύκολα, απλά υπάρχει σε έναν άνθρωπο. Αυτό που ίσως προσαρμόζεται είναι η συμπεριφορά. Και κάποιος ο οποίος θα αναγκάζεται να προσαρμόζει χωρίς να το θέλει τη συμπεριφορά του σε ένα ρόλο, τότε γιατί να επιλέγει αυτό το ρόλο; Αν πραγματικά έχει την οποιαδήποτε ερωτική (όχι μόνο σεξουαλική κατά τη γνώμη μου) ταυτότητα, τότε και η συμπεριφορά του θα είναι αυθόρμητα ανάλογη. Κατά τη διάρκεια του φλερτ ή της σχέσης, βέβαια, όχι σε οποιαδήποτε συναναστροφή.


    Incomplete, θα προσπαθήσω να απαντήσω με ακρίβεια:
    Για μένα θα ήταν αρκετά δύσκολο μέσα σε μία ώρα να μπορέσω να βγάλω τα συμπεράσματα που αναφέρεις, χρειάζομαι αρκετές συναντήσεις μαζί του (ζωντανές ή όχι). Στην αρχή θα μπορούσα ίσως να μιλήσω για έλξη ή για χημεία.

    - Η εμφάνιση και το 'στήσιμο' δε θα έπαιζαν για μένα τόσο σημαντικό ρόλο. Το βλέμμα, όμως, πολύ. α) γιατί το βρίσκω από τους ωραιότερους και πιο έντονους τρόπους να υποστηρίξει κανείς το στάτους του και β) γιατί αν τα βλέμματα είναι συμβατά, τότε υπαρχει επικοινωνία. Αν δεν υπάρχει επικοινωνία, τότε τί να κάνουμε εκεί; Μάλλον σκοτώνουμε την ώρα μας  

    - Στο διαπροσωπικό κομμάτι, με επίθει η αυθεντικότητα. Η δυναμική συμπεριφορά, ναι, είναι σημαντική, αλλά δεν είναι δυνατόν να βγαίνει σε οτιδήποτε. Εκτιμώ πολύ τις ευαισθησίες, την ειλικρίνεια και την ευγένεια, επίσης. (μιλάω για ευγένεια χαρακτήρα που δεν έχει να κάνει με το ΄παιγνίδι').
    Η αυτοπεριγραφή και η εξιστόρηση, αν είναι πομπώδεις, με απωθούν. Αν είναι μετριοπαθείς και ειλικρινείς, μου αρέσουν. Για τον πληθυντικό, μάλλον δε θα σχολιάσω.

    Θα έλεγα οτι γενικότερος συνδυασμός δεν υπάρχει. Από ό,τι έχω δει, οι συνδυασμοί είναι πολλοί και διάφοροι και δυκολο να βρεις 'συνταγή' προσέγγισης που να πετυχαίνει πάντα. Πάντως, διαφέρει πολύ η ζωντανή γρωριμία από την ιντερνετική.

    - Όσο για το τί θα με έκανε να τον ακολουθήσω, νομίζω η δημιουργία της στοιχειώδους εμπιστοσύνης προς αυτόν (λίγο δύσκολο ίσως να συμβεί μέσα σε μία ώρα) και η αποφασιστικότητά του (ωστε να ελαχιστοποιούνται τα διλλήματά μου)

    Ελπίζω να σε κάλυψαν κάπως οι απαντήσεις μου.
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η πρώτη προσέγγιση..

    Απόλυτα και σε ευχαριστώ  

    Έχεις δίκιο σχετικά με την "παράδοση" από την πρώτη ώρα(το ώρα σαν έννοια ας το γενικεύσουμε λίγο..)..Από 'και και πέρα γεννιούνται βάσει αυτού άλλα ερωτήματα,αλλά θα περιμένω και άλλες απαντήσεις..


    Μα δεν τίθεται θέμα κατάθεσης διαπιστευτηρίων,αλλά πρόσδοσης αληθοφάνειας και ότι αυτό συνεπάγεται έπειτα..
     
    Last edited: 15 Σεπτεμβρίου 2008
  6. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Η πρώτη προσέγγιση..

    καποιος το ''εχει''... απλα το ''εχει''!!

    Δεν σε πειθει τιποτα... το βλεπεις , το αισθανεσαι το νιωθεις!
     
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Η πρώτη προσέγγιση..

    Σαν τις γούνες του Χουντάλα ένα πράμα εεεεεεεεεεεε!!!!!(μια φορά είπες και εσύ ρε μικρέ να μην πηδήξεις ένα θέμα και το πήδηξα εγώ    )
     
  8. elfcat

    elfcat . Contributor

    Δεν θα με έπειθε, αν μιλάμε για bdsm παιχνίδια.
     
  9. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Δεν πειθομαι ευκολα.
    Πιθανον ο αλλος να μου λεει ακριβως ο,τι θελω να ακουσω.
    Μονον αν τον χαστουκισω και το αποδεχτει μεθ' ευγνωμοσυνης θα πειστω!