Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Anacreon, στις 15 Μαϊου 2011.

  1. Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.


    Σε περίπτωση που ο εραστής βρεθεί σε σουίτα ερωτικού ξενοδοχείου με αφρικανικό θέμα και με την κλίνη τριγυρισμένη από χοντρές ράβδους από μπαμπού ύψους δυόμισυ μέτρων τοποθετημένες κάθετα στο πάτωμα και παράλληλα μεταξύ τους εν είδει παραπετάσματος, τότε, ακόμη και αν αμέλησε να κομίσει οίκοθεν τα ερωτικά όπλα, εν πάση περιπτώσει συνεχίζει να δύναται να ικανοποιήσει την άλογη επιθυμία του να βλάψει τα προκλητικά οπίσθια της καλλιπύγου συμπαικτρίας.
    Με την ερωμένη ξαπλωμένη μπρούμυτα σε διατεταγμένη τούρλωση των οπισθίων και με το σπέρμα της προηγηθείσης συνουσίας να κυλά αργά από την κωλοτρυπίδα της, ο εραστής θ' αφαιρέσει μία από τις προαναφερθείσες ράβδους από μπαμπού από τη βάση της και θα την αδράξει αμφί χερσίν, με τρόπον ανάλογο μ’ αυτόν που μετέρχονται οι δεξιοτέχνες της πολεμικής ράβδου μπο στη μακρινή Ιαπωνία.
    Για λόγους καλαισθησίας, ο εραστής δεν θ’ ακολουθήσει επακριβώς τις στάσεις του ιαπωνικού μποτζουτσού, αλλ’ αντιθέτως θα σταθεί με τα πόδια πιο ανοικτά και κατά προτίμηση με το ένα πόδι στο κρεβάτι και το άλλο στο πάτωμα. Τα δάκτυλα του εμπροσθίου ποδιού θα δείχνουν προς τον καλλίπυγο στόχο ενώ τα δάκτυλα του οπισθίου ποδιού θα είναι στραμμένα σε γωνία 45 μοιρών.
    Η σεμνή κόρη θα διαταχθεί να παραμείνει ακίνητη στην προαναφερθείσα θέση της, καθώς ο εραστής θα υψώσει τη ράβδο με τα δύο χέρια πάνω από το λευκό σώμα της.
    Θα απαιτηθεί προσοχή κατά τον χειρισμό της ράβδου λόγω του μεγάλου μήκους της. Θα ήταν ακαλαίσθητο να κτυπηθεί ο τοίχος, το ταβάνι ή το φωτιστικό από τη ράβδο.
    Κατά την κρούση του στόχου, μπορούν ν’ ακολουθηθούν δύο προσεγγίσεις.
    Προσέγγισις πρώτη: Ο εραστής θ' ακουμπήσει την ράβδο στην οπίσθια χείρα (η οποία θα βρίσκεται κάτω από τη ράβδο εν είδει βάσεως) και με την εμπρόσθια χείρα θα ωθήσει αστραπιαία την ράβδο από πάνω προς τα κάτω, ούτως ώστε το αποτέλεσμα να είναι μια εκτίναξη της ράβδου προς τον στόχο αντίστοιχη με αυτό του κλασικού ραβδισμού (βαρβαριστί caning). Προσοχή θα πρέπει να δοθεί κατά τον χειρισμόν, ώστε να υπάρξει ταλάντωσις της ράβδου μετά την κρούση επί του ποθητού στόχου.
    Προσέγγισις δευτέρα: Ο εραστής θα κατεβάσει την ράβδο με δύναμη αμφί χερσίν ώστε το αποτέλεσμα να είναι βύθιση στη ροδαλή σάρκα αντίστοιχη με το θορυβώδες πυγοράπισμα (βαρβαριστί spanking) και δη το είδος εκείνο του πυγοραπίσματος, κατά το οποίο ο παραγόμενος ήχος προσομοιάζει με «πλαφ».
    Ο εραστής δέον όπως στοχεύει μόνον στους γλουτούς και στο σαρκώδες άνω ήμισυ του πίσω μέρους των μηρών της κόρης . Θ’ αποφύγει επιμελώς οιονδήποτε κτύπημα προς οιονδήποτε άλλο σημείο της ανατομίας της, περιλαμβανομένων και των ωμοπλατών, διότι το βάρος και το μέγεθος της ράβδου μπορούν να βλάψουν σοβαρά τα οστά και κατά συνέπεια να ωφελήσουν τους δικηγόρους.
    Μετά τον απαιτούμενο αριθμό κρούσεων, οι γλουτοί της ερωμένης θα βαφτούν με το άλικο χρώμα που όλοι γνωρίζουμε και αγαπούμε κι η θερμοκρασία των θ’ ανέλθει αισθητά. Τότε ο αχόρταγος εραστής θα επιτείνει τα αποτελέσματα της αυξημένης αιματώσεως ως εξής.
    Θ’ ανέβει και με τα δύο πόδια στο κρεβάτι, και θα κρατήσει τη ράβδο κάθετα προς το δάπεδο καθ’ όν τρόπον ώστε η αγριωπή, κοφτερή άκρη της ράβδου ν’ αναπαυτεί πάνω στ’ αναψοκοκκινισμένο δέρμα της ερωμένης. Κατόπιν, ο εραστής θα σύρει τη ράβδο με τα δυό του χέρια πάνω στο κορμί της κόρης, σαν να κρατούσε έναν γιγάντιο στυλογράφο. Με την αγριωπή άκρη της ράβδου θα χαράξει όμορφα σχήματα πάνω στους γλουτούς και τους μηρούς της κόρης, εντείνοντας την αιμάτωση στα σημεία όπου χαράσσει και προκαλώντας γρατσουνιές ή και χαράγματα.
    Όταν οι αναστεναγμοί της κόρης μετατραπούν σε φωνές, τότε ο εραστής θ’ αναγνωρίσει πως ήγγικεν η ώρα να σκύψει με στοργή πάνω στα βαθυκόκκινα καπούλια της δεσποσύνης, και με τα χείλη και τη γλώσσα του να πλημμυρίσει με σίελο τα θεσπεσίως τραυματισμένα κωλομάγουλα, για να τ’ ανακουφίσει.
    Εν συνεχεία, εάν έχει χορτάσει από την αισθητική της βίας, ο εραστής μπορεί εν είδει νοστίμου επιλόγου να στραφεί στην αισθητική της μαγειρικής και να χρησιμοποιήσει τη ράβδο εν είδη πλάστου, σαν να ζυμώνει το κορμί, ξεκινώντας από τους αστραγάλους και φτάνοντας έως τον σβέρκο. Βεβαίως τούτο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μασάζ, αλλ’ ο γράφων κρίνει πως είναι ομορφότερο να παρομοιαστεί με ζύμωμα.
     
  2. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

    Ω! Η αναστατωσις που επροκληθη απο τη μελετη του συγγραματος τουτου, ειναι μεγιστη και ηδη νοιωθω την αυξηση ροης του αιματος να δημιουργει κυματα ηδονης εις το κορμι μου.....Τι μας εκανατε απρεπεστατε και φιληδονε νεαρε!!!
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

    Απόλαυση το κείμενο, ενδιαφέρουσα η αλληλουχία των πεπραγμένων  

    Πάντα σκέπτομαι το μετά. Μετα-πόνοι ωραίο πράγμα, υπόσχεση σημαδιών, άραγε πώς θα είναι αυτή τη φορά, λευκά σεντόνια μόλις πριν λίγο κολλαριστά, τώρα νοτισμένα με κάθε είδους υγρά, που και πού ματωμένα, ο βόγκος της ανακούφισης μετά την ηδονή...
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Πάρα πολύ καλό, αν και offtopic. Εδώ είμαστε cosmoφόρουμ βαριετέ, κύριε Αnacreonta, μην έρχεστε να μας χαλάσετε την πιάτσα με τας βάρβαρους έξεις υμών.

    ---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:10 ----------

    Και...προσέγγισις τρίτη: ο εραστής σΧιμπαροπυρέσσων χρησιμοποιεί την εν λόγω ράβδο (ή δύο ράβδους χιαστί) και σκοινί*, δια να ακινητοποιήση τα άκρα τα άκρα της κόρης πασαλειβαϊτέ (βαρβαριστί spreadeagle). Δυνάμενος έτσι να αποκτήση απρόσκοπτη πρόσβαση στην της κόρης σάρκαν, ίνα ικανοποιήση τας σκοτεινάς ορέξεις του.

    *Αφρικανικό theme χωρίς πολύ σκοινί, δεν νοείται. Κάπως πρέπει να μεταφέρουν οι Μάου-Μάου το θύμα/δείπνο στο καζάνι και να το αιωρήσουν στο τρίποδο. Δεν κάνουμε αιωρήσεις εδώ στην Αφρική; Αμ δε.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Απάντηση: Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

    Βαρβαριστί, βαρβαριστί, φευ όμως, εξ όσων αντιλαμβάνομαι, άπαντες εις δώματα ξενοδοχείων θεματικώς διακεκοσμημένων συχνάζετε, ω βάρβαροι, μίσθαρνα, εντεταγμένα όργανα του διεθνούς μπουντουσισμού. Επιστρέψατε εις τας ρίζας αλλόφρονες πάραυτα. Και ανακαλύψατε τας απείρους εφαρμογάς, άτινες δύνανται προκύψαι εκ της χρήσεως αντικειμένων προσφιλών, παραμελημένων και υποτιμημένων ως ο καλός αλλοδαπός συγγραφεύς περιέγραφε τας δυνατότητας του ήρωος του πονήματος του, "ο Ν. μπορούσε σε ένα συνηθισμένο δωμάτιο να ανακαλύψει πάνω από 700 αντικείμενα ώστε να προκαλέσει ..."!
    Η συνέχεια εις το βιβλίον, αγαπητοί...
     
  6. Απάντηση: Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

    Σας ευχαριστώ.  

    Σας ευχαριστώ.  

    Σας ευχαριστώ.  
    Το δέσιμο μου ήρθε κι εμένα στον νου και μάλιστα τη φωτογράφισα σαν να ήταν δεμένη στα μπαμπού ωσάν Αφρικανίς κόρη αιχμάλωτισθείσα κατά την καταστροφήν της ηττημένης φυλής. Πλην όμως -φευ!- η ταπεινότης μου ως τσαπατσούλης και ανυπόμονος μέγας στερείται υπομονής και ως εκ τούτου είναι αδαής περί τα σκοινικά.  

    Σας ευχαριστώ.  
    Η οικία πράγματι γέμει όμορφων αντικειμένων προς χρήσιν (π.χ. λουρί τσάντας ώμου παγιδευμένο στην κάσα της πόρτας δημιουργεί βρόγχον εξαίρετον προς συγκράτησιν της σιαγόνος και παγίδευσιν επ' απειλή αυτοστραγγαλισμού).
    Πλην όμως -φευ!- αμφότεραι αι οικίαι της κόρης και του εραστού περιέχουν αυστηράς τε και μελετηράς αδελφάς - ως εκ τούτου τα πιτσουνάκια θύουν εις Έρωτα εντός πορνικών πανδοχείων ή επί των στενών δρομίσκων περί την Σόλωνος.
     
    Last edited: 16 Μαϊου 2011
  7. Brainstorm

    Brainstorm Regular Member

    Απάντηση: Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

    Παει η σουιτα του Πριαμος  
     
  8. Απάντηση: Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

    Όχι όχι! Τα έβαλα όλα ξανά στη θέση τους!  
     
  9. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Ο Μέγας Ανατολικός επιστρέφει... Έστω και σε σουίτα αθηναϊκού γαμιστρώνα.  
     
  10. Απάντηση: Re: Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

    Σας ευχαριστώ.  
    Αλλ' άπαγε της βλασφημίας: Βέβηλος γαρ η σύγκρισις των θεοπνεύστων εμπειρικίων Γραφών μετ' απλών αυτοσχεδίων παιδικών προσευχών ως η ημετέρα.
    Ευλογείτε.  
     
  11. SlaveRose

    SlaveRose Regular Member

    Απάντηση: Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

    xaxaxaxaxax
    καμία ιδέα για το τιγρέ θέμα δωματίου που μου αρέσει .. έχεις   τι θα μπορούσε να κάνει ο εραστής στο τιγρέ δωμάτιο  

    ---------- Post added at 00:02 ---------- Previous post was at 23:48 ----------

    καλά όλοι το ξέρετε αυτό το ξενοδοχείο ..   εγώ τώρα πρόσφατα το έμαθα  
     
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Η ράβδος από μπαμπού ως εργαλείον επιτάσεως της αγαπητικής διαθέσεως.

    Για το ΠΡΙΑΜΟΣ μιλας μικρη ή για PRIMAROLIA HOTEL?