Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ταπείνωση της συζύγου γύρισε διακόπτη

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος Tosa Inu, στις 27 Νοεμβρίου 2020.

  1. Tosa Inu

    Tosa Inu New Member

    Κάποια πράγματα δε μοιράζονται ούτε με τον κολλητό, ιδίως όταν σεξουαλικά υπάρχει απόσταση. Θα προσπαθήσω να το μοιραστώ εδώ και κάθε γνώμη καλοδεχούμενη. Πρόσφατα και έχοντας φτάσει σε σεξουαλικό κορεσμό με τη σύζυγό μου, πρότεινα να με εμπιστευτει σε κατι νέο για αυτήν. Δέσιμο χέρια,φίμωση και κλείσιμο μάτια. Έπειτα από 12 ώρες , είχα αδειάσει από κάθε τι στο μυαλό μου και με ευχάριστη την ελευθερωσα. Έκανε τις απαραίτητες καθαριοτητες και όπως υποσχέθηκα, της έδωσα το ελεύθερο να φάει και να κοιμηθεί,ολοκληρώνοντας έτσι μια από κοινού επιθυμια, να ολοκληρώσουμε στο 100% τη "φαντασίωση" μας. Λίγες μέρες μετά - κι εδώ είναι το προβλημα- με προκάλεσε να κάνω τα ίδια με μια μικρότερη (είναι 45 είμαι 36) για να αποδειχθεί πως η πείρα και η ηλικία παίζει ρόλο και προφανώς να νιώσει ακόμη πιο σίγουρη. Τι λέτε λοιπόν; Να το προσπαθήσω ή πιστεύετε πως μια μικρότερη δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί ? Υπόψιν ότι είμαστε παντρεμένοι λιγότερο από χρόνο και πως η σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας που έχει χτιστεί είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο και βασίζεται περισσότερο στην οικονομική άνεση που προσφέρω στο σπίτι και όχι τόσο στο σεξ. Θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη των νεαρών κυρίων αλλά και των έμπειρων μελών.
     
  2. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Μπερδεύτηκα λίγο...
    Μικρότερη από ποια;
    Το οικονομικό τι σχέση έχει με αυτά;
    Κι επίσης αν προϋπήρχε μακρόχρονη σχέση, τι σημασία έχει ο γάμος;
     
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Τα βάζεις όλα στο τραπεζι.

    Σεξουαλικα, φιλοι, διακοπτες, συζυγος, μικροτερες, οικονομικό, σπιτι, εμπιστοσυνη, κλπ.

    Ξεκαθαρισε τι θες, και ξαναελα.
     
  4. Brt

    Brt #ολαπολυ Premium Member

    Εγώ κατάλαβα ότι καυλωνεις να πας και να τα κανεις αυτά με μικρότερο και τρυφερότερο κρεα. Αν η σύζυγος είναι πολυγαμική, και στο επιτρέπει, καλό ψάρεμα.

    Επίσης, η μικρότερη μπορεί να κάνει τα βδσμικα καλύτερα, εδώ είναι 19 η άλλη και γράφει «σκλάβα, εμπειρία bdsm 5 χρόνια»     τι να πω...μάλλον ζω στην τουρκοκρατία που «κλαινε στα χαρέμια οι σκλάβες, τρέμουν την οργή του πασα».

    Άσχετο, οι «καθαριότητες» τι είναι;;;;
     
    Last edited: 27 Νοεμβρίου 2020
  5. Kentavros

    Kentavros Owned by Mistress Kits

    Κοιτα... αν προσφερεις οικονομική ανεση μπορεις να εχεις μικρη, μεγαλη, ψηλη, κοντη, αδυνατη, χοντρη κτλ. Αλλωστε οι σοβαρες σχεσεις βασιζονται στην οικονομικη ανεση. Διοτι ο φτωχος βιοπαλεστης ουτε να γαμησει μπορει ουτε να αγαπησει, ποιος ειναι αλλωστε αυτος για κατι τετοιο..?
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Να το κάνεις με μία μικρότερη που ξέρεις ότι θα ανταποκριθεί έτσι ώστε η σύζυγός να μην νιώσει σίγουρη και να σου ζητήσει να το κάνεις και με άλλες μικρότερες μέχρι να βρεις αυτές που δεν ανταποκρίνονται.

    Όπως είπες μετά από ούτε χρόνο γάμου φτάσατε στον κορεσμό οπότε τι καλύτερο για μία καλή ανανέωση.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Όπως λέει και ο σοφός λαός άλλωστε : Εάν εκείνη σε θέλει για τα λεφτά σου και εσύ για την ομορφιά της, είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο.
     
  8. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Η συναλλαγή είναι ασύμφορη longterm για τον φραγκατο, μια και το μόνο ή κύριο asset του ενός(η ομορφιά της) θα μειωνεται με το περασμα του χρόνου παρά τις όποιες εργασίες συντήρησης, ενώ τα λεφτά του άλλου το πιθανοτερο θα μειώνονται με βραδύτερο ρυθμό η και μπορει να αυξηθουν , εκτός κι αν χαθούν σε οικονομική καταστροφή ή αλόγιστη σπατάλη (η κρίση δεν απειλεί συνηθως τους έχοντες πολλα λεφτά, καθώς συνήθως εν μέσω κρίσης τα αυξάνουν).

    @Tosa Inu
    Εχει ηδη μπει το νερο στ αυλακι. Του χρόνου νομιζεις οτι θα εισαι/εισατε καλυτερα αν δεν το κανεις;
     
  9. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Μπορεί να το ‘χουν πλανέψει
    ακρογιαλιές δειλινά
    και σκλαβωμένη για πάντα
    κρατούνε την δόλια καρδιά

    Μπορεί ακόμα μπορεί,
    να έχει πια τρελαθεί
    και τότε ποιος θα ρωτήσει
    να μάθει ποτέ το γιατί
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

  11. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Αυτό έχει να κάνει με την επένδυση όχι με την συναλλαγή. Η συναλλαγή καθ' όλη την διάρκεια της θα διέπεται από δύο σημαντικές ιδιότητες/προδιαγραφές, τιμιότητα και απλότητα.

    Θα ακουστεί λίγο άσχημο αλλά κατά την προσωπική μου άποψη σχέσεις που δεν βασίζονται σε συναλλαγή πλούτου συνήθως στερούνται αυτών των δύο σημαντικών ιδιοτήτων. Να διευκρινίσω ότι πλούτος δεν είναι μόνο ο περιουσιακός, μπορεί κάποιος να είναι πλούσιος σε μόρφωση, πλούσιος σε εξωτερική ομορφιά, πλούσιος σε ευφυία, πλούσιος σε καλοσύνη, πλούσιος σε τέχνη, πλούσιος σε εμπειρία, πλούσιος σε ιδεολογία, πλούσιος σε θηλυκότητα ή αρρενωπότητα, πλούσιος σε κυριαρχία, πλούσιος σε υποταγή κτλ κτλ.

    Όταν είσαι σε κάποια πράγματα πλούσιος και αυτό είναι που θα ανταλλάξεις με κάποιον που τον ενδιαφέρει ο πλούτος σου και ως αντάλλαγμα θα προσφέρει πλούτο που σε ενδιαφέρει να αποκτήσεις τότε έχεις μια καλή, απλή και ειλικρινή διαπροσωπική συναλλαγή, ασχέτου διάρκειας. Το αν θα είναι και μία καλή επένδυση εξαρτάται από άλλους παράγοντες.

    Όταν έχεις πέντε μετριότητες να προσφέρεις για να βολευτείς σε τρεις μετριότητες του άλλου τότε μοιραία όλα γίνονται και πιο περίπλοκα και λιγότερο ειλικρινά. Ειδικά όταν στερέψουν κάποια έντονα συναισθήματα που σε κάνουν να βλέπεις τον άλλο πλούσιο σε όλα.

    Στην προκειμένη σχέση, ο νηματοθέτης μιλάει για εμπιστοσύνη και ασφάλεια που βασίζεται περισσότερο στην οικονομική άνεση που παρέχει. Το παιχνίδι με τις μικρότερες (μία έτερη συναλλαγή με τους δικούς της όρους) όσο δεν επηρεάζει την συγκεκριμένη συναλλαγή ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική συναλλαγή στο ζευγάρι το μόνο που κάνει είναι να εμπλουτίζει το σχεσιακό users experience.


    Και σε αυτό εάν μου επιτρέπεις έχω μία διαφορετική άποψη, οι κρίσεις είτε κατασκευάζονται για να αυξήσουν συγκεκριμένοι κροίσοι τα χαρτοφυλάκια και την επιρροή τους είτε χειραγωγούνται προς αυτήν την κατεύθυνση (η μη κατασκευασμένες κρίσεις). Πολλοί έχοντες θα ξυπνήσουν μία μέρα ως λιγότερο έχοντες, λίγοι έχοντες οργανωμένα φτάνουν πιο ψηλά και σχεδόν κατα κόρον οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι.

    Οποιαδήποτε οικονομική κρίση είναι δυνητικά επισφαλής για μία σχέση σαν αυτή του νήματος.
     
  12. Manipulator

    Manipulator Regular Member

    Uh... conflict...

    πως γίνεται να υπάρχει σεξουαλικός κορεσμός σε λιγότερο από χρόνο, όταν δεν βασίζεται στο σεξ?