Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φύση της γυναικας ειναι sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hugger, στις 28 Μαϊου 2005.

  1. James_Bondage

    James_Bondage Regular Member

    mhpws anhkeis sthn kathgoria andrwn poy pisteyoun oti oles oi gynaikes einai p...... ?
     
  2. hugger

    hugger Regular Member

    Δεν περιμενα να δημιουργησω ολοκληρο thread με ενα απλο σχολιο. Αυτο που με εξεπληξε ειναι οτι μερικοι φιλοι-ες με χαρακτηρισαν μισογυνη με διαφορετικους τροπους ο καθενας. Μου προκαλει εκπλξη, γιατι τουλαχιστο αποσο μπορω να καταλαβω για τον εαυτο μου, ειμαι το ακριβως αντιθετο. Αλλα τεσπα, δεν ειμαι εγω το θεμα, αλλα γενικοτερα οι αποψεις του μεσου ορου σχετικα με το θεμα που τελικα τοχασα να πω την αληθεια, μια και απο την αρχη δεν εννουσα οτι η φύση της γυναικας ειναι sub, αντιθετως, οτι υποδυομενη αυτο το ρολο, 1. αρνειται συνειδητα τις ευθυνες και 2.φυγοπονει. Αν αυτη την αποψη τη θεωρειτε μισογυνικη, ξανασκεφτειτε το παρακαλω. Ενα ειδικα σημειο οπου βρισκω μεγαλη υπεροχη στη γυναικεια φυση ειναι το μυαλο. Απο αυτο συμπεραινω, οτι απλα δεν κανουν αυθορμητη χρηση του μεσα στις σχεσεις τους, υποτιμωντας και οχι αδικα το αντιστοιχο αρσενικο, μια και εχουμε την ταση να ακουμε το κατω κεφαλι τις περισσοτερες φορες  
     
  3. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    hugger θα σε παρακαλέσω να διευκρινήσεις το 1 και το 2 όταν μπορέσεις. Δεν είμαι σίγουρη πως κατάλαβα τι θέλεις να πείς.
     
  4. inlx

    inlx Regular Member

    Νομίζω φίλε hugger θα είχες αποφύγει τις τόσες αντιδράσεις στο μήνυμα σου αν έβαζες λίγο τροποποιημένο τον τίτλο, όπως στα Αμερικανικά πανεπιστήμια "Η φύση της γυναίκας είναι sub - discuss"  

    Όπως και νάχει είναι ένα πολύ καλό θέμα και μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλουμε στον αέρα κάποιες προκαταλήψεις και να τις ξορκίσουμε. Γιατί αυτό που τροφοδοτεί τις προκαταλήψεις είναι ακριβώς να μην τις συζητάς , αλλά αντίθετα να πιστεύεις χωρίς να το εξετάζεις λογικά ότι "κατά βάθος" έτσι είναι, κι ας μη μας αρέσει...

    Για ν' αρχίσουμε λέω και πάλι ότι για μένα στο BDSM γίνεσαι και δεν γεννιέσαι, και δεν υπάρχουν γεννημένοι αφέντες/σκλάβοι. Φυσικά ο καθένας μας διαλέγει τον ρόλο που του πάει (ή εναλλάσσεται ανάμεσα στους δύο) με βάση τα βιώματα του τα οποία σε κάποιο βαθμό εξηγούν και τα γούστα του αλλά απορρίπτω την ιδέα του - υποτίθεται - γεννημένου αφέντη/αφέντρας που είναι τέτοιος χωρίς καν να το ξέρει . Όποιος δεν έχει ακούσει για BDSM δεν είναι ούτε αφέντης ούτε σκλάβος, είναι άσχετος. Όταν και αν ποτέ ακούσει και ενδιαφερθεί, τότε θα δούμε τι είναι. Μέχρι τότε δεν είναι τίποτε.

    Φυσικά και υπάρχουν στην συμβατική κοινωνία κάποια χαρακτηριστικά που στον υποψιασμένο θα θυμίσουν dom ή sub καταστάσεις, αλλά μην μας παγιδεύει αυτό: Η συμβατική κοινωνία δεν τα αντιλαμβάνεται έτσι. Για την συμβατική κοινωνία το BDSM, είτε dom είτε sub είναι στην καλύτερη περίπτωση μία αξιοπερίεργη παραξενιά, και στην χειρότερη μια φρικτή διαστροφή.

    Στο θέμα μας: Ναι, παρά τον όποιο φεμινισμό, παρά την σημαντική καλυτέρευση της θέσης της γυναίκας, υπάρχει ακόμη διάχυτη μία νοοτροπία που θέλει τις γυναίκες πιο υποτακτικές, και τους άντρες πιο κυριαρχικούς. Η κυρίαρχη αυτή νοοτροπία όμως δεν έχει καμία σχέση με BDSM. Υποτακτική γυναίκα στη νοοτροπία αυτή σημαίνει λ.χ. να μαγειρεύει και να φέρνει το φαί στον άντρα, όχι να κάθεται να τη δένει ή να τη μαστιγώνει! Δείτε και το κλασσικό κλισέ "τις γυναίκες δεν τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλα".

    Για τους υποψιασμένους του BDSM αυτή η συμβατική νοοτροπία φέρνει αναγκαστικά στο μυαλό τους αντίστοιχους ρόλους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και η κοινωνία το αντιλαμβάνεται έτσι. Πολύ απλά, η φύση της γυναίκας που δεν έχει ανακαλύψει το BDSM, δεν είναι τίποτε ούτε dom ούτε sub. Εξ΄ ορισμού γιατί δεν ξέρει το BDSM.

    Το BDSM δεν αγνοεί τις κοινωνικές συμβάσεις, θα έλεγα ότι "παίζει" μ΄ αυτές. Ένας άντρας μπορεί να γουστάρει να υποτάσσεται σε μια γυναίκα ακριβώς γι΄ αυτή την κοινωνική αντιστροφή ρόλων που συνεπάγεται μια τέτοια υποταγή, ή γιατί έτσι νοιώθει ότι απελευθερώνεται από τις όποιες κοινωνικές συμβάσεις. Ένας άλλος άντρας μπορεί να προτιμά τον κυριαρχικό ρόλο γιατί έτσι αισθάνεται ακόμη περισσότερο "άντρας" με την συμβατική - κοινωνική έννοια. Και αντίστοιχα για τις γυναίκες. Δεν υπάρχει όμως, κατά τη γνώμη μου, μονοσήμαντη αντίδραση, ότι δηλ. όλες οι γυναίκες αυτομάτως νοιώθουν πιο άνετα σαν sub παρά σαν dom. Νομίζω, αν δεν έχεις κολλήσει το μικρόβιο του BDSM δεν νοιώθεις πουθενά άνετα σ΄ αυτούς τους χώρους. Όταν και αν το κολλήσεις, θα δούμε πώς θα σου βγει, μιά και στον καθένα βγαίνει διαφορετικά.

    Τι συμπέρασμα βγαίνει απ΄ αυτό το μακροσκελές μήνυμα; Ότι η κάθε γυναίκα (και ο κάθε άντρας) είναι διαφορετικοί. Όταν μπουν στο BDSM θα δούμε αν είναι sub ή dom. Και τελικά, τι μέ νοιάζει εμένα, σαν άντρα sub, αν η γυναίκα dom που θέλω είναι μειοψηφία ή πλειοψηφία. Δεν κάνω στατιστικές. Όσο για την δυσκολία να βρει κανείς γυναίκα dom, μα ούτως ή άλλως δεν είναι και πολλοί οι μυημένοι στο BDSM, σε οποιονδήποτε ρόλο. Η δυσκολία πάει πακέτο μ΄ αυτό το χώρο. Αλλά εμείς που είμαστε εδώ, νομίζω, πιστεύουμε ότι αξίζουν τον κόπο οι δυσκολίες. Και στο κάτω κάτω, έναν (ή μία) θέλουμε οι περισσότεροι, ποιος νοιάζεται για τις πλειοψηφίες...
     
  5. hugger

    hugger Regular Member

    Και νομιζα οτι τελειωσε το θεμα με τη δηλωση μου παραπανω, αλλα ειναι ωραια οπως και ναχει η ανταλλαγη αποψεων. Ζητω συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση, αλλα εχω να μπω εδω αρκετες μερες. Σε απαντηση της συμπαθεστατης αποσο μπορω να καταλαβω carissa[L_T], οσον αφορα τα 1 & 2, αποτι θυμαμαι, τα εγραψα αυτοτροφοδοτωντας τη σκεψη μου απα αυτα που εγραφα (LOL) αλλα και τωρα που ειμαι εκτος εκεινου του κλιματος, ακομη μπορω να εξηγησω τη λογικη τους. Οσο αφορα το 1. "αρνειται συνειδητα τις ευθυνες", εννοω αρνειται την πρωτοβουλια οχι μονο στον ερωτα, αλλα και γενικοτερα στη σχεση, αντλωντας ηδονη απο τη μοιρολατρια του ποδηγετουμενου, που νομιζω ειναι γνωστη οχι μονο στο BDSM, αλλα και σε πολλες αλλες εκφανσεις της ανθρωπινης ζωης, με πιο χαρακτηριστικες τη θρησκεια, τον εθνικισμο, τον αθλητικο φανατισμο. Προσωπικα, μπορω να θυμηθω μια περιοδο της ζωης μου, που αποτυπωνει κατι τετοιο: στο στρατο, περασα για μια περιοδο πολυ πειθαρχημενη αγρια και σκληρη εκπαιδευση. Θυμαμαι, οτι η "υποταγη" μου κατα καποιο τροπο στους ανωτερους μου, με ειχαν παροδικα μετατρεψει σε ενα πληρως καθοδηγουμενο ατομο, που αν με διεταζαν να σκοτωσω, θα το εκανα με ελαφρη καρδια, εχοντας το αλλοθι της υπακοης στις διαταγες αυτων που με εκπαιδευσαν, για την ατιμωρησια μου. Το ενδιαφερον ειναι οτι παροτι εχουν περασει δεκαετιες απο τοτε, αυτο το συναισθημα το θυμαμαι ακομα, και ομολογω, παρολα αυτα το εχω σαν παραδιγμα προς αποφυγη και ουτως η αλλως με εχει οδηγησει εδω και χρονια σε ιδεολογικη στροφη εναντιον τετοιων μεθοδων ελεγχου που χρησιμοποιει το συστημα. Αν και αυτο ειναι αλλη ισορια βεβαια, μεταφερομενο στο BDSM, αυτη η αντιστροφη συνηθως μου συμβαινει και οταν μετα απο ενα δυνατο session, οπου τουλαχιστο υποκειμενικα χρησιμοποιω το s/m σαν πρακαταρκτικο παιχνιδι, μονο αισθηματα τρυφεροτητας παραμενουν after, και ισως και καποιες τυψεις στη περιπτωση που το παιχνιδι εχει "ξεφυγει".
    Για το 2. "φυγοπονει", αποκρυπτογραφειται σαν μια ευκολη μεθοδος να κυριαρχησεις χρησιμοποιωντας τη δυναμη του αλλου. Δε πιστευω οτι υπαρχει αρκετα ισχυρος ανδρας να αντισταθει στη γυναικα που εχει βαλει στοχο της να τον διεκδικησει, να τον κατακτησει, οποιος και αν ειναι ο τροπος αυτος. Και νομιζω η υποταγη της σαν sub ειναι συχνοτατα ενας ακομη πλαγιος τροπος να το πετυχει. Γι αυτο και πολλες φορες βλεποντας τοσους sub males να ψαχνουν απελπισμενα για πραγματικη αφεντρα, διαφωνω με τον τροπο που το επιδιωκουν. Ο ανδρας σε καθε περιπτωση πρεπει να παρουσιαζεται σχυροτερος απο το αλλο φυλλο, ισως παντα Dom, για να πετυχει να ειναι ειτε Top ειτε bottom, κι αυτο γιατι στην ουσια, η επιλογη απο την πλευρα της γυναικας γινεται με κριτηρια που χανονται μεσα στην αβυσσο της επι αιωνες και ματαια εξερευνουμενης ιδιοφυιας της που την καθιστα, κακα τα ψεμματα ,αξοντα του πλανητη. Πολλα εγραψα παλι, αυτο το τελευταιο μπορει να ειναι και απαντηση στον φιλο James Bondage, η P..ia θελει εξυπναδα  

    inlx, οπως βλεπεις δεν εισαι ο μονος που γραφεις μακροσκελεις απαντησεις, διαβασα με προσοχη αυτα που εγραψες και συμφωνω σε ολα, δε θυμαμαι αλλωστε να ειπα τιποτε αντιθετο.
    Κατι τεκευταιο. Συμβιωνω κατα καιρους με κοπελες χωρις να τις /η / με επιλεγουν με κριτηριο το BDSM. Ομως, επειδη η φυσικη μου κλιση δεν ειναι vanilla, συνηθως ευκολα ξεδιπλωνεται η πλευρα τους αυτη. Νομιζω οτι σε ολους υπαρχει η αναγκη για το διαφορετικο, για το εξω απο τη ρουτινα. Νομιζω οτι η BDSM κοινοτητα ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οσο νομιζουμε. Κι αποτι νομιζουν και οι αλλοι. Η πιο θετικη πλευρα του bdsm για μενα θα ηταν να βοηθουσε στην πραγματικη αποβολη του εγωισμου, ακομη κι απο αυτους που λενε οτι ειναι subs, στη πραγματικοτητα ομως το μονο που επιδιωκουν ειναι η προσωπικη τους ικανοποιηση, και επισης (να βοηθουσε) αυτοι που ειτε ετσι ειτε αλλιως λειτουργουν σαν Dom, να ειναι προστατευτικοι περισσοτερο για τον αλλο παρα για τον εαυτο τους. Ολα αυτα, μεταφερομενα σε ολο το φασμα της κοινωνικης συμπεριφορας, οχι μονο της σεξουαλικης, πιστευω θα βελτιωνε τη κοινωνια μας, τις σχεσεις, την αλληλοκατανοηση και σεβασμο της διαφορετικοτητας του καθενος. Πολλα ειπα, τελος.
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    hugger ευχαριστω για την επεξήγηση κατ αρχην.. και κατα δεύτερον για τα καλα λογια απο την πρωτη εντυπωση που σου εχω δημιουργησει (αν με γνωριζες καλυτερα θα εβλεπες ποσο bitch ειμαι λολ).
    Θα μου επιτρεψεις ομως να σχολιασω (αν το αισθανθω) την απαντηση σου καποια αλλη στιγμη γιατι τωρα ειμαι σε φαση after οπως την αποκαλεσες και αδυνατω να αναλυσω το κατεβατο σου. λολ.
    Το post αυτο το στελνω σαν ευχαριστω για την ανταποκριση.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    όπως οι λέξεις Domination και submission προϋπήρχαν του BDSM inlx, έτσι και η ύπαρξη ή μη Κυριαρχικής / υποτακτικής φύσης πολύ μικρή σχέση έχει με το αν κάποιος κάθεται οι όχι να τον μαστιγώνουν και σίγουρα υπάρχουν "από κτήσεως κόσμου"

    Το BDSM είναι αυτό που χρειάζεται την ύπαρξη ατόμων αυτής της ψυχολογίας για να υφίσταται και όχι το αντίθετο
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Η φύση της γυναικας ειναι sub

    Δεν θα κρύψω πως κάποια πράγματα που διάβασα εδώ με προβλημάτισαν.
    Ακούστηκαν πολλές απόψεις, και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα για άλλη μια φορά, είναι πως είμαστε απίστευτα διαφορετικοί όλοι, και έχουμε ο καθένας πολύ διαφορετικές απόψεις, ως προς το τι είναι το Bdsm, και διαφορετικές φιλοσοφίες (για όσους έχουν τέτοια).
    Όλοι γεννιόμαστε με κάποιες προδιαθέσεις, και στη συνέχεια, επηρεασμένοι από τον περίγυρο μας, τα συμπλέγματα που αναπτύσσουμε ανάλογα με τα βιώματα μας, δημιουργούμε την προσωπικότητα μας.
    Ο καθ’ ένας από μας έχει ως σημείο αναφοράς αυτό που ο ίδιος ψάχνει και βιώνει και σίγουρα υπάρχουν τόσα είδη BDSM όσα και τα άτομα που ασχολούνται μ’ αυτό.
    Είπε αρχικά ο hugger πως όλες οι γυναίκες είναι υποτακτικές, πως ζούμε σε ένα κόσμο φτιαγμένο από άντρες για άντρες, και πως οι άντρες επιλέγουν ποια θα εκπαιδεύσουν σαν Domme και ακόμη κι εκείνο είναι στο χέρι τους να το πάρουν πίσω…για να έρθει στο τέλος όχι απλά να αναιρέσει τα όσα έγραψε αρχικά, αλλά και να προσβάλει τις υποτακτικές γυναίκες.
    Το βρήκα άκρως παράδοξο για να είμαι ειλικρινής.
    Και δεν αναφέρομαι καν στις ορολογίες Master/Mistress, Dom/Domme, Top, sub/slave/bottom που έτσι κι αλλιώς έχουν γίνει άνω-κάτω κι ο καθένας ότι θέλει δηλώνει κι ας μην ξέρει τι είναι αυτό, αλλά στο ότι θεωρεί πως η Κυρίαρχη γυναίκα γίνεται μόνο μέσα από την εκπαίδευση, και το πόσο άραγε Κυρίαρχη αληθινά μπορεί να είναι όταν επιτρέπει στον άλλο να της «δώσει» το Dominilliki της, που προσέξτε…μπορεί κιόλας να της το πάρει πίσω?!!!
    Πρέπει να ομολογήσω, πως πιστεύω στην αντρική Κυριαρχία, εξ’ ορισμού..
    Πιστεύω πως υπάρχουν γυναίκες Top, πολύ λιγότερες Domme και πολύ σπάνια Mistress, με την έννοια που εγώ αποδίδω στον όρο.
    Τώρα, το να εκπαιδευτεί κάποια, η οποία έχει μέσα από τα βιώματα της αναπτύξει μια συμπεριφορά επιβλητική και την ανάγκη να έχει τον έλεγχο στα χέρια της, σίγουρα είναι δυνατό. Το να εκπαιδευτεί από τον υποτακτικό, επίσης το θεωρώ δυνατό με μια διαφορά. Το να μάθει να είναι ότι ο bottom επιθυμεί, και φαντασιώνεται δεν την κάνει κατ’ εμένα Αφέντρα, αλλά Top.
    Αφέντρα είναι κάτι διαφορετικό. Το τι ακριβώς δεν θα το αναλύσω, μια και το έχει κάνει η Phaedra σε άλλα ποστ πολύ καλύτερα απ’ όσο θα μπορούσα να πω εγώ.
    και
    Οπότε εκείνοι που ακόμη πιστεύουν πως δουλειά της Αφέντρας είναι να ικανοποιεί τα βίτσια και τις φαντασιώσεις τους, για τις καύλες τους, τότε απλά ερμηνεύουν διαφορετικά την έννοια Αφέντρας. Για μένα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να θεωρηθεί M/s σχέση με D/s βάσεις.
    H Mistress_4f_subs anefere pws “den mporeis na dwseis tipota se mia gynaika sub. anti8etws ayth mono mporei na epile3ei an kai pote 8a soy dw8ei”…kai mas epe3igise pio katw pws ennoouse “ότι κανένας άνθρωπος είτε αυτός είναι άντρας είτε γυναίκα δεν μπορεί να δώσει στον άλλο κανένα προνόμιο ούτε και να το αφαιρέσει απλά και μόνο για τη δική του ευχαρίστηση.
    Αν κανείς δεν μπορούσε να δώσει η/και να αφαιρέσει προνόμια για δική του ευχαρίστηση τότε όλα όσα εγώ έχω ανάγκη να πάρω μέσα από τη σχέση μας με Τον Κύριο μου είναι μια ψευδαίσθηση?
    Για μένα η όλη ουσία του Ds, είναι ακριβώς η ανταλλαγή εξουσίας. Παραδίδω στον Κύριο μου όλο μου το είναι, για να το Διαχειριστεί όπως Εκείνος Επιθυμεί. Αν αυτό είναι να μου δώσει κάποιο προνόμιο ή να μου το αφαιρέσει, είναι απόλυτα στην κρίση Του.
    Αναγνωρίζω βέβαια πως αυτό ισχύει σε M/s σχέση κι ότι στις περισσότερες μορφές μια D/s σχέση έχει όρια.
    Και συνεχίζω με το ποστ του hugger που μιλά για
    και
    Και τώρα αν και ήδη μακρηγόρησα, πήρα άδεια από Τον Κύριο μου να εκφραστώ ελεύθερα, έτσι ξεκινώ:
    Για πιο αλήθεια πλαστό ρόλο μιλάς hugger? Έχεις την εντύπωση πως οι υποτακτικές είναι ανεύθυνες κι αδύναμες γυναικούλες που φυγοπονούν και δεν είναι και έξυπνες?
    Ή έχεις την εντύπωση πως υποτακτική γυναίκα είναι κάποια κακόμοιρα που ψάχνουν κάποιο με απελπισία για να κρεμαστούν από πάνω του, ελπίζοντας πως αυτός θα είναι ο από μηχανής Θεός που θα τους λύσει όλα τους τα προβλήματα, φορτώνοντας του κάθε ευθύνη που θα ‘επρεπε να είχαν οι ίδιες αναλάβει?
    Άλλο ο έλεγχος και άλλο η ευθύνη.
    Ή μήπως θεωρείς υποτακτική κάποια που απλά επειδή δεν βρίσκει αρσενικό «πουλά» την υποτακτικότητα της, όχι γιατί το νιώθει σαν δική της ανάγκη, αλλά γιατί το θεωρεί σαν τον μοναδικό τρόπο να κρατήσει κάποιο?
    Ή θεωρείς πως αν κάποια είναι δυναμική και ικανή να οργανώνει τη ζωή της, να έχει ηγετικές ικανότητες, να μην επιτρέπει να τη θυματοποιούν, να έχει δυνατές και έντονες απόψεις δεν μπορεί να είναι υποτακτική?
    Φυγόπονες??
    Αγαπητέ μου δεν πιστεύω πως θα άντεχαν πολλοί και πολλές την απίστευτα σκληρή κι επίπονη δουλειά μιας σκλάβας (κι απ ότι ξέρω και οι σκλάβες υποτακτικές είναι), όσο στο φυσικό τόσο και στο ψυχικό επίπεδο/
    Και πίστεψε με είναι απίστευτα σκληρή δουλειά να κατορθώσεις να δουλέψεις με όλα αυτά τα «πρότυπα» που τους διδάσκονταν χρόνια ολόκληρα από τα διάφορα κέντρα εξουσίας και να φτάσουν να αποδεχτούν τις αληθινές τους ανάγκες. Κι εκεί είναι που αρχίζει άλλη δουλειά.
    Το να είσαι μάνα, νοικοκυρά, αφεντικό στη δουλειά και μετά απ’ όλα να μπορείς να λιώνεις στα πόδια Του, να τολμάς να περνάς από χίλια μύρια κύματα για να βουτήξεις στα σκοτάδια της ψυχής σου για να βγάλεις με τη Βοήθεια και Καθοδήγηση Του όλα όσα σε δίδαξαν πως είναι αδυναμία, γιατί βλέπεις από νωρίς μαθαίνουμε πως είναι ευκολότερο να είσαι αγενής, κακομαθημένος, κακότροπος για να σε υπολογίζουν.
    Και τουλάχιστο για μένα χρειάστηκε επίπονος αγώνας και χρόνια σκληρής δουλειάς και την άπλετη βοήθεια Του Υπέροχου μου Αφέντη για να κατορθώσω να αφεθώ, να εμπιστευτώ και να αφήσω τον έλεγχο στα χέρια Άλλου.
    Όσο για τη μη αυθόρμητη χρήση των ενστίκτων που αναφέρεις hugger, έχει να κάνει με τα βιώματά και άμυνες και όχι εξυπνάδας. Όχι δλδ να φτάνεις να λες πως οι γυναίκες είναι εξυπνότερες επειδή σε είπαν μισογύνη.
    Δεν δέχομαι την υπεροχή σε εξυπνάδα κανενός φύλου. Απλά το κάθε φύλο έχει τους δικούς του τρόπους σκέψης, έκφρασης, δράσης, άμυνας κι αντίδρασης.
    Γενικά δεν γνώρισα ακόμη κανένα ο οποίος να κατορθώσει με 1-2 ποστ να πει κάτι, να το αναιρέσει στη συνεχεία και να το ξανά-αναιρέσει μετά.
    Κι αυτό ταλέντο θέλει..  

    η λάρα Του
     
  9. hugger

    hugger Regular Member

    RE: Η φύση της γυναικας ειναι sub Απαντησεις

    carissa[L_T] Ευχαριστω για τα καλα και διασκεδαστικα σου λογια (LOL) , περιμενω τα σχολια σου ελπιζοντας οτι θα ειναι τουλαχιστο πιο ευστοχα απο της lara[E-p]

    lara[E-p] Φυσικο ειναι να πιστευεις οτι αυτοαναιρουμαι αν δεν εχεις καταλαβει οτι το thread αυτο με αυτο τον τιτλο αδικει το σχολιο μου που ετσι κι αλλιως ξεκινησε απο αλλη κουβεντα. Το να παραδεχτω οτι και εγω ο ιδιος μπορει να εξελιξω τη σκεψη μου μεσα απο μια συζητηση που (χαρη στο Κωνσταντινο) γινεται εδω δε ειναι κατι που θα φοβηθω να το κανω, ομως δε νομιζω οτι περι αυτου προκειται. Δε θα επιμεινω, θα δεχτω οτι εχεις δικιο και θα προσπαθησω να χρησιμοποιησω τα σχολια σου προς οφελος αυτοβελτιωσης και αυτογνωσιας, αν και ομολογω οτι θα δυσκολευτω πολυ, να ξεχωρισω τα χρησιμα στοιχεια μεσα στη φονταμενταλιστικη σου παρακρουση. Παρολα αυτα, εδω ειμαι να υπερασπιστω τη γνωμη μου, απλα το θεμα πλατειασε πολυ, ας δηλωσω αγνοια του 24/7 οπως διατεινεστε οτι το ζειτε, μια και για μενα ειναι μια αδιανοητη μπουρδα (με το συμπαθειο) που μονο με ψυχοθεραπεια χρονιας ασθενειας μπορω να το συγκρινω.
     
  10. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    hugger η Mistress Trinity ζήτησε να μπει σε άλλο thread για να συνεχίσει την ιστορία της. Όσο για τον τίτλο επειδή το post είναι δικό σου μπορείς να τον αλλάξεις όπως εσύ νομίζεις.

    Μην ξεχνάς πως είσαι σε Bdsm foroum. Αν όλα αυτά είναι μπούρδες τότε τι κάνεις εδώ ? Το τελευταίο σχόλιο σου δεν είναι και τόσο ευγενικό. Αλλά ας το σχολιάσει το άτομο στο οποιό απευθύνεσαι.
     
  11. hugger

    hugger Regular Member

    ΟΚ Κωνσταντινε, δε πειραζει, θα το αφησω οπως ειναι τοτε, μια και ειναι ενα θεμα επικαιρο στο διηνεκες  
     
  12. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    lara[E-p] θα συμφωνήσω αναμφίβολα με την άποψη σου, αλλά θέλω να διευκρινήσω κάτι επάνω σε μια άποψη μου που αναφέρθηκες. Λέγοντας “ότι κανένας άνθρωπος είτε αυτός είναι άντρας είτε γυναίκα δεν μπορεί να δώσει στον άλλο κανένα προνόμιο ούτε και να το αφαιρέσει απλά και μόνο για τη δική του ευχαρίστηση" αναφερόμουν γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Αν όμως αναφερθώ συγκεκριμένα στις Μ/s σχέσεις, απαντώτας στο "Αν κανείς δεν μπορούσε να δώσει η/και να αφαιρέσει προνόμια για δική του ευχαρίστηση τότε όλα όσα εγώ έχω ανάγκη να πάρω μέσα από τη σχέση μας με Τον Κύριο μου είναι μια ψευδαίσθηση?
    Για μένα η όλη ουσία του Ds, είναι ακριβώς η ανταλλαγή εξουσίας. Παραδίδω στον Κύριο μου όλο μου το είναι, για να το Διαχειριστεί όπως Εκείνος Επιθυμεί. Αν αυτό είναι να μου δώσει κάποιο προνόμιο ή να μου το αφαιρέσει, είναι απόλυτα στην κρίση Του.
    Αναγνωρίζω βέβαια πως αυτό ισχύει σε M/s σχέση κι ότι στις περισσότερες μορφές μια D/s σχέση έχει όρια"
    θα ήθελα να σου κάνω μια πάρα πολύ απλή ερώτηση.

    Ευχαριστώντας Τον Αφέντη σου, με οποιονδήποτε τρόπο, δεν οδηγήσε στην υπέρτατη ευτυχία και ολοκλήρωση σαν σκλάβα;

    Σύμφωνα με τον ορισμό που δίνω εγώ στον όρο σκλάβα, η απάντηση είναι φυσικά ναι. Άρα ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση(των Μ/s σχέσεων) τίποτα δεν γίνεται για να προσφέρει ευχαρίστηση αποκλειστικά και μόνο στον έναν. Κατά την άποψη μου το να γίνεται οτιδήποτε που ευχαριστεί μόνο τον έναν, θεωρείται εκμετάλλευση, και έγω τουλάχιστον σε καμία περίπτωση δεν βλέπω τις Μ/s σχέσεις σαν εκμετάλλευση αλλά σαν υγιής σχέσεις μέσα από τις οποίες ο καθένας αντλεί ευχαρίστηση με τον δικό του προσωπικό τρόπο.