Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Η φύση της γυναικας ειναι sub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος hugger, στις 28 Μαϊου 2005.

  1. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    hugger σου χρωστάω μια απάντηση η οποία όμως δεν απευθύνεται σε σένα μόνο.

    μέχρι εδώ που αισθάνομαι που με αφορά.... Ναι, μας συγκινεί η αίσθηση πως κάποιος άλλος αναλαμβάνει τις ευθύνες, όμως μην ξεγελιέσαι. It takes two to tango σε μια σχέση και απ’όσο ξέρω δεν χορεύεται το τανγκό μόνο από έναν. Απλώς ένας οδηγεί τα βήματα. Για να είναι εναρμονισμένα ο άλλος πρέπει ακολουθεί και να επαγρυπνά, ακόμα και να διορθώνει διακριτικά ώστε να μην χαθεί η αρμονία του χορού. Για μια επιτυχημένη σχέση και τα δύο μέλη φέρουν την ευθύνη των βημάτων τους.

    Εάν αυτό σημαίνει πως μια submissive γυναίκα επιδιώκει να προσελκίσει τον Dominant άνδρα μέσω την υποτακτικής της φύσης, συμφωνώ 100%.
    Αν πάλι εννοείς κάτι του στύλ toping from the bottom… ναι συμβαίνει σε κάποιες πειρπτώσεις. Αλλά μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι.

    Διάβασα και έγραψα και διάβασα.... αν δεν ήταν BDSM forum δεν θα απαντούσα θα ήταν άσκοπο.
    Η αλήθεια είναι πως όλοι βιώνουμε την ζωή με τον δικό μας ιδιαίτερο τρόπο.
    Μπορούμε πάντα να κρίνουμε βλέποντας τη επιφάνεια των πραγμάτων, μπορεί η επιφάνεια να είναι άκρως βολική για να πορευτούμε.
    Γιατί άλλωστε κάποιος να πρέπει να αναλύσει σε βάθος μια άλλη διαφορετική από την δική του πραγματικότητα ώστε να εκφέρει άποψη?
    Θα ήταν βαρετή η ζωή αν όλοι συμφωνούσαν, αν δεν ακούγονταν απόψεις διαφορετικές. Δεν θα είχαμε λόγο να αναπτύξουμε επιχειρηματολογία ή ακόμα και μέσα από την αναζήτηση της επιχειρηματολογίας να εμπεδώσουμε και οι ίδιοι το τι είμαστε και το γιατί είμαστε.
    Eίμαι 35 χρονών, μένω στην Αθήνα από τα 6 μου και εργάζομαι σαν βοηθός Διευθυντού σε μια εισαγωγική πάνω από 10 χρόνια. Για τους περισσότερους αυτές οι συστάσεις καλύπτουν τα κοινωνικά αποδεκτά τους πρότυπα.
    Τώρα θα μου επιτρέψετε να συστηθώ όπως θέλω.
    Είμαι η σκλάβα Του Lar Torvis.
    Το τι σημαίνει αυτό, ελάχιστοι θα μπορέσουν να το κατανοήσουν γιατί οι επιρροές και προεκτάσεις του δημιουργούν μια πραγματικότητα τελείως διαφορετική από τις συνηθισμένες εικόνες. Προσπαθώ όσο μπορώ να ξεφύγω από τα κλισέ, οπότε ας τα παραλείψω μια και έχουν γίνει πολλές αναφορές περί υποταγής σε άλλα threads..
    Πριν λίγο έλεγα σε μια αγαπημένη φίλη στο τηλέφωνο πόσο με γεμίζει η ζωή που διάλεξα.
    Επίσης της είπα πόσο δύσκολο και κουραστικό είναι κάποιες φορές. Της είπα για τις φορές που αναρωτήθηκα αν θα τα βγάλω πέρα. Για την ιστορία, τα βγάζω πέρα, χάρη στις ικανότητες μου τις οποίες διέκρινε Ο άνθρωπος στον Οποίον ανήκω και που με την βοήθεια Του βγάζω στην επιφάνεια. Σημειώνω πως χρειάζονται ικανότητες και αφοσίωση και από Τ/τους δύο για να τα βγάλουν πέρα σε μια τόσο απαιτητική σχέση. Αλλά από την άλλη, ποιά ουσιώδης και αξιόλογη σχέση δεν είναι απαιτητική?
    Εδώ και 5 μήνες που είχα την τύχη να γνωρίσω Τον Κύριο μου, ζω καταστάσεις που με επιείκεια κάποιος απλώς θα αναρωτιώταν γιατί το κάνω. Άλλος θα μου έλεγε πως πρέπει να με δεί ψυχίατρος.
    Πολλοί από εδώ με γνωρίζουν προσωπικά. Οι περισσότεροι γνωστοί μου, από το φιλικό και επαγγελματικό μου περιβάλλον δυσκολεύονται να καταλάβουν γιατί μια γυναίκα έξυπνη, ικανή, με δουλειά, σπίτι, κοινωνική, εμφανίσιμη παρά τα περιττά της κιλά, με αγαπημένη οικογένεια, με έντονη έως και αυταρχική προσωπικότητα, βλέπει τον εαυτό της σαν σκλάβα. Γιατί «υπομένει» ξύλο, εξευτελισμούς, αλλά και πολύ περισσότερο, γιατί εξαρτάται από κάποιον άλλον για να της πεί πως να πορευτεί γενικά και ειδικά?
    Λέτε να μην έβρισκα αλλιώς άντρα? Ή μήπως έχω τόσο χαμηλή αυτοεκτίμηση? Σας διαβεβαιώ πως και προτάσεις γάμου είχα και πως έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου.
    Η απάντηση του μυστηρίου βρίσκεται όχι σε απτές, ορατές καταστάσεις. Μπορώ να περιγράψω άκρως ποιητικά τα βιώματα μου ή εντελώς στεγνά και αναλυτικά, αλλά και πάλι δεν θα καταφέρω να εξηγήσω την πλήρωση και ηρεμία, το αίσθημα της επίτευξης σκοπού, την ταύτιση και αναγνώριση, την ελευθερία και ομορφιά που ζώ μέσα από την σχέση ζωής με Τον Κύριο μου.
    Εξαρτιέμαι από αυτή τη σχέση, ναί. Δεν είναι ντροπή ένας άνθρωπος να παραδέχεται πως η ευτυχία του εξαρτάται από μια σχέση. Δεν γεννηθήκαμε όλοι για να είμαστε μόνοι. Κάποιοι χρειάζονται σύντροφο. Η ευτυχία μου, η ηρεμία μου, η πλήρωση μου, εξαρτώνται από αυτή τη σχέση ακριβώς έτσι όπως είναι. Master και slave. Δεν χρειάζονται δικές μου παροτρύνσεις, χειρισμοί, καθοδήγηση για να έχω αυτό που θέλω και χρειάζομαι μέσα από αυτή τη σχέση. Ο σύντροφος μου είναι Master. Δίνει αυτό που χρειάζομαι με φυσικότητα. Παίρνει αυτό που φυσικά βγάζω σαν σκλάβα. Αυτό που ξεχωρίζει μια M/s σχέση είναι η ειλικρίνια. Η ψυχική γύμνια, χωρίς άμυνες, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μάσκες.
    Χρειάζομαι ψυχίατρο? Συγνώμη, αλλά νομίζω πως τον χρειαζόμουν πριν από αυτή τη σχέση, όταν ένιωθα μόνη, ακάλυπτη και έρμαιο των αναγκών μου ακόμα και μέσα σε άλλες σχέσεις ημίμετρα για μένα. Όχι, δεν είναι ψυχοθεραπεία η M/s σχέση αλλά συμβάλει στην συναισθηματική και ψυχολογική ισορροπία μια και καλύπτει βαθιές ανθρώπινες ανάγκες.
    hugger γλυκέ μου δεν απευθύνομαι σε εσένα ειδικά, αλλά σε όλους όσους μοιράζονται την πεποίθηση σου. Καταλαβαίνω απόλυτα την δυσπιστία σας ως προς αυτό που αποκαλούμε εμείς σχέση. Και εγώ η ίδια μέσα στην πορία μου στο BDSM μετά από απογοητεύσεις και απώλειες, έφτασα να την αμφισβητήσω, αλλά ευτυχώς οι βαθύτερες μου ανάγκες υποβοηθούμενες από κάποιες συγκυρίες και αρκετή τύχη με οδήγησαν στον προορισμό μου.
    Δεν απαιτώ από κανέναν να ασπαστεί τις δικές μου πεποιθήσεις. Απαιτώ όμως από έναν κόσμο φτιαγμένο από ανθρώπους διαφορετικούς σε ανάγκες, επιθυμίες, εμπειρίες να δέχεται με σεβασμό την διαφορετικότητα μου.
    Vive la differance!
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Θα πω μόνο, πως ενώ θεωρητικά, όλα αυτά ακούγονται αναμφισβήτητα πολύ όμορφα, στην πράξη, ιδιαίτερα στις αρχές, πολλά κάνεις, που όχι απλά δεν σε ευχαριστούν αλλά σου είναι και ακατανόητα ίσως ή και δημιουργούν αντιδράσεις. Εκεί κάνεις την υπέρβαση, γιατί έχεις παραδοθεί σε Κάποιο, εμπιστευόμενη πως θα σε οδηγήσει. Πολλές φορές μου έχει τύχει να κάνω κάτι όχι γιατί με ευχαριστεί, αλλά γιατί αυτό Απαιτεί. Αντιλαμβάνομαι πως το ιδανικό θα είναι όταν η ευχαρίστηση Του θα είναι ακριβώς εκείνο που ευχαριστεί και μένα, αλλά πρακτικά αυτό μπορεί να είναι κάπως πιο σύνθετο απ΄ ότι θεωρητικά.
    Μπορεί Ο Κύριος μου να μου αφαιρέσει προνόμια, απλά ,και μόνο για τη δική Του ευχαρίστηση? Και βέβαια Μπορεί – χωρίς μάλιστα αυτό να είναι εκμετάλλευση όπως νοείται στον vanilla κόσμο- όπου θα είχα συμφωνήσει χωρίς 2η σκέψη μαζί σου- και επεξηγώ.
    Εμένα μπορεί να μ΄ αρέσει να καπνίζω κάθε 10 λεπτά, μ ευχαριστεί. Ο Κύριος μου όμως έχει το δικό Του ρυθμό με τον οποίο μου Επιτρέπει να καπνίζω. Σημαίνει πως μου αφαιρεί κάποιο προνόμιο για τους δικούς Του λόγους. Το ίδιο ισχύει και για τους οργασμούς μου. Μου έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα να έχω οργασμό όποτε επιθυμώ. Η σεξουαλικότητα μου ανάμεσα σε άλλα ανήκει Στον Κύριο μου και εμένα μου προσφέρεται σαν προνόμιο, όταν Εκείνος αυτό επιθυμεί. Σε βανίλλα περιβάλλον αυτό θα θεωρείτο καταπίεση και εκμετάλλευση, σε μια Ms σχέση- αναφαίρετο δικαίωμα Του, όπως δικαίωμα Του είναι και να γίνει άδικος – βάση βανίλλα αντιλήψεων κ.ο.κ.

    Αντλώ ικανοποίηση από τους περιορισμούς? Όχι πάντα. Γιατί? Ίσως γιατί δεν είμαι η τέλεια σκλάβα, έχω μέσα μου ακόμη εγωισμό.
    Πρόσφατα, άρχισα να νιώθω με κάθε απαγόρευση όλο και μεγαλύτερη ηδονή. Αφέθηκα ή μπόρεσα όχι να δω- αλλά να «νιώσω», πως οι απαγορεύσεις είναι μέρος εκείνου ακριβώς του ελέγχου, τον οποίο έχω ανάγκη, ακόμη κι αν τα θέλω μου κάποιες φορές-λιγότερες όσο περνάει ο καιρός- αντιδράνε ακόμη.
    Τι να γίνει. Είναι ένα αναμφισβήτητα μακρύ και δύσκολο μονοπάτι.
    Ένα βήμα τη φορά  
     
  3. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Που το έχεις δει γραμμένο hugger οτι η φύση της γυναίκας είναι sub? Να το διαβάσουμε κι'εμείς δηλαδή!
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    πουθενά GreekMistress, την γνώμη του λέει και καλά κάνει
     
  5. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Η φύση της γυναικας ειναι sub

    Λοιπόν πολύ ενδιαφέρον θέμα!

    Άσχετα με το πως θέλω εγώ την γυναίκα αυτό που πιστεύω σχετικά είναι ότι σε κάθε γυναίκα υπάρχει ο πόθος(ή η προσδοκία) να βρούν κάποιον κατάλληλο ώστε να μπορέσουν να εκφράζουν τις sub τάσεις τους!
    Δίπλα στην λέξη κατάλληλο θα μπορούσαμε να προσθέσουμε "master" προσωπικά δεν το θεωρώ απαραίτητο.
     
  6. mastertoni

    mastertoni Regular Member

    η φηση τηs γηναικαs ειναι να ειναι δουλα και κηρα και να μου φερνει τιs παντοφλεs
     
  7. Her0ica

    Her0ica Regular Member

    Υψιλον γιοκ
     
  8. Eri

    Eri



    Ψιτ.......







































































    Ξυπνα......
     
  9. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    Απάντηση: Re: Η φύση της γυναικας ειναι sub

      Μμμμμμμμμαλιστα για να το λες κάτι ξερής    
     
  10. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: Η φύση της γυναικας ειναι sub

    ..
     
  11. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Λουλα παντοφλες σα να λεμε..... 
    ...Για να σοβαρευτουμε λιγο!!!
     
  12. zinnia

    zinnia Contributor

    Γυρισαμε το βλέμμα κοιτάζοντας η μια την άλλη κ αναρωτηθηκαμε..

    Μικρα_Ψέμματα says: στο κεφάλι εννοει ε?
    Zinnia says: ε ναι..