Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω μία κούκλα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 25 Μαϊου 2006.

  1. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Θέλω μία κούκλα...

    Δεν ξέρω ποιο σκέλος θα κατέτασε στη σφαίρα του πραγματικού ο shadow,αλλά το σίγουρο είναι πως θα του έδινε ψυχή -θέλοντας και μη.Ότι και να έκανε θα το έκανε πολύ καλά και θα τον γέμιζε,όπως και την κούκλα του...

    Ακόμα και εκεί που ηδονιζόμαστε από την έλλειψη ψυχής,η παρουσία της Μας μεθάει και πρώτοι θέλουμε να διαχέεται και να γεμίζει το χώρο μας,γιατί..ο Κυρίαρχος που έχει μόνο τα μάτια για αισθητήριο όργανο,δε θα μπορεί να επιβεβαιώνει την κυριαρχεία του σφαιρικά και ολοκληρωτικά..

    Προσωπικά,σε κάθε εμπειρία κοιτάζω τον υποτακτικό μου σε διάταξη και σχέση με το χώρο.Μόνο έτσι γεμίζει και ανυψώνεται στα μάτια μου,μόνο έτσι αντιλαμβάνομαι την κυριαρχεία μου..
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πολύ καλή ερώτση , θα τη σκεφτώ και θα απαντήσω...
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μία κούκλα ή ένας κούκλος , όπως παραπάνω έχω αναφέρει , για να μην παρεξηγηθώ δεν θα κάλυπτε τις βασικές συναισθηματικές μου ανάγκες . Αυτό το καλύπτει μία σύντροφος . Μία σύντροφος που ανήκει στον χώρο , υποτακτική μεν , αλλά όχι ένα παιχνίδι στα χέρια μου . Δεν θα μπω σε παραπάνω λεπτομέρειες γιατί αυτό , δεν είναι το ζητούμενο . Οπότε μία κούκλα θα ήταν απλά ένα παιχνίδι . Πιο πολύτιμο λόγω πολυπλοκότητας από ένα άψυχο αντικείμενο , αλλά ένα παιχνίδι προς όποια χρήση . Ανέφικτο όχι , θεμιτό ναι , αλλά από την μεριά της κούκλας ποιο το κίνητρο ; Θεωρώ ότι ανήκει στην σφαίρα του φανταστικού ένας απόλυτα υποταγμένος άνθρωπος , όπως τον περιέγραψα , δίχως την ύπαρξη ενός δυνατού συναισθήματος που τον αναγκάζει στην ολοκληρωτική υποταγή . Μπορεί να μιλάμε για φόβο , για έρωτα , αγάπη ή οτιδήποτε άλλο ικανό να φτάσει σε μεγάλη ένταση . Ποιο είναι το πρόβλημα μου τότε ; Δίχως την ελεύθερη και αβίαστη βούληση του δεν θέλω καμία υποταγή . Ούτε και στην πιο ήπια μορφή της .
    Συναίσθημα και για αυτό γίνομαι κούκλα , δεν μου κάνει . Συμπεριφέρομαι σαν κούκλα , αλλά αρχίζω να μην αντέχω και συντηρώ την ανοχή και την υπομονή μου πάλι δεν μου κάνει .
    Οπότε τι μας μένει αν εξαιρέσουμε την συμπεριφορά ως αντικειμένου λόγω πνευματικής διαταραχής ; Η περίπτωση που κάποιος το μοναδικό του θέλω είναι να νιώθει αντικείμενο , να είναι αντικείμενο και να ζει σαν αντικείμενο . Αποκύημα φαντασίας . Και πολλές φορές δυσκολεύομαι ακόμα και να το σκιαγραφήσω .
     
  4. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Θέλω μία κούκλα...

    Δεν παρεξηγήθηκες και δεν υπονόησα αυτό το πράγμα φίλε  

    Είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσεις να σκιαγραφήσεις το θέλω σου,όταν θα το βιώσεις.Και όταν θα το βιώσεις,θα χαρούμε να το μοιραστείς μαζί μας..  
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν εννοούσα εσένα δαίμονα   , αλλά τους ιεροεξεταστές .
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: Θέλω μία κούκλα...

    Μη με λες δαίμονα και ήδη έμαθα πως με ψάχνει η Αννούλα για το remake..