Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα ήθελα συμβουλές περί σχέσης/συγκατοίκησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος theboyservant, στις 1 Αυγούστου 2020.

  1. Γεια σας & καλώς σας βρήκα! Είμαι 20 και τον τελευταίο χρόνο έχω σχέση με έναν κυρίαρχο, αλλά εκτός από το gay και το bdsm της υπόθεσης, η σχέση έχει κι άλλα "δύσκολα" χαρακτηριστικά, αφού αυτός είναι 44 και από Τουρκία. Δεν έχω ξανασυζήσει με σχέση μου, πόσο μάλλον με κυρίαρχο, οπότε πάω στα τυφλά. Γενικά τι συμβουλές μπορείτε να μου δώσετε (εκτός του "μην το κάνεις"), τι να προσέξω κλπ;
     
  2. zoie

    zoie New Member

    Αν είχα μια συμβουλή θα ήταν relax and enjoy.
    Η εθνικότητά δεν δεν έχει καμία σημασία και ίσως να έχει και κάπως πιο θετικό πρόσημο που είναι από την Τουρκία και όχι πχ από τις Φιλιππίνες καθώς σα λαοί έχουμε πολλά κοινά και τελείως παρόμοια κουλτούρα. Ξεκαθαρίστε εξαρχής πως ναι οι χώρες μας έχουν τις διαφορές τους αλλά δεν υπάρχουν απόλυτες αλήθειες και συναντηθείτε κάπου στη μέση.
    Η συγκατοίκηση είναι γενικώς δύσκολη και χωρίς να είσαι το υ. Τις πρώτες μέρες που βρέθηκα να συνυπάρχω με τον Κύριο μου στον ίδιο χώρο έκανα πολλή υπομονή και μου έλεγε πως νόμιζε πως ήθελα να τον πνίξω. Γιατί ναι μου φαινόταν απίστευτα εκνευριστικό να τον υπηρετώ συνέχεια, να μαζεύω τα νερά στο μπάνιο μετά από αυτόν που όταν έκανε ντους ήταν λες και έσπασε καμιά σωλήνα, να μπαίνω στο μπάνιο μετά απο αυτόν που ήταν σα σάουνα και μόλις είχα φτιάξει τα μαλλιά μου, να του φέρνω τα πάντα για να ετοιμαστεί και μετά να μου λέει έχεις πέντε λεπτά και κανόνισε να μην αργήσεις. Γενικά να είμαι μετά αυτόν και να έρχονται οι δικές μου επιθυμίες πάντα σε δεύτερη μοίρα. Και ναι στην αρχή πολλές φορές δυσανασχετούσα. Θα ήθελα να ήμουν η κορυφαία σούπερ τέλεια υποτακτική που θα έλεγε πως από την αρχή δεν υπήρξε καμία ατυχής στιγμή και πως ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό μου κανένας χαρακτηρισμός ωστόσο δεν είμαι αυτή. Όμως μετά το αρχικό σοκ, αποκτήσαμε ρουτίνες και ήμουν τρισευτυχισμένη. Αν δεν έχει γράψει ο Van Morrison το These were the days θα το έκανα εγώ.
    Βοηθάει το οτι έχετε παρόμοια αισθητική-διαφορετικά δε θα ήταν ο Κυρίαρχος σου- και τo να σου δώσει σαφείς οδηγίες από το τι περιμένει από εσένα. Κάτι πολύ απλό που με προετοίμασε κάπως είναι ότι μου είχε δώσει μια λίστα για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ και μου είχε πει τι ώρες θέλει το κάθε γεύμα. Γενικά όμως ήμουν τυχερή γιατί όπως μου επαναλάμβανε ήταν ο πιο βολικός άνθρωπος του κόσμου  
    Επίσης οι ρεαλιστικές προσδοκίες προφυλάσσουν αρκετά. Δε θα είναι η συμβίωση σας ένα ατελείωτο session ή και αν είναι θα είναι διαφορετικά από αυτά που έχεις συνηθίσει lol. Σε 24/7 συνθήκες σε βλέπει όπως πραγματικά είσαι...
     
  3. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Είναι από Τουρκία αλλά μένει Τουρκία ή εδώ?  
     
  4. estarian

    estarian New Member

    Κοιτα φιλε μου,

    Παλια στην Γερμανια ειχα γνωρισει μια τιυρκαλα και καναμε σχεση (vanilla πραγματα)....
    Στην αρχη δεν με πειραζε που ηταν τουρκαλα, αλλα τελικα μολις κλεισαμε 5-6 εβδομαδες και ψιλοσοβαρευε η φαση καταλαβα οτι με ενοχλουσε.
    Οποτε εγω μονο κ μονο επειδη ειναι τουρκος, θα σου ελεγα ψαξου για τπτ αλλο...
    Αν τελικα εισαι οκ με την εθνικοτητα, τοτε η συγκατοικηση θα βγαλει και διαφιρετικα προβκηματα....
     
  5. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member



    το κόκκινο πιπέρι στα γιουβαρλάκια του να προσέχεις
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Ότι ήταν Τουρκάλα?
     
  7. iolanda

    iolanda Contributor

    Το καλύτερο και με μεγάλη διάρκεια Κ/υ που έχω ζήσει μέχρι στιγμής, ήταν με Αιγύπτιο.
    Ο ερωτισμός δεν έχει σημαία.
     
  8. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor


    Για ποιον λόγο σε προβληματίζει η καταγωγή και η ηλικία του για την συγκατοίκηση και όχι για την σχέση ?
    Τι να προσέξεις σχετικά με τι ? Με την συγκατοίκηση ? Εξαρτάται τι θα απαιτηθεί από εσένα . πχ να μείνεις σε άλλη χωρα, να σταματήσεις σπουδές, να μην δουλεύεις ή να δουλεύεις πολύ κτλ .
     
  9. estarian

    estarian New Member

    Εννοειται... Οσο 'εξευγενισμενη" τιυρκαλα και αν ηταν, οταν καθαριζε για παραδειγμα το σπιτι και εβαζε τα γυφτοτσιφτετελια η οταν βγαιναμε καμια φορα με την παρεα της και ηταν κατι αραβες ενοιωθα οτι δεν κολλουσα...

    Ακομα και την σχεση της με την θρησκεια ενω αρχικα φαινοταν οτι δεν ειχε και μεγαλη, τελικα τα κακα του μουσουλμανου βγαινουν αργα η γρηγορα...

    Απο εμενα ειναι οχι.
     
  10. Σχετικά με την εθνικότητά του, από όταν ήμουν μικρός μου άρεσαν πολύ οι Τούρκοι κι έτσι τον γνώρισα. Με πολιτικά/θρησκευτικά δεν έχουμε θέματα, γενικά οι απόψεις μας είναι παρόμοιες.

    Έχουμε συγκατοικήσει κάποια διαστήματα, π.χ. έχω μείνει δυο μήνες μαζί του στην Τουρκία και έχει μείνει κι αυτός δυο βδομάδες εδώ. Μ' αρέσει να τον περιποιούμαι, αλλά δεν είναι μεγάλο διάστημα οι 2 μήνες και επίσης ήξερα ότι θα είναι προσωρινό. Συν ότι τότε δεν είχα το άγχος της σχολής και της δουλειάς. Οπότε το μόνιμο δεν ξέρω πώς θα μου φανεί. Όπου έχω δυσκολίες πάντως δεν έχει την απαίτηση να κάνω τα πάντα αυτόματα, πχ αυτός μαγειρεύει όταν μένουμε μαζί και μαθαίνω από αυτόν. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάνει κάποιου είδους λίστα, τα περισσότερα τα βρίσκουμε στην πορεία.
     
  11. Δεν είναι ότι με προβληματίζουν αυτά τα δυο συγκεκριμένα, ίσα ίσα και η καταγωγή και η ηλικία του με ελκύουν. Έγραψα "δύσκολα" γιατί φίλοι μου μου έχουν πει ότι όταν είναι πολλά τέτοια χαρακτηριστικά μαζί γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα. Π.χ. για το ότι είναι Τούρκος, μπορεί να έχει πρόβλημα με τη δουλειά ή π.χ. να έχουμε θέμα στην πολυκατοικία και με τη διαφορά ηλικίας και με την καταγωγή του.

    Ναι, στη συγκατοίκηση τι να προσέξω, πχ πώς μπορεί να αλλάξει η σχέση μας, τι να περιμένω κλπ.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    χριστιανή μη σου τύχει, φαν του παντελίδη.