Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα ξερουν ολοι

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 14 Μαϊου 2020.

  1. slave32

    slave32 Regular Member

    Γυρισα στο σπιτι απο την δουλεια και ημουν πολυ κουρασμενος. Δεν σταματησα να δουλευω σε ολη την καραντινα. Εκεινος την τελευταια εβδομαδα εργαζεται απο το σπιτι.

    Γυρισα περιπου 5 το απογευμα. Το σπιτι μας εχει υπογειο γκαραζ. Ακολουθω παντοτε την ιδια διαδικασια. Γδυνομαι στο γκαραζ. Εχει μια ντουζιερα καθαριζομαι, στεγνωνω και πηγαινω πανω. Δεν αλλαξε τιποτα σημερα. Εριξα μπολικο νερο, οσο μπορεσα καθαριστικα και στην ζωνη αγνοτητας. 55 μερες χωρις να χυσω. Εχω αρχισει να παλαβωνω.

    Ανεβηκα επανω. Στην σκαλα σκεφτομουν ποσο πολυ ηθελα να ξαποστααω. Τον βρηκα να καθεται στην τραπεζαρια. Ασχολειται με τον μοντελισμο εχει καταπιαστει με αεροπλανακια. Τον πλησιασα και γονατισα χωρις να βγαλω αχνα. Δεν μου εδωσε την παραμικρη σημασια για τουλαχιστον δυο ωρες που παραλιγο να κοιμηθω στα γονατα διπλα του.

    Τελειωσε με αυτο που εκανε και γδυθηκε κι αυτος, ηρθε πισω μου. Εδεσε τα χερια μου πισω απο την πλατη μου. Ενω διεκρινα στα χερια του μια ζωνη. Ηρθε μπροστα μου, ζητησε να ανοιξω το στομα μου οσο μπορουσα και αρχιαε να μπαινει ο πουτσος του στο στομα μου. Η ζωνη του τυλιχθηκε περιμετρικα της κεφαλης μου και της λεκανης του. Πολυ σφιχτα.

    Εχω πολυ συγκεκριμενες οδηγιες. Οταν γαμαει το στομα μου πρεπει να ειναι ορθανοιτο η γλωσσα τεντωμενη εξω και να κανω τα παντα για να μην πνιγομαι.

    Αυτο ομως ηταν αλλιως. Οσο αργα και να το κανε το στομα μου, το λαρρυγι μου ηταν γεματα. Αρχισε με πολυ μικρο ρυθμο και συνεχισε πολυ εντονα. Πνιγομουν με τα σαλια μου και το σπερμα του. Ειχα ξεχασει τα ποδια μου που πονουσα. Τα παντα. Εχυσε παρα πολυ και ολα κατευθειαν μεσα μου. Ξετυλιξε την ζωνη και αρχισε να μου χτυπα τα μπουτια με αυτην. Τοτε ακουσα τις φωνες.. ο υπολογιστης ηταν ανοιχτος, το ιδιο και το zoom. Ο κολλητος του, η αδερφη του και δυο συναδελφοι μου, παρακολουθουσαν.

    -Απο δω και περα θα το ζησουμε ανοιχτα, θα ξερουν ολοι οτι Μου ανηκεις, οτι εισαι ο σκλαβος μου.


    Κανεις απο αυτους δεν ηξερε..
     
  2. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor

    Δεν αναφέρεις το βασικότερο . Πως ένιωσες ?
     
  3. slave32

    slave32 Regular Member


    Ανακουφιση