Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα παραμερίζατε το D/s για μια καλή σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 19 Νοεμβρίου 2015.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για συγκεκριμένα και όχι τυχαία παραδείγματα  

    Θα συμφωνούσα με τις ενστάσεις σου αλλά...
    Η εμπειρία έχει δείξει ότι τέτοια ζεύγη (Κ/υ) πολλές φορές ενώ προσπαθούν και ξεκινούν ενκαυλότατα και με κάθε καλή διάθεση και επιθυμία μια Κ/υ σχέση τελικά δεν βγαίνει. Και τίθεται (για κάποια ζεύγη) το ερώτημα αν κρατούν τη σχέση θυσιάζοντας το Κ/υ. Έχει συμβεί πολλές φορές.
    Και σε εξαιρετικά έμπειρες υποτακτικές και Κυριάρχους που μετρούν χρόνια στο χώρο, δεν είναι αρχάριοι να πεις "κάπου κάτι δεν ήξεραν"...

    Η βασική δυσκολία, όπως έχει δείξει και πάλι η εμπειρία, δεν είναι να βρει ο ένας τον άλλο. Θαρρώ πως αυτό είναι και λίγο τύχη. Η βασική δυσκολία είναι να μείνει ο ένας με τον άλλο, να κρατήσει η σχέση...
     
     
  2. η δική μου ένσταση αφορά κυρίως το πλαίσιο Κ/υ.
    δηλαδή, εφόσον είναι (και δεν υποκρίνονται ότι είναι) Κ και υ αντίστοιχα, κι εφόσον αποφασίζουν να συσχετιστούν ερωτικά, πώς γίνεται το Κ/υ στοιχείο να μην είναι αυτονόητο και δεδομένο;
    και ρωτάω, διότι ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.
    ίσως επειδή δεν κάνω αρκετή παρέα με τους εξαιρετικά έμπειρους...
    ίσως με κάποιο τυχαίο παράδειγμα να με βοηθούσες : )
     
  3. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Είναι. Δεν υποκρίνονται.
    Και ενώ είναι και δεν υποκρίνονται η σχέση δεν τους βγαίνει. Μπορεί να συμβεί αυτό, όχι;


    Το τυχαίο το ανέφερες εσύ ως όρο. Από την άλλη εγώ είπα να μιλήσουμε συγκεκριμένα.  
     
  4. εσύ λες ότι μπορεί, δώσε κι ένα παράδειγμα. εγώ δεν ξέρω καμία τέτοια περίπτωση κι ούτε μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος ας πούμε Κ, θα επέλεγε έναν ας πούμε υ, για να μη κάνουν μια σχέση ας πούμε Κ/υ, ενώ γουστάρονται. δηλαδή, πώς προσεγγίστηκαν; έπαιξε συνοικέσιο εν αγνοία τους και πρέπει να βρουν κάποια λύση ώστε να μη φέρουν σε δύσκολη θέση την προξενήτρα; (υπερβάλω, μα δεν ειρωνεύομαι, παραδείγματα δίνω κι εγώ για να συνεννοηθούμε).

    εφόσον λοιπόν απευθύνεσαι σε όλους μας, και χρειαζόμαστε διευκρινήσεις ώστε να σου πούμε την δική μας οπτική, γιατί δεν μας δίνεις τα επιπλέον στοιχεία που ζητήσαμε, ν αφήσουμε και τα μυστήρια για τα φλερτ μας;
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Στην περίπτωσή μου, μια σχέση δίχως D/s δεν θα ήταν μία καλή σχέση εξαρχής. Απ'την ανάποδη, μία σχέση D/s ενδέχεται και να μη γίνει καλή, εξαρτάται απ'την αλληλεπίδραση κι ορισμένες φορές θέλει χρόνο για να φανούν οι προοπτικές.
     
  6. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    αν το D/s έχει ριζώσει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που το γνωρίζουν,το αναζητούσαν και το απόλαυσαν, δεν υπάρχει τρόπος αποψίλωσης του. το ξερίζωμα του κλονίζει τη σχέση...στην καλύτερη αφήνει πίσω 2 καλούς φίλους.
    αν το D/s επιχειρήθηκε (ανάμεσα σε "μύστες") αλλά δεν ρίζωσε (συμβαίνει και στους πιο έμπειρους bdsmers) ....η ακύρωση του, αφήνει πίσω 2 πιθανά πικραμένους φίλους.
    αν το D/s ήταν απλά το πρόσχημα να γνωριστούν δύο άνθρωποι που μπορούν και χωρίς αυτό (το D/s) ....η ακύρωσή του μπορεί να γίνει ανεκτή και να εξατμιστεί μέσα σε μια καλή ερωτική σχέση....αλλά καλή ερωτική σχέση ανάμεσα σε δυο άτομα που γνωρίστηκαν μέσα στην ομίχλη της υποκρισίας είναι εφικτή;
    αν το D/s προέκυψε "τυχαία" μέσα σε μια συμβατική σχέση...η θυσία του μπορεί να γίνει ευκολότερα αν δεν προλάβει να τους αναδομήσει σε πολλούς τομείς.

    με άλλα λόγια δεν πιστεύω ότι υπάρχει τρόπος μετάβασης από μια D/s-σχέση σε μια συμβατική ερωτική σχέση με πιθανότητες μακροημέρευσης της τελευταίας. (Χμ...εκτός ίσως αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη συμβιβασμού για συμφεροντολογικούς λόγους...άλλα και πάλι δεν μιλάμε για καλή διάδοχο σχέση).

    δεν μου έχει τύχει ποτέ αυτό το δίλημμα στην πραγματικότητα. αντίθετα έχω θυσιάσει το D/s επειδή γύρω του δεν μπορούσε να δομηθεί μια ουσιαστική σχέση....ούτε καν φίλοι δεν παραμείναμε!!!!
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Δίνω όσο λιγότερα στοιχεία κρίνω ότι χρειάζονται για να μην κατευθύνω τη συζήτηση αλλά να την αφήσω να εξελιχθεί, το βρίσκω πιο χρήσιμο και καλό και ενδιαφέρον  
    Έστω όμως, χάριν της δικής μας συζήτησης, ας πω κάποια πιο συγκεκριμένα πράγματα.
    Γνωρίζονται λοιπόν ένας Κ και μια υ (ή μια Κ και ένας υ, ή μια Κ και μια υ... ) και γουστάρονται όπως λες. Θα ήθελαν να έχουν D/s. Ξεκινάνε έτσι. Το προσπαθούν.
    Ο Κ έχει κάποια ιδέα για το πώς θα ήθελε και τι όρους πρέπει να πληροί αυτή η σχέση για να είναι D/s.
    Το ίδιο και η υ.
    Και λοιπόν στη συγκεκριμένη υ αυτός ο Κ δεν βρίσκει εκείνα τα στοιχεία που θέλει (π.χ. αυτή δεν το' χει με τον πληθυντικό ή της αρέσει να έχει κι άλλους εραστές ή... ή...). Αυτά λοιπόν τα στοιχεία, για τον συγκεκριμένο Κ εμποδίζουν την εξέλιξη του D/s πλαισίου.
    Την εκτιμά όμως τη γυναίκα αυτή. Πολύ. Και του αρέσει. Και σαν άνθρωπος και σαν γυναίκα.
    Αντίστοιχα αυτή η γυναίκα εκτιμά και γουστάρει αυτό τον άντρα.
    Τότε; Τι κάνουν; Το διαλύουν εντελώς; Λένε "οκ, δεν θα είναι d/s αλλά θα είναι μια ωραία σεξουαλική/ερωτική σχέση";
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Υep.~

    Μερικές φορές ο νους δημιουργεί μια φανταστική εικόνα για κάποιον άνθρωπο, με τον οποίο δε γίνεται να είστε μαζί.
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Σε αυτό συμφωνώ 1000%    
     
  10. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    μερικές φορές τα παραδείγματα κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα:

    εξαρτάται από το τι τον "χαλάει" όσο αφορά τα κενά του πλαισίου. θα πρέπει τότε να εξετάσει αν μπορεί να κάνει μερικές εκπτώσεις ή να διαμορφώσει ένα πιο προσαρμοσμένο σε αυτή πλαίσιο.

    αν δεν μπορεί όμως να ανεχτεί κάτι σαν Κ....τότε γιατί να το ανεχτεί ως εραστής; αν τον χαλάει η επιθυμία της πχ : να έχει άλλους εραστές ή να είναι τεμπέλα, αγενής, αν είναι ασυνάρτητη κλπ....τότε πως και γιατί να ικανοποιηθεί με μια άλλου τύπου σχέση.....όσο καλλίπυγος και να είναι!!!
     
  11. espimain

    espimain Contributor


    Απλά πάνε για μπύρες.
     
     
  12. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ο ξενέρας strikes again και συνειδητά το τραβάει απ' τα μαλλιά. Το λοιπόν ένας Κ και μια υ ( ή το αντίστροφο ) "γνωρίζονται" - τα εισαγωγικά δεν είναι τυχαία -.
    ΟΚ, τα γούστα τους στο πέος, στην σφαίρα ( μπάσκετ/ποδοσφαίρου/πόλο ) και τις πολεμικές τέχνες ταιριάζουν από πολύ έως αρκετά.
    Τα υπόλοιπα είναι σχεδόν δευτερεύοντα. Τουτέστιν για τις καύλες τους και τα γούστα τους έχουν ίσως συζητήσει και πιθανότα αναλύσει μέχρι αηδίας.
    Πιθανότατα έχουν ανταλλάξει φώτος από γουνιά και μπάμιες, έχουν κάνει και τα λοιπά virtual/τηλεφωνικά. Έχουν περάσει τις λίστες με τα "θα σου κάνω το" και "δέχομαι να μου κάνεις το".
    Έχουν φαντασιωθεί, φουμαριαστεί, ακόμη και σπάσει ο ένας τα καρύδια στον άλλο με χ,ψ,ω "πισωγυρίσματα" και "διλήμματα".
    Καλά, είπαν και δυο λόγια για το ποτό που τους αρέσει και το ζώδιο.
    Με αυτά τα υποθετικά δεδομένα, τι D/s να ευδοκιμήσει? Πείτε μου ότι φτάνει ακόμη και να μιλήσεις χιλιάδες ώρες σ' ένα τηλέφωνο, για να γνωρίσεις αλήθεια κάποιον/α.
    Και εγώ τουλάχιστον πηδιέμαι απ' το παράθυρο τώρα. Εσείς αν τα καταφέρνετε, σας βγάζω ειλικρινά το καπέλο.
    Για γνωριμίες με άτομα του "χώρου" εκτός διαδικτύου δεν ξαναγράφω, γιατί μάλλον είμαι εξωγήινος που τις θεωρώ δυνατές.
    Όταν ίσως πολλοί/ες πιστεύουν ότι τ' όποιο πλαίσιο είναι ικανός τυφλοσούρτης από μόνος του, για να κάνει μια σχέση να λειτουργήσει.
    Πως αυτή να μην τινάζεται μ' ευκολία στον αέρα?
    Τελικά τα σπίτια ξεκινούν να χτίζονται απ' τα θεμέλια ή απ' την ταράτσα?
    Πάντως κατ' εμέ το D/s με το "καλημέρα" δεν παίζει με την καμία. Ούτε το θεωρώ θεμέλιο, μα ταράτσα.
    Είναι καλή και χρυσή η γνώση των σεξουαλικών αποχρώσεων της/του υποψηφίας/υποψηφίου συντρόφου/ξεπέτας/υ πείτε την/τον όπως θέλετε.
    Αλλά αν δεν τα βρίσκεις και σε άλλα σημεία. Γρήγορα ή γρήγορα τελειώνει ο "ενθουσιασμός", τελειώνει η καύλα ( ακόμη και εκείνη σε σάλτσα D/s ), τελειώνει και η "γιορτούλα", τόσο απλά.
    Και μετά κανένα είδος σχέσεως δεν είναι πια δυνατό.
     
    Last edited: 21 Νοεμβρίου 2015