Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

  1. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Κατανοω την αμηχανια του @slave32 για τον τροπο που μπορει να απευθυνεται στην κυρια του η οχι.
    Ειναι λογικο να αισθανεται περιεργα να "ακουει" εκφρασεις που ο ιδιος ισως δεν θα ξεστομιζε ποτε.
    Ωστοσο, η κυρια του καθενος, δεν παυει να εχει τις δικες της αναγκες και απαιτησεις. Δεν ειναι ενα αντικειμενο που μπαινει σαν γυαλινο βαζο σε ενα ραφι. Ειναι μια οντοτητα που, οταν εξιδανικευεται περαν των οριων, παυει να ειναι αυτο που ειναι. Παυει να ειναι "Η Κυρια του ταδε"
    Γινεται η "φαντασιωση του ταδε". και αυτο δεν ειναι καλο για τη "σχεση". ισως ειναι καλο για ενα σεσσιον, η ενα παιχνιδι περιστασιακο μονο ομως.
    Ενδεχομενως σε ενα παιχνιδι επι πληρωμη βοηθαει ακομα περισσοτερο η "εξαΰλωση" της Κυριας. Ως εκει ομως
     
  2. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Αυτό!
     
  3. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Ειδικότερα όταν η Κυριαρχία περιορίζεται στο γλείψιμο ποδιών,υλικά αγαθά άντε και κάνα spanking στο τσακίρ κέφι.
    Είναι της μοδός όσο να πείς.
     
  4. slave32

    slave32 Regular Member

    Εγω εγραψα τι καταλαβαινω οτι ρωταει ο φαρμακοτριφτης στην αρχικη του τοποθετηση. Εσεις πιστευετε οτι εγραψα την αποψη μου.

    Υ.γ. οπου κλασικο βαλτε βανιλοσεξ
     
  5. slave32

    slave32 Regular Member

    Ξερετε τι, θα μπορουσα να συμφωνησω μαζι σας τοσο οσο και να διαφωνησω. Η Κυρια φυσικα δεν μπαινει σε γυαλα,ουτε ο σκλαβος, ο Κυριος, η σκλαβα κτλ. Σε γυαλα και σε καλουπια ομως μπαινουν αυτα που θεωρει ο καθενας οτι θελει να ζησει. Γι αυτο οταν αναζητα συντροφο, θετει τους ορους, τα ορια του και τα θελω του. Υπαρχει d/s και χωρις σεξ. Υπαρχουν ανθρωποι που δεν μπορουν να κανουν σεξ για βιολογικους παραγοντες για χ,ψ λογους. Χιλιαδες συνδυασμοι κι ακομα περισσοτεροι. Αυτο που αντιλαμβανομαι εγωη διαφορα,αν εξαιρεσουμε το γεγονος οτι το νημα αυτο γραφτηκε στη δευτερη πιο εντονη εποχη του φορουμ, εγκειται στην αντιληψη των πραγματων γυρω απο την γυναικεια κυριαρχια. Οι λεξεις ειναι προσεκτικα διαλεγμενες γαμησω λιγοτερο Αφεντρα. Για εμενα, απαξιωνουν την ιδια την γυναικεια κυριαρχια.
     
  6. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Ολοι ψαχνουμε να βρουμε αυτο που εχουμε μεσα στο μυαλο μας. Συχνα ομως η πραγματικοτητα μας διαψευδει. Ενα απο τα λαθη που κανουμε ειναι οτι προσπαθουμε να «φορεσουμε» στο συντροφο μας, τη στολη που εχουμε κεντησει στο μυαλο μας για εκεινον. Κι οταν δεν ανταποκρινεται σ´ αυτο, τον αποκαθηλωνουμε εμεις οι ιδιοι ριχνοντας του το φταιξιμο.

    Σε αυτο θα συμφωνησω μαζι σου. Και για εμενα, η επιλογη των λεξεων με τις οποιες θα εκφραστει καποιος, ειναι ζητουμενο και επιθυμητο. Ως απαιτητεο εκει που πρεπει
    Υπαρχουν οι ωρες και οι προϋποθεσεις ομως για ολες τις εκφρασεις.
     
  7. NewKatrin

    NewKatrin Very irregular member

    Και για να το περιορισω ακομη περισσοτερο. Ολοι εχουμε τα θελω μας. Ειναι αλλο ομως το «θελω να ερωτευτω/νοισω/αγγιξω/αφοσιωθω/κλπ» και αλλο το «θελω να ειναι ετσι/να μιλα/να ντυνεται/να φερεται/να νοιωθει ετσι»
     
  8. Konstantina Lionaki

    Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω τίποτε.

    Το θεματάκι εδώ είναι, όχι αν την κάνει να έχει λιγότερο τον έλεγχο η όχι αλλά αν πέφτει στα μάτια σου εσένα προσωπικά κάποιος όταν εισχωρεί μέσα του κάτι.

    Ναι έχει τύχει να θέλω να βάλω μέσα μου πουτσο για να χύσω η απλά για να καυλωσω όσο παίζω. Δεν με έκανε να νιώσω ότι πέφτω στα μάτια μου ούτε στα μάτια του σκλάβου μου.

    Πιθανως γιατί δεν «ζητάω να με γαμισει» όπως το έθεσες αλλά αντιθέτως σκέφτομαι ότι τον «γαμαω με το μουνι μου». (Ίδιο σκέφτομαι και όταν του γαμαω το στόμα με το μουνι μου.)

    Αυτό ξέρεις αλλάζει όλες τις κινήσεις σε επιθετικές και όχι παθητικές όπως τις σκέφτεσαι.

    Δλδ όταν παίζουμε και φτάσουμε να είμαστε έτοιμοι να χύσουμε… του έχω βάλει και κάτι στο κωλαρακι να είναι γεμάτος .. τότε τον βάζω ανάσκελα.. κάθομαι πάνω του.. του πιάνω τα δυο χέρια πάνω από το κεφάλι του με το ένα χέρι του ανοίγω τα πόδια με τα ποδια μου και τα κραταω ανοιχτά με τα δάχτυλα των ποδιών και τον βιάζω με το μουνι μου λέγοντας του «παρτο μωρή πουτανα».

    Νιώθω λιγότερο η περισσότερο Α; Εγω όχι. Αυτά είναι προσωπικά του κάθε ενός όμως και αν εσένα σου φαίνεται ότι «πέφτει» τότε επέλεξε μια Α να μην της αρέσει η διείσδυση.

    Το άλλο που σκέφτομαι είναι ότι ο σκλάβος μου ποτέ δεν σκέφτηκε ότι ισως να έπεσα. Γιατί πολύ απλά αυτό θα τον χαλούσε όσο κι εμενα. Τον καυλωνει να έχω τον ελενχο όπως με καυλωνει κι εμένα. Οπότε σε δυο άτομα με τις ίδιες φαντασιώσεις δεν πιστεύω ότι μπορεί ποτέ τίποτε να πάει στραβά. Ότι και να κάνουν.
     
  9. Koproskylo

    Koproskylo Regular Member

    πω πω, έχουμε να #@$@#$ τον Μητσοτάκη, τη ΔΕΗ και του Τούρκους αβέρτα  
     
  10. Konstantina Lionaki

    Konstantina Lionaki ΔΕΝ ψάχνω τίποτε.

    Μαρεσει το ειρωνικό χιούμορ αν και ισως σου διέφυγε το ότι ερεθίζομαι από τον σαδισμό μου και τον εξευτελισμό του αρσενικού και όχι μόνο από το γαμισι.

    Αυτό δεν σημαίνει ότι υποφέρει ο παρτενέρ μου. Δεν είμαι εκεί για να εκδικηθώ όποιον θεωρείς ότι σε πλήγωσε. Είμαι εκεί για να κάνω αυτό που με ερεθίζει μέχρι να χύσω. Επιλέγω άτομα ταιριαστά για μένα, μαζοχιστές που να ερεθίζονται κι εκείνοι από το εξευτελισμό τους και πράγματι περνάμε πολύ όμορφα.

    Όποτε ναι, αν επέλεγα να ήταν στο κρεβάτι μου, ο μιτσοτακης και η ΔΕΗ και οι Τούρκοι ελπίζω ότι θα περνάγαμε γαματα.. το ποιος μπήκε μέσα σε ποιον δεν είναι κάτι που θα κρατάω μετρώντας.
     
    Last edited: 12 Σεπτεμβρίου 2022
  11. anima0

    anima0 Regular Member

    Αυτό το καταλαβαίνω, πιο δύσκολο πάντως να φανταστώ πρωκτική διείσδυση και Κυριαρχία, μάλλον είναι κάποια δόση πόνου και το ταμπού που συνοδεύει την πράξη.
     
    Last edited: 12 Σεπτεμβρίου 2022
  12. E. Dantes

    E. Dantes Uno, nessuno e centomila

    Αντίστροφη μορφή βιασμου...
    Πολύ ενδιαφέρον.