Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελω την αποψη σας για το toilet slavery

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος urolagnos, στις 9 Μαϊου 2007.

  1. Ποσο extreme το βρισκεται?
    Γιατι συνηθως ενας αντρας θελει να γινει toilet slave?
    Γουσταρουν ολες οι αφεντρες toilet slavery?
    Θα ηθελα επισης οι αφεντρες του φορουμ να μου πουν ποιες το γουσταρουν και ποιες οχι και γιατι.
     
  2. SLK200GR

    SLK200GR Regular Member

    Απάντηση: Θελω την αποψη σας για το toilet slavery

    ε ειναι τοοοοοσοοο εχτρεμε
    ουτε ο ιδιος του ξερει ,εσενα γιατι σου αρεσει να εισαι toilet slave?

    οχι,απειροελαχιστες
     
  3. typoskav

    typoskav New Member

    Απάντηση: Θελω την αποψη σας για το toilet slavery

    Αυτό που με τρελένει είναι το σκίψημο στη λεκάνη, πάτημα της αφέντρας και στη συνέχεια το καζανάκι σε λειτουργεία. Ταπείνωση και ασφυξία ταυτόχρονα
     
  4. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Δε νομίζω ότι το human toilet αφορά αποκλειστικά τους male subs.Και πιστεύω ότι εδώ μπορώ να μιλήσω εκ πείρας.
    Το μόνο που θα μπορούσα να αναφέρω είναι ή προσοχή που θα πρέπει να δίνεται στη σωματική υγεία.Αλλά αυτό είναι έτσι κι αλλιώς "χθεσινά νέα" (ή μήπως όχι..λέω) γιατί έτσι κι αλλιώς ο τομέας της υγείας αφορά τη σεξουαλικότητα στην ολότητά της.
    Τώρα για το πόσο extreme είναι αυτό...Δε νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος για να απαντήσω καθώς πολύ λίγα πράγματα βρίσκω "extreme" και αυτά πάλι αποφεύγω να τα χαρακτηρίσω με αυτόν το τρόπο.Αντίθετα θεωρώ ότι απλά εμπίπτουν στη σφαίρα των πραγμάτων που για τον άλφα ή βήτα λόγο δεν έχω την τύχη να έχω έρθει σε επαφή μέχρι τώρα.
    Αλλά έτσι κι αλλιώς έχω την εντύπωση ότι ενδιαφέρεσαι για το όλο ζήτημα από την πλευρά του male toilet οπότε αφήνω το χώρο στις Κυρίες και Δεσποινίδες.
     
  5. giannis

    giannis New Member

    Απάντηση: Θελω την αποψη σας για το toilet slavery

    Η πήρα μου στο χώρο είναι μικρή, αλλά άσχετα με αυτό, όταν κάτι γίνετε με συναίνεση δεν μπορεί να είναι extreme. Όλα ανθρώπινα είναι, το θέμα είναι αν γουστάρεις, τότε όλα καλά.
     
  6. submalegr

    submalegr New Member

    Tην πρώτη φορά που το έκανα το θεώρησα εxtreme, ιδίως επειδή με ανάγκασε η Αφεντρα μου οχι μόνο να το κάνω αλλά και να τα πιώ όλα. Μετά απο δύο χρόνια μπορώ να σου πώ οτι μου έχει γίνει ανάγκη. Ελπίζω να σε κάλυψα.
     
  7. Kits

    Kits Contributor

    ποιος οριζει τι ειναι extreme και τι δεν ειναι??????

    ( ο καθενας για τον εαυτο του....οπότε keep walking)
     
  8. slaveboy`81

    slaveboy`81 Regular Member

    Αν Σ/σκεφτούμε ότι Ο οργανισμός Του/Της αποβάλλει στα ούρα τα σκουπίδια του αίματος και στα κόπρανα τα σκουπίδια της πέψης μαζί με ένα σωρό μικρόβια, ίσως ξεφεύγει από το Xtreme παιχνίδι και είναι Χtreme για την υγεία. Προσωπικά αν και η ουρολαγνία με τρελαίνει σαν παιχνίδι, αποφεύγω να πίνω αυτό το ζεστό cocktail όσο και αν αυτό και μόνο που το βλέπω με κάνει να λιώνω από ευχαρίστηση...Στη θέα των κοπράνων, και μόνο η σκέψη του τι μικρόβια και κολοβακτηρίδια περιέχουν και τι κάκο μπορεί να μου κάνει, θεωρώ ότι βρίσκω το τέλειο "anti-viagra" και αποτελεί όριο απαραβίαστο για μένα





    http://s2.bitefight.gr/c.php?uid=22694
     
    Last edited: 18 Μαϊου 2007
  9. tangerine

    tangerine Regular Member

    Απάντηση: Θελω την αποψη σας για το toilet slavery

    Μπορω να σου πω οτι μου αρεσει να το βλεπω να γινεται και να παρακολουθω.
    Φιλε δεν ξερω αν θα το δοκιμαζα. Σκεφτομαι πανω απο ολα την υγεια μου. Σωματικη και ψυχικη.

    Αλλα οχι δεν το θελουν περισσοτερο οι αντρες απο τις γυναικες. Ειναι απλα θεμα του ποσο ενας/μια sub/slave θελει να προχωρησει.
     
  10. angelosub

    angelosub New Member

    Εμένα πάντως είναι από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις μου. Πολύ θα ήθελα να βρω την κατάλληλη Αφέντρα να με αναγκάσει να πιώ το χρυσό χυμό της (ή όπως προείπε και ο typoskavκ :"Αυτό που με τρελένει είναι το σκίψημο στη λεκάνη, πάτημα της αφέντρας και στη συνέχεια το καζανάκι σε λειτουργεία. Ταπείνωση και ασφυξία ταυτόχρονα") και το βρίσκω αρκετά extreme, αλλά όσον αφορά το θέμα των κοπράνων είναι too extreme for me,
     
  11. Βρισκω πολυ ενδιαφερουσες τις αποψεις ολων.Δεν βλεπω ομως να υπαρχει ενδιαφερον απο τις αφεντρες του φορουμ να καταθεσουν την αποψη τους.Προσωπικα ειναι αληθεια οτι ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο βιτσιο μονο ως σκλαβος με αφεντρα,ποτέ με αφεντη.Αλλωστε η φωτογραφια στο προφιλ μου νομιαω οτι τα λεει ολα.Επισης δεν θα μπορουσα να κανω scat.Ειναι extreme για εμενα.
     
  12. AlucarD [s.m.]

    AlucarD [s.m.] New Member

    Απο τα πιό ερεθιστικά παιχνίδια το βρίσκω, ο λόγος που επεμβαίνω όμως είναι άλλος.Ο φίλος μας ζήτησε τη γνώμη των dominant γυναικών του site πάνω σε ένα σεξουαλικό θέμα που αφορά όλους σχεδόν τους male subs και female doms και πηρε απαντησεις...0.Είναι πραγματικά λυπηρό αυτό κι ελπίζω κάποια στιγμή ν αλλάξουν τα πράγματα