Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θηλυκός Οργασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 30 Δεκεμβρίου 2010.

 1. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

  Προσωπικά πιστεύω στην βιολογική διαφορετικότητα.
  Δεν θεωρώ την βιολογική ικανότητα της γυναίκας να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εγκυμοσύνης και του τοκετού ως ανωτερότητα, αλλά ως βιολογική διαφορετικότητα.

  Θυμάμαι όμως πολύ καλά που οδήγησε ιστορικά σε πάνω από μία περιπτώσεις, η πεποίθηση πως οποιοσδήποτε είναι ανώτερος βιολογικά από άλλον...

  Προσωπικά μπορώ άνετα να χύσω ΚΑΙ χωρίς να υπάρχει η παραμικρή πνευματική διέγερση και δεν το κάνω επειδή μιμούμαι κανένα. Από παιδί έτσι μου έβγαινε.
  Άμα κάποιος αρχίσει και μ' αγγίζει ερωτικά, το σώμα διεγείρεται και επέρχεται οργασμός.
  Και έτυχε να αυνανιστώ απλά επειδή ήθελα να χύσω κι όχι επειδή υπήρχε οτιδήποτε άλλο στο μυαλό μου.
  Να πιστέψω πως η Βεατρίκη – της οποίας με τόση σιγουριά απάντησες πως μιμείται άντρες και μάλιστα της έκανες την τρομερή ερώτηση γιατί μιμείται τους άντρες- κι εγώ, είμαστε η εξαίρεση από όλες τις άλλες γυναίκες ή απλά διαφέρουμε από σένα και όλα όσα μάζεψες εδώ κι εκεί για να πείσεις για τις ξεχειλωμένες και μη επιστημονικές σου απόψεις, τόσο όσο αφορά την βιολογία, όσο και οτιδήποτε άλλο το οποίο τελευταία πετάς με ύφος ειδικής σε κάθε τομέα?

  Η ικανότητα πνευματικής διέγερσης να είναι τόσο άσχετη με τους άντρες?
  Ιδιαίτερα να λέμε κάτι τέτοιο σε ένα bdsm φόρουμ, μου φαίνεται απίστευτα τραβηγμένο.

  Ντόρα.
  Με κάθε ειλικρίνεια και χωρίς ουδεμία διάθεση αντιπαράθεσης ή προσβολής θέλω απ΄την πλευρά μου να πω, πως δέχομαι πως όλα όσα ζεις, αντιλαμβάνεσαι, εκφράζεις είναι μοναδικά και υπέροχα για σένα. Και πιθανόν και για άλλες.
  Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ πως υπάρχει μόνο ένας δρόμος, κι αυτός είναι ο δικός σου.
  Δεν μπορώ να δεχτώ πως είσαι εσύ ειδήμονας στο να αποφανθείς τι είναι σκλάβα και τι Αφέντης, ή πως είναι δυνατό να θεωρείς εαυτήν προσωπικά μεζούρα του οποιουδήποτε και του οτιδήποτε, από το πώς χύνουν μέχρι το πώς ουρούν.


  Πρόσφατα σε μία ανάγνωση μίας μελέτης για τον Βιολογικό ντετερμινισμό στα πλαίσια ανάπτυξης του θέματος για την κόρη μου, βρήκα μια φράση που με έκανε και χαμογέλασα γιατί μου θύμισε εσένα και τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεις τα διάφορα δόγματα, μανιφέστα και λοιπές θέσφατες "αλήθειες" αναφορικά με το τι οφείλει να είναι ο αυθεντικός bdsmer, οι αυθεντικές σκλάβες, ποια είναι η μεζούρα με την οποία οφείλουμε να μετράμε το αφεντιλίκι, αν δικαιούμαστε τον τίτλο σκλάβα όταν χύνουμε , πώς οφείλουμε να χύνουμε αν είμαστε αυθεντικά θηλυκά κ.τ.λ. και γενικότερα πως να κατορθώσουν οι κοινοί θνητοί να αποκτήσουν το πιστοποιητικό αυθεντικότητας όπως εσύ το έχεις ορίσει στο μυαλό σου -την παρούσα βέβαια περίοδο- ως σκλάβες, ως Αφέντες, ως γυναίκες ή ως άντρες ή ακόμα και σαν άνθρωποι.

  Έγραφε λοιπόν πως "μπορούμε με την χρήση «γραμματολογικά συνώνυμων» λέξεων, που όμως είναι λέξεις «κλειδιά» στην βιολογία, να φτάσουμε μέσα από λογικοφανείς διαδικασίες στη μορφοποίηση μιας κοινωνικής θεωρίας που αντανακλά τις αρχικές και προσωπικές μας απόψεις. Όταν γνωρίζουμε ποιο θέλουμε να είναι το τελικό αποτέλεσμα της υπό διαμόρφωση θεωρίας, μπορούμε να «προσαρμόσουμε ή να κατευθύνουμε» τις διαδικασίες προς εκείνη την κατεύθυνση."

  Αυτό πραγματικά το κάνεις θαυμάσια.
  Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους με αυτοπεποίθηση που ψάχνουν και βρίσκουν για τον εαυτό τους τις αλήθειες τους και χαίρομαι ακόμη περισσότερο όταν τις μοιράζονται.
  Εκείνο που με κάνει να αρχίζω να ανησυχώ είναι όταν προσπαθούν να πλασάρουν ότι τους περνάει απ το μυαλό, ως προϊόν σκέψεως της μεγαλύτερης ιδιοφυίας στον πλανήτη και ειδήμονος από bdsm μέχρι κβαντική φυσική.
  Κι αυτό καταρρίπτει τον μύθο της αυτοπεποίθησης.
  Γιατί κάποιος που πιστεύει στις αλήθειες του, δεν έχει ανάγκη να τις επιβάλει σε κανένα για να επιβεβαιώσει την αξία τους.
  Ούτε να μειώσει όλους τους υπόλοιπους για να νοιώσει την (ψευδ)αίσθηση μοναδικότητας κι αξίας ούτε αυτού που είναι, ούτε αυτού που ζει...
   
 2. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Πολύ ενδιαφέροντα όσα ειπώθηκαν εδώ και σας ευχαριστώ όλους. Είναι αλήθεια ότι εδώ και αρκετά χρόνια κάνω μία άτυπη έρευνα, η οποία με οδήγησε σε αρκετά συμπεράσματα, μερικά εκ των οποίων κατέθεσα εδώ προς συζήτηση, αν και περισσότερα ερωτήματα παρά απαντήσεις μου δημιούργησαν οι παρατηρήσεις μου αυτές, όπως και όσες διάβασα εδώ πέρα.

  Η αρχική μου θέση έχει ως εξής: ο θηλυκός οργασμός απαιτεί συμμετοχή του φαντασιακού για να επέλθει, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Ο αρσενικός οργασμός επιτυγχάνεται σχεδόν αποκλειστικά μέσω ενός σωματικού "υδραυλικού" συστήματος και έχει ανάγκη ελάχιστων φαντασιώσεων - if any - οι περισσότερες από τις οποίες αφορούν αυτό που ο Λακάν ονομάζει μία μετατροπή της συντρόφου σε partial object. Βάσισα τη θέση αυτή αρχικά σε μία έρευνα που ασχολήθηκε με τον θηλυκό οργασμό και στις θέσεις του μεγάλου ψυχαναλυτή Λακάν. Πρέπει να ομολογήσω ότι οι ρεαλιστικές περιγραφές των επιβαλλόμενων οργασμών στον ήρωα του Μπρυκνέρ από τον Άγιο Ζιγκολό επίσης συνέβαλλαν σε αυτή μου τη θέση.

  Θα επανέλθω λίγο αργότερα στον Λακάν και στον Μπρυκνέρ, αφού παραθέσω κάποια αποσπάσματα από επιστημονικά άρθρα και έρευνες. Αργότερα, μπορούμε ίσως να επιχειρήσουμε τη σύνθεσή τους, με τη βοήθειά σας και με τις δικές σας παρατηρήσεις και ενστάσεις.

  Θα ξεκινήσω με την έρευνα που είχα υποσχεθεί στον αγαπητό vautrin. Παραθέτω το λινκ και παρακαλώ να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να βρω τον χρόνο να μεταφράσω κάποια αποσπάσματα έτσι ώστε να συμμετέχουν στη συζήτηση και όσοι δεν είναι αγγλόφωνοι.

  Rutgers lab studies female orgasm through brain imaging | NJ.com
   
 3. vautrin

  vautrin Contributor

  Ευχαριστώ, η έρευνα είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα, αν και περιορίζεται μόνο στον αυνανισμό και δεν εξετάζει τυχόν διαφορές του από την συνουσία.
  Αυτό που δεν βλέπω πουθενά, (εκτός κι αν στραβώθηκα), είναι η αντίστοιχη έρευνα για τον αντρικό οργασμό έτσι ώστε να τεκμηριώνονται οι τυχόν διαφορές.
  Ομολογώ τέλος πως ο αμιγώς σωματικός αυνανισμός άνευ φαντασιώσεων που ανέφεραν τρεις συνομιλήτριες, με προβληματίζει ομοίως. Ελλείψει καλύτερης ιδέας θα καταφύγω σ’ ένα πρόχειρο γκάλοπ. Οσονούπω.
   
 4. cadpmpc

  cadpmpc Contributor

  Απάντηση: Re: Απάντηση: "Περισσεύει" εκτίμηση & σεβασμός γιά τις Υποτακτικές ?


  Ω, επιθετικοτάτη άμα τε και πυρόεσσα ικέτις γνώσεων και πληροφοριών, επιτρέψατε μοι να υπενθυμίσω εν τω άμα πως η παιδεία εστι πράξις επίπονος μοναδικού προαπαιτουμένου απαιτούσης κύλικα κενήν.
  Για να εξηγούμαι περαιτέρω, μην περιμένεις σκονάκια και συνταγές, δεν υπήρχαν ποτέ στην αναζήτηση και την κατάκτηση γνωστικού αντικειμένου. Σου παραθέτω λοιπόν τρία βιβλία που θα συνδράμουν στην αντίληψη του πώς η βιολογική μας εξέλιξη και λειτουργία υπαγόρευσε το σύνολο της συμπεριφοράς μας και το πολιτιστικό φαινόμενο.
  1. Carl Sagan, The dragons of Eden, Coronet Books, 1977
  2. Jacob Bronowski, The ascent of man, Science Horizons, 1973
  3. Richard Dawkins, The selfish gene, Oxford University Press, 1976

  (Το εγωιστικό γονίδιο, Εκδόσεις Α. Τσουκαλαδάκη, Αθήνα 1978).
  Άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά σου στα παραπάνω δεν θα βρεις, αλλά δεν θα σου λείπει, πιστεύω, καμιά πληροφορία για να καταλήξεις στα όποια συμπεράσματά σου, που έτσι κι αλλιώς δεν επιθυμώ ούτε εντέλλομαι να επηρρεάσω.

  Μετά που έλαβα την απάντησή σου, που σε κάνει και μοναδική, να σου συνοδεύσω τις αναζητήσεις σου με την καταπληκτικότερη αποτύπωση γυναικείου οργασμού που ηχογραφήθηκε ποτέ, έργο Ελλήνων κοσμοπολιτών κάπου το 1971...
   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
 5. Απάντηση: Re: Θηλυκός Οργασμός

  Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των αναγνωστών (και νηματοθετών) σε "επιστημονικές" έρευνες επιπέδου cosmopolitan, οι οποίες, ακόμη και αν αποτελούν συνέντευξη κάποιου σοβαρού επιστήμονα, φιλτράρονται από το δημοσιογράφο, με σκοπό την αύξηση της αναγνωσιμότητας του εντύπου (στη συγκεκριμένη περίπτωση New Jersey Magazine). Πρόκειται για "έρευνες" αντίστοιχες με αυτές που παρουσιάζονται σχεδόν καθημερινά και στην Ελληνική τηλεόραση, που λένε ότι π.χ. βρέθηκε ότι άνδρες που τρώγανε κουνουπίδι όταν ήταν 8 ετών, χρειάζονται μισή ποσότητα viagra στα 75 τους σε σχέση με αυτούς που τρώγανε σπαράγγια, ή ότι παθαίνουν σπανιότερα καρκίνο στις θηλές . Αν προσέξετε, μετά τη συνέντευξη, υπάρχει διαφήμιση για να σου στείλουνε ταχυδρομικά ίνες μαλλιών για τη φαλάκρα... Και φυσικά διαφημίζεται το υπό δημοσίευση βιβλίο του ερευνητή (the science of orgasm), ο οποίος, παρεμπιπτόντως, δεν είναι γιατρός αλλά ψυχολόγος (με μια ματιά στη βιβλιογραφία είδα ότι πρόκειται περί μάλλον σοβαρού επιστήμονα).

  Για να μπορέσει κάποιος να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με κάποιο ιατρικό θέμα, πρέπει να έχει γνώσεις της συγκεκριμένης ειδικότητας, ερευνητικού σχεδιασμού και βιοστατιστικής και επίσης να δει παρόμοιες έρευνες από διαφορετικές ερευνητικές ομάδες - ακόμη καλύτερα με διαφορετικές απόψεις. Και φυσικά, οι έρευνες αυτές πρέπει να είναι δημοσιευμένες σε peer reviewed περιοδικά (συγνώμη για την αγγλική έκφραση - πρόκειται για περιοδικά των οποίων τα άρθρα πριν δημοσιευτούν, αξιολογούνται, διορθώνονται και εγκρίνονται από αυθεντίες στον τομέα που πραγματεύεται το άρθρο). Επιπρόσθετα, όταν αναφερόμαστε σε ένα ελάχιστα γνωστής λειτουργίας όργανο, όπως είναι ο εγκέφαλος, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα.

  Το να βγάζουμε συμπεράσματα λοιπόν, στηριζόμενοι σε ένα άρθρο σαν αυτό που αναφέρεται εδώ, δε νομίζω ότι είναι σωστό. Σκεφτείτε ότι μέσα στο "επιστημονικό" άρθρο αναφέρονται εκφράσεις του τύπου, "δωρίζω τον οργασμό μου στην επιστήμη", ή "ντρέπομαι και κρύβω το δονητή μου κάτω από τα σεντόνια" ή "έχασε τον έλεγχο και ο μωβ δονητής έφυγε στον αέρα - she lost her grasp and her purple dildo went flying". Είναι απλά αστείο  

  Όλη η παγκόσμια ιατρική και παραϊατρική κοινότητα, ερευνά τη βιβλιογραφία στο ονομαζόμενο medline (pubmed), την πληρέστερη ιατρική βιβλιοθήκη που υπάρχει, του εθνικού ιδρύματος υγείας , της κυβέρνησης των ΗΠΑ. (National Institute of Health).PubMed home
  Εκεί βέβαια υπάρχουν μόνο περιλήψεις, από τη στιγμή που τα πλήρη άρθρα (σχεδόν όλα) έχουν πνευματικά δικαιώματα και πρέπει να πληρώσει κανείς στον εκδότη για να αποκτήσει πρόσβαση.

  Με μια γρήγορη ματιά που έριξα εκεί, υπάρχουν 2005 άρθρα για το γυναικείο οργασμό και 1447 για τον ανδρικό (εδώ τα άρθρα είναι αυστηρά επιστημονικά αν και κυκλοφορούν πολλές "πατάτες" και μεταξύ αυτών). Θα αναφέρω ένα (του 2010 στη Γερμανία, δημοσιευμένο στο urology international), που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και νομίζω θα βοηθήσει στο να αναγνωρίσουμε ότι δεν γνωρίζουμε σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ για τον οργασμό, γυναικέιο ή ανδρικό, και το μόνο που κάνουμε είναι να αναλύουμε προσωπικές εμπειρίες.

  Έγινε εγχείρηση αλλαγής φύλου σε 50 άντρες. Από αυτούς, το 84% είχαν κανονικές σεξουαλικές επαφές κάποιο καιρό μετά την επέμβαση (με το νεοαιδοίο τους) και το 70% ανέφερε ότι είχε νεοκλειτοριδικό οργασμό!!!    
  Η περίληψη είναι εδώ :Male-to-female transsexualism: technique, results ... [Urol Int. 2010] - PubMed result

  Περιμένω τις απόψεις σας 
   
 6. Marqui

  Marqui sitting on a park bench

  Εχεις την τάση να μετατρέπεις απλές "αλήθειες" σε υπερθεωρητικά δόγματα.
  Ο αρσενικός εραστής, όπου αρσενικός=επιβήτωρας, γαμώντας εκπληρώνει τρεις ανάγκες του, α) αναπαράγεται, β) κατακτά, γ) επιβεβαιώνεται ως άτομο. Έτσι δεν του είναι απαιτούμενο κανένα φαντασιακό στοιχείο.
  Η θηλυκή ερωμένη, όπου θηλυκή = το παθητικό γαμευόμενο άτομο, κατακτάται, άρα υπομένει, άρα για να μετατρέψει την κατάκτηση σε ηδονή έχει χρείας πνευματικής και όχι μονο σωματικής διεγέρσεως, εκτός εάν έχει υπερβεί/καταπνίξει το ορμέμφυτό της σε τέτοιο βαθμό (ή έχει στερηθεί την ηδονή για μεγάλο χρονικό διάστημα), ώστε να της αρκεί ότι επελέγει για να γαμευθεί ούτως ώστε να νοιώσει οργασμό ή να πείσει τον εαυτό της ότι έφθασε σε οργασμό.

  Να παραπέμψω τέλος στο μονόλογο του Νίκολσον στο φινάλε της ταινίας "Οι μάγισσες του Ιστγουικ" για την γυναικεία ανωτερότητα ή στη σκηνή του "οργασμού" στο εστιατόριο στο "Οταν ο Χάρυ γνώρισε τη Σάλυ", με έμφαση στη γιαγιάκα στο τέλος της σκηνής.
   
 7. elfcat

  elfcat . Contributor

  Απάντηση: Re: Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

  Να διευκρινήσω κάτι. Υπάρχει η γεννετήσια ορμή, η οποία όταν 'κτυπάει' πάνω σε έναν συγκεκριμένο, γίνεται ερωτική επιθυμία του σ υ γ κ ε κ ρ ι μ έ ν ο υ Άλλου. ΄Το θέμα σε αυτό το συζητητήριο, είναι ότι πολλοί επιθυμούν τα βίτσια και τις φαντασιώσεις τους. Ο άλλος απλά τυχαίνει να βρίσκεται εκεί και να τις εξυπηρετεί. Ελπίζω να είναι κατανοητή η δική μου διαφοροποιήση από όσα έγραψε η Δώρα. Αν μας τα κάνει και μας τα ψιθυρίζει καλά, όπως τα έχουμε στο μυαλουδάκι μας, τότε οκ, αν δεν... πάει 'αδιάβαστος'.

  Στον αυνανισμό έχουμε την απουσία του Άλλου, του Σώματος, είτε ως υπαρκτό προσωπο είτε λόγω προσωρινής φυσικής απουσίας του. Η γενετήσια ορμή, ή η ερωτική επιθυμία όμως είναι παρούσα. Εκεί αναγκαστικά, η σωματική απουσία πρέπει να αναπληρωθεί, να συμπληρωθεί από το μυαλό.
   
 8. tyfeas

  tyfeas In Loving Memory

  Απάντηση: Θηλυκός Οργασμός

  [quote='lara[E-p]
  κάποιος που πιστεύει στις αλήθειες του, δεν έχει ανάγκη να τις επιβάλει σε κανένα για να επιβεβαιώσει την αξία τους.
  [/quote]
  Oσα rep και να χωσω,παλι λιγα θα ειναι!
   
 9. dora_salonica

  dora_salonica Contributor

  Αφού επισημάνω ότι all good things come to those who wait   θα ήθελα να μου επιτραπεί μία μικρή παρένθεση για να εξηγήσω την βιολογική ανωτερότητα του θηλυκού στο ανθρώπινο είδος, την οποία ανέφερα. Τα δύο φύλλα είναι ασφαλώς συμπληρωματικά και διαφορετικά, παρόλα αυτά, το θηλυκό του είδους φαίνεται να έχει κάποια γενετικά αβαντάζ (αυτό σημαίνει «βιολογική ανωτερότητα», πράγμα που δίδασκαν παλαιότερα στα εξατάξια γυμνάσια, η αναφορά στα οποία είναι έκφραση της δυσαρέσκειάς μου με τους περιορισμούς της μοντέρνας παιδείας).

  Ο Οργανισμός Παγκόσμιας Υγείας, το 1998, δημοσίευσε το άρθρο “Gender and Health” (Φύλο και Υγεία), όπου ανέφερε τα εξής:

  «Η ανωτερότητα της γυναίκας, όσον αφορά το προσδόκιμο ζωής, προέρχεται από βιολογικά αίτια...Καθώς πολλές κοινωνίες έχουν εξελιχθεί οικονομικά και βιομηχανικά, μία πλειάδα από κοινωνικούς και πολιτισμικούς παράγοντες έχουν επιτρέψει συνδυαστικά να αναδυθεί η εγγενής βιολογική ανωτερότητα της γυναίκας».

  Θα αναφέρω επί τροχάδην τους λόγους οι οποίοι μας επιτρέπουν ενδεχομένως να θεωρούμε το θηλυκό του είδους μας βιολογικά ανώτερο (όχι αξιακά ή λειτουργικά ασφαλώς και καλό θα ήταν να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν περιγράφουμε την πραγματικότητα – δεν εξάπτομαι καθόλου για παράδειγμα, επειδή οι άντρες είναι μυϊκά πιο δυνατοί).

  1. Το θηλυκό του είδους ζει περισσότερα χρόνια από το αρσενικό.
  2. Το θηλυκό είναι πιο ανθεκτικό σε πόνο, κακουχίες, στερήσεις, ασθένειες.
  3. Το θηλυκό δεν χρειάζεται 20 λεπτά μετά τον οργασμό για να αναπληρώσει την ενέργειά του.
  4. Περισσότερα αρσενικά έμβρυα αποβάλλονται ή γεννιούνται νεκρά, παρά θηλυκά.

  Εάν ενδιαφέρεστε για μία επιχειρηματολογία που να στηρίζει την αντίθετη άποψη, υπάρχει μία εδώ World Health Organization. Βασίζεται στο επιχείρημα ότι φταίει το περιβάλλον για τις ικανότητες που αναπτύσσει το είδος. Προσωπικά δεν έχω πειστεί, παρόλα αυτά μπορεί κάποιος να στηρίξει ένα μέτριο επιχείρημα πάνω σ’ αυτό.

  Σύντομα θα μεταφέρω εδώ μερικά αποσπάσματα από το άρθρο που μου έδωσε την αρχική ιδέα περί πνευματικότητας του θηλυκού οργασμού και άλλα άρθρα περί αρσενικού οργασμού. Μέχρι τώρα οι προσωπικές μου παρατηρήσεις φαίνεται ότι έχουν αρκετά καλή βάση, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον. Θα περιμένω βέβαια και την αντίθετη επιχειρηματολογία πριν διαμορφώσω άποψη. Ήδη έχω αντιληφθεί ότι η πεζότητα που χαρακτήριζε τους οργασμούς των εκάστοτε ερωτικών μου συντρόφων, ενδέχεται να πήγαζε όχι από το γεγονός ότι ήταν άντρες, αλλά από το γεγονός ότι ήταν...βανίλλες. Όχι ότι αυτό αλλάζει σε τίποτε το βασικό μου επιχείρημα, περί διαφορών στο μοντέλο απόλαυσης, όπως φαίνεται από τις πηγές μου. Θα προσπαθήσω να παραθέσω όσα περισσότερα από τα στοιχεία έχω βρει – υπήρχαν τόσο πολλά, γι αυτό αργώ...

  @The King, μένω έκπληκτη από τον τρόπο που αντιμετωπίζεις μία από τις πιο σοβαρές έρευνες τον τελευταίο καιρό στον χώρο, μόνο επειδή παρουσιάστηκε σε online περιοδικό. Κατά τον ίδιο τρόπο, εκπληκτικά κείμενα εδώ μέσα θα έπρεπε να θεωρηθούν μη έγκριτα επειδή βρίσκονται σε BDSM φόρουμ. Επέλεξα light παρουσίαση των θεμάτων, έτσι ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν στη συζήτηση όλα τα μέλη και μάλιστα μεταφράζω αποσπάσματα από τα αγγλικά για διευκόλυνσή τους. Σαφώς δεν θα επιχειρήσω να παραθέσω Ramachandran προς συζήτηση...Είδα την τύχη που είχαν άρθρα που δεν είναι σε layman terms και που παρέθεσαν μέλη όπως ο αγαπητός ae, αλλά και εγώ (θυμηθείτε το Notes on Masochism για παράδειγμα). Τα περισσότερα μέλη επιθυμούν μεν να συζητήσουν θέματα που άπτονται της σεξουαλικότητας, δεν έχουν όμως ίσως την εξοικείωση με πιο "βαριά" επιστημονικά άρθρα.

  Θεωρώ ότι για κάποιο λόγο προσπαθείς να χειραγωγήσεις τους συμφορουμίτες, πείθοντάς τους ότι το άρθρο δεν είναι έγκυρο, γελοιοποιώντας το με ένα κατεβατό από αναφορές στην light προσέγγιση και αφιερώνοντας μία μικρή παρένθεση στο γεγονός ότι ο ερευνητής είναι ΜΑΛΛΟΝ σοβαρός επιστήμονας. Ο λόγος σου δεν είναι ευδιάκριτος. Μπορείς να μας τον εξηγήσεις;

  Τα credentials του Barry Komisaruk βρίσκονται εδώ: Barry Komisaruk. Είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικά. Δεν συνηθίζω να ταϊζω σκουπίδια στους συνομιλητές μου, γιατί τους σέβομαι.
   
 10. thanasis

  thanasis Contributor

  Αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες, κλπ.
   
 11. Valkiria

  Valkiria Regular Member

  Απάντηση: re: "Περισσεύει" εκτίμηση & σεβασμός γιά τις Υυποτακτικές ?

  Aδιάφορο. Ανώτερος είναι αυτός που δίνει την εντολή και κατώτερος αυτός που την εκτελεί, no questions asked.

  Όσο για τους οργασμούς και τους αυνανισμούς, θες να μας πεις πως το αγοράκι των 15 ετών που φαντασιώνεται τη Mila δεν λειτουργεί πνευματικά; Γιατί αν ήταν τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζεις, θα μπορούσαν όλοι οι άντρες να γαμούν πτώματα ή γυναίκες που έχουν πέσει σε κώμα.
   
 12. Lost Hours

  Lost Hours Premium Member

  ..και μετά από αυτά, υπάρχουν ακόμα μερικές ξεκούδουνες που θέλουν να δουλεύουμε και να κουραζόμαστε!! εδώ λέμε ότι με το ζόρι βγήκαμε από την μήτρα (που παρεπιπτόντως είναι γυναικία εφεύρευση  )

  Καλή χρονιά σε όλους!!