Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θυτες, η θυματα....?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος MasterPerris, στις 26 Αυγούστου 2008.

  1. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Αληθεια στο χωρο του bdsm, τα ατομα που ανηκουν πραγματικα σε αυτο τον χωρο, υπαρχει το ενδεχομενο να νιωθουν μερικες φορες θυτες, η θυματα ?
    Και αν ναι, γιατι να συμβαινει κατι τετοιο την στιγμη που οτι κανουν το κανουν με την θεληση τους και την συναινεση του αλλου/ων που συμμετεχουν ?
    Το νημα αυτο εχει πολλες παγιδες προσεξτε μην πεσετε μεσα........ 
     
  2. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Κατ' αρχάς, δε μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει η φράση "τα άτομα που ανήκουν πραγματικά σε αυτό το χώρο". Είμαι της άποψης πως η έννοια του "χώρου" είναι αρκετά γενική, ώστε να περιλάβει από αυτούς που εφαρμόζουν ορισμένα kinky παιχνίδια στα πλαίσια του ερωτικού παιχνιδιού, μέχρι αυτούς που βρίσκονται σε μακροχρόνιες M/s σχέσεις.

    Όσον αφορά εμένα, ένιωσα θύτης την εποχή που προσπαθούσα να ανακαλύψω τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Από τη στιγμή που συμφιλιώθηκα με τις επιλογές μου, δεν αισθάνομαι πως κάνω κάτι μη πρέπον... Όσο για θύμα, έχω νιώσει σε vanilla κατάσταση που ουδεμία σχέση έχει με τη θεματολογία του συγκεκριμένου forum.
     
  3. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Δεν ξερω εαν θα απαντησω σωστα ομως:
    Eνα ατομο, δεν εχει σημασια το στατους, μπορει να βρεθηκε σε αυτον τον χωρο γιατι πολυ απλα ΔΕΝ μπορει να βρει αλλου παρτενερ.
    Ειναι πολυ πιθανον μεσα του να αισθανεται δεσμιο αυτης της καταστασης, να μην το εκφραζει, αλλα παρ'ολα αυτα να μην μπορει να κανει και διαφορετικα.
    Σε αυτην την περιπτωση ειναι θυμα αυτης της καταστασης, κι ας εχει επιλεξει το στατους του Κυριαρχου π.χ.
    Θυτης μπορει καλλιστα να νοιωσει και ενα υπο ατομο, ενα ατομο που "κυνηγα" απελπισμενα τον-την Κυριαρχο εκεινον-ην που θα του ικανοποιησει το οποιο φετιχ του αντλωντας ετσι ηδονη.
     
  4. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Δεν θεωρώ πως υπάρχει "θύτης" ή "θύμα", την στιγμή που κάποιος/α επιλέγει, βάσει των προτιμήσεών του/της. Εάν αισθάνεται έτσι, ίσως θα άξιζε τον κόπο να επανεξετάσει κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες που τον ώθησαν στο s/m.
     
  5. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Εγώ λέω να φάω το τυράκι απο τις παγιδες..

    Μα ούτε μια να μη κλείσει??? !!!!

    Μιαμ μιαμ.. ενταμ ήταν?
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Θυτες, η θυματα....?




    Αυτην την απαντηση του φιλου μου του MindMaster (αμ που θα σε αφηνα απ' εξω απο αυτο το νημα φιλε.... ) την μετεφερα εδω απο αλλο νημα γιατι ηταν απαντηση για το δικο μου νημα, και διοτι συμφονω σχεδον απολυτα με αυτην την απαντηση, γιατι πολλες φορες δυστυχως αρκετοι/ες απο Ε/εμας ενω ξερουν εκ των προτερων οτι δεν μπορουν να ανταπεξελθουν σε μια τετοια σχεση και κυριως σε μια S/M σχεση, μπενουν σε τετοιες σχεσεις για τους χ δικους τους λογους, ( π.χ μοναξια, απορριψη απο βανιλλα ατομα, κακη εμφανιση,ειτε γιατι τον/ην αγαπησαν κ.λ.π) και ενω κατ' ουσια δεν ανηκουν σε αυτον τον χωρο αναγκαζοντε να δηλωνουν σκλαβες/οι, Κυριαρχοι/ες, και τοτε οδηγουντε με μαθηματικη ακριβεια στην θεση του θυματος.
    Αποψη μου ειναι οτι δεν ειναι θυτης η θυμα στον χωρο του bdsm αυτος που κατ' αρχας το "εχει", και κατα δευτερον λογο μπορει να ανταπεξελθει ψυχικα και σωματικα σε τετοιες καταστασεις, και το κυριοτερο ειναι σε αυτον τον χωρο πρωτα για την δικια του απολαυση και μετεπειτα των αλλων.......τοτε και μονον τοτε δεν ειναι θυμα αλλα ουτε και θυτης.


    Οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μην το φας ειναι φοοοοοοολα,.....γμτ παει η ψεματα δεν την προλαβα.......αλλα τουλαχιστον δεν εχω τυψεις γιατι εγω σας ειχα προειδοποιησει, προσεξτε τις παγιδες.......... 

    Dyrcet @. Και αυτοι/ες που εχουν μακροχρονιες Μ/ς σχεσεις, και αυτοι/ες που εφαρμοζουν kinky παιχνιδια ανηκουν στον χωρο του bdsm αν φυσικα τους "φτιαχνει" ερωτικα αυτος ο χωρος, αλλα πιστευω οτι το 70% τουλαχιστον βρισκονται εδω για τους λογους που προανεφερα πιο πανω, αυτη φυσικα ειναι η δικια μου αποψη.
     
    Last edited: 27 Αυγούστου 2008
  7. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    θύμα μπορεί να νιώσεις όταν καταλάβεις οτι ενώ εσύ (νόμιζες οτι) ήσουν σε σχέση d/s ,ο άλλος απλά έβγαζε πάνω σου απωθημένα και κόμπλεξ
     
  8. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Αν κατάλαβα καλά, υπάρχουν τα άτομα που ανήκουν πραγματικά στον χώρο και αυτά που δεν ανήκουν πραγματικά στον χώρο. Υπάρχουν κι άλλοι, όμως, που δεν χωράνε πουθενά. Αυτοί χωρίζονται επίσης σε αυτούς που δεν χωράνε κάπου και σε αυτούς που δεν χωράνε γενικώς.

    Υπάρχει όμως κι ο χώρος. Αυτός χωρίζεται σε χώρο που ανήκει και σε χώρο που δεν ανήκει. Ο χώρος που ανήκει είναι πιασμένος, οπότε δεν θα ασχοληθούμε μαζί του μέχρι να αδειάσει. Ο χώρος, όμως, που δεν ανήκει, είναι ο σωστός χώρος, διότι ιδωμένος από τη σκοπιά του χρόνου, κανείς χώρος δεν ανήκει σε κανέναν.

    Τα θύματα χωράνε και ανήκουν παντού.

    Ελπίζω να σε κάλυψα.
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Θυτες, η θυματα....?

    Georgia@: Αν ο αλλος εβγαζε τα απωθημενα και τα κομπλεξ του πανω σου απλα αυτος δεν ανηκε στον χωρο του bdsm, Ενας Κυριαρχος Σαδιστης ειναι μαζι με μια υποτακτικη μαζοχιστρια γιατι απολαμβανει ερωτικα και γενικα την υποταγη και τον μαζοχισμο αυτης, και αυτος με την σειρα Του της προσφερει την Κυριαρχια και τον Σαδισμο του γιατι αυτο "θελει" αυτη απο Αυτον, αρα κατ' ουσια δεν θα πρεπει να νιωθεις θυμα αλλα απλα να αναρωτηθεις μηπως εκανες λαθος επιλογη ? Ξερεις ποσοι μισογυνηδες βανιλλες δηλωνουν Κυριαρχοι για να βγαλουν τα απωθημενα τους πανω σε μια "υ" για το κερατο η τις χυλοπιτες που εχουν φαει στις βανιλλες σχεσεις τους?
     
  10. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Εμενα παντως με καλυψες. Τα ιδια ηθελα να γραψω αλλα μπερδευα τους χωρους. Εχει πολυ νταβαντουρι εδω σημερα και δεν μπορουσα να συγκεντρωθω.

    υ.γ. φερνω εκμεκ  
     
  11. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?


    almair@:Ισοβια συμπαθεια μου......  κατ' εμε ουτε τα θυματα ουτε οι θυτες χωρανε στον χωρο του bdsm, και ναι ειτε το θελουμε ειτε οχι υπαρχουν πραγματι αυτοι/ες που το "εχουν" και το "ζουν" σε ποσοστο 30% περιπου αυτων που δηλωνουν bdsmτζιδες, και υπαρχει και το 70% περιπου που ειναι οι"αλεξιπτωτιστες" του χωρου αυτου που ειδαν το bdsm σαν ενα τεραστιο κρεβατι που ο/η καθε παρατρεχαμενος/η θα γαμησει/θει, φυσικα αυτη ειναι η αποψη μου για τον χωρο αυτο, εσυ φυσικα μπορεις να εχεις αλλη αποψη.
     
  12. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Θυτες, η θυματα....?

    Ευχαριστώ. Καλά λένε ότι οι κυρίαρχοι είναι μεγαλόψυχοι