Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδέες ... επίπλωσης ή αλλοιώς forniphilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 30 Μαϊου 2006.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Μια εικόνα (έστω και δανική) χίλιες λέξεις ...
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    ... έπεται ή συνέχεια...
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2006
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ενδιαφέρουσες εικόνες . Βάζουν ιδέες ...
     
  4. chillipepperGr

    chillipepperGr New Member

    Ενδιαφερων το θεμα, δεν το ειχα ξανασυναντηση...
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Ταπεινά ερωτώ: για πόση ώρα παρακαλώ;

    Ο/όποιος Βούλεται απαντήσει... θα Του είμαι βαθιά υποχρεωμένη <χαμόγελο>
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Δια στόματος "επιπλοποιού"

    Tι προφυλάξεις ασφάλειας πρέπει να παρθούν κατά το σχεδιασμό και την παραγωγή ενός ανθρώπινου επίπλου;

    ΟΚ, τα βαρετά γεγονότα, αλλά απαραίτητα αυτά που πρέπει να διαβάσετε. Τα κύρια μελήματα για μακροχρόνιο πολύ σφιχτό δέσιμο, (στη forniphilia είναι από τη φύση της πολύ σφιχτό), είναι η κυκλοφορία, η αναπνοή και ορθοπεδικά ζητήματα. Η Καρέκλα και οι Λάμπες κατασκευάστηκαν όντως μετά τη λήψη συμβουλών από ορθοπεδικό χειρούργο. Η αρχική ιδέα μας για την καρέκλα έπρεπε να απορριφθεί, εξαιτίας του γεγονότος ότι θα συγκέντρωνε πάρα πολύ πίεση στην περιοχή των νεφρών. Η σχεδίαση στην οποία καταλήξαμε, αφού πήραμε συμβουλή, μοίραζε την πίεση εξίσου σε ολόκληρη την πλάτη, και υποστήριζε πλήρως τη σπονδυλική στήλη. Έτσι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κανείς είναι να αναζητήσει τη συμβουλή ειδικού στις ορθοπεδικά ζητήματα.

    Η κυκλοφορία φροντίστηκε βασικά με τη χρήση ιμάντα εν αντιθέσει με το σχοινί ή με λεπτά υλικά δεσίματος. Τα λουριά θα επεκτείνουν το χρόνο που ο σύντροφός σας στο παιχνίδι θα μπορεί να αντέξει τη θέση χωρίς σοβαρή δυσφορία ή κίνδυνο ζημιάς. Τα μακρυά γάντια που χρησιμοποιούνται για να ασφαλίσουν τα χέρια κατήργησαν το σύνηθες προβληματικό θέμα του δεσίματος των καρπών.

    Η αναπνοή θα πρέπει να παρακολουθείται συνεχώς. Η έντονη πίεση λόγω του διπλώματος και της συμπίεσης σε σχήμα καρέκλας πράγματι περιόρισε την κίνηση του θώρακα, Αλλά μας υποδείχτηκε το παραγέμισμα της πολυθρόνας, (καμίας άλλης εκτός από Blanche Maynard) μέχρι το επίπεδο όπου θα μπορούσε άνετα να το ανεχτεί. Τα στηρίγματα για Λάμπες και τα τραπέζια παρουσιάζουν λιγότερα προβλήματα σε αυτόν τον τομέα, αλλά η κυκλοφορία και τα ορθοπεδικά ζητήματα κι εδώ πρέπει να ληφθούν υπόψη, καθώς και η σταθερότητα. Αυτές οι γυναίκες δεν έχουν απολύτως κανένα τρόπο να προστατέψουν τους εαυτούς τους, αν η διάταξη πέσει.

    Πολλή από την αγγαρεία για να προετοιμαστεί ένα τόσο εκπληκτικά σφιχτό δέσιμο αφορά το σχεδιασμό, τη διαμόρφωση και την προετοιμασία. Εμείς χρησιμοποιούμε διάφορα μέσα.

    Θα ανέφερα σε αυτή τη στιγμή ότι δε συνιστώ σε κανένα να δοκιμάσει τίποτα από όλα αυτά εκτός αν είναι ειδικός. Αυτή δεν είναι μια σελίδα – εγχειρίδιο για τη σχηματοποίηση. Αλλά ξέρω ότι κάποιοι εκεί έξω ψιλοκαταγίνονται με αυτό, και ενώ δεν μπορώ να τους σταματήσω από το να πειραματίζονται, ίσως απλά να μπορέσω να τους προειδοποιήσω για τους κινδύνους που ποτέ δε συνειδητοποίησαν ότι υπήρχαν.

    Αυτό το κομμάτι είναι μια ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ, όχι μια άδεια για να προχωρήσετε ή ένα διδακτικό εγχειρίδιο. Ακόμη κι αν παρατηρείτε τις προφυλάξεις που ανέφερα, και πάλι δεν εγγυώνται ασφάλεια. Ούτε το House of Gord, ούτε ο συντάκτης αυτού του FAQ αναλαμβάνουν την ευθύνη για κάθε είδους ατυχήματα που μπορεί να συμβούν από ανθρώπους που πειραματίζονται με παιχνίδια δεσίματος.

    Καλλιτεχνικός γύψος. Οπτική ίνα. Αφρός ουραιθάνιου. Όλα αυτά τα υλικά μπορούν να γίνουν επικίνδυνα, αν χρησιμοποιηθούν κατά εσφαλμένο τρόπο.

    Ο καλλιτεχνικός γύψος φαίνεται να είναι το πιο ακίνδυνο υλικό, και αυτό είναι μάλλον που τον κάνει το πιο επικίνδυνο από όλα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δε συνειδητοποιούν ότι ένας μεγάλος όγκος χυμένου καλλιτεχνικού γύψου θα φτάσει θερμοκρασίες άνω των 100 βαθμών Κελσίου στο κέντρο όσο η χημική αντίδραση πηξίματος και στερεοποίησης πραγματοποιείται. Αν υπήρξατε αρκετά ηλίθιος ώστε να βάλετε μια γυναίκα σε ένα κουτί και να προσπαθήσετε να καλουπώσετε το σχήμα της, θα την ψήσετε κυριολεκτικά ζωντανή πριν να μπορέσετε να τη βγάλετε έξω. Ακόμη κι ένα καλούπωμα του κάτω μέρους του ποδιού θα δημιουργήσει σοβαρά εγκαύματα. Η ταχύτητα του πηξίματος είναι άμεσα εξαρτώμενη από τη ζέστη και αντίστροφα. Έτσι, στην πραγματικότητα, ο γύψος, μόλις πήξει, αρχίζει να στερεοποιείται σε ένα πάρα πολύ σκληρό σαν κεραμικό υλικό σε δευτερόλεπτα. Η εξίσωση ζέστη x μάζα = αύξηση της θερμοκρασίας επιταχύνεται τότε εκτός ελέγχου τόσο γρήγορα που δε θα έχετε καμία πιθανότητα να τη βγάλετε έξω. Έχω δει τόσο ζεστά γύψινα καλούπια που άχνιζαν και δεν μπορούσαν να αγγιχτούν παρά με γάντια από αμίαντο. Σκεφτείτε αυτό πριν τον χύσετε γύρω από τη γυναίκα που αγαπάτε.

    Μην κάνετε χαζομάρες με αυτά εκτός κι αν ξέρετε τι κάνετε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετά ασφαλώς για κελυφοειδές καλούπωμα, δηλαδή καλούπια που καλύπτουν το μισό κορμί και μπορούν να σηκωθούν μόλις πήξουν και προτού η ζέστη αρχίσει να αυξάνεται. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι να καταστρέψετε το καλούπι σηκώνοντάς το πολύ νωρίς, αν η κυρία πει ότι παραζεσταίνεται. Το πάχος που χρησιμοποιείτε είναι το κλειδί. Όσο πιο λεπτό το κάνετε, τόσο λιγότερη ζέστη θα παράγει. Το καλύτερο σχέδιο είναι να έχετε ξύλινο οπλισμό έτοιμο για να θάψετε μέσα το γύψο. Αυτό θα σκληρύνει το καλούπι χωρίς να χρειαστεί να το κάνετε πολύ χοντρό. Επίσης, θα σας επιτρέψει να το σηκώσετε τη στιγμή που έχει βασικά πήξει χωρίς να σπάσει το καλούπι. Μπορείτε τότε να το αποθέσετε κάτω με τη κυρία σας έξω από τη μέση με ασφάλεια, ενώ στερεοποιείται εντελώς.

    Ο αφρός ουραιθάνης από την άλλη πλευρά, θα ανέβει μόνο μερικούς βαθμούς πάνω από τη θερμοκρασία του σώματος, και ένα καλούπωμα που περικλείει το κάτω μέρος του κορμιού είναι ανεκτό για μικρά χρονικά διαστήματα, όπως το πολύ 20 λεπτά, με την προϋπόθεση ότι το άτομο μέσα στο καλούπι παίρνει δροσερό καθαρό αέρα έτσι ώστε να διαχέεται η ζέστη του κορμιού που παγιδεύεται μέσα στο καλούπι εξαιτίας της μονωτικής ιδιότητας του αφρού. Εντούτοις, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και με αυτό το υλικό επίσης. Ένα είναι ότι περιέχει ισοκυανικές ομάδες και αναδίδει τοξικά αέρια, όταν στερεοποιείται. Δεν μπορείτε να επιτρέψετε να έρθει σε επαφή με το δέρμα, και ΠΡΕΠΕΙ να διασφαλίσετε ότι το υποκείμενο και εσείς έχετε παροχή καθαρού αέρα, αν θεωρηθεί αναγκαίο, να παρέχεται μέσω μάσκας από μέρος με καθαρό αέρα. Οι αναπνευστικές συσκευές πρέπει να ελέγχονται εκ των προτέρων και να είναι εγκεκριμένος εξοπλισμός. Ένας απλός σωλήνας δε θα τα καταφέρει, και αν είναι μακρύς, θα δημιουργήσει μεγάλο ζόρισμα στην ικανότητα του ατόμου να αναπνέει. Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζεται με τους μακριούς σωλήνες λέγεται επαν-αναπνοή. Αν ο όγκος του σωλήνα πλησιάζει ή ξεπερνά τον όγκο των πνευμονιών του ατόμου, θα προωθεί τον ίδιο χρησιμοποιημένο αέρα μπρος και πίσω χωρίς να τραβάει καθαρό αέρα. Το περιεχόμενο CO2 θα γίνει τότε θανάσιμο. Οι αναπνευστήρες θα πρέπει να είναι κοντοί, με ειδικό στόμιο εισπνοής και εκπνοής που ελέγχεται από αναδιπλούμενες βαλβίδες. Αν αμφιβάλετε, ρωτήστε έναν ειδικό καταδύσεων. Μην το ρισκάρετε.

    Επανερχόμενος στον αφρό, εκτός κι αν ξέρετε τι κάνετε, μην κάνετε παίζετε με αυτό το πράγμα. Μπορεί να εξαπλωθεί με τεράστια ταχύτητα και δεν μπορεί να σταματήσει μόλις η ρητίνη και ο καταλύτης ανακατευτούν. Είχα πράγματι δύο μεταλλικά κυλινδρικά δοχεία των 10 γαλονιών με καταλύτη και ρητίνη που έπεσαν από ένα παγκάκι που κατέρρεε, και ανακατεύτηκαν. Το αποτέλεσμα ήταν ένα πεσμένο από την έκρηξη υπόστεγο. Εξαπλώθηκε, έθαψε όλα μου τα εργαλεία, έριξε τους τοίχους του υπόστεγου προς τα έξω και ωθήθηκε να καλύψει τρία πόδια ψηλά στον αέρα. Μου πήρε ένα μήνα να καθαρίσω την ακαταστασία, και οι γείτονες με ρωτούσαν συνέχεια τι γύρευε αυτό το παράξενο ογκώδες καρβέλι ψωμιού στον κήπο μου. Μπορεί να ασκήσει συντριπτική πίεση κλεισμένο σε ένα καλούπι που δεν έχει σχεδιαστεί για να σκάσει. Το εξωτερικό περίβλημα των αγωνιστικών αυτοκινήτων έχει εκραγεί και καταστραφεί με αυτό το πράγμα. Σκεφτείτε τι θα έκανε σε ένα άνθρωπο, αν μπορεί να προκαλέσει έκρηξη στο πιρτσινωμένο αλουμίνιο. Κολλάει όπως η βεντούζα, και ποτέ δε θα μπορέσετε να δημιουργήσετε αεραγωγούς αρκετά γρήγορα ώστε να σώσετε κάποιον που το πρόσωπό του καλύπτεται από αυτό.

    Εν συντομία, ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΚΟ ΥΛΙΚΟ για να δουλέψει κανείς με αυτό, και βέβαια όχι για τη χρήση του καθενός που δεν το έχει χρησιμοποιήσει συχνά και δεν ξέρει τι κάνει. Ο μόνος λόγος που έστω το αναφέρω είναι, επειδή ξέρω μερικούς ανθρώπους που πειραματίζονται με αυτό. ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ μην βάλετε αυτό το υλικό γύρω από την περιοχή του κεφαλιού, εκτός κι αν θέλετε να χάσετε αυτόν που αγαπάτε, και να σας συλλάβουν για ανθρωποκτονία. Με τρομάζει φοβερά και μόνο που σκέφτομαι ότι κάποιοι εκεί έξω μπορεί να πειραματίζονται με αυτό το υλικό γύρω από την περιοχή του κεφαλιού. Άκουσα ότι κάποιοι καλούπωσαν το κεφάλι. ΤΡΕΛΟ!- ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Έπαιζαν με μια τρομακτική μορφή θανάτου, αν έσπαζε η προστατευτική μεμβράνη: βίαιες μυϊκές συσπάσεις λόγω δηλητηρίασης από υδροκυάνιο, παράλληλα με πνιγμό σε μια μάσκα εξαιρετικά κολλώδους κόλλας που εξαπλώνεται μέχρι τις ρινικές κοιλότητες και το λαιμό ενώ καίει και καταστρέφει τα μάτια. Είναι εφιάλτης στα μέτρα της επιστημονικής φαντασίας. Αν θέλετε δράση και έξαψη, κάντε κάτι λιγότερο επικίνδυνο, όπως sky-diving χωρίς δεύτερο αλεξίπτωτο ή με σκισμένο το κύριο αλεξίπτωτο. Ή δοκιμάστε την τόλμη σας στις ράγες του τρένου. Οι πιθανότητες επιβίωσης είναι μάλλον περισσότερες.

    Το fibre glass γενικά χρησιμοποιείται μόνο για το τελικό σχήμα του κορμιού, και είναι αναλλοίωτο (σταθερό) πάνω από καλούπι από ορθοπεδικό γύψο για αρκετούς λόγους. Ένας είναι ότι χρειάζεται στρώματα να στρωθούν για να δυναμώσει, και μπορεί να χρειαστούν μέρες. Ο άλλος είναι η ασφάλεια. ΠΟΤΕ μην αφήσετε το fibre glass ή τα συστατικά της ρητίνης και του καταλύτη του να πλησιάσουν το δέρμα. Αναφέρομαι βέβαια στα βιομηχανικά προϊόντα fibre glass. Υπάρχει, όμως, ένα καινούριο ιατρικό fibre glass που γρήγορα αντικαθιστά τους παλιούς επιδέσμους από ορθοπεδικό γύψο για σπασμένα μέλη. Είναι πιο ελαφρύ και πιο σκληρό. Αλλά πρέπει ακόμη να χρησιμοποιηθεί Seran Wrap Barrier ανάμεσα στο δέρμα και στην επίδεση του fibre glass.

    Γενικά, το χρησιμοποιούμε για να φτιάξουμε καλούπια της βασικής μορφής, που μετά παίρνονται από το μοντέλο και ενισχύονται με βιομηχανικό fibre glass σε ασφαλές μέρος με κατάλληλο εξαερισμό. Αναθυμιάσεις από ρητίνη βιομηχανικού fibre glass είναι άσχημα νέα. Μπορούν να σκοτώσουν μέσα σε κλειστό χώρο κατανικώντας σας πριν καν καταλάβετε ότι συμβαίνει.

    Επίδεση με ιατρικό fibre glass: Από όλα τα υλικά που αναφέρθηκαν προηγουμένως, θα συνιστούσα τη χρήση αυτού του υλικού, αν είναι απαραίτητο να πειραματιστείτε με καλούπια. Σχεδιάστηκε από ειδικούς να είναι φιλικό προς τον άνθρωπο, αν χρησιμοποιηθεί με προμελετημένη λογική ποσότητα. Ενεργοποιείται με το νερό, όχι με καταλύτες ρητίνης. Δεν εκπέμπει τοξικά αέρια, και το αντέχει το δέρμα για σύντομο χρονικό διάστημα, αν έρθει σε επαφή. ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ κάθε τρίχα του κορμιού σας όμως, όταν σηκώσετε το τελειωμένο αντικείμενο, αν το καλουπώσετε σε γυμνό δέρμα. Άουτς! Όμως μια τελευταία λέξη προειδοποίησης. ΜΗΝ το χρησιμοποιήσετε γύρω από το λαιμό σε τύλιγμα, όταν σχεδιάζετε κολάρα. Καλουπώστε μισό κέλυφος πρώτα, ψαλιδίστε το μισό κέλυφος, μετά βάλτε το πίσω και καλουπώστε και το άλλο μισό για να τα ταιριάξετε. Σιγουρευτείτε ότι επιστρώσατε τις άκρες του πρώτου μισού με διαχωριστικό κερί καλουπιού, ειδάλλως θα καταλήξετε να προσπαθείτε να το κόψετε, που δεν είναι ένας επιθυμητός τρόπος να περνά κανείς την ώρα του γύρω από το λαιμό.

    Έτσι, αν πρέπει να καλουπώσετε, χρησιμοποιήσετε το ιατρικό υλικό και προσέξτε.

    Θυμηθείτε˙ ο πρωταρχικός κανόνας είναι: αν δεν είστε πλήρως εξοικειωμένος με αυτό που κάνετε και τις προφυλάξεις ασφάλειας που εφαρμόζονται . . . μην το κάνετε. Ζητήστε από έναν ειδικό να το κάνει για σας, ή μην το κάνετε καθόλου.
     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2006
  7. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Ιδέες ... επίπλωσης ή αλλοιώς forniphilia

    Καλόοοοοοό  

    Το τραπεζάκι που ακουμπάς τα πόδια σου,καθώς βλέπεις τηλεόραση ,όπως είπα κάποτε  
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Πρέπει να αναφέρουμε οτι μερικές από τις αναρτήσεις όπως στις εικαστικές εικόνες πιο πάνω μπορεί να είναι επικίνδυνες και να οδηγήσουν ακόμα και σε ασφυξία, αναρρόφηση κλπ..

    Ασφαλέστερο να αρχίσει κανείς χρησιμοποιώντας τη σκλάβα του ως τραπεζάκι η υποπόδιο.
     
    Last edited: 30 Μαϊου 2006
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αναμφιβόλως αγαπητέ, η μετάφραση περί των υπαρκτών και όχι ενδεχομένων κινδύνων έπεται...
     
  10. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Ιδέες ... επίπλωσης ή αλλοιώς forniphilia

    τιποτα σε συνθετο για το σαλονι υπαρχει??? 
     
  11. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Πραγματικα υπεροχες εικονες αλλα πιστευω οτι αυτα ειναι λιγο δυσκολα προς πραγματοποιηση αφενος γιατι το "αντικειμενο" θα πρεπει να εχει μεγαλη ευληγισια και αφετερου απαιτηται πολυ εξειδηκευμενος εξοπλισμος.Φυσικα ολα ειναι πιθανα,θεληση να υπαρχει και ολα γινονται 
     
  12. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Το "αντικείμενο" αν δεν έχει την ευλυγισία μπορεί για παράδειγμα να κάτσει στα τέσσερα με ένα σεμεδάκι στην πλάτη και ένα ωραίο βαζάκι με λουλούδια ή να γίνει ένας όρθιος καλόγερος για τα παλτά. Όλα είναι προσαρμόσιμα, το θέμα είναι να επιτευχθεί η αίσθηση του "αντικειμένου", της χρήσης ή της "αχρηστίας" του, τα υπόλοιπα είναι θέμα Του Καλλιτέχνη  
     
    Last edited: 5 Ιουνίου 2006