Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδέες ... επίπλωσης ή αλλοιώς forniphilia

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 30 Μαϊου 2006.

  1. brenda

    brenda FU very much

    ξέρεις τι γίνεται? έχει 5000 πρακτικές, θα τις έδειχνες όλες σε όλους? τοποθετήθηκες, το καταλάβαμε, τώρα γιατί το προχωράμε δεν το έχω καταλάβει, αλήθεια, αλλά είμαι χαμηλού iq εγώ, οπότε συγχωρούμαι φαντάζομαι....αν θέλεις βέβαια, με βγάζεις από την περιέργεια και μου λες...
     
  2. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    **Οff Topic**

    Οοοπς, σόρρυ μην αρπάζεσαι, δεν το κατάλαβα ότι γίνομαι κουραστική. Απλά έθεσες θέμα(υγείας) για το human/ashtray. Είμαι επί του πρακτέου, αυτή είναι η αδυναμία μου.
     
  3. brenda

    brenda FU very much

    δεν αρπάζομαι, απορώ...αν αρπαχτώ θα το καταλάβεις να είσαι βέβαιη...ωστόσο τίθεται θέμα υγείας, η δηλητηρίαση ελλοχεύει, εγώ ούτως ή άλλως δεν μπορώ να κάνω έμετο (όσο κι αν μου ρχεται πολύ συχνά τις τελευταίες μέρες...)
     
  4. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

    μια από τις αγαπημένες μου "πρακτικές" . Απολαμβάνω σε αυτή τις βασικές έννοιες που μου αρέσουν στο bdsm. Μέσα από αυτή υλοποιούνται, βιώνονται και εκφράζονται όροι, ιδιότητες, χαρακτηριστικά και συμπεριφορές που έμαθα να εκτιμώ στην υποτακτικότητα:

    έλεγχος
    υπομονή
    αυτοπειθαρχία
    επιμονή
    αποφασιστικότητα
    συγκέντρωση
    θέληση
    αντοχή
    δοτικότητα
    υποταγή
    προσήλωση
    επιθυμία για χρήση
    ταπείνωση
    έκθεση
    προσβασιμότητα

    χωρίς σπάταλη βία, χωρίς πολύπλοκες κατασκευές (δεν είμαι ο-μπομπ-ο-μαστορας), μέσα σε απόλυτα χαλαρή, καθημερινή ατμόσφαιρα μπορεί να συσσωρεύει ένταση και ερεθισμό. Τον αυξάνει βουβά και σταδιακά...υποδόρια και βασανιστικά.

    Με πολύ απλούς τρόπους μπορεί να γίνει η επιθυμητή πρόκληση και η ακριβής δοσολόγηση του πόνου. Δεν χρειάζονται σενάρια, σκηνικά, ακροβατικά, και γενικώς τέχνες και δεξιότητες επαγγελματιών. Λίγη φαντασία μόνο. Και επειδή λατρεύω τη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική....μου αρκεί να έχω μια γυμνή επιφάνεια για να ακουμπάω το τασάκι, τα τσιγάρα το κινητό και το ποτήρι με το ουίσκι. Ίσως και να είναι η μόνη περίπτωση που του βάζω παγάκια....για να γίνεται αισθητό!
     
  5. gkass

    gkass τέταρτος τοίχος

  6. brenda

    brenda FU very much

    Βρε την έρμη την Κλάρα... 

    Μου θύμισε η ιστορία σου αυτόν τον απίθανα ιδιότυπο εικαστικό, τον υπέροχο δανδή (και απίστευτα αρρενωπό) Χάρη Λίθο που (among others) δουλεύει με ανθρώπινα μοντέλα.... 

    Η χαρά της φαντασίωσης.....

    ΥΓ Μ΄αυτόν έκανα και το τραπεζάκι, και το καρεκλάκι και το αγαλματάκι κι ότι άλλο ήθελε....
    έμπνευση να υπάρχει....   
     
    Last edited: 23 Ιανουαρίου 2015
  7. χαρα μου που εκοψα το τσιγαρο......    (για το βιντεακι )
     
  8. τα κεφαλαια ειναι μπουρδα ποτε δεν καταλαβα την σχεση κυριαρχου και υποτακτικου.... αυτα ειναι μονο για αλατοπιπερο στο κρεβατι..... εξαλλου γιατι να το κρυψουμε αλλοστε (Μητσοτακης) τα παντα αποσκοπουν σε ενα καλο πηδημα .....(ταδε εφη νεοσ προταρης..)  
     
  9. @Madeleine Rk το χυστρα πετυ(χυμενο)      
     
  10. @brenda διαστροφη για την παραπανω φωτο.... : η μαυρη στα 4 στο απολυτο σκοταδι με τον ασπρο γλουτο να φοσφοριζει.....