Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδια προτιμηση σημαινει και προβλημα στη σχέση?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος montoya21, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. montoya21

    montoya21 Looking for female and shemale mistresses

    Καλησπέρα παιδιά.Είμαι με την κοπέλα μου αρκετά χρόνια.Την αγαπώ και με αγαπά αλλα το πρόβλημα ας πούμε αρχίζει στις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις.Βλέπετε και οι δυο θέλουμε να έxουμε το ρολο του υποτακτικού στο κρεβάτι και κάπου εδω υπάρχει θεμα..Αλλάζουμε ρόλους βέβαια αλλα δυστηχώς κανενας απο τους δυο μας δεν μπορει να ανταποκριθεί στο ρόλο του κυρίαρχου στο 100%..Καμία ιδέα για το πως μπορούμε να το βελτιώσουμε αυτό?
     
  2. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

    Την βοήθεια του κοινού ;! 
     
  3. Ken Jackson

    Ken Jackson Imperious, choleric, irascible

    Μια χαρά είσαι, μην τρελαίνεσαι... Απλά, σήμερα αυτή, αύριο εσύ. Όταν δεν αντέχετε άλλο, θα χωρίσετε, δεν θέλετε να χωρίσετε ; Κάντε σεξ , μην σταματάτε να κάνετε σεξ, κάτι θα βρεις να αγαπήσεις και από το αντίθετο από αυτό που θέλεις στο κρεβάτι, τι στο πούτσο αγαπιόσαστε όπως λες ; Εγώ δεν έχω καμία συμβουλή να σου δώσω, πέραν του ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.
     
  4. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Και ποιο είναι αυτό το περίφημο 100%; Ανταποκριθείτε όσο μπορείτε. Θα μάθετε σιγά-σιγά και θα γίνετε καλύτεροι (ή μάλλον καυλίτεροι).

    Από 'κει και πέρα θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα: αν γουστάρεις, αν αγαπάς, αν ενδιαφέρεσαι για το άλλο πρόσωπο πραγματικά, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Φαντάζομαι πως μπορεί να μπει σε πρώτο πλάνο αυτή η συναισθηματική πληρότητα που ενδεχομένως να μπορεί να επισκιάσει όλα τα υπόλοιπα "κενά" και "ελλείψεις" (πωπω ρομαντζάδα: πιο anti-bdsm πεθαίνεις...). Άλλωστε, το γεγονός πως αγαπάς το άλλο άτομο σου δίνει τη διάθεση και την ορμή να προσφέρεις όσο μπορείς περισσότερα για την ικανοποίησή του. Να ένα κίνητρο για να ανταποκριθείς στο ρόλο του κυρίαρχου 100%! Το δεύτερο κίνητρο είναι να βάλεις τα δυνατά σου ως κυρίαρχος, για να τα βάλει και αυτή μετά με τη σειρά της όταν θα αλλάξετε ρόλους.

    Θα προτείνω κάτι παρακινδυνευμένο: μπορείτε να βρείτε μία/έναν Κυρίαρχη/ο να σας περιλάβει και τους δύο ταυτόχρονα σαν ζεύγος. Και την καύλα σας θα ικανοποιήσετε και "μαζί" θα είστε, θα μοιραστείτε την εμπειρία. Βέβαια, σαν μονογαμικό και ρομαντικό ον που είμαι, μου κακοφαίνεται λίγο και μόνο που το πρότεινα αυτό...
     
  5. KTop

    KTop New Member

    βαλτε τριτο στη παρεα, κυριαρχο...και θα μεινετε και οι δυο στο ρολο του υποτακτικου...
     
  6. montoya21

    montoya21 Looking for female and shemale mistresses

    Παιδια δεν είπα οτι τρελενόμαστε η οτι εχουμε πρόβλημα στην σχέση μας απο αυτο..Τρόπο να βελτιώσουμε ακόμα περισότερο στο κρεβάτι αυτό που έχουμε ψάχνω..Κανένας απο τους δυο μας δεν ειναι εμπειρος στον τομέα του bdsm και για αυτο ακόμα ψαχνόμαστε.Το τρίτο κυριαρχικό άτομο το έχουμε σκεφτεί αλλά απο την θεωρία στην πράξη απέχουμε μίλια..Ασε που εγω θα ήθελα αφέντρα ως τριτο πρόσωπο ενω αυτή άντρα..Οποτε και εδώ διχογνωμια αχαχαχαχ...
     
  7. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Που είναι το πρόβλημα;
     
  8. montoya21

    montoya21 Looking for female and shemale mistresses

    Στο οτι θελουμε και οι 2 τον ιδιο ακριβως ρόλο..Αν και το δοκιμάζουμε αυτος που ας πούμε αναλαμβάνει τον ρόλο του κυρίαρχου δεν νοιωθει τοσο άνετα η ωραία η δεν ξερω και γω πως αλλιως να το πω σε σχέση με τον υποτακτικό που το απολαμβάνει κάθε φορά.
     
  9. montoya21

    montoya21 Looking for female and shemale mistresses

    Βέβαια αλλο ρωτησες αλλο απαντησα...Νομίζω οτι δεν έιμαστε ετοιμοι ούτε εγώ ούτε αυτή στο να υπηρετήσουμε ατομο του ίδιου φύλου..
     
  10. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Αλήθεια, πόσο "δευτερεύον" είναι το σεξ σε μια ερωτική σχέση;
     
  11. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Δεν θα ένιωθα απολύτως τίποτα αν γνώριζα ότι ο άλλος γίνεται Top/Κυρίαρχος για χατιρι μου. Χάνεται όλη η ουσία.
     
  12. espimain

    espimain Contributor


    Γενικά δύο υποτακτικά άτομα "σπαράζονται" όταν συμβιώνουν, γιατί πραγματικά αποζητούν το ίδιο πράγμα για τον εαυτό του ο καθένας.
    Δεν υπάρχουν πολλές λύσεις όταν πραγματικά είναι υποτακτικοί και όχι φετιχιστές.
    Δεν είναι προφανές αλλά μοιάζει εσύ να μην είσαι υποτακτικός αλλά κτητικός φετιχιστής.
    Δεν θέλεις να μοιραστείς την γυναίκα σου ούτε να σκέφτεσαι ότι θα την χρησιμοποιεί άλλος άνδρας. Αλλά σου αρέσει η ιδέα να σας δέρνει αντάμα ή να σας στραπονάρει μια άλλη γυναίκα.
    Να ξέρεις ότι μια υποτακτική γυναίκα όταν της επιβάλεις να παίξει τον ρόλο της Κυρίαρχης δεν νοιώθει και πολύ άνετα.
    Εκτιμώ χωρίς να είμαι και απόλυτος σε αυτό που λέω ότι ή θα συνεχίσετε τα κίνκι βανιλοπηδήματα της νυφικής παστάδας ή θα βρει ο καθένας σας, αυτό που του λείπει, έξω από το σπίτι και όταν γυρνάτε χαρούμενοι θα ζείτε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα.