Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδια προτιμηση σημαινει και προβλημα στη σχέση?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος montoya21, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. KTop

    KTop New Member

    δεν νομιζω οτι αυτη ειναι σολομωντεια λυση...το αντιθετο....ουτε εσυ θα εχεις γυναικα, ουτε εκεινη αντρα......και οι τρανς, οπως ολοι μας, προτιμουν ενα ρολο...οπως ολοι μας.....και κατα την γνωμη μου, εχουν ηδη επιλεξει το γυναικειο φυλο....αρα, σιγουρα δεν θα ικανοποιησηει την δικια σου, οπως θα το εκανε ενας Αντρας Κυριαρχος, ασχετως του εξοπλισμου που μπορει να διαθετει...
     
  2. montoya21

    montoya21 Looking for female and shemale mistresses

    Νομίζω ότι το θέμα μας ύστερα και από αυτά που απαντήσατε παιδιά είναι ότι δεν είμαστε σίγουροι για το αν πραγματικά είμαστε υποτακτικοι η αν το θέλουμε μόνο σαν ρόλο για το κρεβάτι και μονο. Από την στιγμή που κανένας από τους δύο μας δεν θέλει να συμμετέχει άτομο του ίδιου φύλου στο ρολο του κυρίαρχου/ης ίσως να είμαστε όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω απλά φετιχιστες-ρολιστες.. Βασικά λέω να το ξαναπιάσω το όλο θέμα από την αρχή γιατί μαλον μπερδεμένοι είμαστε και δεν έχουμε ξεκαθαρίσει το τι και το πως ακριβώς το θέλουμε.. Μια τελευταία ερώτηση τώρα.. Το γεγονός ότι ένα βράδυ ενώ βλέπαμε ταινία μαζί με την κουμπάρα μας(κολλητή της φίλη) αυτή έβαλε το πόδι της στο πρόσωπο της δικιάς μου για να την κάνει να μην μιλάει για κάτι που διαφωνούσαν κ καλα(δεν θυμάμαι ακριβώς τι) και η δικιά μου αντέδρασε μετά από 4-5 δευτερόλεπτα για να το απομακρύνει μου αφήνει κάποιο περιθώριο αισιοδοξίας ως προς το αν υπαρχει πιθανότητα να δεχτεί μια γυναίκα έστω για μια φορά στο μελον; Το συγκεκριμενο περιστατικό το πέρασα λες και δεν έγινε ποτέ σκεφτομενος μην της μπει καμία υπόνοια ότι γλυκοκοιτάζω την κουμπάρα.. Γτ είναι και δυνατό αρκετά..
     
  3. Αν ξεκινήσετε να σκέφτεστε τρίτα και τέταρτα άτομα στην σχέση σας, τελείωσε κιόλας η σχέση και δεν το πήρατε χαμπάρι.
    Και χρησιμοποιώ πληθυντικό, για τον λόγο ότι το ίδιο μπορεί να σκέφτεται και αυτή.
     
  4. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αγαπητή @Slib,

    Εννοείς με αυτό πως κάθε σχέση που συντίθεται από περισσότερα των 2 ατόμων είναι "καταδικασμένη"?
     
  5. Harry Demos

    Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.

    Ορίστε μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη στην συζήτηση, επειδή πρόκειται για παιχνίδια ενηλίκων -χωρίς δόλο- εύχομαι να συμφωνήσουμε εκ των προτέρων, πως & εσείς, δεν υποστηρίζετε την καταδίκη αυτών.
     
    Last edited: 29 Σεπτεμβρίου 2019
  6. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Εξίσου ενδιαφέρουσα η παρέμβαση, καθώς και ο υποβόσκων προσανατολισμός αυτής.

    Εξίσου ενδιαφέρουσα η χρήση προστακτικής κλίσεως ενδεδυμένης της μορφής αντίστοιχης ευχετικής.

    Δεν είναι αναγκαίο συστατικό της σε καταγεγραμμένο χρόνο (ο λεγόμενος και "πραγματικός") ανταλλαγής θέσεων η σύγκλιση θέσεων. Παραμένει στη σφαίρα των ευχών κάτι τέτοιο, όπως ήδη παρατηρήσατε. Βοηθάει, ωστόσο, την όσο ανθρωπίνως δυνατή μετάδοση λειτουργικών τμημάτων πληροφορίας η εμπεριστατωμένη και επαρκώς διευκρινισμένη διατύπωση των θέσεων αυτών.


    Μαζί με ποιον άλλον?

    Δεν υπάρχει καταδίκη αυτών από ποιον? Μιλάτε για τον εαυτό σας ή για λογαριασμό κάποιου άλλου?
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    @montoya21

    Αυτό που και οι δυο σας αναζητάτε φαίνεται να είναι το ρόλο του bottom - αυτός που παραδίνει έλεγχο στον σεξουαλικό τομέα και μόνο. Ένα υποτακτικό άτομο θα αναζητούσε να παραδώσει έλεγχο και σε άλλους τομείς πέρα του σεξουαλικού.
    Αυτή η διευκρίνιση, αποκλειστικά για να μιλάμε με κοινό λεξιλόγιο: κατά τα άλλα, bottom, top, switch, υποτακτικός, κυρίαρχος, είναι συνήθως πηγαίοι ρόλοι, "επιλογές ζωής" (δεν μιλάω για κίνκυ παιχνίδι και προσωρινή ενσάρκωση ρόλων), καμμία καλύτερη ή χειρότερη από οποιαδήποτε άλλη. Απλά η καθεμία έχει τα χαρακτηριστικά της. Θα βρείτε δοκιμάζοντας τι ικανοποιεί τις ανάγκες του καθένα σας, η ταμπέλα από πριν δεν έχει ουσιαστική σημασία.

    Πώς θα λύσετε το ζήτημα είναι δική σας δουλειά, οι απ' έξω μπορούν να σας προσφέρουν ο καθένας ίσως κάποια πρακτική συμβουλή, σίγουρα την δική τους οπτική γωνία. Η δική μου, παράδειγμα, είναι ότι πολύ πιο καρποφόρα θα αποδειχθεί μια ανοιχτή και βαθειά συζήτηση με την σύντροφό σας, παρά μια κουβέντα με αγνώστους, που δεν έχουν όλους τους παράγοντες της σχέσης σας.

    Πάντως το θέμα που εισάγετε μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον: τι βάρος έχει σε μια διαπροσωπική σχέση η προτίμηση σεξουαλικού ρόλου (και όχι μόνο σεξουαλικού, αλλά αυτή γίνεται ακόμη διαφορετική κουβέντα) και πώς ο καθένας επιλέγει να την αξιολογήσει μέσα στα προτάγματά του - αναρωτιέμαι, μαζί με τον @Mr__despicable, αν το σεξ μπορεί να είναι δευτερεύον σε μια ερωτική σχέση.


    [Η πρακτική συμβουλή μου: δοκιμάστε να της δαγκώσετε δυνατά το πόδι στην διάρκεια των ερωτικών σας περιπτύξεων, ίσως αναδυθεί κάτι ενδιαφέρον, ποτέ δεν ξέρει κανείς   ]
     
    Last edited: 29 Σεπτεμβρίου 2019
  8. Δεν υποβόσκει κάτι άλλο στην απάντηση μου, πέρα από αυτό που ήδη έχει αναφερθεί από τον ίδιο τον νηματοθέτη.
    Δεν θέλει να σκεφτεί την γυναίκα - κορίτσι - σύντροφο - whatever του, με κάποιον άλλον.

    Δεν με ενδιαφέρουν οι υπόλοιπες σχέσεις με πολλά άτομα. Δεν τις είχα στην ζωή μου. Δεν τις σκέφτεται ο μονογαμικός τρόπος ζωής μου. Δεν γνωρίζω καν αν είναι καταδικασμένες ή όχι.
     
  9. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Πράγματι, τώρα έγινε πιο κατανοητή η θέση σας.

    Παρεμπιπτόντως, ενδιαφέρουσα η επιλογή του ρήματος της απάντησής σας, δεδομένου του ότι χρησιμοποιήθηκε προηγουμένως στην ερώτησή μου, αλλά σε άλλο μέλος:



    Και μιας και ετέθησαν ήδη τα ευχολόγια επί της τραπέζης, να σας ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου - δεδομένου του μονογαμικού τρόπου σκέψης σας - να μη χρειαστεί να τις σκεφτείτε ποτέ. Μιας και η ισχύς της ζωής ξεπερνάει την όποια "ισχύ" των όποιων βαρύγδουπων ή απόλυτων ανθρώπινων δηλώσεων που γίνονται σε ορισμένο χρόνο και ορισμένο τόπο...
     
  10. Harry Demos

    Harry Demos Υγεία, επικοινωνία, επανάληψη.


    Το μήνυμα αυτό θα υπάρχει εδώ για να θυμίζει την απόλυτη στάση όλων, καθώς το μέλλον παραμένει για όλους άγνωστο και γεμάτο εκπλήξεις (για όλους)!
     
  11. AlexanderV

    AlexanderV Contributor

    Αγαπητέ, έχετε μία τάση να κοκκινίζετε (ακόμη και εκ των υστέρων) τα σημεία που θεωρείτε ότι χρήζουν ιδιαίτερης έμφασης. Ενδεχομένως θα ήταν εξίσου αποτελεσματικό να αφήνετε τα σημεία να μιλάνε από μόνα τους. Αν μη τι άλλο, για να μη δημιουργηθεί η εντύπωση της γραπτής "φωνασκίας"...

    Εν προκειμένω, πράγματι, verba volant, scripta manent. Και εφ' όσον αναφερόμαστε στα scripta - κι εφ' όσον αυτά καταγράφονται, αδιάψευστοι μάρτυρες θέσεων και απόψεων, κτλ, κτλ -, θα βοηθούσε την αποστροφή σας η παραπομπή και παράθεση (κοινώς κουοτάρισμα) στο ακριβές σημείο που έγινε διατύπωση βαρύγδουπης ή απόλυτης θέσης εκ της πλευράς του όποιου συνομιλητή σας. Εκτός αν δηλώνετε την πρόθεσή σας για άγρυπνη και εναργή σάρωση των μελλοντικών γραφομένων με σκοπό την επίρρωση του περιεχομένου του υποφώσκοντος επιχειρήματός σας... Επομένως σε αυτήν την περίπτωση ελπίζω να συμφωνήσουμε εκ των προτέρων πως σας εύχομαι κάθε επιτυχία.

    Επίσης, μου αφήσατε αναπάντητα τα δύο τελευταία ερωτήματα. Τύποις, φυσικά, διότι επί της ουσίας έχουν ήδη απαντηθεί.
     
  12. montoya21

    montoya21 Looking for female and shemale mistresses

    Σε αυτό η αληθεια είναι οτι έχεις ένα δικαιο βέβαια το role play ομως μας μαθαίνει να το δούμε απλά σαν απόλαυση σωστά?Η αλήθεια παντως είναι οτι δύσκολα θα υπάρξει 3ο πρόσωπο το θέμα είναι να δούμε αν θα μπορέσουμε να βρούμε μόνοι μας τον τρόπο να ευχαριστιόμαστε ακόμα περισότερο αυτό που κάνουε.