Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδια προτιμηση σημαινει και προβλημα στη σχέση?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος montoya21, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. montoya21

    montoya21 Looking for female and shemale mistresses

    Χρήσιμη η συζήτηση μαζί σας και εννοείται οτι το οποιο ας το πούμε θέμα μονο οι δύο μας μπορούμε να το λύσουμε..Απλα ήθελα να δω αν εχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος/η το ίδιο θέμα..
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

       
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Θα μας καυλωσεις τώρα βραδυατικα κ ειμαι και με βερμούδα εξω
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

      
     
  5. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Αυτό μάλλον σε μένα πήγαινε.

    Απαντάω: το σεξ δεν είναι δευτερεύον, δευτερεύοντες είναι οι συγκεκριμένοι σεξουαλικοί ρόλοι και οι αντίστοιχες πρακτικές. Έτσι λέω τώρα τουλάχιστον. Έστω, σε κάποιο βαθμό.

    Και σε ρωτάω προσωπικά. Πες ότι γνωρίζεις μια γυναίκα που σε συναρπάζει απόλυτα, παθαίνεις την πλάκα σου. Την προσεγγίζεις και το προχωράτε. Όλα τέλεια, είναι μια γυναίκα που γουστάρεις στο φουλ σαν άτομο/προσωπικότητα/εμφάνιση και έχεις ενθουσιαστεί ή και ερωτευτεί. Και έρχεται η ώρα του σεξουαλικού. Συνειδητοποιείς σιγά-σιγά πως η κοπέλα είναι ξεκάθαρα bottom και τυχαίνει να είσαι κι εσύ bottom. Τι κάνεις; Της λες "α, συγγνώμη δεν ταιριάζουμε" και το λήγεις;

    Με έναν άνθρωπο που θέλεις τόσο στη ζωή σου, δε θα νιώθεις μια αίσθηση "πληρότητας", τέτοια που να επισκιάζει την όποια ασυμβατότητα στη σεξουαλική σας τάση; Θα την πάρεις αγκαλιά, θα τη φιλήσεις. Δε θα σου βγει αυτό; Σε αυτήν δε θα βγει; Δε θα νιώσετε γεμάτοι (ΚΑΙ σεξουαλικά); Όσο bottom και να είσαι, θα ήταν τόσο καταστροφικό για την καύλα σου να τη βάλεις κάτω και να τη γλείψεις με δική σου πρωτοβουλία; Θα έπρεπε να σου δώσει εντολή για να κάνεις κάτι τέτοιο ώστε να ερεθιστείς; Δε θα σε ικανοποιούσε κάτι τέτοιο ηθικά και συναισθηματικά; Αυτήν θα τη χαλούσε κάτι αντίστοιχο; Θα έπρεπε να της πεις "βάλτον στο στόμα σου" και να πέσει και σφαλιάρα; Και γιατί να μην την ρίξεις και τη σφαλιάρα αν είναι τόσο αναγκαία για την κοπέλα, όσο bottom και να είσαι; Και αυτή δε θα μπορούσε να πάρει κάποια αντίστοιχη πρωτοβουλία; Δε θα περνούσατε καλά; Δε θα ικανοποιούσατε το γενετήσιο ένστικτό σας; Δε θα μπορούσατε να τελειώσετε έτσι; Συν το ότι θα υπήρχε και ένα συναισθηματικό υπόβαθρο που θα "έντυνε" την όλη φάση με πιο ζωηρά χρώματα.

    Αυτό που θέλω να πω, με άλλα λόγια, είναι ότι όσο bdsm maniac και να είναι κανείς, όσο βαθιά και να το έχει στο πετσί του, το vanilla sex είναι sex και οδηγεί σε ερεθισμό και εκσπερμάτιση. Θα υπάρξει μια ικανοποίηση. Ξαναλέω, υπό την προϋπόθεση να γουστάρεις το άλλο άτομο σαν άτομο και όχι να τον/την έχεις μόνο για να πάρεις εύκολα και άμεσα κάποια σεξουαλικά ερεθίσματα (το τονίζω). Πρέπει να υπάρχει κάτι βαθύτερο από απλά "καύλα", πρέπει να υπάρχει μια βαθύτερη ανθρώπινη έλξη. Αν βλέπεις τον άλλον στενά σεξουαλικά και η σεξουαλική σου οπτική είναι στενά προσανατολισμένη σε ένα bdsm-ικό ρόλο, λογικό είναι να ξενερώσεις με την πάρτη του αν δεν ανταποκρίνεται στα θέλω σου όταν πας να κάνεις sex! Αν όμως υπάρχει κάτι παραπάνω;

    (Ρε τι είναι αυτά, μαζέψτε με, έχω μολύνει το forum με βανιλομικρόβια!)

    Πάντως, για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου στον εαυτό μου και για να είμαι ακριβοδίκαιος, ποικίλει από άνθρωπο σε άνθρωπο ο βαθμός κολλήματος με συγκεκριμένους ρόλους και πρακτικές στο σεξ. Όπως και οι φετιχιστές έχουν διαβαθμίσεις στο βαθμό προσκόλλησης στο φετίχ τους (ένας το γουστάρει απλά, άλλος δεν μπορεί να ερεθιστεί χωρίς αυτό), έτσι κι εδώ, ίσως υπάρχουν άτομα που όντως, χωρίς πιστή εφαρμογή συγκεκριμένων bdsm-ικών πρακτικών να μη μπορούν να λειτουργήσουν, να ξενερώνουν, να μην καλύπτονται. Δεν ξέρω. Απλά κατέθεσα φαγάκι για σκέψη...
     
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @Necrotik : Αυτό που πιθανώς δεν γνωρίζετε, ή δεν κατανοείτε, είναι πως στο μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων που, ελαφρά τη καρδία, αποκαλείτε "κολλημένους" (βλ. βαθμό κολλήματος) ή maniacs, όσο πιο ισχυρά είναι τα συναισθήματα που αναφέρετε αναρωτώμενος για την παρουσία τους, τόσο ισχυρότερες είναι οι ανάγκες τις οποίες απαξιώνετε και όχι, το vanilla sex δεν οδηγεί αναπόφευκτα σε οργασμό, ιδιαίτερα στα θηλυκά μέλη του ποσοστού που ανέφερα, ούτε καν σε ευχαρίστηση.

    Η κατάθεσή σας λοιπόν δεν αποτελεί φαγάκι για σκέψη, προκαλεί απλώς συγκαταβατικό χαμόγελο για την άγνοιά σας αναφορικά με την ανθρώπινη σεξουαλικότητα ή τουλάχιστον τις παρεκκλίσεις της.
     
  7. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Η διαπιστωμένα δεδομένη σεξουαλική ασυμβατότητα με την παρτενέρ μου, εξανεμίζει τον ερωτικό μου πόθο.
    Πιθανότητες friend zone.
     
  8. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    1) Οι χαρακτηρισμοί "maniacs" και "κολλημένοι" δεν είχαν το παραμικρό αρνητικό περιεχόμενο. Μη μου αποδίδετε πράγματα που δεν είπα...
    2) Το ότι το vanilla sex δεν οδηγεί σε οργασμό τα θηλυκά μέλη δυσκολεύομαι να το δεχτώ, ειδικά αν λάβουμε υπ' όψιν πως το vanilla sex έχει αντικειμενικά ένα ήπιο/στοιχειώδες υπόβαθρο "υποταγής" για τις γυναίκες (ο νοών νοείτω).
    3) Δεν απαξίωσα καμία ανάγκη, έθεσα το ερώτημα αν είναι αναγκαία η ύπαρξή της σε κάθε συνθήκη.
    4) Ίσως να έχω και άγνοια, ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι "ειδικός" στα θέματα αυτά, ιδιαίτερα σε θέματα bdsm και στο πως νιώθουν όσοι εξασκούν το "άθλημα".

    Αυτά εν τάχει ως άμεση απάντηση.
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2019
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Είναι εύκολο κάποιες περαιτέρω εξηγήσεις; Δεν εννόησα και δεν ειρωνεύομαι αυτή τη στιγμή
     
  10. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Ίσως φταίει και η δική μου διατύπωση. Εκ των πραγμάτων στο vanilla sex το θηλυκό έχει παθητικό ρόλο κατά το "κύριο" μέρος της διαδικασίας. Ενυπάρχει ένα είδος φυσικής υποταγής (όχι με τα bdsm-ικά δεδομένα του όρου, αλλά παρόλα αυτά υποταγής στην ενεργητικότητα του αρσενικού, αφήνεται στα χέρια του με άλλα λόγια). Ελπίζω να έγινα σαφής. Οπότε, πώς γίνεται μια bottom γυναίκα να μην αντλήσει ούτε καν "τυπική" ευχαρίστηση από μια τέτοια διαδικασία, ειδικά αν τη μοιραστεί με ένα "αγαπώμενο πρόσωπο";
     
  11. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Διαφωνω στα περί φυσικής υποταγής στο vanilla sex. Το ότι εγώ έχω τον κόλπο και ο ενεργητικός το πέος δεν σημαίνει αυτόματα ότι εγώ υποτασσομαι σε αυτόν από την στιγμή που μπορώ να κάνω ελεύθερα ότι θέλω, να τον δαγκώσω, να του μπηξω τα νύχια στην πλάτη, να ανέβω πάνω του και να τον πηδηξω κ. ο. κ.

    Το θέμα όμως δεν είναι το bottom να νιώσει την "τυπική" ευχαρίστηση αλλά την πλήρη. Τυπική μπορώ να έχω και με τον δονητή μου.

    Τώρα εάν με ρωτάς προσωπικά, όχι πότε δεν θα πήγαινα με υ. Και μόνο στην ιδέα ότι θα ήθελε να μου γλείφει τα πόδια ή να φορέσω στραπ ον ή να τον σαδισω έστω και σε μικρό βαθμό ή να του δίνω εντολές ή ότι άλλο θέλει ένα αρσενικό υ, λυπάμαι όχι μόνο μου είναι αδύνατο να καυλωσω, αλλά νιώθω σαν να μπήκα σε κατάψυξη. Ανάμεσα στο σεξ με υ και με βανίλια, προτιμώ το δεύτερο εφόσον όμως ο άλλος έχει μία δόση ανωμαλίας top και δεν θέλει να μου στρώσει τριαντάφυλλα στο κρεβάτι, με σαμπάνια και τούρτα σε σχήμα καρδιάς, έχοντας ρομαντική μουσική υπόκρουση. Γιατί μου έτυχε και αυτό και με έπιασαν τα γέλια
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί έχουν εξ αρχής αρνητικό πρόσημο, σας απέδωσα ακριβώς αυτό που είπατε.
    Επιβεβαιώνετε το συγκαταβατικό χαμόγελο
    Ξαναδιαβάστε το ποστ σας. Ενδεικτικά:
    Σε αυτή την περίπτωση τραφείτε πριν προσφέρετε φαγάκι για σκέψη.

    Κατατάσσετε σε "πρακτικές" (aka kinky sex) αυτό που για το ποσοστό που ανέφερα αποτελεί τρόπο έκφρασης και αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού τους για το οποίο και την διαφορά με αυτό που αναφέρετε θα βρείτε, κυριολεκτώ, εκατοντάδες αναρτήσεων σε πολλές δεκάδες, αν όχι επίσης εκατοντάδες, νημάτων.