Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδια προτιμηση σημαινει και προβλημα στη σχέση?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος montoya21, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. montoya21

    montoya21 Looking for female and shemale mistresses

    Μετα απο μια πρωτη συζήτηση που είχαμε χτες βράδυ μου πέταξε το κορυφαίο οτι μπορεί να την ερεθίζει η ιδέα να βρεθεί με εμένα και εναν κυρίαρχο άντρα αλλα το βλέπει σαν φαντασίωση και μόνο και όχι ως κάτι που θα ήθελε να κάνει(επίσης το αναφέρει για να μου την σπάσει επειδή τσαντιζόταν που εγώ πρώτος πρότεινα την αφέντρα μαζί μας).Επίσης μου είπε οτι είναι απολύτως εχαιστημένη με αυτο που έχουμε(για το κρεβάτι εννοώ) και πως υπάρχουν στιγμές που γίνομαι όπως με θέλει ειδικα οταν πάνω στην πράξη μου πετάει τις φαντασιώσεις της για τρίτο αρσενικο..Με λίγα λόγια το χρησιμοποιεί ως κόλπο που αρκετές φορές πιάνει χωρίς εγω να το καταλαβαίνω κιώλας(αυτά ήταν τα λόγια της)..Τώρα το ότι εν συνεχεία μου έβαλε δάχτυλο χωρίς να το ζητήσω..........ηταν κορυφή..
     
  2. montoya21

    montoya21 Looking for female and shemale mistresses

    Εγω να δεις τι ειχα πάθει που το είδα μπροστά μου και ποσες ακομα οταν μου ερχεται στο μυαλό..
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor


    Βλέπω ότι δηλώνετε straight. Και σας ρωτάω προσωπικά, με δικά σας λόγια.

    *******
    Πείτε ότι γνωρίζετε ένα άτομο που σας συναρπάζει απόλυτα. Όλα τέλεια, είναι άτομο που γουστάρετε στο φουλ σαν άτομο/προσωπικότητα/εμφάνιση και έχετε ενθουσιαστεί ή και ερωτευτεί. Και έρχεται η ώρα του σεξουαλικού. Το άτομο είναι άντρας και τυχαίνει να είστε κι εσείς. Τι κάνετε; Του λέτε "α, συγγνώμη δεν ταιριάζουμε" και το λήγετε;
    Με έναν άνθρωπο που θέλετε τόσο στη ζωή σας, δε θα νοιώθετε μια αίσθηση "πληρότητας", τέτοια που να επισκιάζει την όποια ασυμβατότητα στη σεξουαλική σας τάση; Δε θα νιώσετε γεμάτοι (ΚΑΙ σεξουαλικά); Συν το ότι θα υπήρχε και ένα συναισθηματικό υπόβαθρο που θα "έντυνε" την όλη φάση με πιο ζωηρά χρώματα.

    Αυτό που θέλω να πω, με άλλα λόγια, είναι ότι όσο straight maniac και να είναι κανείς, όσο βαθιά και να το έχει στο πετσί του, θα υπάρξει μια ικανοποίηση. Ξαναλέω, υπό την προϋπόθεση να γουστάρετε το άλλο άτομο σαν άτομο και όχι να τον/την έχετε μόνο για να πάρετε εύκολα και άμεσα κάποια σεξουαλικά ερεθίσματα (το τονίζω). Πρέπει να υπάρχει κάτι βαθύτερο από απλά "καύλα", πρέπει να υπάρχει μια βαθύτερη ανθρώπινη έλξη. Αν βλέπετε τον άλλον στενά σεξουαλικά και η σεξουαλική σας οπτική είναι στενά προσανατολισμένη σε ένα straight ρόλο, λογικό είναι να ξενερώσετε! Αν όμως υπάρχει κάτι παραπάνω;
    *******

    Σας πείθουν τα παραπάνω όσον αφορά τις προσωπικές σας ερωτικές επιλογές; Για ποιόν λόγο; Κατανοείτε την αναλογία;

    Πώς το είπατε; Φαγάκι για σκέψη.  
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2019
  4. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Καληνύχτα ......
     
  5. Necrotik

    Necrotik Dead Member

    Δεν υπάρχει καμία αναλογία. Γιατί στη μία μιλάμε για άνθρωπο που σε έλκει ως άτομο του αντίθετου φύλου (όντας straight), ενώ στην άλλη όχι. Δεν μπορώ να ερωτευτώ άντρα, δεν μπορώ να νιώσω κάποιο ρομαντικό αίσθημα προς το πρόσωπό του, δε μου αρέσει εμφανισιακά, οπότε "δε θα έρθει η ώρα του σεξουαλικού". Δεν πρόκειται να τον προσεγγίσω καν...γιατί δε με ενδιαφέρει εξ αρχής. Ενώ για μια γυναίκα μπορούν να ισχύουν όλα αυτά. Θα τη δω, θα μου αρέσει ο αέρας της, ο τρόπος που συμπεριφέρεται, κάποια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα της, η εμφάνισή της, θα προϋπάρχει δηλαδή μια έλξη (συναισθηματική ή/και σεξουαλική) και αργότερα θα δούμε πως ίσως υπάρχει σεξουαλική ασυμβατότητα, όμως έχει ήδη προηγηθεί η έλξη και έχω κολλήσει μαζί της. Με τον άντρα δε θα συμβούν όλα αυτά, γιατί δεν υπάρχει κανένα τέτοιο υπόβαθρο εξ αρχής.
     
    Last edited: 30 Σεπτεμβρίου 2019
  6. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Η αναλογία υπάρχει, αλλά δεν την είδατε.

    Επιβεβαιώνετε ότι εσείς, straight άντρας με βανίλα προτιμήσεις, όπως δηλώνετε, έλκεστε από άτομο με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά - γυναίκα, με αρεστά σε σας συμπεριφορά, "αέρα", στοιχεία του χαρακτήρα και λοιπά. Αυτό είναι το "υπόβαθρο", όπως αναφέρετε, που θα σας κάνει να επιλέξετε.

    Με παρόμοιο μηχανισμό, απλά με διαφορετικό υπόβαθρο, με διαφορετικά κριτήρια, έλκεται και επιλέγει σύντροφο/συντρόφους ένα άτομο για το οποίο, όπως διατύπωσε ο @MasterJp, ασυμμετρία/σαδισμός/μαζοχισμός αποτελούν πηγαίο τρόπο έκφρασης και αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού τους. Ότι εσείς δεν καταλαβαίνετε ποιός μπορεί να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο, πώς επιλέγει, ή ότι προσπαθείτε να απαξιώσετε τα όποια κριτήρια του λόγω έλλειψης κατανόησης, δεν αναιρεί το γεγονός ότι υπάρχουν άτομα τα οποία λειτουργούν ερωτικά και επιλέγουν άριστα με αυτόν τον τρόπο.

    Με άλλα λόγια, αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι γι' αυτά τα άτομα δεν πρόκειται για "άθλημα", ούτε για στενότητα οπτικής, μανία, "βαθμό κολλήματος με συγκεκριμένους ρόλους και πρακτικές στο σεξ", ξενέρωμα λόγω μη "πιστής εφαρμογής συγκεκριμένων bdsm-ικών πρακτικών". Πρόκειται για διαφορετικό τρόπο σχετίζεσθαι από το δικό σας.
     
    Last edited: 1 Οκτωβρίου 2019
  7. Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου και με κάθε γραμμή το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι η επικοινωνία..μέσα σε όλα αυτά που περιγράφεις αν μέσα στο ζευγάρι υπάρχει πραγματική επικοινωνία με αμοιβαίο σεβασμό τότε και στο ερωτικό σεξουαλικό κομμάτι θα βρεθεί η χρυσή τομή και σίγουρα θα υπάρξει έδαφος για περισσότερους πειραματισμούς..
     
  8. brenda

    brenda FU very much

    Επειδή εδώ κάποιοι και κάποιες προσπαθούν σκληρά να μας πείσουν (εμάς ή τον εαυτό τους άραγε) πως γεννήθηκαν bdsmers, είναι σαν αυτούς που γκουγκλάρουν ασθένειες και μετά πάνε στον γιατρό να του πουν τι έχουν.
    Ναι, μπορεί να γουστάρουν και οι bdsmers κάποιον ή κάποια βανιλοειδώς.
    Period.
     
  9. tithon

    tithon Contributor

    @Necrotik υπάρχει μία αναλογία. Γιατί στη μία μιλάμε για άνθρωπο που σε έλκει ως άτομο του αντίθετου ρόλου (όντας straight), ενώ στην άλλη όχι. Δεν μπορώ να ερωτευτώ τοπ, δεν μπορώ να νιώσω κάποιο ρομαντικό αίσθημα προς το πρόσωπό του, δε μου αρέσει το στυλ, οπότε "δε θα έρθει η ώρα του σεξουαλικού". Δεν πρόκειται να τον προσεγγίσω καν...γιατί δε με ενδιαφέρει εξ αρχής. Ενώ για μια υποτακτική μπορούν να ισχύουν όλα αυτά. Θα τη δω, θα μου αρέσει ο αέρας της, ο τρόπος που συμπεριφέρεται, κάποια χαρακτηριστικά του χαρακτήρα της, η εμφάνισή της, θα προϋπάρχει δηλαδή μια έλξη (συναισθηματική ή/και σεξουαλική) και αργότερα θα δούμε πως ίσως υπάρχει σεξουαλική ασυμβατότητα, όμως έχει ήδη προηγηθεί η έλξη και έχω την προσοχή μου σ αυτήν. Με τον τοπ δε θα συμβούν όλα αυτά, γιατί δεν υπάρχει κανένα τέτοιο υπόβαθρο εξ αρχής.
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Παρεκκλίσεις..?
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Εντός εισαγωγικών, να χαρεί και το DSM.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Γενικότερα μιλώντας, τα εισαγωγικά είναι χρήσιμα και επιβεβλημένα στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούνται εκφράσεις ή λέξεις, που προσημαίνονται σε κάποιο πλαίσιο αναφοράς, εν προκειμένω το αφήγημα της καθεστηκυίας αντίληψης.