Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 25 Ιουλίου 2010.

  1. Seduction

    Seduction Regular Member

    Με αφορμή ένα post του Sadal

    Αντιθέτως, εγώ έχω γνωρίσει άτομα που τους έχουν συμβεί αρκετά κακά (και αναφέρομαι σε σωματικές ζημιές, μικρές - μεγάλες και πολύ μεγάλες, αλλά και μόνιμες βλάβες!), έχουν αντιμετωπίσει κινδύνους και ευτράπελα. Πολλές επίσης είναι οι φορές που κυρίως σε πρακτικές, από τύχη δεν τους συνέβη όχι απλά ατύχημα αλλά δυστύχημα. Ας μη παραβλέπουμε τις βλάβες που μπορούν να προέλθουν από αμέλεια ή από αμάθεια ή και από ημιμάθεια. Οι βιαστικές επιλογές σαφώς και υπάρχουν και παίζουν το ρόλο τους, όλοι μας έχουμε δικαίωμα στο λάθος, αλλά πιστεύω πως το θέμα του κινδύνου δεν πρέπει να συνδέεται μόνο με τη πρώτη ή τις πρώτες επαφές.

    Υπάρχει το ενδεχόμενο στη συνέχεια, όταν έχει αποκτηθεί μια κάποια εμπιστοσύνη ή όταν όλα κυλούν με τρόπο που χαλαρώνει ή εξαφανίζεται η επιφυλακτικότητα, να ξεφύγουν κατά πολύ τα πράγματα. Σε ένα από τους τομείς της δουλειάς μου, έχω εκπαιδεύσει γυναίκες που έγιναν θύματα άγριας επίθεσης μετά από 6 μήνες ή και 1 χρόνο "πολύ καλής σχέσης" με "έντελώς ήρεμο σύντροφο". Δεν αναφέρομαι σε σταδιακά κλιμακούμενη βίαιη συμπεριφορά, αλλά απο το 0 στο 100 από τη μια στιγμή στην άλλη.

    Ομοίως υπάρχουν και γυναίκες που έχουν βιαστεί σεξουαλικά και ψυχικά κατ' επανάληψη και για μεγάλα χρονικά διαστήματα, όντας "μέσα" στη σχέση τους, κυρίως λόγω εκβιασμού (Είτε με την απειλή για άσκηση σωματικής βίας σε αυτές ή με την πρόκληση φόβου για κακό στους οικείους της, είτε με την απειλή αποκάλυψης φωτό, βίντεο ή άλλου μυστικού στο κοινωνικό ή επαγγελματικό τους περιβάλλον κλπ)

    Οσο αφορά το χώρο του ΒDSM έχω την αίσθηση πως τα πράγματα στο τι είναι κίνδυνος, είναι τόσο διαφορετικά στο μυαλό του καθ' ενός, ίσως και σε ίσο βαθμό με τον αριθμό των ανθρώπων που τον απαρτίζουν.

    Στο πρώτο επίπεδο γνωριμίας δεν πιστεύω πως φταίει τόσο ή έλλειψη λογικής, όσο η άγνοια για το τι πραγματικά θέλει έκαστος με την είσοδο του στο χώρο ή από την εξέλιξη της real συνάντησης και φυσικά οι συνεχείς μεταβολές στα θέλω τους, στις επιθυμίες τους και στις "ανάγκες" τους, όχι σύμφωνα με το τι γεμίζει το αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασης τους, αλλά κατά το δοκούν.

    Θεωρώ πως σε ένα φόρουμ ενηλίκων η τόσο πολύ μουρμούρα και γκρίνια για το ένα ή το άλλο κακώς κείμενο, σύμφωνα πάντα με το πως το αντιλαμβάνεται ο/η κάθε μεμψίμηρος τη συγκεκριμένη φορά ή σύμφωνα με το πόσο θέλει να "εκδικηθεί" ή να πλήξει κάποιον-α ή σύμφωνα με το πόσο φαντασιόπληκτος/η ή κίτρινος/η είναι ή σύμφωνα με το κατά πόσο εξυπηρετεί ιδία συμφέροντα ή άλλων κλπ κλπ κλπ, αντί να βοηθά προς μια σωστή (?) κατεύθυνση πληροφόρησης των νέων μελών, το μόνο που καταφέρνει τελικά είναι να τα αποπροσανατολίζει.

    Η γνώμη μου είναι, πως ο πιο έγκυρος τρόπος για να αποφευχθούν λάθη και να μετριαστούν τα ρίσκα, είναι η τουλάχιστον βασική γνώση πρόληψης κινδύνων όσο αφορά την αυτοπροστασία (δεν αναφέρομαι σε γνώση αυτοάμυνας) και η μόρφωση προσωπικής γνώμης και άποψης για το ενδιαφερόμενο άτομο.

    Είναι γνωστό στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ, ότι από το φόρουμ δεν απουσιάζουν τα παπαγαλάκια. Από κουσέλι άλλο τίποτα εδώ μέσα.

    Εχει γραφτεί εδώ μέσα η ιδέα δημιουργίας μιας αστυνομίας του φόρουμ (!) η οποία θα προστατεύει (!) τα νέα μέλη από τους κακούς λύκους, τις κακές ύαινες (?) και ενώ ίσως θα υπάρχουν πολλοί-ες που θα αναφωνήσουν μπράβο, αντιστρόφως ανάλογα θα υπάρξουν και πολλοί-ες που θα αναρωτηθούν το ποιός θα μας προστατέψει από τους προστάτες.

    Δεν υπάρχει αλάνθαστη συνταγή ή αμβλύσοφο σχήμα συμβουλής. Το να κινηθεί κάποιος/α με τη σύνεση του ενήλικου ή άλλος/η με την παρόρμηση και την τρέλα του έφηβου ή ο δείνα απλά με το να αφεθεί στο ένστικτό του ή ο τάδε με την κάβλα της στιγμής, δεν δημιουργεί κανένα απαράβατο κανόνα όσο αφορά την έκβαση και το τελικό αποτέλεσμα μιας γνωριμίας.

    Είναι καλό να έχουμε όλοι-ες στο μυαλό μας ότι ο κίνδυνος είναι πιθανό να έρθει ή να προκύψει ξαφνικά και αναίτια. Ας το έχουμε στο μυαλό μας και ας μην έρθει ποτέ.

    Βέβαια υπάρχει και ο κίνδυνος πρόκλησης ψυχολογικής και συναισθηματικής βλάβης, αλλά αυτό είναι ένα άλλο (πολύ μεγάλο και σοβαρό) θέμα.
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Ξέρω μία περίπτωση που κάποιος περπατούσε αμέριμνα στο δρόμο και του ήρθε γλάστρα στο κεφάλι και σκοτώθηκε.

    Shit happens.

    Πόσο μάλλον σε έναν τέτοιο χώρο όπως ο δικός μας, όπου εξερευνούμε τις αντοχές του σώματος και της ψυχής και απολαμβάνουμε την διέγερση που προέρχεται από αυτήν ακριβώς την εξερεύνηση.

    Φυσικά το Υ εμπιστεύεται και αφήνεται σε κάποιον να "του κάνει πράγματα" ή να το οδηγήσει να κάνει πράγματα. Φυσικά και ο Κ επιλέγει ένα Υ που αντέχει ή γουστάρει και δεν θα του κάνει μήνυση με την πρώτη βουρδουλιά ή με το πρώτο κατούρημα.

    Όμως: πρέπει να έχουμε υπόψη μας ότι όπως ο φόβος φυλάει τα έρμα, έτσι ισχύει και το we have nothing to fear but fear itself.

    Όποιος φοβάται τους λύκους δεν πηγαίνει στο δάσος...

    Η κοινωνική κριτική κατά Ουμπέρτο Έκο μας καλύπτει. Κυρίως μας προφυλάσσει από γελοιωδέσταστα πρόβατα που φορούν την προβιά του λύκου.
     
  3. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    απο τυην δικη μου πλευρα , πιστευω οτι το διαδυκτιο φανερωνει το πραγματικο προσωπο πολλων ...
    πολλοι και ειδικα πολλες , φιγουραρουν τα προσοντα τους για να προκαλεσουν ευθεως ή δια της πλαγιας οδου ... αλλα ολοσωμη φωτο δεν εχει κανεις , αυτο τα λεει ΟΛΑ ....

    οποιος ειναι αρκετα ικανος να εχει αξιολογο συντροφο , τουλαχιστον ανω του μετριου ... σιγουρα δεν βρισκεται στο διαδυκτιο , η δε αστειοτητα της ενημερωσης πανω στο θεμα που τον αφορα , παρεχει μονο την ψευδαισθηση και την επιθυμια να συνεχεισεις να προσπαθεις για το απολυτο τιποτα ...
    Τα ατομα που θα ενδιαφερθουν για εξελιξη της γνωριμιας και εκτος διαδυκτιου ειναι ελαχιστα ... και συνηθως δεν θα ειναι απολυτα διαθεσιμα , αλλα θα το κανουν για να τους φυγει η ιδεα ...

    Ο ανοητος εγω , ειμαι αρκετα χρονια στο νετ σε αρκετα σαιτ , ψαχνοντας εναν συντροφο ζωης ...
    απο την πρωτη στιγμη μια καλη φιλη με συμβουλευσε :
    "ισνογκουντ ... η γυναικα που μετραει , δεν θα μπει ποτε στο νετ , προσωπικα για μενα , δεν υπαρχει τιποτα απολυτως στο νετ . Μεσα εκει θα βρεις αυτες που δεν βλεπονται , αυτες που εχουν ενα τσουβαλι ψυχολογικα προβληματα και γυρευουν μαλακα να του τα φορτωσουν και καποιες λιγες που εχουν την ζωη τους εξω , μολυσμενη ομως απο κακες επιλογες και γυρευουν την επιβεβαιωση μεσα στο νετ . "

    οταν λοιπον τριγυρνας σε ναρκοπεδιο ψαχνοντας για χρυσο , ή θα πρεπει να ξερεις πολυ καλα που πατας , ή να αλαξεις χωραφι .....
     
  4. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    συμφωνω κα επαυξανω
     
  5. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Στον χώρο μας άλλα είναι τα κριτήρια. Μπορείς να ψάξεις αλλού για να βρεις όμορφες γυναίκες. Σε περίπτωση που δεν το έχεις αντιληφθεί, πρόκειται για ένα φόρουμ BDSM. Bondage-discipline, domination-submission, sadism-masochism. Πουθενά δεν λέει τίποτε για beauty.

    Πάντως και εδώ υπάρχουν αρκετές όμορφες γυναίκες. Υπάρχουν σίγουρα πολλοί όμορφοι άντρες, παντελώς άχρηστοι οι περισσότεροι, σύμφωνα με τα κριτήρια που προανέφερα.

    Είναι αλήθεια ότι αρκετές γυναίκες του χώρου έχουν πρόβλημα με τα κιλά τους. Όμως, κατά την άποψή μου, είναι προτιμότερο να είσαι χοντρός παρά μαλάκας. Ο χοντρός μπορεί τουλάχιστον να κάνει δίαιτα. Ο μαλάκας θα είναι πάντα μαλάκας.

    Εγώ πάντως βρίσκω και στο διαδίκτυο άνω του μετρίου. Θεωρώ δε και μένα, που πλασάρομαι στο διαδίκτυο, άνω του μετρίου. Οι γενικεύσεις σου δεν μπορεί να ισχύουν, διότι έχω γνωρίσει πάρα πολλά άτομα, και όμορφα και αξιόλογα και μορφωμένα και ευγενικά κλπ κλπ, από το διαδίκτυο.

    Με ποια κριτήρια ψάχνεις; Μήπως ψάχνεις σε λάθος ιστότοπο; Είπαμε, εδώ είναι BDSM. Το B δεν είναι beauty...

    Το νετ είναι ένα εργαλείο της μοντέρνας εποχής. Οι περισσότεροι νέοι το χρησιμοποιούν πολύ αποτελεσματικά, για γνωριμίες, για διασκέδαση και για πληροφόρηση. Υπάχουν βέβαια και μερικοί που πέφτουν στη λούμπα της εξάρτησης.

    Αν έχεις καλές αναλυτικές ικανότητες και διασαφηνισμένα προσωπικά κριτήρια επιλογής (τί σημαίνει "γυναίκα που μετράει"; ) δεν μπορεί παρά να πετυχαίνεις, εντός και εκτός διαδικτύου, να κάνεις αξιόλογες σχέσεις - ακόμη και αν υποκύπτουν τελικά στις δυνάμεις της φθοράς. Το να μην τις ξεκινάς καν, υποδηλώνει προβληματικότητα στη διαδικασία επιλογής - δηλαδή στο υποκείμενο και όχι στο αντικείμενο της επιλογής.

    Όποιος ψάχνει, βρίσκει.

    (Όλα τα ανωτέρω είναι κατά πάσα πιθανότητα παντελώς άσχετα με το θέμα των πραγματικών κινδύνων που ελλοχεύουν στο BDSM και παρακαλώ να μεταφερθούν στο αντίστοιχο νήμα για τις παπαρδέλες.)
     
  6. Re: Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Να βάλω εγώ μια να μου πεις τη γνώμη σου;
     
  7. Kassandra

    Kassandra Regular Member

    Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α


    Γιατί δεν το θίγεις και αυτό να καταλάβουν και οι άλλοι σίγουρα;Τα λες τόσο σωστά.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    ερωτήσεις προς τον νηματοθέτη

    Η άποψή μου έχει ως εξής:

    Γνωρίζω για τους "κινδύνους" του αθλήματος όσα κάθε νεοεισερχόμενος, ούτε περισσότερα, ούτε λιγότερα. Πιθανά να φοβάμαι λιγότερο και πιθανά να το πληρώσω αυτό. Μέχρι τούδε ουδέν κακό μου έχει συμβεί. Στα έξι χρόνια που βρίσκομαι στο χώρο έχω ευχαριστηθεί πολύ και έχω υποφέρει άλλο τόσο - τμήμα του αθλήματος και αυτό. Έχω φοβηθεί ουκ ολίγον και άλλες φορές πέρασα μέσα από τον φόβο μου και βρήκα καλά πράγματα, άλλες φορές δεν τα κατάφερα. Σε όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις που αναγκάστηκα να βιώσω τον φόβο μου αποδείχτηκε false alarm. Υπήρξαν περιπτώσεις που δεν έδωσα πράσινο φως για να προχωρήσει κάτι, επειδή δεν ένιωθα έτοιμη. Αδυνατώ να μετανιώσω γι αυτό. Το μόνο ψυχολογικό τραύμα που έπαθα ήταν προσωρινό και αστείο.

    Έχω εμπιστοσύνη στο ένστικτό μου, αυτή είναι η τέχνη της ζωής, η διαχείριση των κινδύνων και της απόλαυσής μας. Η σύγκλιση του εφικτού με το επιθυμητό. Τις "γλάστρες που θα μου πέσουν στο κεφάλι" δεν τις φοβάμαι, όχι επειδή είμαι "αμέριμνη" αλλά επειδή μεριμνώ ασυναίσθητα όπου χρειάζεται, όπως όλος ο κόσμος. Γι αυτό έχω το κεφαλάκι μου στη θέση του και όχι επειδή είμαι "τυχερή".

    Και μια φορά που δεν μπόρεσα να μεριμνήσω, μετά από ένα βρωμόξυλο κακομεταχείρισης εκτός χώρου που ήμουν αλλού για αλλού, και δεν φρόντισα όσα ασυναίσθητα πάντα φροντίζω, τότε, απλά, μου έκλεψαν το πορτοφόλι στο δρόμο! Γι αυτό γνωρίζω τί θα πει κακοδαρμένη γυναίκα, τί θα πει κακομεταχείριση, έστω και απ το μικρό δείγμα που είχα, ξέρω ότι μπορεί να προκύψει ας πούμε απ το πουθενά ή να μη μπορεί να ελεγχθεί από την κακομεταχειριζόμενη και γνωρίζω τί διαρροές ψυχικών δυνάμεων προκαλεί.

    Επειδή λοιπόν όσα γνωρίζουν οι νεοεισερχόμενοι άλλα τόσα γνωρίζω κι εγώ, όσο και να συμπαθώ ή να συμπονώ την πιθανή κακομεταχείριση, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι, αν τυχόν ερωτηθώ πριν προχωρήσει κάποια σε σχέση, να πω μια γνώμη, εφόσον έχω και την έχω αποκτήσει θεμιτά και όχι από δεύτερο χέρι, και πάντα με προσοχή. Τίποτα άλλο.

    Έχω την εντύπωση ότι πολλές νεοεισερχόμενες δεν ρωτούν πριν, αλλά μετά. Όσο διαμορφώνεται μια σχέση την προστατεύουν, στρογγυλεύουν τα αιχμηρά της σημεία ασυναίσθητα, ερμηνεύουν με τρόπο όχι πάντα δόκιμο κ.λπ. Ανθρώπινο και κατανοητό. Αλλά εγώ μετά δεν λέω τίποτα. Γιατί δεν γνωρίζω. Και δεν γνωρίζω επειδή ήμουν "τυχερή" κι έχω καλές αναμνήσεις από Αυτούς που χρησιμοποίησαν εμένα.

    Ως φίλη άλλων υποτακτικών, ποτέ δεν έχω κατηγορήσει τον Κύριο καμίας. Για τίποτα. Το θεωρώ χαζό, γιατί δεν μπορώ να ξέρω, κακότροπο, ότι δεν προσφέρει τπτ στην φίλη μου και ότι βάζει σε κίνδυνο μια φιλία. Κόντεψα να βρω τον μπελά μου, πρόσφατα σχετικά, εξαιτίας της στάσης μου αυτής. Έχασα μια φίλη και λυπήθηκα γι αυτό  

    Ταύτα φθέγξασα, θα ήθελα να ρωτήσω ορισμένα πράγματα τον νηματοθέτη Seduction, αν και εφόσον θα ήθελε να μου απαντήσει

    Προσπαθώ να καταλάβω προς τί το κομμάτι του ποστ που χρωμάτισα με "σκούρα ορχιδέα", αναφέρεται σε κινδύνους εντός σχέσεων BDSM ή στην κακομεταχείριση των γυναικών εν γένει σε προσωπικές (για να μη γράψω "διυποκειμενικές") σχέσεις;

    Τί θέλει να μας πει ο νηματοθέτης με την αντιπαραβολή αυτού το κομματιού γενικά σε σχέση με την πρασινισμένη από μένα αντίληψη περί κινδύνων εντός BDSM;

    Το ίδιο πράγμα που είναι σαφώς κακομεταχείριση εκτός BDSM είναι και εντός;

    Δεν αντιλαμβάνομαι.

    Ακόμα κι εμένα, που τα έχω εν γένει καλά με τις λέξεις αυτό που "γεμίζει το αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασής τους" σε αντιπαραβολή με το "κατά το δοκούν" με έχει ταλαιπωρήσει να το αντιληφθώ.
    Δεν είναι έτσι και αλλιώς, ή τουλάχιστον μέχρι κολλαρώματος με τις παλιές αρχές του χώρου "κατά το δοκούν" του καθενός αυτό που "γεμίζει το αναπόσπαστο κομμάτι της έκφρασής του";


    Αν αφορά και εμένα αυτό το κομμάτι, θα ήθελα να το γνωρίζω για να τοποθετηθώ ανάλογα.
    Οπότε, ζητώ από τον νηματοθέτη να μου πει, ναι ή ου;

    Ομολογώ ότι και εμένα αυτή είναι η γνώμη μου. Όμως, στη "διαμόρφωση προσωπικής γνώμης και άποψης' χωρεί και η συλλογή στοιχείων από τρίτους, βασική λειτουργία των κοινωνικών σχηματισμών αυτή, μην την παραβλέπουμε, καλά λέει η dora_salonica, έτσι το είχε ο Ουμπέρτο Έκο, έλεγε ότι καλές οι βαθυστόχαστες αναλύσεις αλλά και λίγο κουτσομπολιό να πατάει κανείς στη γη δεν βλάπτει.

    Ακόμα, δεν ξέρω τί γίνεται στις σχολές αυτοάμυνας αλλά στις σχολές αντικατασκοπείας μαθαίνουν ότι "αν θες να μάθεις πραγματικά ποιός είναι κάποιος, ρώτα τον εχθρό του". Και βέβαια, συμπληρώνω εγώ, γνώριζε πώς θα καταλάβεις αυτά που θα ακούσεις. Στην πραγματικότητα, πάντα, όταν μας μιλάει κάποιος για έναν άλλον, κρίνουμε δύο ανθρώπους...

    δεν γνώριζα τα περί "αμβλύσοφου" αλλά, χάρι στο διαδίκτυο πληροφορήθηκα από το Οξυμωρα & Αμβλυσοφα ότι,

    άρα σωστά, πρόκειται για μια αμβλύσοφη αποστροφή...

    @isnogood,
    φωτογραφίες δεν διακινώ για λόγους ασφαλείας και επειδή δεν είναι το χόμπυ μου η φωτογραφία. Στις σχέσεις που έχω κάνει έχει προηγηθεί γνωριμία πρόσωπο με πρόσωπο πάντως και δεν είχα πρόβλημα.
     
    Last edited by a moderator: 25 Ιουλίου 2010
  9. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Ημουν και ειμαι πολυ αυθορμητη στις επιλογες μου. Οταν με ενθουσιαζει και με καυλωνει κατι-καποιος, θελω να το ζησω, ακουω τη φωνουλα της συνειδησης μου να μου λεει "go for it" κι ας φας τα μουτρα σου !!
    Και ναι εχω φαει πολλες φορες τα μουτρα μου, αλλα υπηρξαν και οι φορες που ενιωσα τοσο γεματη απο αυτα που πηρα, που δε μετανιωσα στιγμη για το οποιο ρισκο κι αν πηρα! Και στις δυο περιπτωσεις ημουν εγω...
    δικα μου και τα λαθη δικα μου και τα σωστα. Αλλωστε απο αυτα μαθαινουμε και γινομαστε πιο σοφοι, οι εμπειριες μας οδηγουν στην εξελιξη!
    Δεν μετανιωνω για τιποτα γιατι τα "λαθη" μου παραπεμπουν μοναχα σε λαθος επιλογες ως προς το συναισθηματικο κομματι ή την ελλειψη συγκινησεων που προσδοκουσα να λαβω. (κατι που ο νηματοθετης δεν αναλυει και δεν θα ηθελα να ξεφυγω απο το θεμα). Σε ο,τι εχει να κανει λοιπον με τους κινδυνους που αναφερονται εχω παραμεινει μεχρι στιγμης, ισως και τυχαια μερικες φορες, ασφαλης.
    Υπηρξε βεβαια μια φορα στην αρχη, οπου δεχτηκα καποιον εκβιασμο απο εναν τυπο, ο οποιος στην επιθυμια του να ικανοποιησω τις ορεξεις του, με απειλουσε πως θα με διασυρει στο εργασιακο και κοινωνικο μου περιβαλλον.
    Οντας μικρη και απειρη οφειλω να ομολογησω πως τρομοκρατηθηκα πολυ.
    Ευτυχως τυχαινει να εχω φιλους στο χωρο, και ειδικα εναν φιλο που με εχει βοηθησει και σταθει διπλα μου απο το ξεκινημα μου σχεδον, ο οποιος τακτοποιησε το θεμα και τον ευχαριστω... το ξερει 
    Και ερχομαστε και στο θεμα των "λυκων" τωρα.
    Αν με ρωτησει οποιοσδηποτε νεοεισερχομενος στο χωρο για καποιον ως συμβουλη για να προχωρησει, θα απαντησω μονο αν αυτον τον καποιον τον γνωριζω προσωπικα!!! Μονο τοτε θα εχω το δικαιωμα να απαντησω και παλι οχι σε διαδικαστικα-πρακτικα-συναισθηματικα θεματα, παρα μονον στον αν ενδεχεται κινδυνος αν συνευρεθει μαζι του.
    Και αυτο γιατι αν, υποθετικα μιλωντας, ο συγκεκριμενος σε μενα εχει φερθει ομορφα, αυτο δεν συνεπαγεται την ιδια συμπεριφορα εκεινου προς τον νεοεισερχομενο. Ή και το αντιθετο φυσικα. Γιατι οπως εχω αναφερει κι αλλη φορα οι συμπεριφορες των ανθρωπων ποικιλουν και διαφοροποιουνται αναλογα με το ποιον εχουν απεναντι τους.
     
  10. master Thanassis

    master Thanassis Regular Member

    Απάντηση: Re: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    συμφωνω μαζι σου
    και οπως ξαναειπα πρεπει
    να το προσεξω παρα πολυ αυτο
    συγκαλυμενο εκβιασμο ειχα και εγω
    καποτα απο καποια αλλα το ξεπερασα
    ομορφα
    τωρα προσεχω ιδιαιτερα
     
  11. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    χαχαχαχ χαιρομαι και για τα δυο, αλλα δεν μου λες..
    γιατι πρεπει να το προσεξεις?
    ειναι τοσο περιεργο να συμφωνεις μαζι μου?  
     
  12. Απάντηση: Kίνδυνοι, βιαστικές επιλογές κ.α

    Ας μου επιτρέψει ο νηματοθέτης να ομολογήσω ενώπιον όλων ότι εγώ είμαι χοντρή, και όπως έχω απαντήσει σε κάποιον στο παρελθόν, αρέσκομαι στα suspensions, αλλά τον γερανό ποτέ δεν κατάφερε να χειριστεί μόνο ένας, οπότε έχω πολλούς. Και αυτό τα λέει ΟΛΑ!

    Αστειεύμαι φυσικά, χοντρή είμαι αλλά δεν έχω ούτε θέλω πολλούς, αλλά κάνετε λάθος isnogood, κάντε μια γύρα στις galleries και θα δείτε πολλές ολόσωμες φωτό διαφόρων σωματοτύπων... και γιατί ασχολείστε πια τόσο πολύ με την εξωτερική εμφάνιση, έχετε δεχτεί ποτέ επίθεση από όρκες??