Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθετηριασμός Ουρήθρας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος bad_to_the_bone_GIRL, στις 16 Ιουλίου 2012.

 1. Καλησπέρα. Συγγνώμη αν αυτό που θα ρωτήσω υπάρχει σε κάποιο άλλο νήμα αλλά απ' το ψάξιμο που έκανα δεν βρήκα κάτι. Έχω λοιπόν μία ερώτηση προς τις/τους dominant του forum. Τι μπορούμε να εισάγουμε στην αντρική ουρήθρα αν δεν έχουμε καθετήρα; Ένα καλαμάκι θα ήταν ασφαλές; Κάποιο άλλο αντικείμενο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
   
 2. thanasis

  thanasis Contributor

  Υπάρχουν ειδικοί διαστολείς για ανδρικές και γυναικείες ουρήθρες.

  Επίσης, μπορεί να γίνει figging στην ουρήθρα.

  Καλαμάκι; Σμπαρακουάκ. :retard:
   
 3. Sado_M

  Sado_M Owner of pet kathavra

  Απάντηση: ...

  Διαδοχικά μπατονέτα ( καθαρισμό αυτιών) – λιγνό θερμόμετρο – λαβή οδοντόβουρτσας. Ένα καλαμάκι είναι κάλο σαν ιδέα, αλλά αιχμηρό στο χείλος του και τεχνικά πολύ εύκαμπτο στις αντιστάσεις. Τη θέση του μπορεί να πάρει ένα άδειο περίβλημα στυλού (Bic), έχοντας τις ίδιες δυνατότητες ώστε να επιτρέπει το σπέρμα να εξωτερικευτεί. Φτάνει κάθε τυχών αιχμή στο χείλος από το περίβλημα στυλού, να έχει απαλυνθεί με μια λίμα νυχιών κλπ. Τέλος μην ξεχνάμε ότι τα πάντα στις μέρες μας σε μια ερωτική συνεδρία γίνονται για την απόλαυση κάθε συμμετέχοντος, διαφορετικά ένα μεταλλικό τρυπάνι θα ήταν το απλούστερο, αν και εκείνο παίζει στον λογισμό κάποιων, ίσως τουλάχιστον με το κατάλληλο μέγεθος και την ανάποδη ίσια και λεία πλευρά του.  


  Φιλική συμβουλή για την πορεία του νήματος. Θα ήταν καλύτερα η νηματθέτρια να ζητήσει απο τους διαχειρηστές την αλλαγή τίτλου του νήματος σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό και χαρακτηριστικό του θεματος του, όπως "ουρήθρα καλαμάκι, ουρήθρα αντικείμενο" κλπ.  

  Καλά να πέρναμε  

  (Το παρον άρθρο δεν χρειαζεται ανταπαντηση. Το "quote" στο αρθρο της νηματοθετριας εγινε ωστε να συμπεριληφθει το ερωτημα του νηματος για διευκρινιστικους λογους, μιας και ο τιτλος του εχει αφηρημενο και αοριστο χαρακτηρα.)
   
 4. Απάντηση: ...

  thanasis στο διαδίκτυο έχω βρει ελάχιστα πράγματα σε σχέση με τον συγκεκριμένο τρόπο τιμωρίας αν και έχω ψάξει αρκετά, γι' αυτό άλλωστε ρώτησα εδώ, θα το εκτιμούσα λοιπόν να λείπουν οι ηχοποιήσεις   Ευχαριστώ πάντως για την ιδέα του figging.
  Sado_M επίσης ευχαριστώ για την απάντησή σου. Θα επικοινωνήσω σύντομα με τους διαχειριστές για να αλλάξει ο τίτλος, απλά δεν γράφω συχνά εδώ γι' αυτό και δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω... Όσο γι' αυτό που είπες περί αμοιβαίας απόλαυσης είναι αυτονόητο και φυσικά για να υπάρχει απόλαυση πρέπει μεταξύ άλλων να είναι σωστή η τεχνική, αυτός είναι και ο λόγος που ψάχνω...Ποιοι είναι οι ενδεχόμενοι κίνδυνοι μιας τέτοιας πρακτικής;
   
 5. thanasis

  thanasis Contributor

  Μωρέ βάλε του εσύ καλαμάκι στην ουρήθρα και θα διαπιστώσεις μαγικά οτι οι ηχοποιήσεις δεν θα λείψουν καθόλου.
   
 6. Απάντηση: ...

  thanasis στην προκειμένη περίπτωση οι ηχοποιήσεις είναι απόλυτα επιθυμητές, σε ευχαριστώ για την υπενθύμιση