Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και αν ο σκλαβος/α θέλει 2 Αφεντες/Αφεντρες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος wildslave, στις 15 Νοεμβρίου 2005.

  1. wildslave

    wildslave Regular Member

    Μεχρι τωρα μιλήσαμε για την επιθυμια του Αφεντη/Αφεντρας να εχει περισσοτερους/ες της μιας σκλαβας ή του ενος σκλαβου..
    Προσφατα σε μια session με την Αφεντρα μου συμμετειχε μια φίλης Της..ομολογω ταπεινα οτι ο τροπος που με κοιταζε, ο τονος της φωνης Της οταν με διεταζε, αλλα και ο τροπος που χειριζοταν το μαστιγιο με αφησαν αναυδο...μεσα μου σκεφτηκα οτι δεν θα με πειραζε καθολου να υπηρετω και Αυτη και την νυν Κυρια μου...δεν ξερω αλλα πιστευω οτι θα μπορουσε να με οδηγησει σε άλλες υψηλοτερες βαθμιδες υποταγης..Φυσικα δεν τολμησα να εκφρασω την επιθυμια μου αυτη..αλλα λεω αν...
     
  2. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Δεν ξέρω κατά πόσο ένας σκλάβος μπορεί να θέλει το οτιδήποτε(μιλάω για σκλάβους γιατί αυτό είμαι και μόνο από τη δική μου οπτική μπορώ να εκφράσω άποψη). Στο θέμα που θίγεις, έτυχε να το ζήσω με Τον Αφέντη μου και μια Αφέντρα παράλληλα. Δεν θα συνέβαινε όμως αν δεν ήταν πρωτίστως θέλω δικό Του. Τον ευγνωμωνώ που μου Χάρισε αυτή την υπέροχη εμπειρία και ελπίζω κάποια στιγμή να το ξανά Θελήσει.
     
  3. enslaveme

    enslaveme Regular Member

    χρησιμοποιησες μια πολυ δυνατη λεξη "τολμησα",μπορω να ρωτησω γιατι οπως λες δεν τολμησες ?
     
  4. latexduck

    latexduck Contributor

    και πώς μεταβίβασε την κυριαρχία του σε αυτήν για όσο κράτησε?
    Ήταν Αφέντρα ή διακόπτης?
     
  5. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Wildslave το δυσκολότερο πραγμα στην ζωή μας ειναι αυτό που δεν έχουμε δοκιμάσει ποτέ να κάνουμε...
     
  6. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Ένας σκλάβος να θέλει δύο Αφέντρες.... μια σκλάβα να απαιτεί τσάρκα... ένας σκλάβος να παρατάει την τιμωρία για να δεί ποδόσφαιρο... μια σκλάβα ζητάει Ο Αφέντης να της φέρει νερό...

    Μήπως να επανεξετάζαμε την έννοια της λέξης σκλάβος/ σκλάβα παρακαλώ?


    Εάν μιλάμε, που μιλάμε για σχέσεις με βάση τα session εδώ ο υποτακτικός έχοντας την άνεση να θέτει όρους, όρια κανόνες, έχει άλλη τόση ελευθερία να ζητήσει και κάτι παραπάνω. Το πως θα το ζητήσει, το γιατί θα το ζητήσει εξαρτώνται άμεσα με το είδος σχέσης που εχει με τη Κυρίαρχη.
    Εάν ο υποτακτικός είναι όντως σκλάβος και έχει την επιθυμία ερωτικού παιχνιδιού με δεύτερη Κυρίαρχη καλό είναι Έκείνη να ξέρει και τους λογους.
     
  7. elGreco69

    elGreco69 New Member

    Σωστή η carissa[L_T]
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    RE: RE: Και αν ο σκλαβος/α θέλει 2 Αφεντες/Αφεντρες?

    Γιατί παραξενεύεσαι, carissa[L_T]; Για όσους δε συμμερίζονται το BDSM ούτε εσύ είσαι σκλάβα. Και θέλω να πω πως αυτό το "σκλάβος - Αφέντης" δεν ορίζεται επακριβώς.

    Μην ξεχνάμε πως όλα γίνονται στα πλαίσια κάποιων ορίων και αυτά εξαρτώνται από τους ανθρώπους οι οποίοι τα βάζουν. Για άλλον όριο είναι η κοπρολαγνία, για άλλον όριο μπορεί να είναι η απαγόρευση να δει ποδόσφαιρο.

    Όσο για το "μια σκλάβα ζητάει Ο Αφέντης να της φέρει νερό..." ακόμα και αυτό δεν το βρίσκω παράλογο. Δηλαδή αν εσύ είσαι στο κρεββάτι με 40 πυρετό θεωρείς ότι είναι παράλογο να ζητήσεις από τον ΑΦΕΝΤΗ σου και ΣΥΝΤΡΟΦΟ σου να σου φέρει ένα ποτήρι νερό; Θα σε κάνει λιγότερο σκλάβα;

    Αν και για να είμαι ειλικρινής αυτό το "σκλάβος δύο αφεντάδων" ούτε εγώ το πολυκαταλαβαίνω -έξω από κάποια sessions, έτσι για τη χαρά της συμμετοχής- αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα που λένε.
     
  9. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Μα εδώ δεν μας αφορούν όσοι δεν συμμερίζονται το BDSM Κύριε Arioch.

    Όσο για την χαλαρότητα που αντιμετωπίζονται οι όροι, η ένσταση μου έχει να κάνει καθαρά με το γεγονός πως πολλές καρδιές δεν θα είχαν ραγίσει και πολλές ταλαιπωρίες θα είχαν αποφευχθεί με λίγη αυτογνωσία.

    Δεν πρεσβέυω πως το slavery είναι καλύτερο από το bottoming... ο καθένας όντως έχει τα όρια Του και είναι ευτυχής εντός αυτών αλλά ας μην τα βάζουμε όλα σε ένα καζάνι γιατί θα ειναι όλα μια σαλάτα σε μορφή σούπας.

    Ο Κύριος μου, μου κάνει μασάζ όποτε πονάει ο αυχένας μου, δεν αλλάζει αυτό το στάτους Μμας και ας μην παίζουμε με τις λέξεις ακριβολογώντας.

    Αν θέλει ένας σκλαβος μια δευτερη Αφέντρα δύο είναι οι πιθανότητες... ή έχει τα δεδομένα να υποταχθεί και δεν έχει συμβεί για τον α,β,χ,ψ λόγο... ή δεν υφίστατε καν θέμα υποταγής εξ αρχής.
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    RE: RE: Και αν ο σκλαβος/α θέλει 2 Αφεντες/Αφεντρες?

    Και αυτοί που το συμμερίζονται; Πρέπει να το συμμερίζονται με το δικό σου τρόπο; Το BDSM περιλαμβάνει πολλά πράγματα, ένα από αυτά είναι η οπτική που έχεις γι αυτό. Και ναι, είναι αναδρομικό και είναι αναδρομικό καθότι δεν είναι ορισμός!

    Δε διαφωνώ. Εσύ έχεις αυτογνωσία και κάνεις αυτό και το ονομάζεις "Α". Γιατί κάποιος άλλος να μην έχει αυτογνωσία και να ονομάζει άλλο πράγμα "Α". Δεν κάνουμε μαθηματικά, νομίζω. Το αν το "Α" το δικό σου είναι M/s, είναι αν αυτό ζεις. Το ίδιο ωστόσο ισχύει και για τον άλλον.

    Ή είναι *πραγματικός* σκλάβος. Παράνομο βέβαια αυτή την εποχή αλλά παράνομα είναι και τα ναρκωτικά.

    Τώρα το γιατί ένας *πραγματικός* σκλάβος (ήτοι σκλάβος παρά τη θέλησή του) θα ήθελε περισσότερους από έναν αφέντες σηκώνει συζήτηση.

    Και το παιχνίδι με τις λέξεις, που φαίνεται να σ'ενοχλεί, αυτό το πράγμα καταδεικνύει carissa[L_T]. Ο καθένας το βιώνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αυτο θυμίζει τον πύργο της Βαβέλ Arioch και όχι forum ή πολυ περισσότερο community.

    Μπορεί να το βιώνει ο καθένας διαφορετικά αλλά για να μπορούμε να συνενοηθουμε πρέπει να αναφερόμαστε στις ίδιες έννοιες με τις ίδιες λέξεις, δεν νομίζεις;
     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    RE: RE: Και αν ο σκλαβος/α θέλει 2 Αφεντες/Αφεντρες?

    Ίσως γιατί είναι...

    ...όπως όλες οι ανθρώπινες σχέσεις.