Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και αν ο σκλαβος/α θέλει 2 Αφεντες/Αφεντρες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος wildslave, στις 15 Νοεμβρίου 2005.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Υποθέτω πως έχεις υπ'όψιν σου τις προβληματικές ανθρώπινες σχέσεις αγαπητε.

    Παράκληση, ας περιοριστούμε στο θέμα του thread, στο θέμα της σωστής χρήσης των όρων και της κοινής γλώσσας έχουν αναφερθεί αρκετά άλλα.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    RE: RE: Και αν ο σκλαβος/α θέλει 2 Αφεντες/Αφεντρες?

    ΟΛΕΣ εννοώ.

    Δεν έχει μόνο άσπρο - μαύρο σε κάτι τόσο πολύπλοκο όσο ο άνθρωπος.

    Σταματώ εδώ, σεβόμενος το
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Χθες συζητούσα με τη συμβία μου γι αυτό το θέμα. Καθώς κυλούσε η κουβέντα έπιασα τον εαυτό μου να λέει "Αν κι εδώ που τα λέμε δεν ξέρω κατά πόσο είναι πράγματι σκλάβος ή καλοπερασάκιας".

    Και τότε κάτι έκανε κλικ μέσα μου. Και αν όντως είναι σκλάβος και όχι καλοπερασάκιας; Και αν του αρέσει να δίνεται σε όποιαν επιθυμεί από αυτόν να του δωθεί, ποιός είμαι εγώ για να τον κρίνω;

    Και το μυαλό μου πήγε στις "κοινόχρηστες" σκλάβες των Gorean κοινοτήτων (ναι, υπάρχουν και τέτοιες όσο εξωφρενικό και αν ακούγεται. Και δεν αναφέρομαι σε κανάλια.) Αυτές είναι λιγότερο σκλάβες από αυτές που ανήκουν σε κάποιον;

    Ή ανήκουν σε κάποιον και αυτός τις παραχωρεί στην κοινότητα; Αυτό ομολογώ πως δεν το σκέφτηκα αρχικά!

    Μπερδεψοδουλειές. Τα πράγματα είναι ένα πολύχρωμο κουβάρι, όπως ο ανθρώπινος ψυχισμός, και άντε βγάλε άκρη.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Ναι μιλάμε για τις επιθυμίες Των Αφεντών, γιατί υποτίθεται πως έχουμε κοινή γλώσσα και ερμηνεύουμε την έννοια σκλάβος όπως καθορίσαμε εδώ και πολύ καιρό. Και ο σκλάβος υπάρχει για την ικανοποίηση των επιθυμιών Του Αφέντη και μέσα απ΄αυτή ολοκληρώνεται και ο ίδιος.
    Άλλο να υπηρετώ,άλλο να υπακούω και εντελώς άλλο να υποτάσσομαι.

    Μπορώ με εντολή Του Αφέντη μου να υπηρετήσω και να υπακούσω σε Κάποιον που Ο Ίδιος Επιλέγει και να το ευχαριστηθώ, αλλά δεν μπορώ να υποταχτω σε Κανένα πέρα απ΄Τον Αφέντη μου.

    Το κλειδί στο συγκεκριμένο θέμα,είναι πιστεύω πως ο σκλάβος υποτάσσεται με τη ψυχή και το σώμα και το μιαλό σε Κάποιο, γίνεται ιδιοκτησία Του. Στον σκλάβο δεν ανήκει τίποτα, πέρα απ΄ότι του παραχωρεί Ο Αφέντης. Και στο Gor συγκεκριμένα, δεν έχει τίποτα, δεν του ανήκει τίποτα, δεν επιθυμεί τιποτα και τιποτα δεν τον ολοκληρώνει εκτος απο την ευχαρίστηση και ικανοποίηση Του Αφέντη.
     
  5. wildslave

    wildslave Regular Member

    Δεν τόλμησα Jim Jailor απο σεβασμο και μονο προς Αυτην..που μου έμαθε τα παντα, με καθοδήγησε και με υπεταξε τελικα..οι επιθυμιες μιας στιγμης δεν αρκουν να χαλσουν μια σχεση M/s σαν τη δικη Μ/μας...
     
  6. Maley

    Maley Contributor

    Αν ο/η σκλαβος/α θέλει και άλλο Αφεντη/Αφεντρα? τι το καναμε wildslave? American Bar?
     
  7. Katerine

    Katerine New Member

    Δεν έχω βιώσει αυτή την εμπειρία, μου φαίνεται πάντως εξαιρετικά διεγερτική να υπηρετώ μαζί με έναν άντρα μια γυναίκα Misstres.
     
  8. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    RE: RE: Και αν ο σκλαβος/α θέλει 2 Αφεντες/Αφεντρες?

    Δηλώνεις Dominatrix. Συνάδει με τα παραπάνω;
     
  9. enslaveme

    enslaveme Regular Member

    οτι να ναι,

    τελικα ο καθενας βλεπει το κοσμο οπως θελει να τον δει και αυτο φυσικα αφορα και το κοσμο του bdsm,

    αυτο ειναι κατι που οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν μπορουν να το δεχτουν και αυτο φυσικα επειδη δεν τους "καλυπτει" τις δικιες τους ανασφαλειες,

    το να κρυβομαστε πισω απο το "ετσι πρεπει" "ο σκλαβος δεν εχει επιθυμιες" "ο ορισμος του σκλαβου" και αλλα πολλα βαθυστοχαστα δεν αλλαζει την πραγματικοτητα του οτι ο κοσμος εχει παρα πολλες αποχρωσεις και δεν ειναι μονο μαυρος η ασπρος,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τον δικο μας κοσμο,

    φιλε wildslave αν δεν της το ζητησες απο φοβο τοτε εισαι λαθος,αν παλι δεν της το ζητησες για αλλους λογους τοτε το συζηταμε...
     
  10. blindfold

    blindfold Contributor

    ναι και γιατι να αποκλεισουμε την περιπτωση που καποιος/α με κυριαρχικες τασεις να ειναι μαζοχιτης/ρια ;;;;

    και παιδια μην αγχωνεστε αν βλεπουμε πολλες αποψεις πανω σε ενα θεμα ειδικα οταν αφορα τις ανθρωπινες σχεσεις ετσι πρεπει να γινετε αλλιως το
    forum αυτο θα ηταν νεκρο   (ποπο σα πολιτικος ακουστηκα που λεει οτι ειναι καλο να καυγαζιδουμε μεσα στο κομμα :Ρ )
     
  11. Sempre_Staccato

    Sempre_Staccato Regular Member

    Θίχθηκαν αρκετά θέματα ταυτόχρονα.
    Είμαι υποστηριχτής της πολυχρωμίας του bdsm, όμως δέχομαι οτι η ορολογία υπάρχεί όχι για να εξυπηρετεί τα λεκτικά φετίχ, αλλα για να συννενοούμαστε καλύτερα και να αποφεύγονται οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις. Η ορολογία δεν έχει διαβάθμιση για να θεωρούνται κάποιοι όροι πιο "cool" ή "in" , άρα μη διστάζετε να παραδέχεστε το ακριβές status σας.
    Για να έρθω στο θέμα, οι διαφορετικές μορφές υποταγής έχουν σαφώς διαφορετικές ( έως και καθόλου ) απαιτήσεις. Γι αυτό δέν μπορει να δοθεί μια απάντηση που να καλύπτει Ο/όλους. Σε κάθε περίπτωση όμως, ένας Κυριαρχικός είναι καλό να γνωρίζει τις επιθυμίες του υποτακτικού, έτσι ώστε να μπορεί να τις χειριστεί ανάλογα. Συνεπώς το αν η επιθυμία πραγματοποιηθεί ή όχι, άλλες φορές εξαρτάται αποκλειστικά απο τον Κυριαρχικό, και άλλες φορες όχι.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE: Και αν ο σκλαβος/α θέλει 2 Αφεντες/Αφεντρες?

    Κανείς δεν το απόκλεισε και δεν δεν βλέπω τι σχέση έχει με το συγκεκριμένο θέμα, αν και σαν ξεχωριστό θέμα ακούγεται απίστευτα ενδιαφέρον.
    Τώρα πόσοι θα τολμήσουν να εκφράσουν ανοιχτά κάτι τέτοιο, μια και συγχίζεται το Sm με το Ds απ΄ τους περισσότερους δεν ξέρω.

    Μαύρισα την πρώτη φράση, μια και πιστεύω πως σ΄ εκείνη κρύβονται πολλές φορές παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, όταν κάποιος δηλώνει κάτι που δεν τον αντιπροσωπεύει.

    Και αναμφισβήτητα συμφωνώ πως οι διαφορετικές μορφές υποταγής έχουν διαφορετικές απαιτήσεις, όπως και οι διαφορετικοί άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες. Γι΄ αυτό κάποιος επιλέγει να είναι σε σχέση περιορισμένου ελέγχου, ή σχέση βαθειάς υποταγής, ή σκλάβος ανάλογα με αυτή τη διαφορετικότητα.
    Είναι καθαρά το θέμα διαφορετικών ερμηνιών σε ίδιες λέξεις υποθέτω που δημιουργούν τις παρεξηγήσεις.