Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και όπως κάναμε 69...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Desolation, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019.

  1. Desolation

    Desolation New Member

    4-5η φορά ίσως ήταν που έκανα σεξ με την κοπέλα που τα χα και ξεπαρθένιασα... Κάναμε μπάνιο φιληθήκαμε, την χουφτωνα και μου πήρε πίπα στο ντους. Στο κρεβάτι λοιπόν μου λέει θέλω να σου ξαναπάρω πίπα, και λέω 69. Ξαπλώνω, και μου λέει όχι εσύ από πάνω. Καλώς σκέφτομαι... και με δυσκολία στην αρχή αρχίζει να μου παίρνει πίπα καθώς έπαιζε με τα αρχίδια μου.
    Τότε και τώρα, το κρυφό μου φετίχ είναι να γλείφω κώλο, αποκλειστικά μετά το ντους / μπάνιο. Όπως της έγλειφα το μουνί σταδιακά άρχισα να της γλείφω τον κώλο... φάνηκε να της αρέσει πάρα πολύ, μετά από 1-2 λεπτά, άρχισε η γλώσσα της να πηγαίνει στα αρχίδια μου και μετά... στον δικό μου κώλο! Προφανώς, ήταν τέλειο. Δειλά δειλά άρχισα να της βάζω λίγο δάχτυλο στον κώλο και άρχισα να της γλείφω το μουνί, αποφάσισε όμως να κάνει το ίδιο, έβαλε το στόμα της γύρω από το πουλί μου και άρχισε να μου κάνει μαλακά μασάζ μέχρι που σταδιακά μου το έβαλε.
    Κάθε φορά που κάναμε σεξ μετά από αυτό, δεν έλειπε αυτό το μικρό μας μυστικό από την πράξη.
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ομορφο...