Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κακή λίπανση κόλπου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και υγεία' που ξεκίνησε από το μέλος elfen, στις 8 Απριλίου 2019.

  1. Αφορμή για το συγκεκριμένη ανάρτηση στάθηκε μία αναφορά στο εάν ενα ξηρό μουνί μπορεί να χύσει. Μπορεί να είναι τρολιά για το ''ξερό'' κι εγώ να είμαι το χαζό του χωριού μπορεί κι όχι. Η πιθανότητα μη γνώσης έστω και ελάχιστη είναι σημαντική για να απαντήσω. Εάν ποτέ το διαβάσει κανείς επαγγελματίας υγείας παρακαλώ να πεί την επιστημονική πλευρά. Η επιστημονική μου γνώση σταματά στη βιολογία του λυκείου και η πρακτική μου στην καρέκλα της γυναικολόγου ως εξεταζόμενη.
    Η λίπανση του κόλπου γίνεται από αδένες που υπάρχουν σε όλο το αναπαραγωγικό σύστημα και έχουν τη δυαντότητα να λειτουργούν μεμονωμένα ή ως σύστημα με στόχο την ευκολότερη διεύσδυση του πέους. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν τρεις κατηγορίες παραγόντων που δυσχεραίνουν την έκκριση υγρών. Συνήθως υπάρχει η ελάχιστη έκκριση υγρών για τη λίπανση ακόμη κι όταν αυτή δε γίνεται αντιληπτή.
    Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει ορμονολογικές διαταραχές οπως εμμηνόπαυση, και ως αδένες προβλήματα στο θυροειδή.
    Η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει παθολογικά αίτια και μολύνσεις που οδηγούν συνήθως στην απόφραξη. Το τεστ ΠΑΠ σώζει ζωές.
    Η τρίτη περιπτωση περιλαμβάνει νευρολογικά προβλήματα στα επιμέρους όργανα ή και στο σύνολο. Υπάρχει μία υποκατηγορία όπου ηθελημένα η γυναίκα αποκόπτει με το μυαλό της τις νευρικές απολήξεις στους άδενες στο σύνολό τους ενώ η νευρική εντολή στους μύες λειτουργεί κανονικά.
    Ο οργασμός ως προς το μηχανισμό λίπανσης είναι ανεξάρτητος. Απλά είναι επιμέρους μέρη ενός ευρύτερου μηχανισμού.
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Η λίπανση του κόλπου γίνεται αφενός από τις κολπικές εκκρίσεις αφετέρου απο τους μικροσκοπικους αδένες που βρίσκονται στον κόλπο. Αυτό το υπόλευκο ή λευκό υγρό που εκκρίνουν διατηρεί την πάχυνση και το PH του κόλπου σε φυσιολογικά επίπεδα, ώστε να σε προφυλάξει τόσο από κολπικές λοιμώξεις όσο και από λοιμώξεις του ουροποιητικού σου συστήματος. Σκοπός του δεν είναι η διευκόλυνση εισόδου του πέους.

    Κύρια αιτία της κολπικής ξηρότητας είναι η έλλειψη οιστρογόνων ή θεραπεία με αντι-οιστρογόνα ή άλλες φαρμακευτικές αγωγές, θεραπείες καρκίνου, γυναικολογικές χειρουργικές επεμβάσεις, έλλειψη βιταμίνης Α ή του συμπλέγματος Β, η εμμηνόπαυση, οι κολπικές πλύσεις. Οι τελευταίες, κατά την άποψή μου, πρέπει να αποφεύγονται εντελώς, εκτός αν ο ιατρός έχει συστήσει διαφορετικά.

    Η κολπική ξηρότητα αντιμετωπίζεται απολύτως επιτυχώς σε όλες τις γυναίκες κάθε ηλικίας είτε επεμβατικά είτε με θεραπευτική αγωγή.
     
    Last edited: 8 Απριλίου 2019
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    κάβλα η κολπική ξηρότητα!...
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

         

    μαζευτε τον !  
     
  5. Y13

    Y13 Regular Member

    ...πληγές,αίμα.................
    ΣΜΝ (Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα)
     
  6. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    ντιπ ανώμαλος!
     
  7. blonde mermaid

    blonde mermaid Contributor

  8. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απορία: αυτή είναι η αιτία που σπάνε (μπουμ) τα προφυλακτικά?
     
  9. Άλλο κακό να μην μας ευρει....!  
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    όχι, έχεις μυτερό τσουτσούνι.
     
  11. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Χαχαχα .. όχι είναι ακαδημαϊκό το ενδιαφέρον.
    Εγώ δεν έχω τέτοια προβλήματα. Είμαι υδρόφιλος
     
  12. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Τα τελευταια χρονια εχει παρατηρηθει μεγαλη ξηροτητα στον Κολπο γιατι οχι μονο εχουν στερεψει πηγες αλλα και σατανικοι βεδουινοι εχουν καταστρεψει τα ρυακια που μεταφερουν το νερο της βροχης, με αποτελεσμα να διψουν οι καμηλες και οι ανθρωποι να ειναι δυστυχισμενοι γιατι φωναζουν τις καμηλες και δεν ακουνε, με αποτελεσμα να βριζουν και να φωναζουν και να χτυπανε τις καμηλες με ραβδια που κανονικα χρησιμοποιουντσι στο bdsm που το κσνουν ανθρωποι που φορανε ακριβα ρουχα και εχουν πολλα ρολογια στο συρταρι και οδηγουν ελικοπτερο και πετανε πανω απι τις γκαμηλες που ειναι κουρασμενες και διψανε και γι αυτο δεν ακουνε οταν τις φωναζουν οι ανθρωποι που μενουν στον Κολπο και ειναι πολυ ξερα εκει γιατι βρεχει λιγο και τα λιγα συννεφα που θα εφερναν βροχη τα διωχνουν με τα ελικοπτερα τους οι ανθρωποι που κανουν bdsm και δενουν τις γυναικες που τους αγαπανε αλλα δεν το δειχνουν κανονικα μεσα σε σκριβα δωματια που εχουν επιπλα με κοκκινο υφασμα και πολυ χρυσαφι με σκοινια που ειναι κοκκινα και ειναι φτιαγμενα απο ενα ειδικο χορταρι που φυτρωνει μοναχα στην Ιαπωνια και επειδη ειναι μακρυα απο τον κολπο εχει καλυτερο κλιμα και βρεχει πιο πολυ και δεν ειναι τοσο ξερα εκει οσο ειναι ξερα στον Κολπο.

    Αλλα νομιζω οτι ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα. Ζητω συγνωμη απ το φορουμ και ελπιζω να μην σας κουρασα.