Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κακοποίηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος Enthralling kernel G, στις 26 Νοεμβρίου 2012.

 1. NobodyKP

  NobodyKP Contributor

  Απάντηση: Κακοποίηση

  Σχετικά με το βαρύγδουπο τα κατάφερες! Τώρα για τα άλλα συζητιέται! 
   
 2. Alexkat

  Alexkat Contributor

  Απάντηση: Κακοποίηση

  Προσέχουμε, σίγουρα προσέχουμε, ...αλλά αυτό δεν μας εξασφαλίζει πάντοτε.
  Είναι και λιγουλάκι θέμα τύχης ....σε τι ανθρώπους θα πέσουμε ...
   
 3. Alexkat

  Alexkat Contributor

  Απάντηση: Κακοποίηση


  Μπάαα, πούτσο θα εννοεί ...

  ο κώλος περιλαμβάνεται στο οθωμανικό ....  
   
 4. gaby

  gaby Guest

  Απάντηση: Κακοποίηση

  όχι   Δεν είναι το θέμα του νήματος και εκτός αυτού το έχουν καταλάβει όλοι όσοι το διάβασαν. Αν εσύ δεν, είναι λόγος αυτός να με τραβάς απ το μανίκι συνέχεια; Θα σκιστεί καμία ώρα, το μανίκι, και θ αρχίσω να φωνάζω για κακοποίηση!  

  @ Enthralling kernel G,

  εντάξει, κανένα θέμα. Άλλωστε, τη γνώμη μου την είπα και την υποστήριξα με το παραπάνω. Με διασκεδάζει μόνον ότι οι ίδιες ακριβώς σκηνές απείρου κάλλους θα είχαν γίνει αν είχα πει ότι η κακοποίηση είναι ένα καθημερινό φαινόμενο στο BDSM. Δεν είναι όμως και δεν σχετίζονται.

  Εύχομαι να βρεις άκρη, εγώ όσο μπορούσα βοήθησα αφού μας το ζήτησες, και τώρα που τόσο ευγενικά μου ζητάς να πάω στα τσακίδια, χαιρετώ σας και φεύγω  

   
   
 5. NobodyKP

  NobodyKP Contributor

  Απάντηση: Κακοποίηση

  Το θέμα του νήματος μπορεί να μην είναι αλλά θέμα έγινε από την στιγμή που το χρησιμοποίησες και δεν λες μάλιστα τι εννοείς. Εκτός και αν ντρέπεσαι για αυτά που έχεις γράψει και προτιμάς τη σιωπή...   Και αυτό θεμιτό είναι!  
   
 6. ariadni

  ariadni Regular Member

  Re: Απάντηση: Re: Κακοποίηση

  Όντως παρερμήνευσα τα όσα έγραψες καθώς εστίασα μάλλον περισσότερο στον ποσοτικό προσδιορισμό σου περι κακομεταχείρισης. Αν επιμένω λίγο παραπάνω στο θέμα, είναι επειδή εκεί οπού υφίσταται εξάρτηση και εξουσία πιθανών να προκύπτουν και θέματα κατάχρησης αυτή της εξουσίας, όπως είπε και ο vautrin. Είτε από άγνοια, είτε απο σκοπιμότητα, είτε από αδιαφορία. Αλίμονο φυσικά αν τέτοιου είδους περιστατικά είχαν θέση στο ΒDSM ή αποτελούσαν χαρακτηριστικά απότοκα των προϋποθέσεων του. Αυτό είναι τόσο αυτονόητο που δεν χρειάζεται καν να το ξαναπούμε και αν έπρεπε να το ξαναπούμε θα σήμαινε πως έχουμε έναν λόγο για να ανησυχούμε ( αστειεύομαι   )
   
 7. Enthralling kernel G

  Enthralling kernel G Regular Member

  Re: Απάντηση: Κακοποίηση

  Το πρόβλημα με τον προσηλυτισμό είναι πως ,όταν παει να μπει κανείς στη διαδικασία ,μπορεί να τύχει και να ανακαλύψει ότι αυτή τελικά δε χρειαζόταν για πάρτη του ευθύς εξαρχής.

  Για να τσεκαριστούμε λίγο...πιο πολυεπίπεδα...
   
 8. Sehrazat

  Sehrazat Regular Member

  Απάντηση: Κακοποίηση

  Καθώς λοιπόν προσωπικά θεωρώ πιο εποικοδομητική την πιο απτή κ άμεση γραφή,έχω να επαναλάβω διανθιζοντας λιγο τα εξής:
  Το Βdsm μπορεί για κάποιους να ειναι ο μόνος τροπος που "λειτουργούν" σεξουαλικά,ή που επιθυμούν. Σ αυτή την επιλογή τους οδηγεί μια εσωτερική ανάγκη που διαφέρει ανάλογα με το status αλλά κ από άνθρωπο σε άνθρωπο, πααααρα πολύ! Διαφορετικοί λόγοι, ιδισυγκρασιες, ανάγκες, θέλω, παιδεία, συναίσθηση κλπ κλπ. Δεν ειναι ο χώρος μας!!! Δεν ειναι το bdsm μας!! Αυτό που βιώσαμε ή που φαντασιωνομαστε ότι θα βιώσουμε στο "χώρο", δεν ειναι καθοοολου κοινο για κανέναν από μας! Αυτό δεν ειναι άλλη μια γενικότητα που λέω,ειναι ο μπούσουλας για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε εστω στη συναίσθηση ότι ναι, ενδεχομενως, ο x Κύριος Κύρια χααλαρα, χαλαροτατα έχει διαφορετικά πράγματα στο μυαλό του και την ψυχή του από τον α ή β σκλαβακο!!! Και ναι το κέρατο μου κακοποίηση είναι λχ να σε 'χρηζει πετ' και να 'αποδομει' την προσωπικοτητα σου, ακομα και με την ηλίθια συναίνεση σου, αν και εφόσον δεν έχει ( που by default δεν την εχει!!)τη δυνατότητα να σε ΑΝΑΔΟΜΙΣΕΙ ξανά και σωστά!!κα(αληθεια τι σημαίνει σωστά?!?)

  Ο μεγαλύτερος κίνδυνος κατ' εμέ δεν είναι η σωματική, αλλά η ψυχική κακοποίηση ΚΑΙ κακομεταχείριση!! Και το φαντασιωτικο λάθος των περισσοτερων μας η εξιδανίκευση του Από πάνω!! ή (χειρότερα ίσως) η εξιδανίκευση του βιτσιου μας!!
  Ο εκάστοτε Από Πάνω να θυμίσω εδω ότι εκτός "χωριουμ" μπορεί να ειναι ο ψιλικατζης της γειτονιάς, ο υπάλληλος της ασφαλιστικής, η πωλήτρια υποδηματων ή η δ/ντρια τάδε...Οποιοσδηποτε δηλαδή!! Απλά ο οποιοσδήποτε κοινός καθημερινός, άνθρωπος με ότι αυτό σημαίνει και φερει μαζί του...(εύκολο να γίνουν αναγωγές του τύπου: εξουσία σε χέρια καταπιεσμένα!!!¿¿)
  Δεν λέω απαραίτητα ότι συμβαίνει αυτό! Όμως έχει μεγααααλες πιθανότητες και πολυ χώρο ιδίως οταν υπαρχει και το άλοθι-passpartout της συναίνεσης!!

  Και εδω θα έρθω λιγο στην εξιδανίκευση του βιτσιου μας! Και μιλάω εκ πείρας κ επί προσωπικου!! Ναι θελει ΔΥΝΑΜΗ να εισαι σκλαβος/σουμπος ή μποτοματζης! Μεγάλη δυναμη! Η οποία καλείται ομως να καλύψει άλλες. Μεγαλύτερες Α δ υ ν α μ ι ε ς! Και πιστέψτε με μου ήταν/ειναι πολυ δυσκολοτερο να ξεπεράσω αυτές τις προσωπικές μου αδυναμίες, από το να ξεπεράσω όρια bdsmοφεροντα!!! Όπως ειναι δυσκολότερο αν εισαι στους Άπο πάνω να επιβληθεις στην ανάγκη σου λχ 'να τον τσακισεις' στο ξύλο , να τον κανεις να σερνεται η να τον εφτελισεις από ότι να συγκρατηθεις, να ελέγξεις. Ή. ακομα πιο πέρα να αναρωτηθεις....

  Εν ολίγοις θεωρω, πως το όριο ειναι πολυ αχνό, ομιχλώδες κ εύκολα παραβιασιμο και μάλιστα πιθανότατα Ακούσια-ασυναίσθητα, στο όνομα της καβλας, η της επιστεγασης του οποιου status!!
  Eχω δει,κ έχω βιώσει και προσωπικα πολλές φορές τουλάχιστον γραπτά,εδω μέσα, συναγωνισμό για το ποιος/α ειναι περισσότερο σκλάβα ή υ και ποιος ειναι Αρχηγοπουλο κ πιο Μαστεραρος απο τον αλλον. Κ αυτό οχι μόνο σε επίπεδα πρώτης ανάγνωσης αλλά κυρίως στα "πιο ψαγμενα" και intelectual...!!!Εκει θεωρώ ότι ειναι και τα ζόρια!

  Το νου μας λοιπόν πρώτα απ' όλα στους εαυτούς μας σε όποιο στάτους κ αν είμαστε!! Το προσέχω... Είναι weak! Give me smth stronger guys!!!

  κλείνω εδω με την ευχή πραγματικά
  Να είμαστε όλοι καλα!!
   
  Last edited: 5 Δεκεμβρίου 2012
 9. Απάντηση: Κακοποίηση


  Ορθον! Ομως θελω να σταθω στην υπογραφη σου που προφανως αναφερεται στην ελληνικη επιγραφη που ειναι χαραγμενη στην ταφοπλακα του Τζιμ Μορισον, στο Παρισι....  

  Κατα τον δαιμονα εαυτου, πρεπει να ζει και καθε υ....
   
 10. _DaRkNiGhT_

  _DaRkNiGhT_ femdom art

  Απάντηση: Κακοποίηση

  δλδ οταν ο/η σε βοηθαει να ξεπερασεις τα ορια σου ειναι κακοποιηση?
   
 11. MindFeeder

  MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

  Απάντηση: Κακοποίηση

  Εννοείται ότι δεν είναι κακοποίηση....

  μάλλον ο σκοπός είναι να ξεπερνάς τα όρια,

  Μάνος (manos291)
   
 12. ~ζωή~

  ~ζωή~ Regular Member

  Απάντηση: Κακοποίηση

  θα συμφωνήσω φίλε μου!!!!!!!.
  κακοποίηση λέγεται όταν συμβαίνει κάτι που δεν το θες, κάτι που δεν το αντέχεις.... να ξεκαθαρίσω εδώ τη διαφορά με την τιμωρία... η τιμωρία είναι κάτι στην οποία έχεις συμφωνήσει... κάτι που αντέχεις... κάτι στο οποίο απλώς αφήνεσαι και δεν είναι και τόσο άσχημο... πόνος-ηδονή, οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος κατα Freud... η κακοποίηση διαφέρει από την τιμωρία... ωστόσο ένας Αφέντης μπορεί να περάσει από το ένα στο άλλο... ανεπίτρεπτο κατά τη γνώμη μου... ;άμα το κάνει δεν είναι Αφέντης... υπάρχει μια λεπτή γραμμή βλέπεις... όλοι έχουμε όρια... όρια που κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει να τα... πως να το πώ;; επεκτείνουμε ίσως... να τα ξεπεράσοθμε κάπως... αλλά και πάλι έχουμε συγκεκριμένες αντοχές και συγκεκριμένα πράγματα που μας αρέσουν... το να κάνει κάποιος κάτι απλώς εκμεταλλευόμενος τη θέση του χωρίς να σκέφτεται τον άλλον, τότε ναι, αυτό είναι κακοποίηση...