Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καρμα και BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Maley, στις 10 Οκτωβρίου 2005.

  1. Maley

    Maley Contributor

    Παντα αντλωντας θεματα απο τα προσωπικα μου βιωματα (και τις πολυ λιγες εμπειριες) θέλω να θεσω το εξης ερωτημα (που κατα καιρους με εχει απσχολησει):
    Οπως εχω ξαναγραψει οι πρωτες μου bdsm ανησυχιες αναγονται στη εφηβεια η καλλιτερα στις αρχες της εφηβειας μου..ετσι αντι να αυνανιζομαι πχ για την ομορφη γειτονισα μου εγω αυτη την γειτονισα την φανταζομουνα σκλάβα Αιγυπτια και εγω ο Αφεντης της κλπ,κλπ. Σε συνδυασμο με τη λατρεια μου για την ιστορια, τα ηθη και εθιμα της εν λογω χωρας, που σημειωτεον την εχω επισκευθει 3 φορες, (η οικογενεια μου δεν εχει σχεση με αυτη), αναρωτιεμαι, αν και μπορει να φανει αστειο αυτο, αν εχουν σχεση με περασμενες ζωες αυτες οι φαντασιωσεις..Εσειε τι πιστευετε? η ολα αυτα ειναι μια μπουρδολογια.. Θα διαβασω με ενδιαφερον τις οποιες αποψεις σας
     
  2. potty65

    potty65 Regular Member

    Maley μπουρδολογία είναι και το ξέρεις. Δεν υπάρχει ζωή πρίν, δεν υπάρχει και μετά. Είναι σκληρό, γιατί είναι σύντομο, αλλά έτσι είναι. Τι νοήμα έχει θα μου πεις...Κανένα απολύτως, ζούμε απλά για να δώσουμε σε άλλους ζωή, οι οποίοι με την σειρά τους θα πεθάνουν και αυτοί. Το αν θα αφήσουμε κάτι σε μελλοντικές γενιές, είναι παντελώς αδιάφορο, γιατί απλά δεν θα υπάρχουμε για να το καρπωθούμε.

    Η μόνη στιγμή που αισθάνομαι ότι περιφρονώ τον θάνατο είναι κατά την διάρκεια του σεξ, και είναι ειρωνικό γιατί με το σεξ έρχεται ο αντικαταστάτης σου, άρα πλησιάζεις ακόμα περισσότερο σ' αυτόν. Εγώ δεν μπορώ να διώξω την ιδέα του, είναι σαν να τον ξεγελάω με τις ψευτοαπολαύσεις της ζωής, αλλά ξαναγυρνάει δριμύτερος και με περικυκλώνει από παντού.
     
  3. Wildchild

    Wildchild Regular Member

    potty65 πολυ απολυτος εισαι...Εκτος αν εχεις πεθανει, ξερεις την αληθεια και δε μας το αποκαλυπτεις   Οσο για σενα Maley οσους ρωτησεις τοσες διαφορετικες απαντησεις θα παρεις. Ηδη εχεις 2 διαφορετικες γιατι εγω πιστευω σε προηγουμενες ζωες, αρα γι μενα ολα ειναι πιθανα σε σχεση με τις φαντασιωσεις σου και ισως να ειναι αναμνησεις απο περασμενες ζωες..
     
  4. Maley

    Maley Contributor

    Οκ παιδια, ετσι ειναι οπως τα λετε..απλα εμενα καποτε με απασχολεισαι πολυ αν και δεν διακρινομαι για τις μεταφυσικες μου ανυσηχιες..
     
  5. blindfold

    blindfold Contributor

    εγω μια φορα που το ειχα ψαξει, ειχε βγει αποτελεσμα οτι ειμουν καλογρια στη πορτογαλια πριν χιλια χρονια και οτιν ημουν ανεξαρτητη και μου αρεσε να κυνηγω... ψιλο ακυρο το βρηκα και γενικα δε πιστευω σε τετοιες αποψεις αλλα μου εξιταρουν το ενδιαφερουν μιας και αποτελουν βαση για ιστοριες πραγματικα ενδιαφερουσες(η φανταστικη λογοτεχνεια ειναι αναμεσα απο τις πρωτες μου προτιμησεις   )
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    H λαική εκδοχή του βουδισμού μιλαει για την μετεμψύχωση ως μια χρονική αλληλουχία ζωών και εξελιξης. Ειναι ευκολα κατανοητό και συγχρονως δίνει μια ανακουφιση στο αγχος του θανάτου.

    Η πνευματική εκδοχή του βουδισμού δεν ενδιαφέρεται για το προ και μετα θανατον. Οι διαφορες ζωές (καταστασεις υπαρξης) υπάρχουν μεσα μας και το ζητουμενο ειναι να περασεις στη "φωτιση" δηλαδή σε μια ανωτερη κατασταση υπαρξης και αισθησης της ζωής από μια άλλη κατασταση χαμηλοτερης αυτοσυνειδησης. Με αυτη την εννοια ολοι εχουμε προηγουμενες ζωές εκτος κι αν ειμαστε κολλημενοι.