Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 27 Δεκεμβρίου 2006.

  1. Archon

    Archon sometimes sickness has fun


    safeword
    (Μια λέξη ή ένα σινιάλο που έχει συμφωνηθεί και χρησιμοποιείται για να σταματήσει κάποιο παιχνίδι. Όταν χρησιμοποιηθεί αυτή πρέπει υποχρεωτικά να σταματήσει το παιχνίδι.)
    απο οσο ξερω η δουλεια εχει καταργηθει.
    σε λαθος εποχη γεννηθηκαμε
    sad (istic)
    but true...
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)

    Για εμενα σκλαβα ειναι αυτη που δεν θα μου αρνηθη τιποτε, ακομα και αν θελω να την βαλω να υπηρετηση και αλλους/ες εκτος απο εμενα αλλα αφου το θελω εγω, στο λεξηλογιο της η λεξη (οχι, δεν μπορω, δεν γινετε κυριε αυτο γιατι εγω θελω να υπηρετω μονο εσας)δεν πρεπει να υπαρχη, κατ' εμε παντα, αυτη ειναι η πραγματικη σκλαβα. Αν του λεη ξερετε αφεντη μου ειμαι δικια σας αλλα ντρεπομε να μου φορεσετε το κολαρο δημοσια, η δεν μπορω να γλυψω τοις μποτες της φιλης σας Μιστρες παρα μονο τοις δικες σας, ενω εναι δικο του θελω , τοτε δεν εχη ο Κυριαρχος σκλαβα, αλλα η σκλαβα ενα κατα οπως τον θελη Κυριαρχο.
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Afentis_Epi8ymiwn

    Κανένας άνθρωπος δεν είναι ανώτερος και άρα και κατώτερος από κάποιον άλλο . Υπάρχουν άνθρωποι που παραδίνουν την διαχείριση των θέλω τους σε άλλους . Αυτό σε μία δική μας νεωτεριστική έκφραση χαρακτηρίζεται ως σκλάβος . Λανθασμένα κατά την άποψη μου . Σκλάβος Τους , είναι η σωστή έκφραση .
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θεωρώ ότι φύσει άνθρωπος σκλάβος υφίσταται σπανιότατα . Υποταγμένος σε μία προσωπικότητα ίσως. Υποταγμένος σε οτιδήποτε , από οποιονδήποτε του ζητηθεί ; Όχι . Το τελευταίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σκλάβος . Το άλλο στην επιτυχημένη του έκφραση , το χαρακτηρίζω ως «σκλάβος του αφέντη μου».
    Υπάρχει κάποιος που μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο ;
     
  5. female

    female Contributor



    Απορία -- οι μπότες (εκτός κι αν είναι ολοκαίνουργιες και ...περασμένες με οινόπνευμα) και από την πάνω μεριά είναι ή δεν είναι γεμάτες βρώμα και συνεπώς, μικρόβια, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν από εντερικά έως γαστρεντερίτιδα, και γω δεν ξέρω τι άλλο, στον / στην υπό που θα τις γλύψει; (Το ίδιο ισχύει και για πόδια κυρίαρχου / κυρίαρχης με μύκητες.)

    Δηλαδή μια διαταγή τέτοια δεν μπορεί κάλλιστα να σημαίνει "θέλω να αρρωστήσεις"; Γιατί να θέλει κάτι τέτοιο ένας κυρίαρχος και γιατί να το δεχτεί ένας / μία υπό;

     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θηλυκό μου , θα συμπληρώσω σε αυτό που πολύ ορθά φαίνεται να είπες , ότι όταν ένας κυρίαρχος είναι κρυωμένος , δεν πρέπει να δίνει εντολές για πράξεις στην υπό του , που εμπεριέχουν ανταλλαγή σωματικών υγρών , όπως φιλιά κτλ , γιατί αυτό κάλλιστα μπορεί να σημαίνει "θέλω να αρρωστήσεις"  
     
  7. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Τελικα ειναι το BDSM κατι που (απο οσα λεγοντε) πρεπει ντε και καλα να φτανει στο safeword ? ... δηλαδη ποσοι τοοοοσο συχνα φτανουν εκει ή μηπως η προκληση μεγαλυτερου πονου κρυβει ελειψη φαντασιας και ενδιαφεροντος ? ......
    θεωρουσα οτι η προκληση σωματικου πονου ειναι συνδεδεμενη με καποιας μορφης εκπαιδευσης/τιμωριας και οχι γιατι την βρισκουν ετσι (παμε αλλου μετα) ...... εεε στουρναρι ειναι και τα κανει συνεχεια λαθος ? ....
     
  8. Astarty

    Astarty Contributor

    Μην ξεχνάς (ξεχνάμε) ότι το BDSM εμπεριέχει (αν δεν είναι αλληλένδετο) με το SM.
    Η πρόκληση και αποδοχή σωματικού πόνου να γίνεται καθαρά για την ηδονή.
    Μαζοχιστές ακραίας μορφής που θέλουν να βιώσουν τον υπέρτατο πόνο. Τώρα αυτό μπορεί να έχει να κάνει με τους "ψ" αλλά υπάρχουν και είναι ανάμεσα μας. Όπως υπάρχουν και σαδιστές τέτοιου τύπου.
    Σε αυτές τις περιπτώσεις, δύσκολα διακρίνονται τα όρια τους (αν υπάρχουν).
     
  9. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)

    Εγω ομορφια μου μπορη να μην το κανω, αλλα ξερης ποσο συχνα γηνετε αυτο στο χωρο μας? Θα σε πληροφορησω αρκετες.
     
  10. Syrah

    Syrah Contributor

    Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ;

    ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ένας άνθρωπος να παραδοθεί απόλυτα, σε οποιονδήποτε, άβουλα, άκριτα γιατί το ένστικτο της αυτοσυντήρησης θα είναι πάντα πιο δυνατό από τη βούλησή του. Εκτός αν πρόκειται για κάποιο άτομο με παθολογική ψυχολογία, ή περιορισμένη αντίληψη. Πέραν των εξαιρέσεων, οποιοσδήποτε διατείνεται ότι έχει απόλυτα υποτακτική ψυχολογία, απλώς Μου λέει ψέμματα.
     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

    αυτό για εμένα δεν λέγετε σκλάβος υπό την έννοια του bdsm, αλλά και γενικά και πάλι δεν λέγετε σκλάβος ίσως θα ταίριαζε μία άκομψη λέξη αυτή του "μαλάκα" ούτε επι δουλοκρατείας αυτός ο ορισμός δεν όριζε τον σκλάβο ...
     
  12. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)

    Επειδή από την ώρα που άνοιξε το thread, το έχω κάτω από τη γλώσσα μου ή καλύτερα κάτω από τα δάχτυλά μου, Σ/σας παραθέτω τον ορισμό του σκλάβου όπως τον αντιλαμβάνομαι:

    slave: άτομο το οποίο είναι εν ενεργεία ιδιοκτησία Ενός Master ή δυνητική ιδιοκτησία Του Master που θα το εμπνεύσει, άτομο που ανήκει ή δύναται να ανήκει σε Κάποιον.