Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατά παραγγελία …Τραυματισμός ; (2) (συνεχίζεται)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 22 Δεκεμβρίου 2006.

 1. gaby

  gaby Guest

  Το θυμήθηκα κι εγώ εκείνο το νήμα LordDragonal και το μεταφέρω εδώ για να το συζητήσει όποιος επιθυμεί... κι εγώ χαίρομαι, με την ευκαιρία  
  Ευνουχισμος/κλειτoριδεκτομη, εσχατο μετρο σωφρονισμου ή/και επιθυμια εσχατης υποταγης

  Πολύ ενδιαφέρουσα η διάσταση που δίνει ο isnogood "εγώ σου παραδίδω τα πάντα, εσύ πόσα μπορείς να πάρεις;" και αγγίζει πολλές πτυχές M/s σχέσεων, όχι μόνο το τέλος. Επειδή σπανίως αγγίζουμε, πολλώ δε νηφάλια, το θέμα του σαδισμού και του αυτοελέγχου που απαιτεί αυτός για να υφίσταται σχέση μόνιμη και υγιώς "νοσηρή" μεταξύ ενός Αφέντη και ενός σκλάβου, είναι λίγο δύσκολο να έχουμε στο νου μας ότι αυτό το "τα πάντα" μπορεί να έχει απολύτως απτή σημασία για τον αυτοσυγκρατούμενο ως προς τις έξεις Του Αφέντη και απολύτως συναισθηματική - υποθετική αξία για τον ετεροελεγχόμενο σκλάβο που συχνά αναζητά ν αποδείξει τον εαυτό του ως σκλάβο. Αυτό που μπορεί ή επιθυμεί να πάρει ο Αφέντης συνιστά Δίκαιο και νόμο μέσα στη σχέση, αυτό που μπορεί ή επιθυμεί να προσφέρει ο σκλάβος είναι υλικό, το οποίο αξιοποιεί όπως κρίνει ο Αφέντης.

  Πολύ ενδιαφέρον και όταν το "τα πάντα" στο επόμενο ποστ έγινε "για πάντα" και αυτό έχει στενή σχέση με το θέμα του αυτοτραυματισμού - ακρωτηριασμού που συζητάμε.
  Το "για πάντα" όσο και να το θέλουμε, όσοι το θέλουμε, το περιορίζει ένας Παίκτης ισχυρότερος από εμάς όλους: η ζωή. Να το "εκβιάσουμε" με αυτοτραυματισμούς ή ακρωτηριασμούς; Δεν έπεται ότι θα προκύψει έτσι.
   
 2. sapfw

  sapfw Hard to handle Contributor

  Απάντηση: Κατά παραγγελία …Τραυματισμός ; (2) (συνεχίζεται)

  σοφό
   
 3. isnogood

  isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

 4. MasteR_PieR

  MasteR_PieR Regular Member

  Απάντηση: Κατά παραγγελία …Τραυματισμός ; (2) (συνεχίζεται)

  ΑΧ βρε Λιακομ που νομιζησ οτι βρισκεσε ? μπερδεβεσε μου φενετε   τι εροτισησ εινε αυτεσ που κανησ ? σονη και καλα να διαφ8ηρησ και να βαζησ Αροστημενεσ ιδεεσ   προσεχε τι λεσ Λιακομ 8α σε κακοχαρακτιρισουν Παραλιγο να σε πουν αροστο Εδο για ουρολαγνια τολμισα να γραπσο ο καπσεροσ   και κοντεπσαν να με φανε  
   
 5. gaby

  gaby Guest

  Αλλάζουν όμως οι καιροί MasterPier, ωριμάζουν τα συστηματα, όπως παρατήρησε και ο LordDragonal παραπάνω  

  Χρόνια Πολλά και καλά και στην σκλάβα σας επίσης  
   
 6. Ηλίας

  Ηλίας Guest

  Re: Απάντηση: Κατά παραγγελία …Τραυματισμός ; (2) (συνεχίζεται)

  Πετράν , Φίλε μου , αρκεί που γνωρίζω εγώ ότι δεν είμαι άρρωστος   . Όσο για την διαφθορά , γνωρίζεις την άποψη μου . Τίποτα δε φυτρώνει σε κήπο με χώμα από μπετόν , ούτε καν τα ζιζάνια . Άρα κανείς δεν ενοχλείται από σπόρους που πέφτουν πάνω στο κράσπεδο , οπότε αν κάποιος ενοχλείται , αναρωτιέμαι...
   
 7. DarkPrince

  DarkPrince New Member

  Απάντηση: Re: Κατά παραγγελία …Τραυματισμός ; (2) (συνεχίζεται)

  Απολυτη ταυτιση!
  Καθως επισης κ με την αποψη της SM ART LADY οσον αφορα την διανοητικη ισορροπια του Μaster/Mistress που θα επιδιωξει κατι αντιστοιχο στον/ην υποτακτικο/η του.