Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατηγορίες σκλάβας????

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος carissa[L_T], στις 6 Μαϊου 2006.

Tags:
 1. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Πέρα από τα levels of submission το ξέρατε πως υπάρχουν και κατηγορίες σκλάβας?
  Οι δύο βασικές κατηγορίες που έχω καταφέρει να διαχωρίσω με την βοήθεια πολλών ανθρώπων και προσωπικών εμπειριών είναι αυτή της σκλάβας pet και της σκλάβας συντρόφου.
  Οι τίτλοι δεν είναι απαραίτητο να υιοθετηθούν από τους άλλους. Απλώς εξυπηρετούν εμένα στον διαχωρισμό.

  Να σημειώσω επίσης πως και στις δύο κατηγορίες μιλάω για απόλυτες σκλάβες.

  Στην κατηγορία σκλάβα pet ανήκουν ή μη σκεπτόμενες υποτακτικές, εκείνες που δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία. Συνήθως η σκλάβα pet ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες, είναι απόλυτα ευχαριστημένη και ενεργεί καλύτερα ως εκτελεστικό όργανο. Ο τρόπος που υπηρετεί καθορίζεται πάντα και ανα πάσα στιγμή από Τον Κυρίαρχο χωρίς κάποιες ελευθερίες κίνησης και ενεργειών.

  Η άλλη κατηγορία σκλάβας είναι η κατηγορία συντρόφου. Είναι συνήθως η πρώτη σκλάβα στο household η μεγάλη αδελφή για τις υπόλοιπες, ενεργεί βάση επιθυμιών Του Αφέντη αλλά έχει κάποιες συγκεκριμένες ελευθερίες. Μπορεί για παράδειγμα να καθοδηγεί άλλες σκλάβες, να αποφασίζει ως προς τα πρακτικά θέματα, supermarket, λογαριασμούς, μενού, αλλά αυτό συμβαίνει αφού έχει την απόλυτη συνείδηση της θέσης της ως σκλάβα και ιδιοκτησία, αλλά και φυσικά την εμπιστοσύνη Του Αφέντη της.

  Καμιά από τις δύο κατηγορίες δεν είναι καλύτερη από την άλλη. Η κατηγοριοποίηση εξαρτάται από τον χαρακτήρα της υποτακτικής και το είδος σκλάβας που θέλει να έχει Ο Κυρίαρχος. Και στις δύο κατηγορίες γίνεται εκπαίδευση, και στις δύο γίνεται humiliation, τιμωρίες, torture, sharing κλπ κλπ.

  Έχω γνωρίσει υποτακτικές και από τις δύο κατηγορίες. Συζήτησα τις σκέψεις και τις ενοχές. Η σκλάβα σύντροφος για παράδειγμα περνάει κάποια στιγμή το άγχος πως δεν ήταν αρκετά καλή γιατί δεν ήταν από την στόφα της σκλάβας pet. Πιστεύω πως θα μπορούσε να γίνει, αλλά προφανώς Κάποιοι Μάστερς τις θέλουν έτσι, οπότε και δεν χρειάζονται άλλες τακτικές που θα την πάνε στην πρώτη κατηγορία που ανέφερα.

  Η σκλάβα pet από την άλλη αγχώνεται και δυσλειτουργεί αν προσπαθήσει κανείς να την κάνει πιο αποφασιστική. Το ελεγχόμενο περιβάλλον του household για εκείνη είναι ο κόσμος όλος και είναι ευτυχισμένη εκεί.

  Ανέφερα λοιπόν δύο πολύ βασικές και γενικές κατηγορίες, με την γνώση των αποχρώσεων που προκύπτουν από τις ιδιαιτερότητες τις κάθε περίπτωσης, θέλωντας να ακούσω τις απόψεις σας και πιθανόν παρατηρήσεις.
   
 2. gaby

  gaby Guest

  Σκλάβες ερωμένες υπάρχουν;
   
 3. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  sis, αν εννοείς sex slave και οι δύο παραπάνω κατηγορίες μπορούν να είναι.  
   
 4. gaby

  gaby Guest

  Δεν εννοούσα σκλάβα sexual object sis   έχεις απόλυτο δίκηο σε αυτό. Άλλωστε κανένας τύπος σκλάβας δεν θα είναι αμιγής υποθέτω.

  Αν υποθέσουμε ότι ο Κύριος μίας σκλάβας επιθυμεί να κάνει κάτι με τρόπο που φέρνει λάθος αποτελέσματα. Αλλά είναι η επιθυμία Του αυτή και δεν γίνεται τίποτα.

  Έστω ότι Του αρέσει να κλείνει εισητήρια διακοπών την τελευταία στιγμή και πάντα υπάρχει πρόβλημα με το ξενοδοχείο, για παράδειγμα.

  Η σκλάβα σύντροφος, θα βρει την λύση, θα ζητήσει την άδεια να Του μιλήσει, θα παρακαλέσει να την Ακούσει, θα προτείνει και αν της επιτραπεί, θα φροντίσει η ίδια να Του λύσει το πρόβλημα.

  Η σκλάβα ερωμένη δεν θα φροντίσει να λύσει κανένα πρόβλημά Του. Θα Του απαλύνει όμως τις συνέπειες των σφαλμάτων Του.

  Καταλαβαίνω ότι είναι λεπτή η διαφορά και ότι γενικά στην πεζή εποχή που Ζ/ζούμε, όλες λίγο πολύ για σύντροφοι και όχι για ερωμένες ανατρεφόμαστε, άλλο αν κάποιες από μας γίνονται και σκλάβες.

  Η ερωμένη σκλάβα στη σκέψη μου είναι αυτή που από μόνη της, χωρίς να την κατευθύνει ο Κύριός της δηλαδή, θα φροντίσει για την ευχαρίστησή Του και να Τον φροντίσει, αλλά δεν θα ενδιαφερθεί η ίδια να φροντίσει για το καλό Του.
   
 5. Maley

  Maley Contributor

  Θα προτιμουσα μια σκλαβα-σκλαβα..τίποτα άλλο..τα υπόλοιπα ανηκουν σε μενα..Υπαρχει τετοια κατηγορία?
   
 6. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Οι παραπάνω κατηγορίες εκεί υπάγονται Κύριε Maley.
   
 7. Anal_Trainer

  Anal_Trainer New Member

  εχς τιν εντυποση πος και ι "πρωτη σκλαβα" .. δεν εχει διαφορα απλα ο αφεντης τιε δινει αν τισ δοσει καποια προνομια
   
 8. sub

  sub Regular Member

  Οι σκλάβες και οι subs όπως και οι Dom kai οι Masters είναι άνθρωποι και καθένας είναι μοναδικός. Ναι ίσως μπορει σε μια γενικότητα να τις κατατάξει κανεις σε 2 κατηγορίες , όμως με απειρες υποκατηγορίες.
  Καθένας Μ/μας είναι ξεχωριστός και σαν άτομο και έχει να κάνει με την ιδιοσυγκρασία του , τον τρόπο που μεγάλωσε και πως και απο ποιόν εκπαιδεύτικε.

  Ενδεικτικά αναφέρω ότι στα τρέχοντα ακόμη νήματα , βλέπουμε την ύπαρξη doormate σκλάβων, σκλαβων "φανατικών του ελέγχου" σκλάβων που 'άγονται και φέρονται ' απο Players και αντιστροφα σκλάβων που γουστάρουν "σλατιστικα" παιχνιδια με αυτούς!!!

  Είναι προφανές λοιπόν ότι όσες κατηγορίες πείτε...τόσες και αλλες τόσες θα βρούμε. Ακόμη και sis εκπαιδευμένες απο τον ίδιο Αφέντη εχουν τεράστιες διαφορές , όχι μόνο γιατι Εκείνος τις εκπαιδευσε διαφορετικά.

  Αλλωστε ανάλογα με τα χρώματα και τον καμβά είναι διαφορετικος ο πίνακας ακόμη και αν εχει το ίδιο θεμα και ακόμα κι αν ειναι απο το ίδιο χέρι φτιαγμένος....!!!
  ΄
     

  sub
   
 9. blindfold

  blindfold Contributor

  παίρνωντας την τοποθέτηση της sub θα ήθελα να πω ότι όντως αναφέρθηκαν λίγα παραδείγματα από την carissa[L_T] τα οποία ισχύουν και για τους σκλάβους, υπάρχουν και σκλάβοι Ξ/ξέρετε ... έστω υποτακτικοί
   
 10. lara

  lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

  Αναρωτιέμαι αν για μια σκεπτόμενη σκλάβα, το να μπορέσει να φτάσει να αντιδρά με μια διαταγή Του σαν pet, είναι ευλογία και ένα σημάδι πολύ καλής εκπαίδευσης και αντίληψης της θέσης της...
   
 11. carissa[L_T]

  carissa[L_T] Contributor

  Φυσικά είναι sis, το να είσαι σκεπτόμενη δεν σε κάνει λιγότερο σκλάβα και η ανταπόκριση (όχι αντίδραση) πρέπει να είναι η ίδια στην τελική και στις δύο κατηγορίες. Η διαδικασία ίσως διαφέρει. Όχι το αποτέλεσμα.
   
  Last edited: 22 Μαϊου 2006
 12. naruto

  naruto New Member


  Θα πρεπει απλα να συμφωνησω