Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κουρεμα... Ο απολυτος εξευτελισμος?

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Gangrel, στις 14 Ιανουαρίου 2021.

  1. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    @Iagos, μου θυμίσατε το σπουργιτάκι του Αρκά. Σαν να μην είχε ανθρώπινες ιδιότητες "ο Μπάρμπας" σαν να ήταν ο καμβάς όπου θα ζωγραφίζατε εσείς την δική σας υπεροχή επί του Άλλου.

    Συμφωνώ με Arioch και κρατώ αυτό
    γιατί το θεωρώ και εγώ αυτονόητο και από πλευράς μου έλλειψη σεβασμού προς τον όποιον Κ να νιώθω ή να δηλώνω ότι δεν γνωρίζει, δεν ζυγιάζει, δεν φροντίζει για τις ισορροπίες του υ εντός του και εντός της κοινωνίας και δεν προετοιμάζει το υ ανάλογα.
    Ουδόλως. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα φύλου (δείτε Jutith Butler σχετικά) και σε αυτό βάλλει η επιβολή της παρενδυσίας, γιατί αν ήταν επιλογή θα ήταν όλως διόλου διαφορετική υπόθεση.
    Το επιβεβλημένα ξυρισμένο κεφάλι παραπέμπει σε γύμνια και είναι κοινωνικά αποδεκτό, τόσο όσο, ώστε να αισθάνεται γυμνός αυτός που έχει το ξυρισμένο κεφάλι και να νιώθει, την ίδια στιγμή ότι αυτό συμβαίνει μόνον στο μυαλό του και δεν ισχύει στην πραγματικότητα, εξευτελιστικό και έτσι.

    Στην πραγματικότητα και τα δύο αυτά, επιβολή παρενδυσίας και υποχρεωτικό ξύρισμα κεφαλής υπογραμμίζουν την άνιση σχέση των δύο μελών της D/s ή M/s, πρωτίστως μεταξύ τους και με πολλούς τρόπους και αυτό είναι που κάνει την διαφορά. Ως στερεότυπα έχουν καμφθεί - σε κάποιο βαθμό - εδώ και καιρό.

    Έληξε το θέμα με τον τυπάκο που μας ξεβλάχεψε, τώρα επιβάλλεται να ανοίξουν τα μυαλά μας, με συγκεκριμένους τρόπους και προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
     
  2. Salamander

    Salamander Dance into the fire

    Μεγαλώνοντας και
    Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμφωνώ μαζί σου. Λυπούμαι για τις τραυματικές εμπειρίες εμπειρίες των παιδικών να σου χρόνων.Νομίζω όμως ότι με λάθος μπαρμπάδια μεγάλωσες.Κάνοντας ένα flash back στα δικά μου παιδικά χρόνια θυμάμαι τα αντίστοιχα μπαρμπάδια που μιλούσαν για τις ίδιες κοπέλες με τις κοντές ποδιές και φούστες... λέγοντας ότι δεν πειράζει θα ζήσουν και θα καταλάβουν ότι είναι προτιμότερο να σε αγαπούν για τα εσωτερικά χαρίσματα και όχι για τα εξωτερικά.....Όσο για τους κανόνες νομίζω ότι και στο bdsm υπάρχουν και μάλιστα ποιο αυστηρή Σπ αυτούς στον έξω κόσμο...και μάλιστα με ποινές αυστηρότερες....Συγχώρεσε με για την φλυαρία μου να έχεις μια όμορφη Κυριακή....
     
  3. -Volt-

    -Volt- Contributor

    3λα+2όπα=;
     
  4. Salamander

    Salamander Dance into the fire

    9&)
    =Φωνή βωο
    =Φωνή βοώντος εν τη ερήμου....
     
  5. Freja.in

    Freja.in Regular Member

    Υπάρχει περίπτωση και το υ, να μην ήταν ποτέ υ;
    Πιστεύετε πως υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων οι οποίοι είναι kinksters και για λάθος λόγους επιχειρούν να χαρακτηρίσουν τον εαυτό τους ως Κ ή υ;
     
  6. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    την Ελενη Ερημου;;
     
  7. Iagos

    Iagos Contributor

    Εν τη ερήμω, άνθρωπε μου, εν τη ερήμω....
     
  8. -Volt-

    -Volt- Contributor

    σαν όσους βρίσκουν το φόρουμ κατά τύχη ας πούμε.
     
  9. de7

    de7 s

    #σταθερότητα

    Το όνομα της φιλοσόφου είναι Judith Butler. Θα σας πρότεινα να την ξαναδιαβάσετε.

    Η στοχοθεσία του ξυρισμένου κεφαλιού του υ/σ Ορίζεται από Τον Αφέντη.

    Δεν *με* αφορά το θέμα στο οποίο αναφέρεστε. Όσον αφορά στις κατευθύνσεις του σκέπτεσθαι, έχω ήδη τοποθετηθεί.
     
    Last edited: 17 Ιανουαρίου 2021
  10. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αναμενόμενο μεν, κακή εντύπωση μου κάνει δε αυτό το στυλ "σου την έχω φυλαγμένη", κατώτερο προσδοκιών. Δικό μου θέμα, όχι δικό σας το αν τοποθετήθηκα εκεί όπου τοποθετηθήκατε και εσείς, δεν είχε να κάνει με εσάς, είχε να κάνει με το ότι κάτι θέλησα να πω. Συμβαίνει επειδή ασχολούμαι με θέματα και όχι με πρόσωπα. Αντιθέτως εσάς σας βλέπω να παίρνετε προσωπικά το οτιδήποτε.

    Μην το διανοηθείτε. Έχω reading list, όπως μπορείτε να υποθέσετε.

    Αυτό είναι αυτονόητο στο M/s, συζητάμε αν είναι εξευτελιστικό ή δεν είναι. Αν θεωρείτε το θέμα "απαγορευμένο" γιατί στην προκειμένη ο εξευτελισμός βασίζεται σε απηρχαιωμένες πεποιθήσεις, γνωρίζετε τι να κάνετε. Από την πλευρά μου θεωρώ ότι ο καθένας μπορεί να εκφράσει πώς νιώθει ή πώς θα ένιωθε σε κάθε περίπτωση και ότι ο καθένας καλό είναι να αποφεύγει να κάνει διακρίσεις (discrimination). Ίσως έχει να κάνει με τους φιλοσόφους που προτίμησα να διαβάζω και να ακολουθώ.

    Πας μετά Χριστόν προφήτης...
     
  11. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Άσχετο αλλά day collar φοράμε πολλές   μάλιστα πρόσφατα είδα μια συνάδελφο, με κολλαρακι σκλαβας. Ούτε εγώ ρώτησα ούτε φαντάζομαι κανένας άλλος.

    Κατά τα λοιπά, όπως κάποιοι δεχόμαστε τον σκληρό πυρήνα του bdsm, ίσως οι σκληροπυρηνικοί να αφήσουν ένα παράθυρο ανοιχτό για όσους πράττουν/βιώνουν μια πιο lite έκδοση; Όχι; Ποτέ;   να καούν στην κόλαση;
     
  12. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor