Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυβερνογραβάτες & δικτυοκόμποι

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 29 Μαρτίου 2006.

Tags:
 1. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  1774]
  Ενα απο τα καλυτερα ίσως φετίχ της γυναίκας, αφού ο κόμπος τής δηλώνει την προσωπικότητα του άντρα, ενώ ο Oscar Wilde (ο άλλος) έλεγε πως "μία καλοδεμένη γραβάτα είναι το πρώτο σοβαρό βήμα στη ζωή".
  Ανοίξτε τον υπολογιστή σας, μπείτε στο Internet και βρείτε χίλιους και έναν κόμπους!

  Τι θα λέγατε για μία γραβάτα με περιεχόμενο;
  Μία γραβάτα που θα κάνει τους άλλους να σας κοιτάζουν είτε με θαυμασμό ή απορία, είτε και με κακία; Ο λόγος βέβαια για την εικόνα που απεικονίζει η γραβάτα.
  Μία εικόνα πρωτότυπη και εξαντρίκ, ας πούμε, το στιγμιότυπο της βύθισης του Τιτανικού. Δεν σας αρέσει; Καλά, τότε μία γραβάτα με τους Rolling Stones. Πάλι όχι;
  Tελευταία πρόταση: γραβατούλα με τσιπάκια ή πληκτρολόγια. Αν και πάλι δεν σας δελέασα, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μέσα από μία απελπιστικά μεγάλη συλλογή γραβατών όπου θα βρείτε σίγουρα αυτό που ζητάτε.
  Πληκτρολογήστε απλά http://www.ties.net και όλες οι γραβάτες που ονειρευτήκατε ξετυλίγονται μέσα στην οθόνη του υπολογιστή σας. Και καλά, αγοράσατε το “φετίχ” των περισσότερων γυναικών ανά την υφήλιο.

  Ξέρετε να δέσετε τον κόμπο της; Ξέρετε ποιο πρέπει να είναι το μήκος της; Tο πλάτος της; Ο γράφων πάντως δεν ξέρει και για να βρει μία άκρη δεν έχασε τον καιρό του. Να ’ναι καλά η αλταβίστα μας. Με το πρώτο ντου στον κυβερνοχώρο έφτασαν μερικές χιλιάδες σελίδες, αλλά με ένα πιο λογικό φίλτρο η κατάσταση βελτιώθηκε.

  Ανάμεσα λοιπόν σε μερικές εκατοντάδες άχρηστες σελίδες με άξονα τη γραβάτα θα βρείτε τόπους όπου με τη βοήθεια έξυπνων σκίτσων μπορείτε να μάθετε πώς δένεται ένας κόμπος σε μία γραβάτα. Αν είστε ήδη γνώστης του θέματος, σίγουρα θα ανακαλύψετε αρκετούς νέους κόμπους για να... κομπορρημονείτε στους φίλους σας. Ανοίξτε λοιπόν το μοντεμάκι σας και πληκτρολογήστε http://www.alumni.caltech.edu/~landman/TYKlinks.htm.

  Παίζοντας με την αλταβίστα σίγουρα θα εκπλαγείτε από το πλήθος των τόπων για τις γραβάτες και τους κόμπους τους καθώς και για τα καταστήματα που ασχολούνται αποκλειστικά με την πώληση γραβατών.

  Καιρός όμως για ένα γρήγορο τεστ, ένα τεστ που θα σας κάνει να νιώσετε πόσο λίγες είναι οι γνώσεις σας...
  Πόσοι από εσάς γνωρίζετε σε ποια εθνικότητα ανήκουν αυτοί που επηρεάζουν καθημερινά τη ζωή μισού δισεκατομμυρίου ανδρών πάνω στη Γη;
  Ποιοι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι που “αναγκάζουν” μισό δισ. πληθυσμού να φορούν γραβάτα κάθε πρωί;

  Η ιστορία της γραβάτας μετράει περίπου 350 χρόνια, εστιάζεται δε κάπου στο 1660. Εκείνη την εποχή, ένα σύνταγμα από Κροάτες στρατιώτες επισκέφθηκε μετά από μία νικηφόρα μάχη με τους Τούρκους το Λουδοβίκο 14ο στο Παρίσι, με σκοπό να αποσπάσουν την εύφημη μνεία του βασιλιά, αλλά και να ενταχθούν στη δύναμή του.

  Οι Κροάτες στρατιώτες φορούσαν πολύχρωμα υφασμάτινα μαντήλια γύρω από το λαιμό τους, ενώ οι αξιωματικοί μεταξένια.
  Ο Λουδοβίκος, που ήταν άνθρωπος με έντονο το αίσθημα της καλαισθησίας, εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση των στρατιωτών και έτσι δεν άργησε να ιδρύσει το πρώτο σύνταγμα των Royal Cravattes, δηλαδή ένα σύνταγμα “βασιλικών γραβατών”. Η γραβάτα έγινε έτσι σήμα κατατεθέν για το βασιλιά, ενώ η ονομασία "cravat" γεννήθηκε από παράφραση της λέξης "croat".

  Οι νουνοί λοιπόν της γραβάτας δεν είναι άλλοι από τους Κροάτες. Η μόδα αυτή δεν άργησε να περάσει τα στενά της Μάγχης και ύστερα από ελάχιστο χρονικό διάστημα κανένας Άγγλος δεν διανοείτο να εμφανιστεί χωρίς κάποιο ύφασμα τυλιγμένο γύρω από το λαιμό του.
  Μάλιστα, μερικές φορές κάποιοι φορούσαν την πρωτόγονη γραβάτα τόσο ψηλά και σφιχτά, που δεν μπορούσαν να ανασάνουν με ευκολία!

  Τέτοιο βίτσιο με τη γραβάτα! Αν πάντως είστε κι εσείς βιτσιόζοι, δεν χάνετε τίποτα να επισκεφτείτε το Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, όπου μπορείτε να βρείτε χειροποίητες γραβάτες από ιταλικό μετάξι, που ακολουθούν πιστά τη συνταγή της εποχής εκείνης. Όσο δε για την επίμαχη γραβάτα της κυρίας Lewinski, ρωτήστε καλύτερα τον κ. πρώην πλανητάρχη, αυτός ξέρει περισσότερα...

  Κυριάκος Μακαρονίδης
   
 2. wicked_greg

  wicked_greg New Member

  Thanks for the useful info.

  What does this have to do with the S&M scene ???
   
 3. blindfold

  blindfold Contributor

  προφανώς αγαπητέ wicked_greg δεν προσπάθησες να επεκτείνεις λίγο τη φαντάσια σου με το πία σχέση έχει η γραβάτα με το fetish και κατεπέκταση με το S&M
  "Μάλιστα, μερικές φορές κάποιοι φορούσαν την πρωτόγονη γραβάτα τόσο ψηλά και σφιχτά, που δεν μπορούσαν να ανασάνουν με ευκολία!

  Τέτοιο βίτσιο με τη γραβάτα! Αν πάντως είστε κι εσείς βιτσιόζοι, δεν χάνετε τίποτα να επισκεφτείτε το Ζάγκρεμπ, την πρωτεύουσα της Κροατίας, όπου μπορείτε να βρείτε χειροποίητες γραβάτες από ιταλικό μετάξι, που ακολουθούν πιστά τη συνταγή της εποχής εκείνης. Όσο δε για την επίμαχη γραβάτα της κυρίας Lewinski, ρωτήστε καλύτερα τον κ. πρώην πλανητάρχη, αυτός ξέρει περισσότερα... " Έγραψε Η Κυρία SM_Art_Lady

  με τα quote δεν τα πάω και πολύ καλά...  
   
 4. wicked_greg

  wicked_greg New Member

  RE: RE: Κυβερνογραβάτες & δικτυοκόμποι

  Thanks my dear for boosting up my fantasy - you are a star !

  Με τη λογική αυτή φαντάζομαι ότι θα κατανοήσουμε καλύτερα το bdsm αν όλοι ασχοληθούμε με την ετυμολογία και τις ιστορικές καταβολές του κολάρου, της μάσκας, του σταυρού, των χειροπέδων, των κεριών, της βελόνας, των καρφιών, του χαλκά, της ζώνης, των γαντιών, του μαστιγίου, του ουροσυλλέκτη, της γυναικολογικής καρέκλας, του καθετήρα, της άμαξας (pony training), της παιδικής πάνας και της πιπίλας (baby training games if you wonder), του τατουάζ, της βέργας (βρεγμένης κατά την Ελληνική παράδοση για καλό spanking) κ.ο.κ.

  Αισθάνομαι πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα για τα επόμενα sessions γνωρίζοντας πού να πάω για να αγοράσω χειροποίητες γραβάτες από Ιταλικό μετάξι.

  P.S. Για το quote απλά κάνε κλικ στο quote  
   
 5. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: RE: Κυβερνογραβάτες & δικτυοκόμποι

  Yποπτευομαι ότι έχεις περιορισμένη φαντασία.
  Αυτά που λες εσύ και ισχυρίζεσαι και που μας προτείνεις σαν καλύτερα στο ΒDSM για να ασχοληθούμε εμένα προσωπικά που είμαι πολυπράγμων και έχω και αχαλίνωτη φαντασία δεν με καλύπτει.
  Πέραν αυτών που ανέφερες υπάρχουν ένα σωρό αντικείμενα που απαρτίζουν την καθημερινότητα μας και που στα χέρια μας (η στα πόδια μας) γίνονται πρωτότυπα toys και άλλα εξ αυτών είναι must φετίχ.

  Όσο για την γραβάτα σαν φετίχ ... μου φαίνεσαι ολίγον τι ανημέρωτος.
  Γιατί να είναι ερεθιστικές οι μεταξωτές κάλτσες μιας γυναίκας και όχι μια μεταξωτή γραβάτα δεμένη στο λαιμό ενός άντρα?

  Υ.Γ Πρέπει να διευρύνεις τους ορίζοντες της φαντασίας σου διότι θα μείνεις στην ίδια τάξη.
   
 6. wicked_greg

  wicked_greg New Member

  Διακρίνω δείγματα ερειστικής γραφής και έπαρσης SM_Art_Lady τα οποία μαζί με τη συνδρομή ελλειπούς κατανόησης και βιαστικής ανάγνωσης του προλαλήσαντος οδηγούν σε γραφές αμφιβόλου (και γραφικού) επιπέδου.

  Είθισται έμπειρα άτομα του χώρου με αχαλίνωτη φαντασία να μην έχουν την ανάγκη να το διατυμπανίσουν, αλλά εσύ προφανώς είσαι η απαστράπτουσα εξαίρεση. (Well done darling!)

  Τι θα έλεγες αν με τον ίδιο απαράμιλλο ζήλο και επιμέλεια προσπαθούσαν οι εν Αθήναις κοινωνοί της παρούσης να οργανώσουν εβδομαδιαίες ή δεκαπενθήμερες τακτές συγκεντρώσεις για ανταλλαγή απόψεων επί του επιστητού παρά να αναλώνονται σε ατέρμονες συζητήσεις επίδειξης ισχύος ?

  I am in, will you join the effort and make it happen?


  P.S. Please don't break my balls again but focus on the question
   
 7. SM_Art_Lady

  SM_Art_Lady Contributor

  RE: RE: Κυβερνογραβάτες & δικτυοκόμποι

  Eρειστική γραφή ...δεν θα το έλεγα στο συγκεκριμένο φυσικά post μου.
  Έπαρση χμ...ίσως και να έχω.
  Προσπαθώ να το μετριάσω...αλλά οι υποτακτικοί γύρο μου απογοητεύονται όταν το κάνω. Με τίποτε δεν θέλω να απογοητεύσω το κοινό μου  
  Θα με συνηθίσεις.
  Ευχαριστώ που μου το επιτρέπεις.
  Όντως, όποτε βρίσκω ευκαιρία τις φαντασιώσεις μου τις διατυμπανίζω. Μου αρέσει να τις μοιράζομαι.
  Έτσι ίσως και να προσφέρω και έμπνευση και ερεθίσματα σε κάποιους.
  Ενίοτε εισπράττω και εγώ από άλλους έμπνευση.
  Στο forum αυτό είθισται να συμβαίνει.
  Και αυτό το πρόβλημα εγώ θα το έχω?
  Απευθύνσου στους αρμόδιους φορείς.
   
   
 8. Syrah

  Syrah Contributor

  Re: Κυβερνογραβάτες & δικτυοκόμποι

  Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις γραβάτες, ίσως επειδή η εργασία του Πατέρα μου απαιτούσε πάντα επίσημη ένδυση, οπότε τις έχω συνυφάνει με τό πρότυπο του άνδρα, και δη του ισχυρού, μιας και ο Πατέρας μου έκπροσωπεί αυτή την κατηγορία ανδρών.

  Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ανδρικό σύμβολο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αυτοσχέδιο κολλάρο με λουράκι, καθιστούν τη γραβάτα, ένα εξαιρετικά αισθησιακό αντικείμενο, για εμένα.
   
 9. black_pearl

  black_pearl Regular Member

  Re: Κυβερνογραβάτες & δικτυοκόμποι

  Tις λατρευω τις γραβάτες!! Εχω πολλές!!!
   
 10. savra

  savra Guest

 11. Miss_Kirlian

  Miss_Kirlian Regular Member

  Re: Κυβερνογραβάτες & δικτυοκόμποι

  ενα δεν εχω καταλαβει σε αυτο το φορουμ.γιατί πρεπει να γινονται προσωπικες επιθεσεις εναντιων καποιων ατομων.ειχατε προηγουμενα μαζι τους;τους ξερατε;ολα επι προσωπικου τα παιρνετε πια.χαλαρα...
   
 12. zoyzoy_

  zoyzoy_ Contributor

  Re: Κυβερνογραβάτες & δικτυοκόμποι

  Καλως ήρθες στην πραγματικότητα του φορουμ!!!
  Και που να ήσουν και στα χειρότερα μαλλιοτραβήγματα...έχασες:lol: