Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχοι/ες - υποτακτικοί/ες ---> Α.Μ.Ε.Α.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος zoyzoy_, στις 16 Νοεμβρίου 2006.

  1. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Απάντηση: Κυρίαρχοι/ες - υποτακτικοί/ες ---> Α.Μ.Ε.Α.

    Διαβάζοντας πιο προσεκτικά το κομμάτι που μου έκανες quote θα απαντούσες στην ερώτησή σου. Για αυτό και παραθέτω το ρητορικό στην ουσία ερώτημα για τους υποτακτικούς. Φυσικά και αυτός που δίνει τις εντολές είναι σε πλεονεκτικότερη θέση.

    Κατ'αρχήν τίποτα δεν είναι αναμενόμενο. Τι θα πει χτυπήθηκαν από τη μοίρα? Προσωπικά δεν πιστεύω σε μοίρες, πεπρωμένα και άλλα τέτοια. Εμείς και μόνο εμείς ορίζουμε τη ζωή μας. Κατά δεύτερον ποιος μίλησε για ψυχικό σθένος? Το παρουσιάζεις σαν κάτι καταναγκαστικό. Το μόνο που χρειάζεται για να μπεις σε αυτήν τη "διαδικασία" όπως την ονομάζεις είναι να απενοχοποιήσεις και να αποδεχτείς τον τρόπο που καυλώνεις. Εχουμε ξαναπεί το bdsm δεν είναι καταφύγιο ψυχοθεραπείας. Για να κάνει κανείς bdsm πρέπει πρώτα να τα βρει με τον εαυτό του.

    Σωστά το έθεσες, προσωπική σου άποψη. Επέτρεψέ να διαφωνώ και να συνεχίσω να πιστεύω πως ο Κ χρειάζεται το υ για να υφίσταται αλλά και το αντίστροφο.

    Όχι δεν είναι λογικό. Αυτό είναι καταστροφή και ουδεμία σχέση έχει με bdsm. Αυτός ο παραπληγικός που περιγράφεις χρειάζεται ψυχολόγο και όχι υποτακτικό. Για αυτό και έγραψα με έντονα γράμματα αυτό: Πότε μην κάνετε το λάθος, υποτακτικοί και Κυρίαρχοι, να ταυτίσετε την αναπηρία σας με το στατους σας!

    Νομίζω πως τα έχεις μπερδέψει λίγο με τις έννοιες. Η δοτικότητα, η ευαισθησία, η αγάπη για τους άλλους, η επιθυμία να προσφέρεις δεν είναι χαρακτηριστικά σκλάβου. Είναι χαρακτηριστικά καλής πάστας ανθρώπου.
    Και αυτά τα χαρακτηριστικά ευτυχώς τα έχω συναντήσει σε πολλούς και Κ και υ. 

    Και εδώ η θέση μου δεν αλλάζει. Ναι όλοι μας έχουμε ανασφάλιες αλλά ξαναλέω το bdsm δεν αποτελεί και δεν πρέπει να αποτελεί καταφύγιο. Το θέμα δεν είναι να δημιουργήσουμε ένα σκέπαστρο για να στεγάσουμε τις ανασφάλειές μας, αλλά να ξεφύγουμε από αυτές. Αυτό κάνει το bdsm αγαπητέ μου, μας απελευθερώνει.

    Σε αυτό το φόρουμ μόνο για τα ΑΜΕΑ με σωματικές αναπηρίες μπορούμε να μιλήσουμε. Γιατί αυτό το φορουμ πραγματεύεται το bdsm και βασική αρχή του bdsm είναι το SSC = SAFE-SANE-CONSENSUAL (ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΛΟΓΙΚΗ-ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ)

    Ελπίζω να απάντησα στα ερωτήματά σου.
    Καλή σου νύχτα.
     
  2. Heretic_Angel

    Heretic_Angel Regular Member

    Απάντηση: Κυρίαρχοι/ες - υποτακτικοί/ες ---> Α.Μ.Ε.Α.

    Σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για το χρόνο και για τις απαντήσεις σας. Δε διαφωνούμε σε κάτι. Το μόνο που εξαρχής ήθελα ήταν να εκμαιεύσω κάποιες απαντήσεις, σε ένα λίγο πιο ξεκάθαρο πλαίσιο.

    Κάτι τελευταίο.

    Θα σας δημιουργούσε πρόβλημα αν κάποια στιγμή επέλεγα να παραθέσω κάποιες από τις απόψεις σας σε έτερα νήματα; Όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά γιατί είστε από τα ελάχιστα συνειδητοποιημένα άτομα της κοινότητας, που γνωρίζουν τι ρόλο έχουν και το σκοπό για τον οποίο είναι εδώ.

    Και πάλι ευχαριστώ.
     
  3. zoyzoy_

    zoyzoy_ Contributor

    Απάντηση: Κυρίαρχοι/ες - υποτακτικοί/ες ---> Α.Μ.Ε.Α.

    Κανένα πρόβλημα, αρκεί να παραθέτεις αυτούσιες τις προτάσεις,
    ώστε να μην παραποιείται το νόημα.
    Καλή σου μέρα.