Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχοι και κυριαρχικοί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Incomplete_, στις 9 Νοεμβρίου 2006.

Tags:
 1. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Ποιες οι διαφορές ;
   
 2. gaby

  gaby Guest

  Όταν λέει κάποιος ότι είναι Κυρίαρχος εν BDSM εννοεί ορισμένα πολύ συγκεκριμένα πράγματα που επιθυμεί και προσφέρει σε μία ερωτική του σχέση πρωτίστως και ενδεχομένως και έναν συνολικό τρόπο ζωής.

  Η ένταση Master/Dom/Top και το μίγμα BD/DS/SM μπορεί να διαφέρουν, η συχνότητα, ο αριθμός των παρτνερ, η σχέση με τους παρτνερ, αλλά πάντως αυτά που εννοεί είναι συγκεκριμένα πράγματα κατανοητά από όσους βρίσκονται στον χώρο.

  Ένας κυριαρχικός μπορεί να είναι πολλά πράγματα, μπορεί λίγο (αλλά ουσιαστικά κατ'εμέ) να διαφέρει από έναν Κυρίαρχο αλλά το θέμα είναι ότι δεν το γνωρίζουμε αυτό όταν δηλώνει κυριαρχικός. Δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο περιεχόμενο η λέξη, είναι ακόμα πιό ασαφής από την έννοια "Κυρίαρχος" που αν χρησιμοποιείται σωστά δεν είναι καθόλου ασαφής.

  Τον κυριαρχικό μία γυναίκα μπορεί να τον βλέπει όπως επιθυμεί και όπως νομίζει, της αφήνει τα περιθώρια. Τον Κυρίαρχο Τον βλέπει ανάλογα με το πώς επιθυμεί Αυτός να Τον βλέπει, της θέτει τα αξιώματα και αν τα δέχεται προχωρούν αν όχι δεν προχωρούν.

  Αυτά είχα να πω για αρχή, ας μας πουν και αλλοι την γνώμη τους για το θέμα και θα μπορούσα να πω μετά κάποια που έχουν προκύψει από προσωπικές εμπειρίες
   
 3. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Κυρίαρχοι και κυριαρχικοί

  Καλή μας lilly..(καλημέρα   )..Ήδη το συζητάμε και αλλού.Αν δεν καταχράζομαι του προσωπικού σου κόπου,άνοιξε ένα ενιαίο thread με αφετηρία του Master Spiller και μετά κότσαρε και τα δικά μας..Μη νομίζουν πως κάνω και αντίπραξη  

  Ευχαριστώ  
   
 4. gaby

  gaby Guest

  Μια χαρά είναι τα νήματα όπως είναι Indomplete  

  Αν απορείς γιατί, μπορείς να το λύσεις ως άσκηση στο σπίτι  

  Αν σου πει κανείς ότι κάνεις αντίπραξη, στείλτον σ εμένα άμεσα σε παρακαλώ πολύ  
   
 5. Incomplete_

  Incomplete_ Contributor

  Απάντηση: Κυρίαρχοι και κυριαρχικοί

  Οόοοοοοοοοοοοοότσεϋ