Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 8 Νοεμβρίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Βλέπω κάποιον και μ’ αρέσει , δηλώνει Κυρίαρχος και εγώ επίσης . Προσωπικά λαμβάνω υπόψη μου την δήλωσή του , αλλά σκοπός και φαντασίωσή μου είναι η υποταγή του . Ζυγίζω την επιθυμία μου και αν την νιώσω βαριά προχωρώ προς αυτό που θέλω .

    Λάθος ή σωστό ; Ποια είναι η δική σας θέση σε ανάλογη περίπτωση ;
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Δύσκολο θέμα. Πολύ δύσκολο. Μεταξύ δύο Κυρίαρχων νομίζω ότι δεν μπορεί να υπάρξει η υποταγή τόσο εύκολα, αλλά μια ισότιμη σχέση, λιγότερο ή περισσότερο. Πολύ δύσκολο ένας Κυρίαρχος να γίνει σκλάβος.
     
  3. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    Διαβολικο μιαλο ο φιλος μου ο Ηλιας, πρεπει να το ομολογησω....  Τωρα η απαντηση μου, εγω Ηλια παραμενω πιστος στοις παλιες αποψεις,'' τα ετερωνημα ελκονται, τα ομονυμα αποθουνται'' οτι και να ειναι αυτα, βεβαια εναι δικα μου'' πιστευω''δεν επεται οτι κατηγορω τα αλλα΄''πιστευω'' περι ορεξεως κολοκηθοπητα. Υ.Γ. Αν μου αρεσε εμφανισιακα μια ΜΙΣΤΡΕΣ ισως να προσπαθουσα να την κανω σκλαβα μου αλλα με τον ορο οτι ΜΙΣΤΡΕΣ δεν θα ξαναγινονταν ποτε.
     
  4. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Προχωρώ Ηλία.
    Είναι κάτι που το έχω κάνει μερικές φορές παλιότερα.
    Δεν θες να μάθεις την κατάληξη...
    Τώρα πλέον δεν μπαίνω σε τέτοιες διαδικασίες γιατί ξέρω την κατάληξη..... 
     
  5. gaby

    gaby Guest

  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αχ τρυφερή μου ... Μία από τις καλύτερες συζητήσεις του forum . Τότε όμως μιλούσαν για συνειδητοποιημένους κυρίαρχους . Εγώ ρώτησα για κάποιον που απλά δηλώνει κυρίαρχος , οπότε δημιουργείται η ελπίδα ότι δεν είναι , σε αυτόν που τον θέλει ως υποτακτικό του .

    Θα μείνουμε στο status που δηλώνει και θα σεβαστούμε τη δήλωση του ή θα προχωρήσουμε σε αυτό που θέλουμε ;
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Δηλώνει Κυρίαρχος, είπες και συναισθάνεσαι ότι δεν είναι, τί κάνεις; Διαπιστευτήρια λαιφσταιλ Κυρίαρχου δεν έχει ο δόλιος αν κατάλαβα καλά...

    Τότε απάνω του με όποιον τρόπο σου δώσει η ψυχή σου... είτε κυνήγα τον, είτε βάλ του παγίδες και άστον να κουραστεί και να έρθει να σου γυρέψει Κυριαρχία, είτε γήτεψέ τον/την.

    Ένα πράγμα θα έλεγα να μην κάνεις... μην του βάλεις λογικά και ηθικά διλήμματα, ασ του και την ευκαιρία να διαλέξει να μείνει αυτό που δηλώνει.

    Ξέρεις... ,με αγγίζει αντίστροφα το θέμα, δεν είναι λίγες οι φορές που με καλή πίστη πάμπολλοι έχουν προσφερθεί να με κάνουν Κυρίαρχη...
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η άποψη σου περιέχει συναίσθημα και για αυτό την βρίσκω όμορφη . Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω ...
    Γιατί μίλησες για διλήμματα , σου έχει τύχει κάτι ανάλογο στο παρελθόν ;
     
  9. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

    Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα αν το πάρω σαν μια δική μου ανάλογη θέση δλδ να θέλω να υποταχτώ σε έναν υποτακτικό θα ένιωθα λίγο χαμένη γιατί για να με γοητεύσει ένας υποτακτικός τύπος ή έχει έντονα Κυρίαρχα στοιχεία και ας δηλώνει υποτακτικός ή εγώ νιώθω πως έχω μια Κυρίαρχη πλευρά την οποία μου την βγάζει ο συγκεκριμένος και γιαυτο με ελκύει τόσο πολύ ή έχω δει και με μια άλλη ματιά αυτές τις σχέσεις και η ανάγκη μου για υποταγή η Κυριαρχία έρχεται σε δεύτερη μοίρα γιατί με τύφλωσε ο έρωτας.
     
  10. gaby

    gaby Guest

    Στο παρελθόν, στο παρόν και πιθανότατα στο μέλλον, από φίλους αγαπητούς και εκτιμητέους στον χώρο. Τώρα πιά δεν έχω πρόβλημα γιατί έχει λίγο πολύ μορφοποιηθεί και σταθεροποιηθεί στην ψυχή μου το τί είμαι.

    Δεν ρίχνω λάθος σε κανέναν. Έχω ανατραφεί και έχω εκπαιδευτεί για να ανακαλύπτω κάθε είδους κενό στην άσκηση ελέγχου και να το διαχειρίζομαι προς εξουσιαστικό μου όφελος. Η εξουσία είναι γλυκιά και αμοίβεται καλά... τώρα αν για κάποιους είναι αντιερωτική και δεν τους γεμίζει ψυχικά είναι άλλο. Είναι φυσικό να φαίνεται αυτό το χούι μου και να δίνει λάθος σινιάλα.

    Αυτό με έμαθε ότι οι άνθρωποι όλοι δικαιούνται να μην είναι ερωτικά αυτό που φαίνονται κοινωνικά για ένα μιλιούνι λόγους και είναι λίγο σκληρό και μάλλον αχρείαστο, ιδίως όταν βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο και δεν έχουν διαμορφωθεί σ αυτό που πράγματι είναι, να τους βάζουμε εμπόδια με τη μορφή διλημμάτων.
     
    Last edited by a moderator: 8 Νοεμβρίου 2006
  11. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Κυρίαρχος σε κυνήγι κυρίαρχου.

       
     
  12. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Θέτεις ως βάση ότι τόσο "εσύ" όσο "εκείνος" δηλώνετε Κυρίαρχοι, άρα η ασάφεια της ορθότητας στην δήλωση του status λειτουργεί αμφίδρομα. Για να γοητευτεί κάποιος με Κυριαρχικά στοιχεία ψυχοσύνθεσης, σημαίνει (συνήθως) πως έχει βρει κάτι το ετερόκλητο στον "στόχο" του και μάλιστα τέτοιο βαθμό, που να τον συμπληρώνει η διαφορετικότητα αυτή. Ευθεία αντιπαράθεση στην ψυχοσύνθεσή του θα λειτουργήσει όπως ακριβώς ένα crash test αυτοκινήτου στην ανάλογη dummy. Σοφότερη λύση θα είναι να τον κάνεις να δει μόνος του αυτό που είδες κι εσύ. Όχι απαραίτητα με παγίδες για να κουραστεί, ούτε με κόντρα απαξιωτική της Κυριαρχίας του. Ίσως ο "σπόρος" της αμφιβολίας που "φυτεύεται" πάνω στην χαλαρή συζήτηση να είναι αποτελεσματικότερος από κάθε άλλη τεχνική, καθώς δρα ανεπαίσθητα και σε βάθος χρόνου...