Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχος, υποτακτικός ή τι ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος potty65, στις 6 Σεπτεμβρίου 2005.

  1. potty65

    potty65 Regular Member

    Θα ήθελα προκαταβολικά να με συγχωρέσετε αν οι προβληματισμοί μου, ενδεχομένως ακουστούν αφελείς στ' αυτιά σας. Είμαι νέος σχετικά στον χώρο και προσπαθώ να ανακαλύψω που τελικά ανήκω, μία ταυτότητα που να με εκφράζει. Θεωρώ δεδομένο ότι σε όλες ανεξαιρέτως τις σχέσεις, πολλώ δε μάλλον και στις ερωτικές υπάρχει μία συνεχής πάλη εξουσίας και η άσκηση βίας στον άλλο είναι λίγο πολύ αναπόφευκτη.

    Σε όλη μου την ζωή θεωρούσα λίγο πολύ ότι είχα το πάνω χέρι στις διάφορες σχέσεις που δημιουργούσα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επέβαλα συνήθως την γνώμη μου, χωρίς τυμπανοκρουσίες ή τσαμπουκάδες. Ημουν πολλά χρόνια παντρεμένος, και κατά τα ειωθώτα παραμελούσα την γυναίκα μου, η οποία μ' αγαπούσε και ενίοτε την κεράτωνα. Μην νομίζετε ότι είμαι περήφανος για όλα αυτά, μάλλον υπό καθεστώς ενοχών τα εκμυστηριεύομαι. Τέλος πάντων σε κάποια στιγμή, όσο ήμουν ακόμη παντρεμένος, μου την έπεσε μία αδελφική μου φίλη, επίσης παντρεμένη, την οποία ο άντρας της κακομεταχειρίζονταν και εξευτέλιζε συστηματικά. Παρ' ότι η ομορφιά της ήταν μοναδική, ποτέ μέχρι τότε δεν είχα σκεφτεί να κάνω κάτι μαζί της. Η κοπέλλα αυτή ήταν σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση λόγω των ταπεινώσεων που υφίστατο καθημερινά και ζητούσε ανακούφιση και επιβεβαίωση. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να με ρωτήσει να ποτέ θα εγκατέλειπα την γυναίκα μου για αυτή. Η πράξη έγινε άπαξ, και κατόπιν χώρισε αυτή και μετά από λίγους μήνες κι εγώ.

    Την ερωτεύτηκα σφόδρα και ήθελα να είμαστε μαζί, μόνο που εκείνη είχε εξ' αρχής ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελε σχέση και ότι προτιμούσε να περιφρουρήσει την ανεξαρτησία της. Συνεχίσαμε να κάνουμε κολλητή παρέα όπως τόσα χρόνια κάναμε, και να έχουμε και σεξουαλικές σχέσεις, χωρίς να το έχουμε ανακοινώσει πουθενά. Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι που σε μία βραδυνή έξοδό μας με κάτι φίλους, άρχισε να φλερτάρει με κάποιον από την παρέα. Το έκανε μάλιστα επιδεικτικά και φαινόταν να το διασκεδάζει.


    Τότε για πρώτη φορά ένοιωσα την γη να χάνεται κάτω από τα πόδια μου. Με πλημμύρισε ένα αίσθημα οργής και απογοήτευσης και με διακριτικό τρόπο αποχώρησα. Την επόμενη μέρα με τηλεφώνησε και σα να μην έγινε τίποτε ήθελε κουβεντούλα. Ακολούθησε ένας μεγάλος καυγάς κατά τον οποίο υποστήριξε ότι εγώ έπρεπε να προστατέψω τον εαυτό μου και ότι δεν είχε αναλάβει καμία δέσμευση απέναντι μου. Μάλιστα μου είπε ότι δεν είχε ακόμη ξεπεράσει τον άντρα της (αυτόν που την ταπείνωνε) και ότι εγώ ήμουν υπερβολικά κτητικός, υπερβολικά προστατευτικός και υπερβολικά καλός μαζί της. Για με εβδομάδα περίπου έβγαινε μ’ αυτό τον τύπο, ενώ εγώ ηθελημένα έμεινα στο περιθώριο. Η κατάσταση δεν με ευχαριστούσε, ούτε με εξίταρε, αντιθέτως αισθανόμουν οργή και ζήλια. Τελικά μια εβδομάδα αργότερα επανήλθε και αρχίσαμε πάλι να βλεπόμαστε ανελλιπώς. Για κάποιο μικρό διάστημα είχαμε σχέσεις, μέχρι που σταματήσαμε τελείως. Πέρασαν μήνες, συνεχίσαμε απλώς να βγαίνουμε κι εγώ συνέχισα να είμαι ερωτευμένος μαζί της, χωρίς να περιμένω τίποτε όμως. Συχνά μου έλεγε ότι της είχα τέτοια αδυναμία επειδή με βασάνιζε και με ταλαιπωρούσε. Αυτό το καλοκαίρι κανονίσαμε και πήγαμε στο σπίτι της σ’ ένα νησί. Κοιμόμασταν σε διαφορετικά δωμάτια, όταν ένα βράδυ ήρθε στο κρεβάτι μου και …διολισθήσαμε και πάλι. Τις επόμενες ημέρες το κάναμε ασταμάτητα και όλα φαίνονταν ιδανικά. Όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Σε κάποια στιγμή οικειότητας μετά από τον έρωτα, μου άρχισε μία κουβέντα για το εάν τόσους μήνες πήγα με καμία και ότι δεν μπορούσα να μην είχα πάει. Μάλιστα μου είπε ότι θα ανέβαινα στα μάτια της, αν το είχα κάνει. Προς τιμήν της μου αποκάλυψε ότι εκείνη είχε πάει με κάποιον, όσο εμείς δεν το κάναμε και ότι αυτό δεν σήμαινε τίποτε για εκείνη, ότι αυτός δεν την ενδιέφερε καθόλου και ότι δεν το συνέχισε παρ’ ότι την κυνηγούσε. Μου είπε ότι αισθανόταν ενοχές και ότι ήθελε να το βγάλει από πάνω της. Μάλιστα έκανε την αυτοκριτική της, υποστήριξε ότι όλα αυτά μάλλον τα έκανε στα πλαίσια της ματαιοδοξίας της, ήθελε πάντα να αρέσει, και αρνούνταν να δεχτεί ότι η ομορφιά της κάποτε θα την εγκατέλειπε. Επίσης μου είπε ότι ήθελε να με ταρακουνήσει, ότι δεν της άρεσε που ήμουν τόσο καλός μαζί της, και ήθελε εγώ να έχω τον έλεγχο και να κρατάω τα ηνία. Μετά το αρχικό σοκ που υπέστην, περιέπεσα σε κατάθλιψη. Της είπα μερικές σκληρές κουβέντες για τις οποίες δάκρυσε και ξεκαθάρισα ότι δεν ήθελα πλέον να έχουμε καμία σεξουαλική επαφή.

    Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι ακόμη ερωτευμένος μαζί της, εξακολουθώ να την επιθυμώ και αισθάνομαι τελείως μαλάκας κάθε φορά που ενδίδω όταν με καλεί ερωτικά. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να είμαι φοβερά μαζοχιστής για να επιμένω σε μία σχέση που συνεχώς με τραυματίζει ψυχικά, και ντρέπομαι που δεν έχω το σθένος να τηρήσω τα όσα της λέω. Η κατάσταση όμως αυτή δεν μου προσφέρει κάποια ηδονή, είναι ένα αδιάκοπο μαρτύριο στο οποίο είμαι ανίκανος να δώσω ένα τέλος. Κατά την διάρκεια της αποχής μας, είχα διάφορες ευκαιρίες να κάνω κάτι, και όμως απείχα, αυτό με έκανε εκ των υστέρων να αισθάνομαι ακόμη περισσότερο μειονεκτικά απέναντι της. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όσο απομακρύνομαι από αυτή, και το κάνω με συνειδητή προσπάθεια, τόσο αυτή έρχεται και μου κολλάει. Ωστόσο το έχω πάρει πεισματικά διότι αρνούμαι να γίνω αυτό που αυτή θέλει να με κάνει προκειμένου να την κατακτήσω. Συγγνώμη αν σας κούρασα.
     
  2. coupleds

    coupleds Regular Member

    νομίζω οτι ο εγωισμός όταν δεν έχουμε αυτό που θέλουμε και όπως το θέλουμε μας κάνει και τυφλωνόμαστε από "ερωτα" τίποτα περισσότερο. Αν τον ξεπεράσεις ξεπερνάς και τα διλήματα του στυλ "είμαι μαλάκας, είμαι μαζόχας κλπ ...και φυσικά ξεφεύγεις και απο την παγίδα της να σε παίζει όπως και όταν θέλει. Φυσικά και λίγη αυτοκυριαρχία δεν βλάπτει.
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    Όχι δεν μας κούρασες, Όμως σύμφωνα με τον τίτλο και την ιστορία δεν κατάλαβα κάτι. Εννοείς αν είσαι εσύ sub, dom, ή κάτι άλλο. Θέτεις κάποιο τέτοιο ερώτημα ? η Ζητάς την γνώμη μας γιατό τι να κάνεις για να ξαναβρεθείς με την συγκεκριμένη κοπέλα ? Η σχέση που είχατε ήτανε vanilla ? έτσι αφήνεις να εννοηθεί !
     
  4. potty65

    potty65 Regular Member

    Ναι Κωνσταντίνε εννοώ το πρώτο. Δεν έχω ανακαλύψει ακόμη την φύση μου και προβληματίζομαι. Η συγκεκριμένη δεν είναι ο τύπος κοπέλλας που ανεβάζει τον άντρα γενικά, όμως όταν το κάναμε δεν έχανε την ευκαιρία να με κολακεύει, έλεγε πόσα όμορφα μύριζα, πόσο της άρεσε όταν το κάναμε, το πουλί μου, οι μύες μου, όλα... Μάλιστα της άρεσε να την χτυπάω, όπως κι εμένα άλλωστε, αλλά ή εγώ είχα βαρύ χέρι, ή εκείνη λίγες αντοχές. Και όμως παρά τα παιχνίδια μας αυτά, στα οποία είχα πάντα κυριαρχικό ρόλο, μου έδινε πάντα την εντύπωση ότι είχε αυτή το πάνω χέρι, γιατί τα πάντα εξαρτόνταν από εκείνη και όχι από εμένα. Εκείνη έπαιρνε πρωτοβουλίες κι εγώ αισθανόμουν ανίκανος να της αντισταθώ. Εν πάσει περιπτώσει αυτή η κοπέλλα ήταν παιδική μου φίλη, η πιό αγαπημένη ίσως, αλλά όταν μπήκαν στην μέση τα ερωτικά, η σχέση δηλητηριάστηκε. Εξακολουθούμε να βγαίνουμε και να κάνουμε κολλητή παρέα, έχω όμως βάλλει στοίχημα με τον εαυτό μου και προσπαθώ να απέχω από οποιαδήοτε σεξουαλική επαφή μαζί της. Ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα το στοίχημα θα το χάσω γιατί είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της, όπως ξέρω επίσης ότι η ιστορία δεν θα έχει χάπυ έντ. Η ίδια διακυρήσσει ότι το να είσαι με ένα άνθρωπο συνέχεια είναι ανωμαλία, γιατί μετά νομοτελειακά βαριέσαι και ποθείς κάτι νέο. Μεταξύ αστείου και σοβαρού συζητάμε για παρτούζες και τέτοια, αλλά ο έρωτας με τυφλώνει και την θέλω μόνο για τον εαυτό μου. Η ίδια μου έχει πεί ότι δεν έχει αγαπήσει ποτέ κανένα όπως εμένα, κι όμως δεν μπορεί να μου δοθεί πραγματικά. Είναι γόρδιος δεσμός για μένα, αλλά χρειάζεται και το χέρι που θα τον κόψει. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    potty65: Ίσως σε στενοχωρήσω αλλά πιστεύω πως είναι καλύτερα να προσπαθήσεις ν' αποτοξινωθείς από αυτή αν δεν μπορείς ή δεν έχεις την επιθυμία να κυριαρχήσεις πάνω της. Όσον αφορά στο ερώτημα του thread, δεν θεωρώ πως τα όσα αναφέρεις είναι ενδεικτικά για τίποτε περισσότερο από τις ενοχές που νοιώθεις απέναντι στον εαυτό σου
     
  6. potty65

    potty65 Regular Member

    Εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις! Επειδή τη ξέρω καλά, είμαι σίγουρος ότι έχει την ανάγκη να κυριαρχηθεί από κάποιον, μόνο που αυτό δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα. Ανέκαθεν είχε ένα φοβερό ανταγωνισμό με όλους του άντρες της ζωής της, γεγονός που ίσως προέρχεται από το ότι ο πατέρας της πλάκωνε την μητέρα της μπροστά στα μάτια της, μέχρι που τους παράτησε. Δυστυχώς αυτές τις καταστάσεις δεν τις ξεπερνάς εύκολα και γιαυτό ίσως δεν κατάφερε να κάνει ποτέ μία σωστή σχέση στην ζωή της. Το μίσος της για τους άνδρες επισκιάζει κάθε άλλο συναίσθημα που μπορεί να κρύβει μέσα της. Σε όλα αυτά προσθέτω και την τρομερή αλλαζονία που της προκαλεί η εντυπωσιακή της εμφάνιση. Κι εγώ θέλω να κυριαρχήσω πάνω της και να της επιβληθώ, όμως ξεκινάω με γκόλ απ΄ τα αποδυτήρια καθ' ότι είμαι ερωτευμένος, ενώ αυτή δεν είναι. Αποτοξίνωση είναι η σωστή λέξη και η μόνη ίσως διέξοδος, αλλά εδώ έχουν διαλυθεί οικογένειες, έχουμε πικράνει ανθρώπους που δεν χρωστούσαν τίποτε και τέλος θα πρέπει να στερηθούμε μία επαφή σχεδόν καθημερινή που υπάρχει πάνω από 20 χρόνια. Όλα φαίνονται βουνό.
     
  7. gaby

    gaby Guest

    Είναι πολύ πιθανό το ένστικτό σου να ειναι σωστό και η κοπέλλα να επιθυμεί να κυριαρχηθεί potty65 γιατί από αυτά που γράφεις προκύπτουν ορισμένες τέτοιες ενδείξεις.

    Έχω την αίσθηση ότι όσο και να προσπαθεί η κοπέλλα, ερωτικά δεν έχει βρει τον εαυτό της ακόμα. Μπορεί γι αυτό να μη θέλει τη μονιμότητα, χώρια από το λόγο ότι αποκηρύσει ότι έχει ανάγκη αυτό που της στέρησε ο πατέρας της. Είναι η θυγατέρα του πατέρα της ακόμα, στον έρωτα ίσως να προσπαθεί να αποδείξει πράγματα στον πατέρα της.

    Προτού να εγκαταλείψεις όπως πολύ σωστά προτείνει ο MasterJp, που νομίζω ότι αυτό θα κάνει πάταγο πολύ περισσότερο απ όσο φαντάζεσαι διότι η φίλη σου έχει μάθει να "ακουμπάει" πάνω σου, ίσως θα μπορούσες να δοκιμάσεις να την κάνεις να δει αυτά που προτείνεις "με τα μάτια της ψυχής".

    Ίσως, την επόμενη φορά που θα βγείτε παραγγείλεις το ποτό της γι αυτήν χωρίς να τη ρωτήσεις τί θέλει προηγουμένως... δες τις αντιδράσεις τις σε αυτό.

    Κάποια άλλη φορά, γλυκά και διακριτικά, αν δεις ότι έχει ντυθεί με τρόπο που προσπαθεί να σου πει κάτι, στείλε την στο σπίτι της να αλλάξει και πες τις πώς περίπου θέλεις να είναι. Και, με τρόπο, μην κάνεις καθόλου έρωτα μαζί της, μη βρεθείς καν μόνος μαζί της σε κλειστό χώρο.

    Αυτά όλα μπορεί να την κάνουν να αισθανθεί ότι τη θέλεις όπως και να χει το πράγμα, χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάζει όπως αυτή νομίζει.

    Όταν θα αρχίσει να νιώθει την ανάγκη σου και να σε βλέπει περισσότερο, γίνε πιό απρόσιτος. Όσο απρόσιτος χρειάζεται για να παραδεχτεί ότι σ έχει ανάγκη.

    Αν αντιδράσει θετικά σε όλα αυτά, μπορεί τα πράγματα λίγο λίγο να πάρουν το δρόμο που αισθάνεσαι σωστό. Τότε θα είναι η ώρα να βγάλεις τον πατέρα της από μέσα της.

    Θέλει πολύ μεγάλη υπομονή από μέρους σου αυτό που προτείνω, αλλά αν σε ευχαριστεί να το προχωρήσεις έτσι, μπορεί να έχεις μπροστά σου μία σπουδαια εμπειρία ζωής. Χώρια που η κοπέλλα θα σε κάνει εικόνισμα πλέον.
     
  8. potty65

    potty65 Regular Member

    Tender Lilly σ'ευχαριστώ ιδιαιτέρως, οι συμβουλές σου όλες είναι to the point και αν όχι κατά γράμμα, τις λαμβάνω σοβαρά υπ΄όψιν. Σήμερα κιόλας όχι προγραμματισμένα, αλλά λόγω δουλειάς τηναπέφυγα, και αυτή με τάραξε στα τηλέφωνα. Επίσης μου έστειλε διάφορα sms λέγοντας ότι μ' αγαπάει και θέλει να τιμήσει την απόφαση που θα πάρει.

    Της απάντησα ότι ίσως δεν εξαρτάται πλέον από εκείνη, κάτι που προκάλεσε καταιγισμό νέων μηνυμάτων. Το θέμα tender lilly είναι ότι δεν θέλω να ακολουθήσω κάποια τακτική, (όπως είχαμε τα λυσάρια στο σχολείο), προκειμένου να την κατακτήσω. Ανέκαθεν με θεωρούσε δεδομένο, διότι ήμουν πάντα δίπλα της και την στήριζα, ακόμα και σε βάρος της δικής μου οικογένειας. Είμαι σίγουρος, ότι αν ξαφνικά εξαφανιστώ και πάψω να την στηρίζω, θα τραβήξω το χαλί κάτω από τα πόδια της, και θα την κερδίσω οριστικά. Το να την κερδίσω όμως δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, δεν θέλω έναν ψυχικά ανάπηρο άνθρωπο δίπλα μου, θέλω να έρθει συνειδητά μαζί μου.

    Πίστευα ότι θα αποκαθήλωνα την εικόνα του πατέρα της, αν της έδινα ένα ακριβώς αντίθετο πρότυπο, αυτό του τρυφερού και δοτικού άνδρα, οι άμυνες της όμως την εμποδίζουν να έχει εμπιστοσύνη, ή να πιστεύσει στο αγαθό των προθέσεων.

    Ολες πάντως οι παρατηρήσεις σου είναι σωστές, οι πρακτικές συμβουλές που δίνεις βοηθάνε αρκετά περισσότερα, από τα διάφορα θεωρητικά κατασκευάσματα που έχω στο μυαλό μου. Εχεις επίσης δίκιο που λες ότι είναι ανολοκλήρωτη σεξουαλικά, γιατί μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να λειτουργεί σωστά ερωτικά.

    Αποτελεί βέβαια τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ενώ εγώ υποτίθεται ήμουν ο απελευθερωμένος σεξουαλικά που ήθελε καινούργιες γνωριμίες, όργια και ερωτικά παιχνίδια, όταν τώρα τ' ακούω να τα προτείνει εκείνη, με πιάνει σύγγριο! Την τελευταία φορά που κάναμε έρωτα, αγνοώντας τις ψιλοαντιρρήσεις της, το κάναμε πάρα φύσιν, πονούσε και με παρακαλούσε να σταματήσω, αλλά το ότι την πονούσα, μου προσέφερε μία περίεργη ηδονή και συνέχιζα. Μου αρέσει γενικά να την πονάω, και της αρέσει κι αυτής, ίσως όμως δεν ελέγχω σωστά την δύναμη μου. Ευχαριστώ ειλικρινά για τις συμβουλές, το εκτίμώ ιδιαιτέρως!
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: sub, dom, ή τι?

    Έίναι δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο να είμαστε ολόκληρη η σκάλα για έναν άνθρωπο. Το σίγουρο είναι πως μπορούμε να είμαστε ΈΝΑ από τα σκαλοπάτια που θα πατήσει για να ανέβει.

    Θα 'ρθει ο καιρός που και αυτό θα εκτιμηθεί.

    Αστάρτη
     
  10. potty65

    potty65 Regular Member

    Αστάρτη μου δίκιο έχεις, αλλά δεν θέλω να εκτιμηθώ ως άλλο ένα από τα σκαλοπάτια.... Που τα ξέθαψες αυτό το post? Μου θύμισες όλες τις αδυναμίες μου, την πλευρά του εαυτού μου που μισώ όσο τίποτα... Εγώ θέλω να είμαι όλη η σκάλα, ή τίποτα απολύτως, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ..
     
  11. Maley

    Maley Contributor

    Tην αγαπάς?
     
  12. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: sub, dom, ή τι?


    Άκρως εγωϊστικό. Ή όλα ή τίποτα.

    Αστάρτη