Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία Γυναίκας σε Γυναίκα ή αλλιώς Lezdom

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Mr__despicable, στις 13 Σεπτεμβρίου 2018.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Σίγουρα, παντού υπάρχουν άνθρωποι ομοφοβικοί. Σας διαβεβαιώνω όμως, πως στα 8-9 χρόνια που ασχολούμαι ενεργά (διαδικτυακά, event, party κλπ) δεν έχω ακούσει ούτε μια πράξη λεκτικής , ψυχολογικής ή σωματικής βίας (σε event) λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού του ατόμου.
    Όσον αφορά τώρα το ότι σας στέλνουν μηνύματα βιολογικά αρσενικά και το θεωρείτε ασέβεια, είναι θέμα καθαρά προσωπικής οπτικής. Εμένα πχ δεν με προσβάλει κανένα μήνυμα , πλην των υβριστικών.
    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση  
     
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Μια παράμετρος αυτή και άλλη μία, πως πολλά αμφισεξουαλικα άτομα, δύσκολα μπαίνουν σε σχέσεις με άτομα του ίδιου φύλου. Ακούω συχνά τη φράση: "μου αρέσουν οι άντρες/γυναίκες, αλλά δεν θα έκανα σχέση" . Εδώ μάλλον μπαίνει και ο φόβος προς την κοινωνία , περίγυρο κλπ. Πέραν του προσωπικού γούστου και επιθυμίας του κάθε ατόμου φυσικά.
     
  3. VeeNM

    VeeNM New Member


    Δυστυχώς ακριβώς αυτή η λογική είναι που αποθαρρύνει λοατκι άτομα από τη συμμετοχή. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα προκαλούσαν τέτοιου είδους βία δημοσίως. Παρόλα αυτά οι διακρίσεις, προκατάληψη, οι απαρχαιωμένες κ προσβλητικές αντιλήψεις γίνονται αισθητά από τις πρώτες στιγμές που άτομα από μειονότητες προσπαθούν να εισέρθουν στο χώρο.

    Τέτοιες απόψεις κυκλοφορούν δημοσίως στους διαδικτυακούς χώρους και πολλές φορές δεν υπάρχει καν αντίσταση ή κάποια φωνή λογικής. Πως περιμένουμε τα άτομα αυτά να νιώσουν ότι κάποιος θα τα υπερασπιστεί σε ένα event;

    Εξάλλου οι προσωπικές μας επαφές με άτομα της bdsm κοινότητας κεκλεισμένων των θυρών μόνο ενισχύουν αυτούς τους προβληματισμούς. Η ασφάλεια που αναζητούμε δεν είναι μόνο από άμεση σωματική και λεκτική βία. Προσωπικά, δε βρίσκω κανένα λόγο να πάω να ακούσω από οπισθοδρομικούς και στενόμυαλους ανθρώπους απόψεις του τύπου: «ότι και να λέτε, εγώ ξέρω ότι γίνεστε τρανς γιατί δε σας κάθονται γυναίκες […]». Αυτό είναι ένα από τα πολλά παραδείγματα που έχω πετύχει σε συζητήσεις σε αυτό το forum. Και αυτά είναι πριν καν θίξουμε τα τόσα πολλά θέματα περί σεξισμού.

    Τα παραπάνω συμβαίνουν κυρίως σε ελληνικές διαδικτυακές ομάδες. Σε ξενόγλωσσους χώρους δεν είναι τόσο συχνό. Εκεί υπάρχει πολύ μεγαλύτερη διασταύρωση μεταξύ λοατκι και bdsm. Εγώ μπορώ να πω ότι πιο αξιόλογους bdsmers έχω συναντήσει σε queer κοινότητες παρά εδώ. Δεν είναι θέμα στατιστικής.
     
  4. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Καλημέρα σας και ευχαριστώ για τη συμμετοχή στη συζήτηση. Δέχομαι την άποψη και το βίωμα σας, απλά , κυρίως για νέα μέλη που μπορεί να παρακολουθούν τη συζήτηση, θέλω να πω πως πια, υπάρχουν από διαφορετικά άτομα διοργανώσεις munch και event. Μερικά από αυτά τα άτομα ανήκουν στη λοατκι κοινότητα. Επίσης το να πάμε σε ένα munch , δεν σημαίνει ότι θα μιλήσουμε και με όλα τα άτομα (εάν δεν το επιθυμούμε) ούτε και είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε. Επίσης θεωρώ λίγο παρακινδυνευμένο να συγκρίνουμε μια διαδικτυακή κοινότητα (που ο καθένας μπορεί να μπει να βγάλει απωθημένα/κακίες, ακόμα και τρολ) με μια δια ζώσης συνάντηση. Στο δεύτερο μπαίνουν κι άλλοι παράμετροι , όπως οι διοργανωτές, οι συμμετέχοντες , οι όροι και τα ban.
    Ευχαριστώ πολύ όμως και πάλι, μου λύνονται αρκετές απορίες με τις τοποθετήσεις σας και έχω μια πιο σφαιρική άποψη πια.
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

     
     
  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Γιατί τόσο στραβό κοίταγμα; Σκιάζομαι  
     
  7. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Έλεγα μήπως με συνοδέψεις. Ωραία μας τα λανσάρεις.
     
     
  8. LilithOnTop

    LilithOnTop Regular Member

    Στατιστικά μιλώντας είναι ελάχιστα σε σχέση με τον κύριο όγκο των συμμετεχόντων.
     
  9. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Γιατί το λέτε αυτό; Θεωρείτε πως οι θηλυκές υπάρξεις (κάθε φύλου) , οι οποίες είναι bisexual , είναι ελάχιστες σε σχέση με τις straight?
     
  10. woman2woman

    woman2woman Regular Member

    Η προσωπική μου άποψη είναι πως είθισται οι γυναίκες λεσβίες που βρίσκονται σε σχέση να έχουν μια πιο εγκεφαλικη-συναισθηματικη σύνδεση, σε σχέση με τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, η οποία δεν τους "επιτρέπει" να μοιράζονται την σεξουαλική τους δραστηριότητα. Ότι μεταξύ μας είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί το D/s σαν lifestyle είναι ένα γεγονός μιας και οι περισσότερες γυναίκες λεσβίες έχουν από τη φύση τους έναν δυναμισμό.
    Τέλος, θεωρω πως στις συναντήσεις για να έρθει κάποιος πρέπει να "εκτεθεί" όταν είναι άγνωστος μεταξύ αγνώστων και για να το κάνει αυτό πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος πέρα από την ανταλλαγή απόψεων. Οπότε γιατί να παρευρεθεί ένα ζευγάρι λεσβιών;

    P.s. Άσε που είμαστε πιο συντηρητικές κι από zwan
     
  11. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ευχαριστώ για τη συμμετοχή στη συζήτηση  
     
  12. Lesbian Hot Babe

    Lesbian Hot Babe Premium Member

    Επειδή είμαι γυναίκα που έλκομαι μόνο από γυναίκες τα τελευταία χρόνια χωρίς θέματα , κακές εμπειρίες και τα σχετικά απλά δοκίμασα και με έφτιαξε απίστευτα η γυναικεία σύνδεση όπως και το γυναικείο κορμί και τα σχετικά μπορώ να πω απλά ότι αν γνώριζα που θα μπορούσα να συναναστραφώ για να γνωρίσω κάποια γυναίκα που είναι στο BDSM θα το έκανα . Δεν ξέρω ίσως δεν έχω ψάξει εγώ αρκετά ή ξενερώνω πολύ που με φλερτάρουν συνέχεια άνδρες ενώ δηλώνω ξεκάθαρα ότι μου αρέσει μόνο το γυναικείο φύλο.