Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ και υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 26 Ιουνίου 2023.

  1. slave32

    slave32 Contributor

    Επειδη εχουν γραφτει απο δω και απο κει διαφορες αποψεις κι επειδη μερικοι αντιλαμβανομαστε την κυριαρχια και την υποταγη με διαφορετικο τροπο θα γραψω τη δικη μου οπτικη σε διαφορες καταστασεις. Ξεκινωντας το Κ=Ανδρας Κυριαρχος το υ=ανδρας υποτακτικος.
    Τονιζω οτι αναφερομαι σε ομοφυλες σχεσεις ανδρα με ανδρα. Δεν θα τις καταξω ουτε στο D/s, ουτε στο s/M. Οχι γιατι δεν ειναι, αλλα γιατι δημιουργειται συγχυση.

    Day 1.

    Προσεγγιση/επικοινωνια Κ και υ.

    Αν ο χωρος ειναι διαδικτυακος συνηθιζεται να γινεται κουβεντα μεταξυ τους, μοιραζονται κοινα ενδιαφεροντα, πληροφοριες και αλλα.
    Προσωπικα θεωρω οτι το υ πρεπει να παρουσιαζεται, να δινει λεπτομερειες και αν ειναι δυνατον φωτογραφια ή καμερα.
    Το Κ δεν ειναι απαραιτητο. Το Κ αποφασιζει αν ικανοποιειται για να συνεχισουν παρακατω.

    Day 2 μετα απο τις πρωτες επαφες και την θετικη αποφαση του Κ ειναι η ωρα που το υ θα αναφερει τα ορια του.

    Day 3 Συναντηση
    Σε ενα καφε καπου εξω. Προσωπικα με αγχωνει αυτο το βημα. Στην δικη μου προσωπικοτητα το να συναντησω εναν Κ ειναι μεγαλη τιμη ακομη και αν δεν συμβει τιποτα.
    Στη συναντηση ο Κ ανοιγει τα χαρτια του και λεει στο υ τους σκοπους του και πως θελει να εξελιχθουν τα πραγματα. Το υ πρεπει ν αποφασισει αν θα συνεχισει, αν το Κ του κανει προταση. Αυτο ειναι κ το μοναδικο θελω του υ. Απο κει και περα ο Κ αποφασιζει για την χρηση του.

    Υ.γ τα day 1,2,3 δεν ειναι 24ωρα, αλλα φασεις
    Τα παραπανω εκφραζουν την δικη μου οπτικη.
     
  2. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Κατανοώ ότι αναφέρεσαι σε προσωπικές εμπειρίες, ωστόσο θεωρώ τη διατύπωση ατυχή, καθώς περιλαμβάνει μια γενικότητα που παραπέμπει αλλού.

    Εγώ εδώ διαφωνώ. Προσωπικά ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιον που μου έστειλε πριβέ (γιατί 99% μου στέλνουν άλλοι, δεν στέλνω εγώ) σαν Κ αλλά σαν έναν άνθρωπο που απλά μου έστειλε ένα μήνυμα να μιλήσουμε. Ο σεβασμός που θα πάρει ένα άτομο που μου στέλνει είναι ο default σεβασμός που θα πάρει ένα άτομο το οποίο δεν γνωρίζω, το baseline, και από κει και πέρα στο χέρι του είναι να μεγαλώσει αυτός ο σεβασμός ή να μικρύνει. Ναι, κάποιοι ξυνίζουν και κάνουν νούμερα, "Σε Κ μιλάνε στον πληθυντικό και λένε "Μάλιστα!", μάλλον κάποιος πρέπει να σε τιμωρήσει για να μάθεις να φέρεσαι!" και η απάντησή μου κυμαίνεται στο στυλ "ΧΑΧΑΧΑ, καλά, σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν!". Μπορεί να λέει ότι είναι Κ, αλλά σίγουρα δεν είναι το Κ μου, και δεν θα γίνουν με ψευτοαπειλές το πληκτρολογίου. Το να με θεωρεί κάποιος κατώτερη ως άνθρωπο a priori επειδή λέω είμαι sub είναι τεράστια ξενέρα. Όσο για τη φώτο, γιατί να εμπιστευτώ τη φάτσα μου σε κάποιον που δεν με εμπιστεύεται με τη δική του? Πείτε ότι έχω trust issues, αλλά δεν θέλει και πολύ να γίνει στραβή, οπότε φώτο μόνο μετά από αρκετή συζήτηση και αμοιβαία.

    Τιμή... Οκ. Το βρίσκω λίγο υπερβολικό. Γιατί τιμή? Τιμή θα ένιωθα να γνώριζα έναν Nobel laureate και να συζητούσα μαζί του. Το να γνωρίσω ένα άτομο με το οποίο γνωρίστηκα online και ίσως υπάρχει μια έλξη μπορεί να με κάνει να νιώσω πεταλουδίτσες στο στομάχι (ή και αλλού), χαρά, ανυπομονησία, κλπ, άλλα όχι τιμή.

    Γιατί να έχει κλειστά χαρτά πριν? Εγώ το "Έχω κλειστά τα χαρτία μου" το μεταφράζω ως "Αποκρύπτω σκόπιμα πληροφορίες". Τι ανάγκη έχει ένα Κ να απόκρύψει πληροφορίες από το υ για το πώς θα ήθελε να πάει η σχέση? Πιο πολύ σε μανιπιουλάρισμα με παραπέμπει.

    Αυτό και το παγωτό. Το παγωτό δεν κόβεται!  

    Γενικά μου φαίνεται λίγο κάπως που προσπαθούμε να βάλουμε την ανάπτυξη μιας σχέσης μεταξύ ανθρώπων σε κουτάκια. Δεν είναι συνταγή "χτυπάμε δυο αυγά και ρίχνουμε το αλεύρι". Γενικά έχω μια αλλεργία σε πρωτόκολλα. Γνωρίζουμε ανθρώπους και αν ταιριάξουμε και βγει κάτι όμορφο τότε τέλεια, είτε αυτό είναι φιλία, είτε φιλία έτσι λίγο πιο πιπεράτη, είτε σχέση κινκοβανίλα, D/s, M/s.
     
    Last edited: 26 Ιουνίου 2023
  3. Venus88

    Venus88 Premium Member

    @slave32, απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι τον ρολο σου τον σεβεσαι απολυτα κ μπορει να νιωθεις πραγματικα οτι καθε Κ ειναι ενα ανωτερο ον και ειναι οντως τιμη σου να τον γνωρισεις. Το σεβομαι μεν, αλλα θα συμφωνησω κι εγω με την @iDontKnow.

    Δεν ειναι δυνατον ο οποιοσδηποτε δηλωνει Κ να αποκτα και αυτοματα το σεβασμο και την υποταγη μας, απλα και μονο επειδη δηλωνει κυριαρχικος. Σε καθε περιπτωση συζηταμε για γνωριμια μεταξυ ανθρωπων πρωτιστως, με ή χωρις φωτογραφιες και βιντεο (αυτο πια υποκειται στην κριση του καθενος οσον αφορα στην ιδιωτικοτητα του).

    Εαν και εφοσον φτασεις στην γνωριμια με τον ανθρωπο που δηλωνει κυριαρχικος και "δεσει το γλυκο", και με την απαραιτητη προϋποθεση οτι σου εχει ανοιξει ολα του τα χαρτια ωστε να ξερεις τι "υπογραφεις", μπορεις οντως να δοθεις ολοκληρωτικα, να δηλωσεις σεβασμο, εμπιστοσυνη, τιμη, υποταγη και οτιδηποτε αλλο αισθανεσαι. Αλλα επειδη ο συγκεκριμενος ΑΝΘΡΩΠΟΣ το κερδισε, οχι επειδη το προαπαιτει ως δηλωμενος Κ.

    Ολα τα παραπανω φυσικα ισχυουν με την προϋποθεση και παλι οτι σου αρεσει, σε φτιαχνει, εχεις αναγκη, οπως θελεις πες το, να υποταχθεις, αλλα με βαση το χαρακτηρα κ τα προσωπικα σου ορια, τα οποια καθε Κ θα πρεπει να σεβαστει. Κι αν καποια απο τα ορια θελει να τα "σπασει", αυτο μπορει να επιτευχθει μοναχα με τον αμοιβαιο σεβασμο, την συναινεση σου, και θα χρειαστει προσοχη και χρονο.

    Εαν απο την αλλη, οποιοσδηποτε γουσταρει την υποταγη για την υποταγη και μονο, ειναι δικαιωμα του να θεωρει ως δεδομενα ολα οσα προανεφερες και να συμπεριφερεται αναλογως, αλλα νομιζω οτι μια τετοια κουλτουρα μαλλον ξεφευγει απο τα ορια του Κ/υ. Και για να μην παρεξηγηθω, αυτη ειναι καθαρα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ και δηλωνω πολυ καινουργια στο χωρο.

    Παρολα αυτα, θα ειχε ενδιαφερον να ακουσουμε και την γνωμη της αλλης πλευρας, των κυριαρχικων δηλαδη. Να μας πουν εαν οντως θεωρουν οτι μια τετοια συμπεριφορα ειναι το ζητουμενο, ή εστω οτι ειναι "αποδεκτη".
     
  4. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Για ποιον λόγο συντηρείς τη συγκεκριμένη έκφραση;
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Όλα αυτά μπορεί να είναι χωρίς σημασία για έναν Κυρίαρχο.
    Όταν μια υποτακτική σχετιστεί με έναν Κυρίαρχο, τότε καταλαβαίνει ότι οι προσωπικές απόψεις της πιθανόν δεν έχουν πλέον σημασία, μια και μπορεί ν΄ αφήνουν παντελώς αδιάφορο τον Κυρίαρχο.

     
     
  6. Queen87

    Queen87 Contributor

    Χμμμ οι Master θα σου πουν το αντίθετο. Ότι το υ δηλώνει διαθεσιμότητα και παρακαλάει το Κ να το αναλάβει. Ωστόσο ένα υ όταν ζητάει ο Κ να του φορέσει κολάρο δηλώνει εμπειρία. Ένα Κ μπορεί να ζητήσει το υ να το ακολουθήσει για τον ίδιο λόγο επειδή διέκρινε απειρία ή επειδή θέλει να το μυήσει στο χώρο. Ή για άλλους δικούς του λόγους. Φυσικά στον κανόνα υπάρχουν εξαιρέσεις. Άπαξ και υπάρχει χημεία νομίζω γίνεται μόνο του.

    Νομίζω πως ο νηματοθέτης εννοεί πως ο Κ έχει κερδίσει ήδη το σεβασμό του για να αποφασίσει να βγει μαζί του (πάντα κρατώντας μικρό καλάθι) αφού έχει επιλέξει και ο ίδιος να βγούνε και απλά μεταφέρει τους σωστούς τρόπους του υ. Όχι ότι σέβεται τους πάντες που δηλώνουν Κ. Ας με διορθώσει ο νηματοθέτης αν έχω καταλάβει λάθος.

    Ας μην ξεχνάμε ότι οι άνδρες υ είναι πιο υπάκουοι από τις γυναίκες υ.
     
  7. iDontKnow

    iDontKnow Regular Member

    Ο πρώτος λόγος είναι ότι στα μάτια μου το καλτσόν είναι καλτσόν και όταν ζοριζόμαστε και τραβιέται σκίζεται και το να βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση ε καλό δεν το λες, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.
    Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παρόλο που το σκέφτηκα στιγμιαία ότι η έκφραση ίσως δημιουργούσε αντιδράσεις, εκείνη τη στιγμή δεν μου ήρθε κάποια άλλη έκφραση με ανάλογο νόημα. Αν έχει κάποιο άτομο κάποια είμαι ανοιχτή σε προτάσεις!  
     
  8. Η συγχρονη επικοινωνια με μυνηματα ξεκιναει.
    προσωπικά ατομα μου που δηλωνουν εξαρχης υ (ειμαι υποτακτικος κυριε )
    οι gay γραφουν πάντα στον πλυθηντικο και είναι πιο ευγενεις με το γραψιμο (δεν λενε θελω ) αυτο το ομολογω ειναι αληθεια.
    οι streight ειναι πιό ατιθασοι θα μπουν κατευθειαν στο νόημα και τι ζητουν (αυτοι θελουν) σπάνιος ο πλυθηντικος εδω.
    γενικα οσο μικρη η ηλικια τους τοσο γραπτως πιο ωραια κειμενα και πιό συχνος ο πλυθηντικος.
    απο εκει και περα εγω το κρινω αν θα προχωρησω οσο και να χτυπιεται το υ.
     
  9. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Υπάρχουν τόσα ρούχα που μπορείς να σκίσεις και να έρθεις σε άβολη θέση. Αν και νομίζω ότι τα σκισμένα καλσόν είναι στυλάτα.
     
  10. Queen87

    Queen87 Contributor

    Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος πληθυντικό; είσαι Κ του/της;
     
  11. κι ομως χρησιμοποιουν. οι 7 στους 10. πριν ζητησω εγω. δεν ειμαι Κ τους.
     
  12. Queen87

    Queen87 Contributor

    Ο Καθένας λειτουργεί όπως του αρέσει... ωστόσο από την δήλωση σου καταλαβαίνω οτι τον θέλεις τον πληθυντικό... γιατί; αυτό ρωτάω...