Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ και υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 26 Ιουνίου 2023.

  1. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Καλά, πολλοί το ζουν και μόνοι τους να κατές.
     
  2. Venus88

    Venus88 Premium Member

    Το θεμα ειναι οταν ξεκιναει η γνωριμια, πριν ο/η υ σχετιστει με τον Κυριαρχο. Εκτος εαν εννοειτε οτι ενα υ σχετιζεται με εναν Κ απο την πρωτη στιγμη που ξεκινουν να μιλανε .
     
  3. mystique

    mystique Owned Premium Member Contributor

    Εκατέρωθεν..
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Δεν υπάρχει μοναδική απάντηση σε αυτό ωστόσο η *εμπειρική μου* άποψη είναι ότι το επιχειρούμενο "ψάρωμα" του "ϋ" είναι ένδειξη γύπινγκ και όχι σοβαρότητας.

    Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου μιλάνε στον ενικό, στον πληθυντικό ή και στο διυκό, αν είναι μερακλήδες, αλλά δε δέχομαι κάποιος που δεν είναι "υ" μου να με αποκαλέσει "Κύριε" στην προσωπική μας επικοινωνία.

    Επίσης απεχθάνομαι τα "θέλω να σας υπηρετήσω, θέλω να με πατήσετε, θέλω να μου δείξετε τι εστί βερύκοκο". Θέλε.
     
  5. espimain

    espimain Contributor

    Αυτά τα πράγματα τα καταλαβαίνει κάποιος όταν τα βιώνει.
    Όσο κι αν τα περιγράφουμε δεν γίνονται εύκολα κατανοητά.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Με την λέξη «σχετίζομαι» εννοώ έχω σχέση, μία χειραψία, ένα τηλεφώνημα ή μερικές ξεπέτες, δεν είναι ποτέ σχέση D/s.
     
  7. bluesky

    bluesky Regular Member

    Νιώθω ότι αντιμετωπίζεις μια γνωριμία πολύ ρομαντικά και δίνεις μεγάλη σημασία σε αυτό.Δεν το κατακρίνω,ίσα ίσα κι εγώ έτσι το αντιμετωπίζω.
    Ειδικά στο σημείο που νιώθεις "τιμή" που γνωρίζεις κοντά το Κ που μιλουσες κάποιον καιρό,το καταλαβαίνω απόλυτα.
    Προσωπικά για να μπω στη διαδικασία να γνωρίσω κάποιον από κοντά σημαινει πως έχουμε μιλήσει μήνες,έχει κερδίσει το σεβασμό μου,την εκτίμηση μου,τον θαυμασμό μου και μάλλον έχω μπει στη σκέψη να θέλω να βρεθώ στα πόδια του,άρα ένα δέος το νιώθω.
    Επίσης συμφωνώ πως εγώ θα ανοίξω τα χαρτιά μου,θα εκτεθω ενώ εκείνος όχι στον ίδιο βαθμό η μάλλον όχι στους ίδιους τομείς.Σημαντικο για μένα είναι να νιώσω ασφάλεια και εμπιστοσύνη.
    Δε θα κρίνω ένα Κ από την εμφάνιση του,ενώ εκείνο πιθανότατα να με κρίνει και σε αυτό τον τομέα.
    Από κει και πέρα νομίζω πως αναλόγως τι ψάχνεις και πως θες να αντιμετωπίζεις μια σχέση Κ/υ,αντίστοιχα αντιμετωπίζεις και το Κ αλλά και τη θέση σου.
    Είναι εντελώς υποκειμενικό.
     
  8. το υ πρωτο πρεπει να δωσεο δειγματα "καλης γραφης " και συμπεριφορας. αυτο ειναι υποψηφιο προς εκπαιδευση και οτιδηποτε αλλο. απο την πρωτη στιγμη που ξεκιναει η γνωριμια το υ ειναι υποψηφιο υ. η θεση του Κ ειναι δεδομενη.
     
  9. Yiyi

    Yiyi .

    Από τη στιγμή που μιλάς για Κ και υ, αναφερόμενος σε ομόφυλες σχέσεις ανδρών, κατατάσσονται στο D/s και καμία σύγχυση δεν δημιουργείται.


    Όταν η επικοινωνία πάει καλά, η ανταλλαγή φωτογραφίων ή κλήση με κάμερα είναι το απολύτως φυσιολογικό επόμενο βήμα. Το να μην είναι απαραίτητο για τον Κ, το λες και επικίνδυνο μιας και αν η επικοινωνία συνεχιστεί, θα αισθάνεσαι πως μιλάς με κάποιο φάντασμα, χωρίς να έχεις καν μια υποτυπώδη εικόνα του, στην σκέψη σου για εκείνον. (creepy)

    Αχ, μου θύμισες λίγο, εμένα πριν από 4-5 χρόνια που είχα τόσο μυθοποιήσει τον Κ που θα συναντούσα από κοντά για πρώτη φορά, που εθελοτυφλούσα σε πολλά, τύπου θυσίαζα μέχρι και σοβαρά φάουλ του, "επειδή θα συναντούσα πρώτη φορά Κ απο κοντά". Βσκ, τρεφόμουν απ αυτή την μυθοποίηση θυμάμαι, πολύ πριν τον συναντήσω καν. Πολύ επικίνδυνο να "ανεβάζεις" σε βάθρο ένα άτομο, μόνο και μόνο απ αυτό που δηλώνει σαν στατους ή ακόμη και απ τον αυτοπροσδιορισμό του στον χώρο (εμπειρία κλπ). Το πιο ασφαλές είναι να βλέπεις τον άλλον όπως είναι, και να εστιάζεις στην επικοινωνία και την αμοιβαιότητα.
     
  10. slave32

    slave32 Contributor

    Νομιζω οτι το διατυπωνεις καλυτερα απο μενα, σε ευχαριστω πολυ.
     
  11. slave32

    slave32 Contributor

    Οχι ο καθενας Κ, ΑΛΛΑ Εκεινος που συζητας καιρο μαζι του και του εμπιστευεσαι τον εαυτο σου. Εκεινος που σε προσκαλεσε να βγειτε, ας μη κρυβομαι οταν ενας τετοιος Κ μου ζητα να βγουμε τοτε ναι ειναι τιμη μου, το πιο πιθανο θα με εχρι φερει στο σημειο για τα επομενα βηματα.
     
  12. bluesky

    bluesky Regular Member

    Σ' ευχαριστώ αλλά μια χαρά το διατυπώσες κι εσύ..