Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λίγο βοηθεια για το Φετιχ μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sissyM, στις 12 Μαρτίου 2009.

  1. sissyM

    sissyM New Member

    Γειά σας, είμαι ένα αγόρι 24 χρονών, εμφανίσημο και εκ πρώτης όψεος φαίνομαι φυσιολογικό παιδί.
    Έχω μια σχέση με μια κοπελίτσα αρκετό καιρό, μέσα στην σχέση κάνουμε πολύ ήπια φετιχιστικά πράγματα όπως το δέσιμο του ενός ή του άλλου καμιά φορά, και την θυλικοποίησιμη μου μια φορά.
    Δέν ξερω αν είναι νορμάλ ή όχι και μάλλον κανείς δεν ξέρει γιατί ο καθένας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, αλλά από παιδί με τρελαίνει η ιδέα να γίνω (στα πλαίσια παιχνιδιού πάντα) η ιδιοκτησία κάποιας/κάποιου ή και ενός ζευγαριού οι οποίοι θα με κάνουν να νιώθω σαν γυναίκα σκλάβα (τσούλα), να με ντύνουν όπως αρμόζει, να με εκπαιδεύουν να συμπαιριφέρομαι και να φένομαι σαν γυναίκα μέ οτι αυτό απαιτεί, να με δένουν σε γυναικείες στάσεις, να με τιμωρούν, και διάφορα άλλα τέτοια.
    Αυτή η ιδέα γυροφέρνει στο μυαλό μου αρκετό καιρό και όσες προσπάθειες έκανα να συζητήσω με την κοπέλα μου δεν βγήκαν σε καλό γιατί αυτή θέλει μου τον άντρα Αντρα, όμως δεν μπορώ να τις δώσω να καταλάβει πως αυτός είμαι εκτός από τα πλαίσια αυτού του παιχνιδιού, στον οποίο εμψυχώνο καλά τον ρόλο.
    Αυτό φέρει ώς αποτέλεσμα να ντύνομαι μόνος μου και να δενομαι, να παίζω γενικά μόνος μου με την φαντασία μου παίρνωντας αμέτρητες ιδέες και φαντασιώσεις από το internet, όμως αυτό δεν φτάνει και η ανάγκη να το πραγματοποιήσω όλο και μεγαλώνει.
    Τί μου προτείνεται να κάνω, υπάρχουν άραγε άτομα που ενδιάφερονται να το κάνουν αυτό σε κάποιον σαν κι εμένα? ή δημιουργουνται με τον καιρό?
    Αν υπάρχουν έμπειροι τέτοιοι πώς βρίσκονται?
    Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Λίγο βοηθεια για το Φετιχ μου.

    Στείλε pm στον El_gato ..
     
  3. memistress

    memistress Regular Member

    Γεια σου...λοιπον εγω πιστευω το οτι αν το ειχε μεσα τησ η κοπελα σου με τις δικες σ αφορμες σιγουρα θα της ειχε βγει...εφοσον ειναι κατι το οποιο δεν την εκφραζει λυπαμαι αλλα αμα συνεχισεις να δινεις εμφαση σε αυτο θα αλλαξει ολη η εικονα της για σενα κ πιθανο να φυγει ασυναισθητα απο μονη της πρωτα ψυχικα κ μετα σωματικα απο κοντα σ...ειμαι ενας ανθρωπος ομως π πιστευω το οτι σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να καταπιεζεις τον εαυτο σ κ να βγαζεις κατι ψευτικο κ καλα κανεις κ μπραβο σ γιατι με το να το αποφευγεισ χανεισ πολλα!!!μεγαλο ποσοστο τ ποσο αισθανεσαι κατι κ ποση απολαυση αντλεις απο αυτο...ομωσ σκεπσου πως αυτο ισχυει κ για κεινη..αν μπορεσεισ κ με εναν τροπο την κανεις κ δεχτει να μπει στο παιχνιδι σ με την σκεψη οτι το κανει μονο για σενα πως θα νιωθεις?
     
  4. sissyM

    sissyM New Member

    memistress ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
    Να σου πώ την αλήθεια δεν θέλω να το κάνει μόνο για μένα και δεν θα νιώθω καλά. Η όλη φάση του BDSM πιστεύω πως είναι ένα παχνίδι για να περνάν καλά και οι δύο, όχι μόνο ο ένας. Έχει δημιουργηθεί ενα χάσμα στις φαντασιώσεις μας, η δικιά μου οργιάζει ενώ η δικιά της είναι προσγειομένη και δεν ξέρω τί να κάνω.
    Έτσι παίζω μόνος μου, φτάνω σε ένα σημείο όμως που τελειώνω και αναρωτιέμαι τί κάνω, μήπως χάνω τον χρόνο μου με αυτά και πρεπει να ζήσω πιο προσγειωμένα, ηρεμώ για λίγο καιρό ζώ φυσιολογικά όμως δέχομαι συνεχώς απο την κοινωνια κάποια ερεθύσματα που με ωθούν να το ξανακάνω και έτσι ζω σε ενα τριπάκι...
     
  5. memistress

    memistress Regular Member

    λογικο να υπαρχει αυτο το χασμα...πεσ μ σε παρακαλω αυτο τον καιρο π λεσ κ εσυ οτι μενεισ προσγειωμενος νιωθεισ πωσ ζεις?το θεωρω υποκρισια προς τον εαυτο σ..προσπαθεισ να ενταχτεισ καπου που δεν ανηκεισ κ γιαυτο δεν θα νιωθεισ ποτε ολοκληρωμενος...δηλαδη πως βλεπεις την ζωη σ ενα συνεχη αγωνα να ευχαριστεισ τουσ αλλουσ κ αυτο π θεωρειται φυσιολογικο?πρεπει η να κανεισ τα πραγματα ετσι οπωσ νιωθεισ μεσα σε αυτο π ηδη εχεις...με τον τροπο σ σιγα σιγα...σιγουρα θα νιωσεισ ωσ π ειναι ικανη να φτασει...η να βρεισ κατι αλλο...μπορεισ να αντεχεισ να καταπιεζεισ τον εαυτο σου για να εχεισ εναν ανθρωπο κοντα σ δεν μπορει να δεχτει αυτο π εισαι?
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα μπορούσα να σε βοηθήσω, έχω και την ανάλογη εμπειρία, αλλά υπάρχει ένα πολύ σημαντικό σημείο που δεν το λαμβάνεις σοβαρά υπόψη σου. Η σχέση σου.

    Πιστεύεις ότι μπορείς να μπεις σε μία τέτοια κατάσταση δίχως να επηρεαστεί η σχέση σου;
     
  7. sissyM

    sissyM New Member

    memistress, απλά ξεχνιέμε κάνοντας άλλα πραγματα όμως αυτό μένει στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα.
    Με την συγκεκριμένη κοπέλα λίγο δύσκολο να το κάνω, εξάλου φαντάζομαι και θέλω να με χειρίζεται κάποιοςέμπειρος στον χώρο.
    Ηλία ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου, έκανες μια σωστή ερώτηση που δεν ξέρω για να σου απαντήσω.
    Λογικά θα την επιρεάσει αρνητικά, αλλά δεν θέλω να επιρεάσει και την ζωή μου αφήνωντας μου σημάδια, είναι ένα παιχνίδι ρόλων που γίνετε prive, βάζουμε τις πραγματικές μας ταυτότητες στην άκρη, παιρνάμε ευχάριστα όπως και για όσο μας αρέσει και έπειτα η ζωή συνεχίζεται.
    Βασικά θέλω να δοκιμάσω αυτή την κατάσταση, μπορεί στην τελική να μην μου αρέσει, δεν ξέρω, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι ίσως χάσω έτσι την σχέση μου..
    Εσύ τί πιστεύεις? τί μπορεί να γίνει?
     
  8. Mesodo

    Mesodo Regular Member

    για να καθαρίσουμε με τα εύκολα.

    όχι δεν είσαι ανώμαλος, ούτε extreme, ούτε μόνο εσύ έχεις αυτή τη φαντασίωση στον κόσμο. Αυτό που θέλεις να κάνεις δεν είναι ουτε προσγειωμένο, ούτε απογειωμένο. Απλά είναι.

    προφανώς έτσι οπως το περιγράφεις είναι κάτι που σε απασχολεί αρκετά και ανεξάρτητα με τη φίλη σου η οποία δεν ενδιαφέρεται γιαυτό το παιχνίδι. Προσωπικά είμαι άνθρωπος της ειλικρίνιας οποτε η δική μου θέση είναι ότι συζητάμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε αυτά που μας βασανίζουν κι αυτά που μας καβλώνουν. Το να αλλάξει η άποψη τους για εμάς παρόλο που είναι φοβιστικό είναι στη ουσία και αναπόφευκτο. Πάντα αλλάζει η αποψη τους για εμάς για ένα σωρό λόγους. Οι σχέσεις είναι δυναμικά πράγματα, δεν είναι ένα συμβόλαιο που υπογράφεις μια στιγμή και πρέπει να τηρείς με τους ίδιους όρους.

    Από τη στιγμή δε που αυτή τη φαντασίωση την έχεις από παιδί, στην ουσία απλά τόσο καιρό της κρύβεις ένα κομμάτι του εαυτού σου. Δεν το λέω κριτικά αυτό, εννοώ καταλαβαίνω γιατί μπορείς να το κάνεις, αλλά από μονο του είναι μια ανισορροπία στη σχέση σας που υπάρχει, πριν ακόμα εσύ αποφασίσεις εάν θα συζητήσεις μαζί της για το φετιχ σου ή όχι.


    καλή σου τύχη πάντως στις αναζητήσεις σου μικρή τσουλίτσα ;-)
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πολλά θα μπορούσαν να γίνουν. Ας πάρουμε ένα ίσως δύστροπο σενάριο. Να μπεις σε ένα τριπάκι που θα σε μαγέψει, θα σε πλανέψει και θα σε βολέψει. Το δέος σε μεθάει και δε σε αφήνει να δεις τα πράγματα καθαρά. Θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις υπό το πρίσμα του, μειώνοντας όποια άλλη φωνή δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το γιατί της άρνησης που προτείνει. Δεν έχω πρόβλημα ηθικής περί αυτού, απλά προτιμώ ανθρώπους που γνωρίζουν, γιατί βαδίζουν στον δρόμο που έχουν επιλέξει. Που έχουν κατανοήσει, τι μπορεί να χάσουν ή να κερδίσουν, κατά το πώς ορίζουν αυτοί το κέρδος ή τη ζημιά.

    Όσο για το prive, που πολύ νόστιμα άφησες να πλανηθεί, να είσαι σίγουρη γλυκιά μου ότι θα το προσπεράσεις πολύ σύντομα, ιδίως αν δεν έχεις από κάπου να πιαστείς. Έγινα κατανοητός, Βιολέτα;
     
  10. sissyM

    sissyM New Member

    Το τελευταίο να πώ την αλήθεια δεν το έπιασα.
    Να ξεκαθαρίσω κάτι, επειδή σκέφτομαι το μέλλον μου και την καριέρα μου από επαγγελματικής άποψης δεν σκοπεύω να κυκλοφορώ έξω με γυναικεία ή να συμπεριφέρομαι έτσι δημόσια. Αυτό αφορά την πρωσοπική μου ζωή και θέλω να είναι σεβαστό από τον άλλον και να γίνεται με εχέμυθια.
    Τώρα το πόσο συχνά θα το κάνω είναι κάτι που δεν ξέρω άμα δεν το δοκιμάσω πρώτα, μπορεί να μην μου αρέσει να το κάνω συχνά, από την άλλη μπορεί να θέλω 1-2-3 φορές την βδομάδα ή στην τελική να μου αρέσει τόσο πολύ που να θέλω να ζώ κάθε μέρα έτσι (εννοείται μονο μέσα σε σπιτι), αλήθεια δεν ξέρω.

    (πάντως μια παρατήρηση που έχω κάνει για την περίπτωση μου, είναι ότι η θέληση μου ξεκινάει απο κάτι, μια εικόνα, μια σκέψη, ένα ερέθυσμα και σιγά σιγά κορυφώνεται, φορώντας ρούχα, εσώρουχα, ψηλοτάκουνα, παίζοντας, κουνιώντας, φαντάζοντας, χαιδεύοντας, δένοντας με κ.α. μέχρι να τελειώσω. Όταν λοιπόν τελειώσω δεν θέλω να συνεχίσω άλλο, για αυτό προσπαθώ να το κρατήσω όσο περισότερο γίνεται. όταν τελειώσει αυτό επανέρχετε μετά απο 2 ώρες, 5 ώρες, μία μέρα, μια βδομάδα, μπορεί και 2, αναλόγως των ερεθυσμάτων μου, είναι περίεργο αυτό?)
     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Καθόλου περίεργο.
     
  12. sissyM

    sissyM New Member

    Τα υπόλοιπα τα κατανοείς?
    δεν μου διευκρίνησες τί ενοούσες με το τελευταιο σου.