Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λίγο βοηθεια για το Φετιχ μου.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος sissyM, στις 12 Μαρτίου 2009.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Τα υπόλοιπα μου έδωσαν απόλυτα το στίγμα σου. Διευκρίνισε ακριβώς την φράση για την οποία θέλεις επεξήγηση.
     
  2. sissyM

    sissyM New Member

    μου άρεσε το Βιολετα...
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Στην αρχή θα θέλεις να παίζεις μόνο μέσα στο σπίτι. Μετά θα θέλεις να φοράς και ένα γυναικείο εσώρουχο και όταν θα πας στη δουλειά, όταν βγεις έξω. Αργότερα θα θελήσεις στο άτομο που διαχειρίζεται αυτή σου την προτίμηση, να φέρει και κάποιους φίλους του, με εχεμύθεια πάντα, αλλά να διευρύνεις το χώρο στο οποίο θα λαμβάνει χώρα το βίτσιο σου.

    Κάποια στιγμή και όσο είσαι και με την σχέση σου, θα θελήσεις να δηλώσεις έστω και με τρόπο που δε θα καταλάβει το βίτσιο σου, κ.ο.κ. Φυσικά και κάπου θα πρέπει να σταματήσεις, αλλά θα χρειάζεσαι κάποιο λόγο που θα σε επαναφέρει και θα σε ξυπνά. Ο φόβος είναι ένας καλός λόγος, αλλά ο φόβος μπορεί να λειτουργήσει και υπέρ του βίτσιου.
     
  4. sissyM

    sissyM New Member

    Μπορεί να είναι μια φυσική εξέληξη της κατάστασης, δεν διαφωνώ. Όμως τα βήματα καλά είναι να γίνονται κατόπιν συνενόησης και σταδιακά, μην ξεχνάς πψς είμαι νέα στον χώρο.
    Όσο για τον φόβο είναι ένας λόγος που με επαναφέρει, αυτό μπορεί να λειτουργήσει μόνο υπέρ αυτού που είναι απο πάνω, εγώ δεν το προτιμώ, μπορεί να είναι καλός στα πλαίσια ενός παιχνιδιού μόνο στα λόγια όμως, στην πράξη κάτι τέτοιο θα τα χαλούσε όλα..
    Ευχαριστώ για την βοήθεια σου. φαίνεσε καλός και γνώστης,
    Είχες παρόμοια εμπειρία?
     
  5. Tiente

    Tiente New Member

    Τo post αυτό δεν έχει στόχο να συμπληρώσει κάτι.

    Απλά θα ήθελα να πω ότι νιώθω σχεδόν όπως η sissyM. Έχω παρόμοιες (αλλά και διαφορετικές) φαντασιώσεις με την μόνη διαφορά ότι δεν τις έχω συζητήσει ποτέ με την σχέση μου. Ξέρω εξαρχής ότι θα είναι πλήρως αρνητική σε οποιαδήποτε τέτοια συζήτηση.

    Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι είτε θα συμβιβαστώ με αυτό που ήδη ζω (μια "φυσιολογική" σχέση) είτε πρέπει να βρω αυτό που (πραγματικά ;; ) θέλω.

    Τί θεωρείται ότι είναι πιο σωστό; Ο συμβιβασμός ή η συνεχής αναζήτηση; Φυσικά με βάση την κοινωνία μας. Από την εμπειρία σας (επειδή από ότι κατάλαβα υπάρχουν αρκετά άτομα με εμπειρίες στο forum) πιστέυετε ότι είναι δυνατή η δεύτερη περίπτωση;

    Τέλος θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την sissyM που παρενέβησα στο thread της, απλά θεωρώ ότι με εκφράζει απόλυτα γι'αυτό και έγραψα σε αυτό.