Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Leader, στις 2 Οκτωβρίου 2011.

  1. Leader

    Leader Regular Member

    Απάντηση: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    @MasterPerris ηταν καθαρά δική μου επιλογή να μην υπάρξει συνέχεια που όμως εχω μετανοιώσει πάρα πολύ...εχει να κάνει λόγους παντελώς άσχετους...
     
  2. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    Leader, σ΄ ευχαριστώ για την διευκρίνηση, δεν ξέρω τους λόγους που δεν υπήρξε συνέχεια, είναι προσωπικό σου θέμα και δεν με αφορά, απλά o διάλογος που κάνω με τον Arioch δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά αλλά γενικά για το σεξ και το bdsm και λέω ότι, για εμένα δεν νοείται ερωτικός χώρος (βανίλλα, bdsm, κ.λ.π.) χωρίς να υπάρχει σεξ.
     
    Last edited: 4 Οκτωβρίου 2011
  3. Leader

    Leader Regular Member

    Απάντηση: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    θεωρητικά όπως το διατυπώνεις εχεις δίκιο...γνωρίζεις στην πραγματικότητα οτι δεν σου ερχονται όλα τόσο βολικά...απο την άλλη εχω να σου κάνω μια απλή ερώτηση...απο την εμπειρία σου...τι ειναι πιο δύσκολο να πετύχεις?
    1.να κάνεις sex μαζί τους
    2.να τις μυήσεις σε bondage κατασταση
    3.και τα δυο
    (λαμβάνοντας υπόψιν σου οτι την μία την γνώριζα μόλις μια εβδομάδα και την συγκάτοικό της εκείνη την βραδιά...)
    Ειναι σίγουρα το πιό εύκολο να εγραφα για λόγους "εντυπωσιασμού" ενα διαφορετικό και ίσως happy end για σένα που να περιείχε sex...δεν εγινε όμως κατι τέτοιο και σίγουρα δεν με ενοχλεί καθόλου...αντίθετα μάλιστα δεν θα άλλαζα το παραμικρό...σ'αυτόν τον εκρηκτικά ερωτικό χωρο...χωρις sex
     
  4. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    μηπως μπορεις να μας εξηγησεις ποιοι ειναι αυτοι οι ασχετοι λογοι για τους οποιους επελεξες να μην επιδιωξεις να ξανασυναντηθεις με τις κοπελες ?
     
  5. sw

    sw

    ...ο ανθρωπος κατα πως γραφει δειχνει πως ξερει τι ζηταει η ψυχη του, το επιδιωκει , το πετυχαινει και κυριως δεν το κινηγα λαχανιασμενος, ειτε γιατι "χορταινει" μονο με το φαγητο που επιλεγει να τραφει, ειτε ειναι ηδη χορτασμενος απο τα συμβατικα μενου, ειτε ειναι γευσιγνωστης και ξερει να περιμενει για το σπανιο αλλα γκουρμε "πιατο"  


    Γι ργος
     
  6. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    @Leader, δεν με αφορά η προσωπική σου εμπειρία ό,τι και αν έκανες εσύ ξέρεις γιατί το έκανες, στην ερώτησή μου αν η εμπειρία σου είχε σεξ μου αρκούσε ένα ναι ή ένα όχι για να βγάλω τα δικά μου προσωπικά συμπεράσματα, έδωσα συνέχεια στον διάλογο γιατί ήθελα να δώσω μια απάντηση στον Arioch, που μου έγραψε ότι είναι άκυρη η ερώτηση μου προς εσένα για το αν είχε σεξ η εμπειρία σου.

    Μπορεί να ανοίξω ένα νήμα με τίτλο "sex και bdsm" για να μην σου χαλάμε το δικό σου νήμα!
     
  7. Leader

    Leader Regular Member

    Απάντηση: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    @konstantinos Στο προηγούμενο μου μήνυμα σου ανέφερα Κωνσταντίνε οτι εχω κρατήσει πολύ καλές σχέσεις μαζί τους...κάνουμε ακόμη παρέα... δυστυχώς χωρίς όμως καμμία απολύτως παρόμοια εμπειρία μετα την μαγική νύχτα...Λόγω επαγγελματικής πρότασης η οποία είχε μια αντίστοιχη γεωγραφική μετακίνηση...στον ελάχιστο χρόνο που διέθετα όταν επέστρεφα Ελλάδα συναντιόμουν με την συγκεκριμένη παρέα κάνοντας πολύ ομορφες συζητήσεις...τόσο για την μαγική νύχτα όσο και πόσο προχώρησε στη ζωή του ο καθένας μας σε επαγγελματικό επιπεδο και προσωπικό...
     
  8. Leader

    Leader Regular Member

    Απάντηση: Re: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    @sw Respect...
     
  9. sw

    sw

    Re: Απάντηση: Re: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    ...αμοιβαια!

    Γι:nod:ργος
     
  10. m694f

    m694f New Member

    Απάντηση: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!
     
  11. vintor

    vintor Being served by unique @Zefi Premium Member

    Απάντηση: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    Μακάρι να έχεις παρόμοιες εμπειρίες μαζί τους ξανα, αλλα κι αν δε γίνει κάτι τέτοιο μην απελπίστείς! Όπως απρόσμενα συνέβει αυτό έτσι μπορέι να συμβεί κάτι ανάλογο!  
     
  12. Leader

    Leader Regular Member

    Απάντηση: Λύσε μας ή φίμωσέ μας...

    @vintor Πραγματικά πιστεύω στο "επικοινωνιακό παιχνίδι" που οδηγεί στο να γ@μησεις το μυαλό τους πρώτα κ αμέσως να παραδεχτούν την ανάγκη τους για το κάτι "παραπάνω". Πόσο vanilla πιά...θα είναι η ζωή τους??? Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος....