Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μήπως τελικά κοροιδεύω τον εαυτό μου???

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος JohnT4, στις 3 Ιουνίου 2008.

  1. JohnT4

    JohnT4 Regular Member

    Αγαπητές/οι φίλες και φίλοι γεια Σας/σας.
    Συγνώμη που θα απασχολήσω το forum με κάτι τόσο ασήμαντο, αλλά με απασχόλησε έντονα το θέμα που θα Σας/σας πω, για αυτό και θέλησα να το μοιραστώ μαζί Σας/σας.
    Δηλώνω bottom μιας και σε αυτό το χώρο μάλλον (δυστυχώς) είναι απαραίτητος ο προσδιορισμός!
    Η δήλωση μου αυτή έγινε λόγω κάποιον φαντασιώσεων που είχα και έχω, και έτσι άνθρωποι που.. ξέρουν, με κατέταξαν σε αυτή την κατηγορία!
    Θα μου πείτε τώρα γιατί Σας/σας τα λέω όλα αυτά??? Προχωρώ άμεσα στο κυρίως θέμα!
    Χθες για λόγους που δεν αφορούν το συγκεκριμένο νήμα, ήμουν παρών σε μια οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία καθ' όλη τη διάρκεια της. Πάντα φοβόμουν τις ενέσεις και τα τρυπήματα. Αυτό που έπαθα χθες όμως, ήταν απερίγραπτο. Όταν γύριζα το κεφάλι μου προς το μέρος των κρεβατιών (καμιά 10αρια), ειλικρινά κόντευα να λιποθυμήσω! Ένιωθα όλο το σώμα μου να μουδιάζει και μόνο στη θέα των κρεβατιών, του αίματος, των βελόνων κτλ!
    Και ο προβληματισμός μου: Μήπως δεν είμαι για BDSM??? Πως θα αντέξω όσα φαντάζομαι να μου κάνουν, όταν κωλώνω σε κάτι φαινομενικά τόσο απλό??? Μήπως τελικά κοροιδεύω ακόμη και τον ίδιο μου τον εαυτό???
    Συγνώμη αν Σας/σας κούρασα, αλλά ήθελα να μοιραστώ τον προβληματισμό μου.
    Ευχαριστώ!!!
     
  2. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Μήπως τελικά κοροιδεύω τον εαυτό μου???

    Να εισαι καλα τζον... χιλια συγγνωμη αλλα γελασα πολυ..

    Μη φοβασαι.. παντα μπορεις να πεις οχι σε οτι δεν σου αρεσει..  
     
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    ε,και στην τελική,το να είσαι bottom δεν σημαίνει οτι την βρίσκεις με τα τρυπήματα και τις βελόνες. να έλεγες μαζοχιστής,τότε ενδεχομένως ναι,αλλά και πάλι δεν αρέσει σε όλους ο ίδιος πόνος...

    και επίσης,άλλο είναι να φανταζόμαστε ή να φαντασιωνόμαστε κάτι,και άλλο να το ζούμε.

    υ.γ. : από όσο έχω καταλάβει, bottom είναι αυτός που του αρέσει η υποταγή (και προαιρετικά ο πόνος) στο σεξ.χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις ή power exchange.
     
  4. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Έχεις δίκιο, Georgia, οι βελόνες δεν είναι απαραίτητες, σε μερικούς αρέσουν, σε άλλους όχι, σίγουρα δεν είναι λόγος αυτός να γελάμε. Ξέρω πολλούς σκληροτράχηλους άντρες που λιποθυμούν στην θέα της γυναίκας τους που γεννάει. Δεν είναι όλα για όλους. Αλλά το να κοροϊδεύουμε κάποιον για κάτι τέτοιο είναι μάλλον ποταπό.

    Σαφώς άλλο οι φαντασιώσεις και άλλο η πραγματικότητα. Πάντα θεωρούσα τις φαντασιώσεις μία υγιή διέξοδο για πολλά πράγματα. Άρρωστος ο άνθρωπος που δεν φαντασιώνεται, άρρωστος ο άνθρωπος που δεν αναζητεί, άρρωστος ο άνθρωπος που δεν κατανοεί την διαφορά ανάμεσα στηη υγιή φαντασίωση και στην πραγματικότητα (και στην υγιή εκπλήρωση κάποιων φαντασιώσεων, να μην παρεξηγούμαστε).

    Πάμε στο ΥΓ. Νομίζω πως η υποταγή εμπεριέχει πόνο, έστω ένα είδος πόνου. Πόσο λάθος κάνω; Και είναι power exchange. Αλλά το να είσαι bottom στο κρεβάτι σου βρε παιδί μου, πόσο υποτακτικό είναι αυτό; Αν βάλω έναν υποτακτικό άντρα να με μαστιγώσει επειδή γουστάρω, μου αρέσει η υποταγή; Hardly. Ενδέχεται να κάνω λάθος στον ορισμό του bottom, τους ορισμούς τους πέρασα στα γρήγορα, όπως τα σήματα στην οδήγηση. 

    JohnT4, δεν κωλώνεις μπροστά σε κάτι απλό. Σε διαβεβαιώ ότι λίγα άτομα εδώ μέσα έχουν παίξει με βελόνες. Δεν αποτελεί συνήθη πρακτική όσο το spanking, το μαστίγωμα, το κατούρημα, η ποδολαγνία και ο σοδομισμός. Θα πρότεινα να αρχίσεις από τα απλά. Ίσως και να παραμείνεις στα απλά. Η απόλαυση δεν χρειάζεται τους Κρεμαστούς Κήπους της Βαβυλώνας για να επέλθει. 
     
  5. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Σε φοβιζαν τα κρεββατια και οι αιμοδοτες που ουσιαστικα την στιγμη εκεινην προσεφεραν ανασα ζωης μεσω της αιμοδοσιας σε χιλιαδες συνανθρωπους μας????
    Γιατι εχει να κανει αυτο με το BDSM??????????????
    Αιμοδοσια ηταν, δεν ηταν υποχρεωμενοι να καβλωσουν με αυτην.
    Θα στο θεσω διαφορετικα.
    Ας παρουμε εναν σκλαβο που λατρευει τον πονο, οταν φυσικα αυτος προκαλειται απο την εκαστοτε Αφεντρα.
    Ο ιδιος σκλαβος λοιπον θα αντεχε, θα ηδονιζοταν κατω απο την αισθηση ενος τρομερου πονοδοντου????
     
  6. darkbluemoon

    darkbluemoon New Member

    Θα συμφωνησω με την Μιρελλα .. Ειδικα στο θεμα αιμοδοσιας ειναι ατομα που δεν μπορουν οχι μονο να τρυπηθουν απο την βελονα αλλα ουτε καν να μπουν μεσα στον θαλαμο αιμοδοσιας..
    Ο πονος στην καθημερινη του μορφη δεν εχει να κανει με bdsm.. Αμα ηταν ετσι θα ειμασταν ολοι επιτηδες με πονους...
     
  7. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Κανεις ακομα και μαζοχιστης,αλγολαγνος δεν ξερω και εγω τι αλλο π.χ. δεν απολαμβανει τον πονοκεφαλο.Σε κατι που δεν σου αρεσει να κανεις ειτε αυτο ανηκει στον χωρο του bdsm ειτε εξω απο αυτον απλα πες οχι.
     
  8. skia

    skia Contributor

    Η θέα του αίματος πανικοβάλλει πολλά άτομα. Κάποιες φορές στη δουλειά μου έχουν τύχει άτομα τα οποία είναι άνετα με το που θα δουν τη βελόνα και με το που θα δουν το αίμα επιτόπου κιτρινίζουν.Άλλα με το που θα δουν τη βελόνα τρέχουν μακριά. Δεν έχει να κάνει με το αν είσαι για το bdsm ή όχι. Ούτε με το αν αντέχεις τον πόνο. Όπως bdsm δεν είναι μόνο το αίμα ή οι βελόνες. Καλύπτει διάφορα φάσματα.
     
  9. Tropical_Storm

    Tropical_Storm Regular Member

    Το bdsm ειναι αλλο πραγμα απο το τι συμβαινει σε νοσοκομεια, ατυχηματα, κτλ. Ειναι περισσοτερο ενα head space, οπου υπαρχει συναινεση, εμπιστωσηνη στο ατομο με το οποιο παιζεις, και αλλα πραγματα. Υπαρχουν δυο ηδη πονου: good pain and bad pain.
    Το να δεχθεις πονο μεσα σε ενα session, οπου θα εχει υπαρξει προετοιμασια, θα υπαρχει μια διεργερση, θα γινει με εναν τροπο στον οποιο εχετε συμφωνησει απο πριν, ειναι ετη φωτος απο τον πονο που αισθανομασθε στον γιατρο, στο χειρουργειο, η ακομα αν χτυπησουμε το γονατο μας πεφτοντας.
    Και οι βελονες ειναι extreme για πολλους, και aquired taste για μερικους.
    Μην φοβασαι.
     
  10. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Χμμμμμ μάλλον λοιπόν εγώ είμαι βελονολάγνα...Τίποτα δε συγκρίνεται με τον γλυκό πόνο του τρυπήματος....
     
  11. JohnT4

    JohnT4 Regular Member

    Απάντηση: Μήπως τελικά κοροιδεύω τον εαυτό μου???

    Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους όσους μπήκατε στον κόπο να απαντήσετε!!!
    Μάλλον όμως δεν ήμουν αρκετά σαφής, για αυτό και δημιουργήθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις. (Ευχαριστώ κάποιους καλούς φίλους που μου τις επισήμαναν!)
    1. Φυσικά και ΔΕΝ συγχέω το BDSM με την αιμοδοσία. Νόμιζα ήταν αυτονόητο!
    2. Ο σκοπός του νήματος, ήταν η απορία μου σχετικά με το πώς αφου δεν μπορώ να κάνω κάτι απλό το οποίο είναι πράξη ανθρωπιάς απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, θα εκτελέσω μια διαταγή η οποία ίσως τελικά να είναι πιο επώδυνη!
    Ελπίζω τώρα να έγινα πιο σαφής!
    Και πάλι Σας/σας ευχαριστώ όλους!
     
  12. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Τι καθεσαι γλυκεια μου??????????????
    Παντρεψου εναν φακιρη.