Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μία vanilla εμπειρία υποταγής

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 21 Οκτωβρίου 2005.

  1. ioanna

    ioanna Regular Member

    Αυτό ακριβώς εννοώ ότι η κάθε μία από εμάς έχει ή είχε ή θα έχει ένα Μέντορα ένα Δάσκαλο ένα καθοδηγητή που θα την βγάλει από αδιέξοδα όπως αυτό που δεν σου δίνει απάντηση μέσα σου και θα της δείξει το δρόμο ίσος όχι το σωστό αλλά το δικό του
     
  2. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    zinnia ειδήμων δεν είμαι, αλλά δεν έχω γνωρίσει Μέντορα που να μην Χρησιμοποίησε κάποια στιγμή τη φράση "Πρόσεχε τι εύχεσαι"  
     
  3. zinnia

    zinnia Contributor

    little_slut[PieR] μου, μολις λοιπον καποιος μου πει αυτη τη φραση θα καταλαβω πως ειναι και Μεντορας ή λες να την πατησω και δεν ειναι παρα ενας τυχαιος που απλα την ακουσε, του αρεσε και την αναμασά σαν καραμελα? 

    τα λεω ολα αυτα και λιγακι τραβηγμενα επειδη τη φραση αυτη την εχω ακουσει απο τα χειλη των πλεον ακαταλληλων για να κανουν τον μεντορα ανθρωπων.. εδω καλα καλα δεν ειναι σε θεση να βαλουν σε μια ταξη τον ιδιο τους τον εαυτο, ποσο μαλλον αλλους ανθρωπους..
     
  4. little_slut[PieR]

    little_slut[PieR] Regular Member

    Σίγουρα αυτή η φράση δεν κάνει κάποιον Μέντορα, δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο άλλωστε. Απλά είναι "θεμελιώδης" συμβουλή σε υποτακτικές από πιο έμπειρους. Και σίγουρα κάτι παραπάνω από μας θα Ξέρουν για να το Λένε  
     
  5. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    Διαβαζοντας την αφηγηση μιας πραγματικης ιστοριας τησ tender_lilly μου γεννηθηκαν μια απορια που για μενα μπορει να ειναι ξεκαθαρισμενη δεν ξερω ομως ποσο ξεκαθαρισμενη ειναι για τους αλλους...
    Υπαρχει σχεση καθε ειδους που δεν εχει στοιχεια D/s ?
    Ισως η λυση να μπορει να βρεθει με ενα πολυ απλο παραδειγμα.
    Καλως η κακως ολοι μας εχουμε βρεθει στην πρωτη ταξη του δημοτικου και ειδικα την πρωτη μερα της σχολικης περιοδου.
    Ο/η δασκαλος/α βρισκετε στην εδρα δηλαδη πανω απο τους μαθητες του-ης
    Οι μαθητες του-ης παρακλουθουν προσεχτικα οτι εκεινος-η προσπαθει να τους μεταδωσει...
    Εδω γενναται μια καλη ερωτηση ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ?
    Σιγουρα οχι καποιοι απο αυτους κοιτουν το δικο τους παιχνιδι την αταξια τους και αυτο κανει τον-ην δασκαλο-α να τιμωρει εκεινους με οποιο τροπο τιμωριας μπορει να επιβληθει.
    Μην ξεχναμε παλια πως η χρηση βεργας στους μαθητες ηταν τροπος τιμωριας....
    Η συνεχεια μπορει να ειναι απλη και δυσκολη ποσο slave/sub μπορει να ειναι ενα τετοιου ειδους παιδι και εννοω αντιδραστικο... εννοω ενα παιδι που στα 5 η 6 του ριχνει το πρωτο ειδος κυριαρχιας που προσπαθουν να του επιβαλλουν?
    Ολα τα παραπανω δεν ειναι τιποτα αλλο απο το μια αποδειξη ισως του οτι ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ D/s ΣΧΕΣΗ
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: RE: Μία vanilla εμπειρία υποταγής

    μου ξυπνησαν μνημες μ αυτο το ποστ.. ναι συμφωνω πως ολες οι σχεσεις εχουν στοιχεια επιβολης και υποταγης οπου ολοι καλουμαστε να παιξουμε τους ρολους μας.. ουπς..ειπα ρολους και παλι θα με μαλωσει ο κυριος Samoyet.. 

    ενα περιστατικο που σημαδεψε τα παιδικα μου χρονια και σταθηκε αιτια να κοψω καθε διπλωματικη σχεση με τα μαθηματικα ηταν οταν κοριτσακι 6 χρονων, στην Α΄ δημοτικου, με ρωτησε η δασκαλα ποσο κανει 5 +3 ... ειπα 7 ..ειπα 9... παντως το σωστο δεν της το ειπα.. Νευριασε , μ αρπαξε απο τον γιακα της ποδιας και με σηκωσε στον αερα ..φανταστειτε ενα παιδακι καταφοβισμενο να ασκει επανω του εξουσια η μεγαλη και σπουδαια δασκαλα και σαν επιστεγασμα της οργης της που δεν ηξερα πως 5+3 κανει 8 με τον χαρακα μου τις εβρεξε στον ποπο.. Αυτο ηταν... εγω και τα μαθηματικα γιναμε εχθροι..αρνηθηκα να ξανα ασχοληθω μαζι τους και μπορει ποτε να μην εμεινα ουτε μεταξεταστεα..αλλα περνουσα τσιμα τσιμα μονο γιατι ετσι επρεπε...
     
  7. SaMoYeT

    SaMoYeT Regular Member

    RE: RE: RE: Μία vanilla εμπειρία υποταγής

    μου ξυπνησαν μνημες μ αυτο το ποστ.. ναι συμφωνω πως ολες οι σχεσεις εχουν στοιχεια επιβολης και υποταγης οπου ολοι καλουμαστε να παιξουμε τους ρολους μας.. ουπς..ειπα ρολους και παλι θα με μαλωσει ο κυριος Samoyet.. 

    πρεπει να παρακολουθεις αρκετα θεατρο μια και εισαι σε ενα ρολο μεσα συνεχεια... η περιφερεσαι γυρω απο ρολους που η θες να πραγματωσεις η ονειρικα υπαρχουν στη σκεψη σου....
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    RE: RE: RE: RE: Μία vanilla εμπειρία υποταγής

    ευχαριστω για την ψυχαναλυση..να στε παντα καλα
    ζ.  
     
  9. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    Yπεροχη η ιστορια σου,tender lilly!
     
  10. Katerine

    Katerine New Member

    Να προσθέσω και εγώ με τη σειρά μου πως είναι υπεροχη αυτή η ιστορία και ο τρόπος που περιγράφεται. Μου μετάδωσε συγκίνηση και χαρά.
    Πρέπει να έχει κανείς εξαιρετική δύναμη για να μπορεί να αφήνεται, να δίνεται, να παραδίνεται χωρίς όρια. Αυτό πιστεύω πως προσφέρει το bdsm, το ξεπέρασμα των ορίων που έχουμε θέσει στον εαυτό μας σε όλα τα επίπεδα.
     
  11. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Tender Lilly, είμαι νέος στο forum και το δικό σου post ήταν από τα πρώτα που διάβασα. Τώρα πια το μήνυμά σου είναι αρκετά παλιό, αλλά δε μπορώ να μη σε ευχαριστήσω για τον τρόπο που μας έβαλες μέσα στο μυαλό σου.

    DocHeart
     
  12. χαχας

    χαχας New Member

    mpravo sou. kala ekanes