Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 9 Μαϊου 2013.

  1. cassie

    cassie Regular Member

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Απιστευτο!!!

    Και αναρωτιεστε μερικοι απο εσας ακομη γιατι δε γραφουν αυτοι που κανουν M/s;

    Σε bdsm φορουμ ειμαστε, μπορει να μη γραφουν αλλα σιγουρα διαβαζουν...
     
  2. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Εδώ και πολύ καιρό, έχω αφήσει τη lara[E-p] να εμπλακεί σε πολλές διενέξεις (άλλες εποικοδομητικές - άλλες δυστυχώς όχι) χωρίς την δική μου -άμεση τουλάχιστον- ανάμιξη. Οι λόγοι για αυτή μου τη στάση είναι αρκετοί και πολυδιάστατοι (όχι, όμως, πολύπλοκοι) σε βαθμό που πιστεύω πως θα ήταν, ίσως, κουραστικό να αναφερθούν στο forum, εκτός και εάν θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην συλλογιστική κάποιου εξειδικευμένου thread επάνω στην M/s εκπαίδευση. Μέχρι εδώ όλα καλά. Όμως, όταν οι συνθήκες με κάνουν να νιώθω όχι πως -ίσως- δεν είναι απαράιτητο, αλλά πως δεν αξίζει να μοιραστώ ο,τιδήποτε, τότε αυτός ο χώρος, πιστεύω πως, αρχίζει να έχει πρόβλημα.

    Και δεν τα βάζω ούτε με τον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό τόπο καθ'αυτό ούτε με τους φιλοξενούμενούς του. Και αξιοπρέπεια εν πολλοίς διακρίνω, και εξ όνυχος διακρίνω αρκετούς αξιοθαύμαστους συγγραφείς αλλά και για την αποπειραθείσα εκ-κατινοποίηση της επικοινωνίας μας, παρατηρώ με ικανοποίηση πολλά αξιόλογα μέλη να διαμαρτύρονται (έως και να αναπολούν...). Το πρόβλημα, όμως, ίσως να έγκειται στις λέξεις, ακριβώς, που χρησιμοποίησα: "αξιο-πρέπεια, αξιο-θαύμαστος, αξιό-λογος". Απ-αξιώ-σαμε την ίδια μας τη ζωή και επικοινωνία (στον συγκεκριμένο χώρο, ενδεχομένως και την ιδιαιτερότητά μας που τον δημιούργησε). Ανεχτήκαμε την ταπείνωση (με την αρχική της έννοια) των σημαντικών στην ύπαρξη και τον λόγο και αναγάγαμε την μετριότητα σε πολυπόθητο αυτοσκοπό. Όπως ακριβώς σήμερα ειναι υποχρεωτική η χρήση ενδυμασίας (τι... ντροπή αλήθεια το γυμνό σώμα), όχι επειδή κάποιοι είναι χοντροί ή έχουν μικρό πουλί, αλλά γιατί μερικοί εξ αυτών ντρέπονται για αυτό και φθονούν (όχι μόνο ζηλεύουν). Xρησιμοποιώ την λέξη "ανοχή", ακριβώς γιατί δεν μέμφομαι κανέναν εδώ μέσα για το θλιβερό αυτό θέαμα. Πάντα, οι αξιό-λογοι είχαν καθυστερημένα ανακλαστικά απέναντι στους βάρβαρους. Εκτός και εάν δεν υπήρχαν αξιόλογοι και δημοκρατικοί άνθρωποι στη ναζιστική Γερμανία. Το ότι υπήρχαν, λοιπόν, ακόμα και το ότι καθείς εξ αυτών άξι-ζε όσο ένα εκατομμύριο αρ..δια σαν τον Αδόλφο, δεν μπόρεσε να αποτρέψει το αίσχος. Έτσι είναι πάντα. Ο βαθειά κομπλεξικός είναι από πριν οπλισμένος και αποφασισμένος να επιβάλλει την μετριότητά του. Άλλωστε -σε αντιδιαστολή με αυτόν που έχει real life- έχει τη δυνατότητα να αφιερώσει όλη του την κενή ζωή σε αυτό.

    Αντί λοιπόν, υστερόβουλα, να επιτίθεσαι στη lara, επειδή σε ξεμπρόστιασε, ήδη, μία φορά, δέξου το ότι κάθε φορά σπας τα μούτρα σου και απειλείς[;] πως θα σβήσεις τα posts σου και θα αποχωρήσεις. Βέβαια, η μνήμη χρυσόψαρου και η αυτοπεποίθηση του αδαούς σου επιτρέπουν να επανεκκινείς την επόμενη μέρα το κατστροφικό σου έργο. Και δεν σου λέω ότι πάντα θα σπας τα μούτρα σου. Όχι!!! Μια μέρα μπορεί και να το πετύχεις. Αλλά τότε θα έχουν φύγει προ πολλού τα άτομα που έδιναν αξία και σύντομα θα βαρεθείς τις co-κατίνες που δημιούργησες. Και μην παίρνεις αξία... Κατίνιασε όσο θες, βρίσε όσο θές, παραλήρησε όσο θες μέχρι κάποιοι αξιόλογοι να μην σε αντέχουν -πάλι- και να σε βάλουν στη θέση σου (και πάλι να σκούζεις και πάλι όλο να αποχωρείς κ.λ.π.). Όπως πλειστάκις έχω δηλώσει στο παρελθόν δεν κάνω τσαμπουκάδες πίσω από πληκτρολόγια. Αυτά τα κάνουν κάτι χρυσαυγίτες που πρεπει να μαζευτούν 10 για να δείρουν έναν Πακιστανό. Γι αυτό σου λέω "μην παίρνεις αξία". Η αφορμή για τις, προσομοιάζουσες με την δική σου, συμπεριφορές που επιθυμώ να στηλιτεύσω είσαι και τίποτε παραπάνω.

    Πως, λοιπόν, φτάνουμε σε έναν χώρο BDSM να απαξιώνονται οι BDSMers αν όχι με την επιβολή φασίζουσας πρακτικής; Γιατί δεν πας σε ένα χριστιανικό forum να φιμώσεις τους χριστιανούς για να μην "χάσουν" το δικαίωμα γνώμης οι άθεοι; Θα σου πώ γιατί. Γιατί ένας BDSM χώρος ανέχεται (για την ακρίβεια υποστηρίζει) την διαφορετικότητα και άρα είναι απίστευτα δημοκρατικός και ανεκτικός. Και ο φασισμός πάντα το εκμεταλλευόταν αυτό (εξ ου και τα μουδιασμένα ανακλαστικά που ανέφερα) για να τρυπώνει και να κραυγάζει όσο πιο δυνατά μπορεί, μπας και πείσει ότι έχει δίκιο. Και φωνάζει... Και προσβάλλει... Και εξοντώνει... Και όσο πιο πολύ φοβάται, τόσο πιο δυνατά φωνάζει. Όπως, 'οσο λιγότερο σίγουρος για τον ανδρισμό σου είσαι, τόσο πιο ομοφοβικός γίνεσαι. Και 'οταν δεν είσαι απλά ομοφοβικός αλλά τρέμεις τόσο ώστε να ασκείς και βία, έ τότε... (κάθε συνειρμός με χρυση αυγη τυχαίος). Γι αυτό άλλωστε θα ήταν (ή θα έπρεπε να ήταν) αδιανόητη η ύπαρξη φασιστοειδών σε έναν τέτοιο χώρο που υποστηρίζει εναλλακτικά lifestyles.

    Ο χώρος αυτός εξακολουθεί να υφίσταται επειδή υπάρχουν άτομα που σκέφτονται ανοιχτά και ψύχραιμα. Ο χώρος Θα εξακολουθήσει να υπάρχει, επειδή υπάρχουν άτομα που είναι πρόθυμα να αγωνιστούν ΚΑΙ για τα δικαιώματα των άλλων ('οπως τα δικά σου). Νέα μέλη θα συνεχίσουν να εγγράφονται, γιατί υπάρχουν άτομα που προωθούν και βελτιώνουν τον χώρο και δεν προσπαθούν να επιβάλλουν την μετριότητά τους ουρλιάζοντας υστερικά πως όλοι οι υπόλοιποι έχουν άδικο. Τέλος, ο χωρος θα μακροημερεύσει, γιατί η ζωή πάντα αργεί να αναγνωρίσει και να αντιδράσει στον φασισμό, αλλά πάντα -ΜΑ ΠΑΝΤΑ- στο τέλος τον τσακίζει...
     
    Last edited: 25 Μαϊου 2013
  3. MissMary

    MissMary Regular Member

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Καλημέρα!
    Βλέπω ο πόλεμος καλά κρατεί, θα παρελάσει όλο το ανενεργό φόρουμ για να συμβάλει. Αρχίζω πραγματικά να έχω τρομερή extra αυτοπεποίθηση για τον σάλο που προκάλεσα.
    Ξεκινώ την έκθεση με την σειρά μου... (νιώθω αμήχανα, με παρακολουθεί μεγάλο κοινό..)
    Ο Steven Spielberg πιστεύω πραγματικά θα ζήλευε τα σενάρια <<ηλεκτρονικής>> φαντασίας που εκτυλίσσονται..
    Τι απειλές επιστρατεύσατε, τι γερμανούς και φασίστες (επίτηδες με μικρό!), τι ταπεινόφρονες bdsmers και βάρβαρους αδαείς καταστροφείς-εισβολείς του ηλεκτρονικού σας κάστρου. Μόνο ο δράκος λείπει, μάλλον κατέχω εγώ και αυτόν τον ρόλο, πολλή δουλειά έπεσε.
    Κατ'αρχήν καμία lara δεν είναι ικανή να με ξεμπροστιάσει πουθενά. Αυτό de facto. Ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί για το πόσοι αποκτούν αρχίδια και "στόμα" εντός του ιντερνετ. Κακά τα ψέματα το μέσον είναι παραπλανητικό. Το ποιος έχει αρχίδια φαίνεται, το ποιος είναι αρχίδι επίσης. Είμαι 1 είστε περισσότεροι.
    Απειλές δικές μου δεν υπάρχουν περί διαγραφής. Ζήτησα κάποτε από τη διαχείριση να το κάνει, δεν το έκανε, παύει να αποτελεί δικό μου πρόβλημα. Το ξαναζήτησα χθες ελπίζω να γίνει. Πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε.
    Την απαξίωση των bdsmers που την είδες; Επειδή εξέφρασα άποψη για κάποιο είδος σχέσης στο bdsm ή επειδή προσέβαλα ανταποδοτικά την lara;
    Τέλος πάντων, επειδή η σεναριολογία δε θα έχει σταματημό, πιστέψτε και πείτε ό,τι θέλετε. Ξεσπάστε την καταπιεσμένη οργή σας, πραγματικά δε νιώθω. Παρακολουθώ και εγώ την ταινία.
    Αν και θα ήθελα τη διαγραφή μου άμεσα, βλέπω πως δε θα γίνει, ακριβώς επειδή έχετε κάνει ουρά στο θέμα και καταλαβαίνω την ανάγκη να εκφραστείτε (πάνω απ' όλα εσείς και κανείς άλλος.)
    Ένα bonus.. το μένος σας για τον Elysium γιατί μου το αναφέρετε; Επειδή τον συμπάθησα και τον υποστήριζα-ω; Ο Elysium για μένα είναι μάγκας ως άνθρωπος και καλά να είναι εκεί που είναι το παιδί, γλίτωσε.
    Τέλος, εκεί σε κάτι ρητορείες σου, νομίζω κάνεις για ηγέτης, πραγματικά. Δε με αφορούν όμως  
     
  4. kaftopiperi

    kaftopiperi New Member

    Απάντηση: Tape Bondage

    Εγω πάντως απορώ πως κανείς μέχρι τώρα δεν έχει δεί κ εκτιμήσει την ευκαιρία μέσα από αυτήν την κρίση.
    Μαρι πριν φύγεις απο το φόρουμ τούτο, παίζει να πάμε καμιά μπύρα να μου δείξεις τα νυχάκια σου που με ενδιαφέρουν;
    Λολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ
    Και αν θες μπορώ να σου εξηγήσω γιατι δεν χρειάζεται να συμφωνείς με τις απόψεις των βαριών bdsm, το μόνο που χρειάζεται
    είναι να ανέχεσαι αυτές για όσο τους κάνεις παρέα. Δεν ειναι καλύτεροι από μας, είναι διαφορετικοί.
    Και επίσης μπορώ να σου αναπτύξω την άποψη μου ότι εμείς οι perverts ειμαστε 500 χρόνια μπροστά απο τους πολυ bdsm,
    σε μας θα φτάσουν στο τέλος.. λολλλλλλ

    Το κυριως θέμα όμως θα ειναι τα νυχάκια σου στο λεω (λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ). Η θεωρία προαιρετική.
     
  5. MasterPerris

    MasterPerris Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Διέγραψα τα δυο χιουμοριστικά μου ποστ προς την MissMary, γιατί έμαθα ότι δεν ηταν στο φόρουμ όταν τα έγραφα για να μου απαντήσει αν ήθελε, πράγμα που δεν γνώριζα όταν τα έγραφα, οπότε δεν το βλέπω ηθικό να υπάρχουν.
    Πάντως πρέπει να ανέβει ενα νήμα για το πόσο αρνητικά είναι μερικά άτομα με το bdsm και γιατί;
     
  6. Lady in Corslet

    Lady in Corslet Mind the gap...

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Έχω αφήσει το θαύμα μου!... Νιώθω ότι έλειψα χρόνια από το φόρουμ...
    Ειλικρινά δεν έχω λόγια για όσα διάβασα. Στους κανόνες συμπεριφοράς του site δεν υπάρχει ένα όριο στην ποσότητα κομπλεξισμού που μπορεί να ξεχυθεί από χρήστη? Δεν μπορώ να βρω τον λόγo σε μία κοινωνία σαν αυτή γιατί να αφήνονται άτομα αντίθετα με τα όσα πρεσβεύει το περιεχόμενο του site να αλωνίζουν προσβάλλοντας άτομα και καταστάσεις αβασάνιστα.
     
  7. ironmann32

    ironmann32 Guest

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Στη διπολικη διαταραχη μπορεί κανεις να διακρίνει πολύ συχνά συμπεριφορές τύπου Μιss Mary.Αυτό γίνεται διότι στη μανιακή φάση της διπολικής διαταραχής συχνά το ατομο απαιτεί την προσοχη απο τους γύρω του με αποτέλεσμα οταν δεν τη λαμβανει να αντιδρά με οργή θυμό και πολλες φορές βία ή εν τέλει απόσυρση απο τα κοινά και απομόνωση με τάσεις αυτολύπησης και γενικά του φασματος ελλασονος καταθλιπτικού επεισοδίου.Ειναι εκείνο το σημείο που περνάμε στη φάση της μελαγχολικής διάρκειας του διπολισμού της προσωπικότητας.Η αλήθεια είναι πως το φορουμ ανοίγει τις πορτες του σε όλους εμάς που θέλουμε κατι το διαφορετικό και κάτι άλλο απο το συνηθισμένο.Ειναι αναγκαίο κακό οτι θα παρεισφρύουν και άτομα που πολλές φορές δε θα είναι και σε απόλυτη αρμονία με το κοινό του φορουμ αλλα μπορεί να αποτελούν παραφωνία στο χωρο.Θεωρω οτι αξιζουν συγχαρητηρια σε ολους που κρατανε ζωντανο το φορουμ και μας "ανεχονται" κατα καποιο τρόπο με τις παραξενιες μας!
     
  8. Elysium

    Elysium Contributor

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση


    Η χρήστρια MissMary δε βρίσκεται στο forum για να σου απαντήσει για τα περί ψυχικών προβλημάτων που της προσάπτεις.

    Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και πολύ… “IronMan” αυτό.
     
  9. ironmann32

    ironmann32 Guest

    Απάντηση: Μαζοχισμός και M/s παράπλευρη συζήτηση

    Ζητω ταπεινα συγνωμη,εχεις δικιο?Αυτο ειναι πολυ Ιronman?Σε ρωταω για να ξερω τι να ποσταρω απο εδω και στο εξης...