Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαθήματα Αυτοπροστασίας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Kassandra, στις 17 Αυγούστου 2010.

 1. Kassandra

  Kassandra Regular Member

  Αποφάσισα κι εγώ να περιγράψω μία από τις εμπειρίες μου στο θαυμαστό χώρο του BDSM.

  Οι πρώτες μου σκέψεις και αναζητήσεις ήρθαν να συμπληρωθούν από τα πρώτα μου βήματα στο διαδίκτυο. Τριγυρνώντας εδώ κι εκεί πέρασα από πολλά ξένα sites με εικόνες φετιχιστικού περιεχομένου,dungeon,tools,role play κλπ. Έτσι ανακάλυψα και το forum και σκέφτηκα: Επιτέλους ως λαός έχουμε πάει μπροστά. Έφτιαξα το profile μου με ένα άλλο nick στην αρχή (Nina) και πριν καλά καλά προλάβω να καταλάβω τι γίνεται άρχισαν οι επισκέψεις.Παρέλασε το μισό χρυσό κουφέτο. Όλοι οι γαμπροί με την ταμπέλα του κυριαρχικού και το βιογραφικό στο στόμα "είμαι αυτός,έχω κάνει αυτό,είμαι από τότε στο χώρο,έχω τόσες σκλάβες,τόσες παραδουλεύτρες,τόσες Φιλιππινέζες κλπ κλπ. Παρακαλώ προτιμήστε μας. Έχω ταμπέλα γνησιότητας,ISO. Έχω έχω,πάρε,πάρε". Ουδείς ενδιαφέρθηκε να μου εξηγήσει τι έιναι αυτό,τι είναι το άλλο,τι διαφορά έχουν μεταξύ τους αν και μοιάζουνε,γιατί υπάρχει το α,γιατί υπάρχει το β και τι εξυπηρετούν,τι έχω να δώσω και τι έχω να ζητήσω. Καταλαβαίνετε ένιωθα σαν μικρό παιδί που είχε μπει σε ενα λούνα παρκ με αναμένα λαμπιόνια.

  Κάποια στιγμή γνώρισα κάποιους που φαινόταν να θέλουν να μου δώσουν πληροφορίες,αλλά υπήρχε ένα τίμημα:"Θα ακούς μόνο εμένα,θα κοιτάς μόνο εμένα,θα μιλάς μόνο σε εμένα και σβήσε όποιον άλλο έχεις φίλο (ανασφάλεια?) γιατί μόνο εγώ έχω την αντιπροσωπεία. Είμαι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Μαρκησίου Ντε Σαντ,του Καλιγούλα και όλων των πρωταγωνιστών της φαντασίας και της πραγματικότητας εδώ στην Ελλάδα. Πέραν εμού ουδείς άλλος" Μέσα από τις πολλές αυτές φωνές των αποκλειστικών αντιπροσώπων άκουσα και μια φωνή που είπε: "Τι ψάχνεις?" της απάντησα "Θέλω λίγο από αυτό και από εκείνο και από το άλλο και όλα μαζί. Θέλω τα πάντα" και άρχισε λοιπόν να μου δείχνει προς τα πού θα ψάξω να βρω αυτό που θέλω έτσι όπως της το περιέγραφα. Κι επίσης άρχισε να μου δείχνει πώς πρέπει να κάνω βήματα για να μάθω να περπατάω.

  Ωστόσο όμως οι αντιπρόσωποι συνέχιζαν να με ενοχλούν. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα αλλο profile με το nick που βρίσκομαι τώρα. Για να μπορέσω ανεμπόδιστη να ταχτώ στην αναζήτησή μου. Τι πρωτότυπο,οι ίδιοι γαμπροί-αντιπρόσωποι με τα ίδια βιογραφικά στο στόμα...δεν ειχε αλλάξει τίποτα. Η φωνή λοιπόν μου είπε το εξής:"Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν αλλάξεις εσύ,γι αυτό λοιπόν αυτό που χρειάζεσαι είναι αυτοπροστασία. Και όχι προστασία. Μάθε το πρωτόκολλο και τους κανόνες του χώρου σε διεθνές επίπεδο και θέσε τον όποιο αποκλειστικό αντιπρόσωπο ενώπιόν τους. Αν δεν είναι ψευτοαντιπρόσωπος θα τους κατανοήσει. Εάν είναι θα ξεκινήσει να μιλάει πάλι για τον εαυτό του. Με τις γνωστές ατάκες:Εγώ που εγώ που εγώ,είμαι εκπαιδευτής των εκπαιδευτών ακόμα και του εκπαιδευτή που με εκπαίδευσε. -Και ποιός σε εκπαίδευσε?-Αυτοεκπαιδεύτηκα"

  Έτσι λοιπόν άρχισα να ακολουθώ από πιο κοντά τη φωνή που σιγά σιγά άρχισε να γίνεται φωνή συνείδησης για εμένα. Ερμήνευε λογική στις αναζητήσεις μου. Έθεσε τα ερωτηματικά μου σε μια ιεραρχία και απελευθέρωσε όλες μου τις απορίες για να βρουν απαντήσεις. Και μετά μου εξήγησε: Ό,τι μαθαίνεις,ό,τι σ'ενδιαφέρει θα πρέπει να το δοκιμάζεις σε πνευματικό και σωματικό επίπεδο με την ψυχή σου να ισορροπεί ανάμεσά τους. Σώμα,ψυχή και πνεύμα. Το τρισδιάστατο σήμα του BDSM. Όταν γίνεις ένα μ'αυτό είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις τον όποιο ψευτοαντιπρόσωπο στο χώρο. Όσο για την υποταγή σου μια και επέλεξες να υπηρετήσεις το χώρο από τη θέση της σκλάβας εσύ θα δώσεις τα κλειδιά σου σε αυτόν που θα σε επιλέξει και θα συμφωνήσεις. Το πρώτο μου μάθημα ,λοιπόν,ήταν να δω αν τελικά είμαι αυτό το οποίο προσδοκούσα να είμαι και πολύ περισσότερο ακόμα. Άνοιξα τις πύλες και τσουπ να τος πάλι ο γνωστός γαμπρός!!!!

  Εν ολίγοις με ρώτησε ποιά είναι η σταδιοδρομία μου στο χώρο. Του εξήγησα κι εκείνος επιστράτευσε επιχειρήματα για να με πείσει ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι,επιμένοντας ότι πρέπει να υπάρχει πρακτική. Προσπάθησα να επιχειρηματολογήσω γιατί πλέον είχα κάποιες από τις απαντήσεις που ήθελα και εκείνος ακύρωνε τα πάντα. Προσπάθησα,λοιπόν,να τον παρακολουθήσω στο πρακτικό του επίπεδο για να καταλάβω τι γνώριζε εκείνος πάνω σε αυτό,μα πάλι έπεσα σε ξέρα. Πόσο καιρό είσαι στο χώρο,τον ρώτησα. Από το 1983 μου απάντησε. Εντυπωσιάστηκα και άρχισα να ρωτάω: Έχεις αυτό,εκείνο,τον ρώτησα για πράγματα που έχω συναντήσει σε διάφορα sites και ενίοτε στην παραμονή μου στο χώρο. Απαξίωσε τα πάντα. Έβαλε ψηλά το εγώ του,κορδώθηκε σαν κόκκορας και είπε: Εγώ έχω μυαλό. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται. Απορία:Κάνει spanking με το μυαλό του?Πρακτικά? Δεν αμφιβάλλω αν έχεις μυαλό ,του αποκρίθηκα,αλλά χρειάζονται κι αυτά. Τίποτα,ανένδοτος,τραβούσε χ σε όλα όσα έχω δει και έχω βιώσει. Απορώ:Έλα να σε μάθω ποδήλατο χωρίς να έχω ποδήλατο?  Αμέσως ενεργοποιήθηκα και τον παρέσυρα σε BDSM κουβέντες.Δεν είχε τίποτα να μου πει παρά μόνο για την εργασία του. Και αφού του ξεκαθάρισα ότι οκ μπορεί να είσαι καλός στη δουλειά σου αλλά από BDSM τι ξέρεις,γιατί αυτός είναι και ο λόγος που μιλάμε εκείνος άρχισε να υποβαθμίζει την κουβέντα,εμένα,το μορφωτικό μου επίπεδο και να μου ξαναλέει για τη δουλειά του στο ξεκούδουνο. Εν ολίγοις με είπε χαζή,αυτολεξί,και ότι δεν μετείχα καμίας σπουδής λες και ήξερε το δικό μου βιογραφικό. Ο άνθρωπος που πριν λίγο για να επιχειρηματολογήσει γι αυτά τα φανταστικά τα οποία έλεγε τόλμησε να μου πει ότι οι αρχαίοι Έλληνες δεν είχαν πληθυντικό γιατί αυτό τον βόλευε τον καημένο ως επιχείρημα για την αυθεντικότητα των γνώσεών του περί BDSM. Άρχισα να αναρωτιέμαι αυτό το "ειμί,εί,εστί, εσμέν,εστέ,εισί(ν) " (για τους αγνώμονες το ρήμα είμαι στα αρχαία ελληνικά) πόθεν έσχες φανταστικέ Έλληνα κυρίαρχε?? Ήμαρτον!!! Ενεργοποιήθηκε λοιπόν το πρώτο μου μάθημα αυτοπροστασίας απέναντι στην επίθεση περιαυτολογίας και αυτοικανοποίησης του εγώ καποιου φανταστικού Έλληνα κυρίαρχου. Αυτό που κατάλαβα και που έπραξα είναι: Κράτα μακριά σου αυτόν που δεν ξέρει τι λέει γι αυτά που θέλει να πει ότι ξέρει.Και μην τον αφήσεις να πλησιάσει ποτέ κοντά σου. Έτσι λοιπόν γλιτώνεις την κουταμάρα του,την άγνοιά του,τη φτωχή κυριαρχία του,πολλά ψυχικά αποθέματα,αρκετό πολύτιμο χρόνο και μπορείς να συνεχίσεις την αναζήτησή σου ανεμπόδιστα.Αυτό είναι πραγματικό μάθημα αυτοπροστασίας από ψυχική,διανοητική και σωματική φθορά.

  Εδώ κάπου κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο σιγά σιγά...Εκτός αν κάποιος ξανατολμήσει να εμποδίσει τις αναζητήσεις μου...
   
  Last edited: 18 Αυγούστου 2010
 2. DocHeart

  DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

  Απάντηση: Μαθήματα Αυτοπροστασίας

  Ψυχραιμία.  
   
 3. Kamra

  Kamra Regular Member

  Απάντηση: Μαθήματα Αυτοπροστασίας

  Χμ...τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει... 
  Το βρήκα!!! Εγω έχω και ποιστοποιητικό αυτοπροστασίας οφείλω να ομολογήσω...Μιας και ορισμένοι κύριοι με την ιδιότητα του master που κυκλοφορούν εδώ είναι όντως MASTER μόνο στην παραπληροφόρηση,στην κάλυψη των ανασφαλειών τους πίσω απο ένα status και στην καταχρηστική ιδιότητα αυτού.

  p.s 1.Δεν νομίζω να σε ξαναενοχλήσει κανείς στις αναζητήσεις σου..άλλωστε δεν τους συμφέρει πλέον..Μπορείς και μίλας χώρις να σε πατρονάρει κανείς..κακό αύτο!! xixixixixi

  p.s. 2 Εξαιρέτικο το νήμα σου  
   
 4. lina

  lina Regular Member

  Πολύ ομορφη η ιστορία σου Kassandra, έχουμε διαφορετικές εμπειρίες αλλα μερικά απο αυτά που γράφεις με αγγίζουν απολυτα και πολύ βαθιά μου...
  Και υποθέτω πως, λίγο πολύ, όλες όσες έχουμε στάτους υπο έχουμε ανάλογες στοιχομυθίες να θυμηθούμε...
   
 5. devine_sub

  devine_sub Contributor

  Απάντηση: Μαθήματα Αυτοπροστασίας

  αγαπητή κασσάνδρα,

  Να ακούς τη συμβουλή του Γιατρού!  

  Α, κι αν χρειάζεσαι ο,τιδήποτε, ξέρεις πού να με βρεις.

   
   
 6. MasterPerris

  MasterPerris Contributor In Loving Memory

  Απάντηση: Μαθήματα Αυτοπροστασίας

  Τελικά υποτακτικούλες κορασίδες... είστε πολύ σαδίστριες...

  Mετά από το απατεώνας και γλοιώδης που λέτε γι΄ αυτόν τον κυρίαρχο (ποιός είναι άραγε?) τώρα γράφετε ότι είναι και άσχετος με το bdsm, έλεος βρε παλιοθήλυκα...  αφήστε τον άνθρωπο στην ησυχία του...
   
  Last edited: 18 Αυγούστου 2010
 7. beltedgirl

  beltedgirl Regular Member

  Απάντηση: Μαθήματα Αυτοπροστασίας

  Θεός να σε φυλάει από τους καλοθελητές που θα σε πλησιάσουν για να σε <σώσουν>   
   
 8. mindtrap

  mindtrap Regular Member

  Απάντηση: Μαθήματα Αυτοπροστασίας

  το νημα σου δεν ειναι τιποτε αλλο απο μια απόδειξη οτι ο χώρος και η ψυχοσυνθεσή του θέλουν δύο ψυχές δύο μυαλά δύο αισθήσεις .Μπάβο πολύ ορθολογική τοποθέτηση και πιστέυω μια απάντηση σε όσους μπαίνουν εδώ μέσα για να παίξουν το πουλάκι τους
  Και πάλι μπράβο
   
 9. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

  γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

  Απάντηση: Μαθήματα Αυτοπροστασίας


  εύγε καλή μου. κονκγρατσουλέισον ελληνιστί. άντε γιατί μας πήραν πολύ φαλάγγι οι θεωρητικούρες του χώρου με τα πτυχία και τις ατελείωτες γνώσεις τους. τους αφιερώνω το τραγούδι του Μακεδόνα (πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα...)
  έτσι συνέχισε το δρόμο σου, αυτόν που θέλεις και που χάραξες μόνη σου και όλα θα έρθουν. αργά ή γρήγορα θα έρθουν.
  κιπ γκόινγκ λοιπόν και να είσαι και να περνάς πάντα καλά.
   
 10. Astrovroxi

  Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

  Απάντηση: Μαθήματα Αυτοπροστασίας

  Σε ευχαριστώ! μέσα από τα γραφόμενά σου είδα τον εαυτό μου και τους "υποψήφιους γαμπρούς" που μυρίστηκαν νέο αίμα σαν τα βαμπίρ και με περικυκλώνουν γιά να προλάβουν να πιάσουν θέση.Άσε που κάποιοι έβαλαν ακόμα και τις σκλάβες τους να με πλησιάσουν με το όνομά τους.....ευτυχώς όμως συνάντησα κι εγώ κάποιον αρκετά ευγενικό dom ο οποίος με πλησίασε και ρώτησε απλά "τι ψάχνεις"? και με βοηθάει με πολύ όμορφο τρόπο καθημερινά με τις απορίες μου χωρίς να απαιτεί και να χώνεται στην ζωή μου.Και Τον ευχαριστώ γι αυτό.Μόνο που δεν έχω βρει ακόμα τον τρόπο να τους αντιμετωπίζω ανώδυνα όλους αυτούς τους ειδήμονες, γιατί απλά δεν έχω γνώση του bdsm-και πότε να προλάβω μέσα σε μίαε βδομάδα-αλλά προσπαθώ....πρωταρχικός σκοπός είναι ν ανακαλύψω εμένα....τα θέλω μου.....και πάλι σ ευχαριστώ Κασσάνδρα γιατί νόμιζα ότι κάτι λάθος κάνω και προκαλώ τέτοιες συμπεριφορές εδώ! 
   
 11. aria

  aria Regular Member

  Απάντηση: Μαθήματα Αυτοπροστασίας

  Συγχαρητήρια και από μένα για το νήμα σου , είναι πολύ καλή βοήθεια για άτομα που ξεκινάν τώρα την αναζήτηση τους . Δυστυχώς πολλοί αυτοβαφτίζονται Μaster/Dom και έχουν την απαίτηση να σκύψεις το κεφάλι και να υποταχτείς στην πρώτη κιόλας συζήτηση.
   
 12. thanasis

  thanasis Contributor

  Χαλαρά  ...αστυνομικό μυθιστόρημα έχει γίνει το φόρουμ.

   
  Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014